Anmeldelse: Sinful Petite Mini Magic Wand

100

Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsummering af sinful petite mini magic wand anmeldelse

Vi ventede i spænding på at modtage vores nye ”legetøj” så det var med stor glæde da vi endelig modtog dette gennemførte ”legetøj”

Min kæreste er 51 jeg selv er 32, vi nyder at lege, prøve grænser, samt opleve / teste voksen ”legetøj”

Den kom i en diskret indpakning, fra mc company ApS (sinful) og straks efter modtagelsen, blev Petit mini magic wand hurtigt pakket ud, og sat i opladeren, via den medfølgen usb oplader. Vi kiggede og følte, på det lækre og blødt design. Vente vente vente ! !

Samtidig med at Petit mini magic wand, var i opladeren, dækkede vi op til en lækker aften på flere måder.

Efter ca. 4 timer kunne vi ikke længere vente, nu skulle den testes og WAUUUUU ! ! !

Jeg fik min første orgasme på under 1 min. og da min kæreste valgte, at fortsætte med at pirre mig med, Petite Mini Magic Wand, fortsatte mine orgasmer, jeg oplevede så for første gang at få min første multiorgasme.


 

Kort beskrivelse

Sinful petite mini magic wandSinful Petite Mini Magic Wand Vibrator har en silkeblød overflade af silikone. Den er genopladelig, og der medfølger en USB-oplader. Midt på skaftet sidder On/off knappen som holdes nede i ca. 3 sekunder for tænd/sluk af vibratoren.

Med et let tryk på on/off knappen skiftes der mellem de 10 forskellige forud programmeret vibrations indstillinger.

Magic wand vibratoren er ideel til målrettet stimulation af klitoris, eller en af kroppens andre erogene zoner, den har et fleksibelt hoved, der gør den behagelig ved stimulering af alle områder på hele kroppen.

Denne skal prøves, og opleves.

Fordele

 • Vandtæt.
 • Kraftige samt, MEGET kraftige vibrationer.
 • Bøjelig vibratorhoved til perfekt ergonomi.
 • Avancerede mini vibrator.
 • Lækker touch og følelse af høj kvalitet.
 • 10 vibrationsindstillinger.
 • Fungerer både som massageapparat og klitoris vibrator.
 • Fungerer perfekt både alene og med partner.
 • Man kan mærke vibrationsmønstret i skaftet. (noget min kæreste syntes om)
 • Så tilpas lille at den passer lige ned i håndtasken.
 • Lig med 100 % orgasme garanti.

Ulemper

 • Ikke støjsvag
 • Fås kun i en farve

Min personlige oplevelse

Sinful Mini Magic Wand VibratorMin kæreste og jeg har fået muligheden for at teste Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator.

Den er lavet i et lækkert blødt design og kommer i en diskret indpakning. Den er nem at håndtere og med et enkelt tryk på ca. 3 sekunder er den tændt. Herfra er der med et kort tryk, adgang til,

10 forprogrammeret vibrations mønstre.

De 3 første er med konstant vibration dog med 3 forskellige styrker. (her er nr. 3 er min personlige favorit).

De 3 næste programmer er, pulserende med forskellige mønstre i vibrationerne.

De 4 sidste vibrations mønstre er, som vi oplever det, en sammen trækning af de 6 første vibrations mønstre. Dette sikre at, der minimum er et vibrations mønstre, men HELT sikkert en hel del flere mønstre som du vil kunne lide.

Petite mini Magic wand ligger godt i hånden og kan bruges indvortes og udvortes samt i badet, da den jo er 100 % vandtæt.

Denne lille frække petite mini magic wand fra sinful er yderst effektiv. Med de mange forskellige vibrationsmønstre, er der noget for en hver smag.

Er man ikke til de kraftige vibrationer kan man vælge at bruge et af de mange andre vibrationsmønstre, samt undlade at bruge den direkte på klitoris, mulighederne er mange, og der er helt sikkert også et program der passer til DIG.

Med Petite mini wand får man orgasmer hurtigt og eksplosivt, jeg fik min første på under 1 min. og da min kæreste valgte, fortsat at pirre mig med, Petite Mini Magic Wand, fortsatte mine orgasmer, og jeg oplevede samtidig for første gang at få min første multiorgasme.

En orgasme er fantastisk – to er bedre, og orgasmer i en lang perlerække er ren halleluja.

Jeg afprøvede også Petite Mini Magic Wand, på min kæreste, uha uha uha, da den ramte hans pung gik der et sæt igennem ham, så nu måtte jeg prøve mig frem.

At se hans øjne da vibrationerne ramte hans penis, det var noget han kunne li. Så den kan ikke kun anbefales til kvinder, men så sandelig også til mænd

Sådan anvendes det

Petite Mini Magic Wand, lades fuldt op inden brug første gang dette tager ca. 16 timer, for en fuld opladning.

Herefter er det ret simpelt. Hold knappen inde i ca. 3 til 4 sekunder og vibrationerne starter, med et let tryk skiftes der mellem de 10 mulige vibrations mønstre. Magic wand slukkes igen ved et tryk på ca. 3 til 4 sekunder.

Petite Mini Magic Wand, rengøres hver gang efter den er brug (dette gælder jo alt ”legetøj”).

Hertil kan anbefales Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring.

Anbefalet til

Magic wand kan anbefales til alle der ønsker kraftige orgasmer. Med de kraftige vibrationer går der ikke længe. Har du svært ved at få orgasmer er denne lille sag et sikkert hit.

Mini Magic Wand, har virkelig åbnet vores øjne for et nemt og lækkert ekstra krydderi i par-sengen men også til alene leg.

Det er virkelig smart at størrelsen ikke betyder at der er gået på kompromis på funktion, eller effekten og vi vil helt sikkert benytte mini vibratoren, sammen og eller alene fremadrettet, mon ikke også den vil snige sig med på fremtidige ferier, weekendture o.l. i håndtasken eller kufferten.

Det siger andre kunder

“Dette er en virkelig god vibrator med kraftige vibrationer der vil blæse enhver kvinde omkuld.”

 

“Dette produkt er bare super fantastisk.!!

Vi har indtil flere stykker sexlegetøj fra jer og også flere klitorisvibratorer, men denne lille “djævel” gør underværker. Hun kommer og kommer, og det varer ikke længe. 3 til 4 gange, med mere væske end nogensinde før. Ikke nok med det, så den også skøn på mine balls og under hovedet.
Vi kan varmt anbefale dette produkt. Kvindens orgasmer bliver fantastiske., og så er den i forhold til prisen helt uden sidestykke. Køb den nu..!”

 

“Hun kom i badet

Dette produkt er fantastisk vi købte det da vi havde overvejet kink Magix wand men da den ikke er vandtæt valgte vi denne her og puha godt valg vi tog den med i badet og hun kom på 30 sek. squrtede vildt da den er meget kraftig og derefter var det min tur puha det var godt under hovedet den blev benyttet, det var en kanon oplevelse, dette kan klart anbefale denne vibrator.”

 

OPSUMMERING

Straks vi fik denne Mini Magic Wand i hænderne kunne vi mærke at, vibratoren fra Sinful emmer af kvalitet, lækkerhed og sex.

Materialet af silikone føles enormt lækkert og indbyder til fræk leg i timevis.

Det smarte ved denne vibrator er netop at den faktisk fungerer både til pirrende massage af dig selv eller din partner men naturligvis også som en ekstremt kraftfuld og effekt klitoris vibrator med tæt på garanti for lyn orgasmer igen og igen.

Vi var lidt skeptiske over om den nu også ville fungere til pirrende massager, men dette blev hurtigt gjort til skamme. Du kan naturligvis vælge at sprænge denne del over og gå direkte efter ’guldet’, men vi udfordrer jer til at bruge 5-10 minutter til at pirre hinanden med frække vibrationer over hele kroppen inden sex. Dette vil i ikke fortryde !

Orgasmerne har nærmest stået i kø og det til næsten en latterlig lav pris på kr. 299,00.

I denne lille verden af små vibratorer har Mini Magic Wand, virkelig åbnet vores øjne for et nemt og lækkert ekstra krydderi i par-sengen men også til alene leg.

Det er virkelig smart at størrelsen ikke betyder at der er gået på kompromis på funktion, eller effekten og vi vil helt sikkert benytte mini vibratoren, sammen og eller alene fremadrettet, mon ikke også den vil snige sig med på fremtidige ferier, weekendture o.l. i håndtasken eller kufferten.

Petite mini magic wand koster 299 kr., hvilket jo stadig er enormt billigt for en kraftfuld og effektiv lille vibrator der både kan give lækre massager og endeløse orgasmer og så er den tilmed genopladelig og 100 % vandtæt.

Muligheden for at teste dette produkt har været en sand fornøjelse, det lækre design, de frække vibrationer, førelsen af det lækre materiale mod huden, samt den overraskende hurtige orgasme, som sendte mig i den syvende himmel på rekord tid, var en mega oplevelse.

Dette produkt er et af mange produkter vi er indehaver af, men nok det første der vil, blive slidt op.

Har ikke ord til overs for dette lækre produkt.

Grundet den ikke er lydsvag får Magic wand fra sinful 4 ud af 5 stjerner.

☆☆☆☆

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here