Anmeldelse: Realov Lydia I Smart Butterfly Vibrator

155

 

 

Realov Lydia I Smart Butterfly Vibrator – Opsummering

Denne vibrator er designet i en blød og behagelig silikone, med et yderst feminint design. Silikonen og designet gør at den tilpasser sig din krop og derved sender vibrationerne dejligt rundt, og ikke kun på klitorissen.

Derudover er den nem at benytte igennem dens app, hvor styrken nemt kan justeres enten af dig selv eller af en partner, både ude og hjemme.

Jeg giver Realov Lydia I Smart Butterfly vibrator 4 ud af 5 stjerner.

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af vibratorer?

Tjek vores guide til vibratorer her

 


 

Kort beskrivelse af Realov Lydia I Smart Butterfly Vibrator

Realov Lydia I Smart Butterfly vibrator er fremstillet i medicinsk silikone som giver den en silkeblød overflade. Dens feminine sommerfugle design, er med til at fordele vibrationerne, så den ikke blot stimulere dit G-punkt med den 7 centimeter dildo, hvor vibrationerne vil blive fordelt videre ud i vingerne, og derigennem til dine kønslæberne og til sommerfuglens hoved, som vil pirre din klitoris.

 

Fordele

  • Lydia stimulerer både klitorissen og kønslæberne på en gang
  • Appen er nem og overskuelig
  • Du kan tage den med og bruge den over alt

Ulemper

  • Lydia er desværre ikke helt så lydsvag, som jeg havde håbet
  • Kan være svær at gå rundt med
  • Man kan ikke via appen chatte med sin partner, imens de har kontrollen over vibratoren

 


 

Min personlige oplevelse

Realov Lydia I Smart Butterfly VibratorJeg vidste med det samme hvordan, jeg ville bruge og teste Realov Lydia I Smart Butterfly vibratoren. Den medfølgende manual, gjorde det nemt at sætte Lydia til opladning. Da den både tydeligt viste hvor ledningen skulle sidde og hvordan man skulle sætte stikket i Lydia, så den kunne sættes til opladning.

Til at starte med var tanken at den skulle afprøves både ude og hjemme, da pakken indeholder en G-streng, som kunne sættes fast på vibratoren. Derudover tiltalte dens bløde materiale og anderledes design mig, da mine tidligere vibratorer kun har stimuleret mit G-punkt og klitoris, hvilket har ”kedet” mig. Lydia havde bestemt ikke denne følelse på mig.

Realov Lydia I Smart Butterfly vibratoren gav et nyt twist til solo-legen, da den sagtens kunne bruges, som en dildo men med ekstra vibrationer, da Lydias hoved og vinger omsluttede klitorissen samt kønslæberne. Denne øgede stimulation gav en markant større nydelse end hvad jeg har prøvet før med lignende produkter.

God til både sololeg og med en partner

Realov Lydia I Smart Butterfly VibratorUd over at vibratoren kan bruges alene, giver den også mange nye muligheder sammen med en partner. Her er den blandt andet blevet brugt til pirrende forspil, hvor min partner har styret vibratoren via appen både gennem min egen telefon og sin hans. Til min partneres store fornøjelse virkede dette både når vi var sammen, og når han ikke var hjemme og derved stadig kunne styre vibratorens funktioner.

Appen giver ikke lige så mange muligheder, som andre vibratoer, der er app-styret men til gengæld har denne holdt forbindelsen mellem vibratoren og min partner. Dette giver et stort plus hos mig, da det hurtig kan ødelægge en god stemning at man hele tiden skal søge efter forbindelse i stedet for bare at kunne nyde øjeblikket.

Den medfølgende G-streng er forholdsvis let at sætte på vibratoren i de dertil indrettede huller, i den medicinsk silikone. Silikonens elastiske egenskab gør at selvom hullet ser lille ud er det faktisk muligt at få den igennem hullerne. G-strengen er foret med en elastik, der gør at selv lidt store kvinder kan passe den, f.eks. en størrelse XL som jeg selv er.

Dog måtte jeg erfare at jeg personligt ikke kan gå rundt med vibratoren inde i mig, da den 5 centimeter lange dildo gav mig store gener, selvom det også blev forsøgt ved hjælp af glidecreme. Men jeg er ikke i tvivl om at dette sagtens kan lade sig gøre for andre. Dette ødelægger dog på ingen måde ikke min lyst til denne fantastiske vibrator. For den stimulerer stadig dejligt, hvis man ligger i sengen eller sidder i toget, bussen eller bilen. Derfor er den også blevet afprøvet i forhold til stillesiddende opgaver samt en hyggelig køretur eller to.

 

Sådan anvendes produktet

Lydia kan via sin app reguleres inden for forskellige mønstre og hastigheder og dette skaber en masse forskellige muligheder, så du kan få både en stille og rolige kildende vibration, men den kan også indstilles til de hårdere vibrationer. Ud over dens kraft på vibrationerne har Lydia også +10 forskellige vibrationsmønstre, som man via appen nemt kan swippe sig igennem.

Så du kan nemt designe lige DIN perfekte rutine, ved at mixe vibrationerne og hastighederne, som kan gemmes på appen. Hvilket giver dig den helt perfekte oplevelse for lige netop dig.

 

Anbefalet til

Realov Lydia I Smart Butterfly VibratorDenne vibrator kan varmt anbefales til dig, uanset om du er single og mangler en dejlig vibrator, som kan stimulere så mange steder på en gang. Da du ikke behøver at skal finde to produkter for at få så bred en stimulation.

Den kan også varmt anbefales til dig i et forhold, da den nemt kan bruges til forspillet, om det er i sengen, sofaen eller på farten i bil eller måske det offentlige. Den kan nemlig tages med overalt og derved sætte et nyt præg på de hyggelige eller frække stunder.

Uanset hvad din status er, så kan det forventes at den vil omfavne dit underliv og dette gør at den kan stimulere dig på så mange af de sensitive steder på én gang.

 

Det siger andre kunder

Lydia bliver rost af mange forskellige årsager og af begge køn. Dens behagelige materiale og bløde design er med til at give en god og dejlig stimulering både af klitorissen, ens kønslæber samt indvendigt. Der er flere forskellige, som roser Lydia i forhold til distance forhold, hvor deres partner kan tage kontrollen over Lydia, og give deres forhold et ekstra, selv på afstand hvor det kan være svært at holde gnisten i live.

Derudover er der også flere brugere, som bruger Lydia ude i offentligheden, enten alene på farten eller for at skabe lidt ekstra spænding ude sammen med en partner inden den store tur hjemme under lagnerne. Der er mange som roser appens funktioner, de siger at den er nem og hurtig at få i gang på en god måde.

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here