Vil du og din partner kaste jer ud i bondage, men ved ikke helt, hvordan I skal begynde? Så har vi her lavet en lille begynder-guide til, hvordan I kan binde hinanden for første gang.

Det er sjovt at binde hinanden, hvis det foregår sikkert og med masser af god kommunikation. Læs med her og find inspiration.

 


 

Før I starter

kommunikationKommunikation er nøglen til alle former for fræk leg, og det er fuldstændig essentielt, når du binder nogen under sex. Før I overhovedet kommer til bondage-delen, skal du snakke med din partner om, hvad du kan lide, hvad du gerne vil prøve, hvad du ville være villig til at prøve, hvis de tænder på det, og hvor grænsen går. En ja-nej-måske-liste kan hjælpe.

Hvis du aldrig har prøvet at binde nogen under sex, eller du aldrig er blevet bundet under sex, ved du ikke, hvordan du reagerer, eller hvordan du kommer til at føle. Det er helt okay at tage det stille og roligt og tjekke med hinanden en gang imellem – gerne ofte.

 

Aftal et stop-ord

stop ordHvis jeres leg går ud på, at din partner siger ”nej” eller ”stop” som en del af det frække og pirrende, så vær sikker på, at I har et verbalt eller fysisk signalsystem, der tydeligt er ude af kontekst. Dette så din partner ikke siger “stop” og der opstår misforståelser om, hvorvidt vedkommende mener det eller ej.

Det kunne være et sikkerhedsord, som er ude af kontekst og siges, når legen skal stoppe, eller der skal ro på. Det skal være et ord, der intet har med erotisk leg at gøre.

Målet er, at det skal være sjovt, men for at nå dertil, er det vigtigt, at I føler jer sikre, og at der er samtykke omkring det hele. Netop dét er kommunikation en vigtig del af.

 


 

Hvad skal jeg bruge?

Reb

Det bedste, I kan bruge til at binde hinanden med, er reb af tyk silke, da det ikke glider eller flytter sig for meget. Dog er det et bindemateriale, der er dyrt, så det kræver, du klar til virkelig at investere der. Alternativt kan du bruge flettet nylonreb af ca. 6-10 mm i diameter, hvilket også kan købes hos de fleste erotiske forhandlere.

Det kunne være en af disse:

Blød bomuld – Japanese Style Bondage Reb

Dette reb er lavet af blød bomuld, og er skånsomt mod din hud. Det er 10 meter langt og cirka 10 mm i diameter. Rebet er i høj kvalitet.

bondage reb

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her

Nylon – Obaie Bondage Reb

Dette Obaie Bondage Reb er 10 meter langt og 8 mm i diameter. Rebet er lavet i materiale nylon, men er stadig blød mod huden i høj kvalitet.

bondage reb

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her

Hvis du er klar til at investere med det samme, så har du selvfølgelig også mulighed for at købe et bondage sæt, der passer lige til formålet. De findes i mange forskellige udgaver, og du kan også finde sæt, der indeholder andet tilbehør til bondage, hvis du er interesseret i at gå hele vejen.

 

 

Bondage tape

Reb og silke er heller ikke dine eneste muligheder, når det kommer til bondage og binding. Der findes også bondage tape, som du kan bruge til forskellige ting blandt andet at binde din partner.

Det smarte ved bondage tape er, at det ikke bruger hverken lim eller klistrer på huden – det er blot selvklæbende mod sig selv. Du kan derfor genbruge tapen, og ikke være nervøs for at fjerne det fra din hud eller for, at det er besværligt at fjerne i det hele taget. Det er derfor også ekstra sikkert at bruge i sexlege, som bondage. Disse to tapes har vores varmeste anbefalinger:

Den brede – Obaie Bondage Tape

Denne bondage tape fra Obaie er lavet af PVC og er ftalatfri. Den er 20 m i længden og 5 cm i bredden, så der er timevis af leg forud med denne!

bondage tape

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her

Den smalle – Obaie Bondage Tape Smalt

Dette er den smalle udgave af Obaie Bondage Tape. Den er stadig 20 m i længden, og 2,5 cm i bredden. Den skal dog ikke undervurderes!

bondage tape smalt

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her

 


 

Sikkerhedstips (før du binder)

Før vi begynder, så er der nogle sikkerhedstips, som det kan være en god ide at have i mente:

 • Sørg for, at rebene er så løse, at der kan være to fingre mellem rebet og din partners hud. Målet er at styre din partner, ikke at afskære deres blodcirkulation. Hvis rebet risikerer at blive vådt (det er meget varmt, I sveder begge, og måske bruger I bomuldsreb), så sørg for, at det er endnu løsere.
 • Hold øje med blodcirkulationen flere gange ved at kigge efter områder, der bliver blå eller hvide. Hold også øje med din partner flere gange, og sørg for, at de siger til, hvis de begynder at mærke noget, der niver, bliver følelsesløst eller begynder at prikke.
 • Bind aldrig rebet på en måde, der gør det besværligt for nogen at trække vejret.
 • Lad aldrig nogen være alene, mens de er bundede.
 • Sørg for at have en saks i nærheden i tilfælde af, at nogen skal løsnes hurtigt.

Start langsomt ud. Hvis du er pinligt berørt over at tage det stille og roligt og føler dig usikker på dig selv, så prøv at binde din partners hænder bag på ryggen af dem. De vil ikke kunne se, hvad du laver, og om du i virkeligheden tjekker instruktioner på din mobil. At gøre det langsommere kan føles pirrende og pinefuldt på en god måde. Hvis du vil lade som om, du er ekstra selvsikker, så bind noget for øjnene af dem.

Vejledningen nedenfor viser, den nemmeste teknik til at binde nogens håndled sammen for første gang. Du kan også binde anklerne sammen, eller binde deres håndled til anklerne, eller deres håndled eller ankler til et møbel. Det er op til jer.

 

Sådan binder du

Du skal bruge

 • Reb på mindst 7,5 meter
 • En partner, der er villig til at blive bundet (eller en stol, der står på hovedet)
 • En saks (for en sikkerheds skyld).

Vejledning:

 1. Lad din partner holde deres håndled frem med cirka to knytnævers afstand imellem dem. Læg rebet over deres håndled, så midten af rebet er cirka imellem hænderne. Snog begge ender omkring to gange, så det i alt er rundt om håndleddene fem gange.
 2. Kryds rebene under det, der snart bliver ”håndjernene”. Træk dem op på modsat side af, hvor de startede – altså det bagerste over foran og den forreste bagom.første trin i en bondage knob
 3. Bind hvert reb omkring udad imod din partners hænder. Stop med at snog det omkring, når du stadig har et lille stykke mellem rebet, der er snoet omkring og håndleddene. Du bør ende med et lige tal af runder på hver side af det stykke af rebet, du først krydsede. Hvis det ser lidt løst ud, så skal du dreje hver af rebene i den retning, som du vikler dem for at stramme det hele. Det kan være nødvendigt at pakke hver ende en eller to gange mere efterfølgende.bondage guide
 4. Løft den sidste løkke på venstre side, og træk enden af rebet igennem indefra og ud. Gentag på den anden side for at binde det hele sammen. Træk i begge ender af rebet for at være sikker på, at det holder. Nu kan du enten vælge at trække de resterende ender ind i bindingen, hvis de er kort, eller også kan du bruge dem til at binde din partner til noget – eller trække dem rundt.bondage guide

Tillykke – du har nu succesfuldt bundet nogen for første gang!


 

Lær mere om at binde din kæreste

Kæreste som er bundet op

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan binde din partner med reb på en masse forskellige måder, så kan du læse mere via denne guide, om de forskellige muligheder og metoder.

Hvis du ikke synes, det er helt nok med reb, tape, håndjern, manchetter og det at binde din partner, så er der også meget andet, der kan være indblandet i bondage. Der findes mange forskellige ting, som du kan finde en masse information om. Det kan for eksempel være, at du vil eksperimentere med hele bondage-looket, hvis din partner tænder på det.

I så fald kan et halsbånd måske være en accessoires, der passer til jeres forhold. Det tilføjer i hvert fald lidt ekstra til legen, hvor du måske trækkes rundt af din partner.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here