Det er sjovt at binde hinanden under sex! Sådan gør du det, hvis det er første gang, du prøver.

Kommunikation er nøglen til alle former for fræk leg, og det er fuldstændig essentielt, når du binder nogen under sex. Før I overhovedet kommer til bondage-delen, skal du snakke med din partner om, hvad du kan lide, hvad du gerne vil prøve, hvad du ville være villig til at prøve, hvis de tænder på det, og hvor grænsen går. En ja-nej-måske-liste kan hjælpe.

Hvis du aldrig har prøvet at binde nogen under sex, eller du aldrig er blevet bundet under sex, vil du ikke vide, hvordan du reagerer, eller hvordan du kommer til at føle, selvom du tror, du vil, og det er okay at tage det stille og roligt og tjekke med hinanden en gang imellem – gerne ofte.

Hvis din leg går ud på, at en partner siger ”nej” eller ”stop”, og den anden ignorerer det, så vær sikker på, at I har et verbalt eller fysisk signalsystem, der tydeligt er ude af kontekst, som for eksempel at bruge stoplysfarverne rød, gul og grøn, eller at tabe noget småt, men højt på gulvet, så I bliver opmærksomme på det. Målet er, at det skal være sjovt, men for at nå dertil, er det vigtigt, at I føler jer sikre, og at der er samtykke omkring det hele. Netop dét er kommunikation en vigtig del af.

Det bedste, I kan bruge til at binde hinanden med, er tyk silke, da det ikke glider eller flytter sig for meget, når du binder det omkring. Dog er det et bindemateriale, der er dyrt, så medmindre du er klar til virkelig at investere i bindemateriale til bondage, så kan du også bruge flettet nylonreb af ca. 6 mm til 10 mm i diameter, hvilket kan fås i næsten alle håndværksbutikker eller på nettet.

Modsat de andre typer af reb, så er knuderne nemme at binde op, selv hvis du trækker meget i dem. Nogle gange anbefales også tykke bomuldsreb, men hvis de bliver våde af enten sved eller andre væsker, så bliver de svære at løsne, og derfor kan det være en god ide at bruge en anden type først.

Hvis du er klar til at investere med det samme, så har du selvfølgelig også mulighed for at købe et bondage sæt, der passer lige til formålet. De findes i mange forskellige udgaver, og du kan også finde sæt, der indeholder andet tilbehør til bondage, hvis du er interesseret i at gå hele vejen.

Reb og silke er heller ikke dine eneste muligheder, når det kommer til bondage og binding. Der findes jo både velkendte håndjern, men der findes også bondage tape, som du kan bruge til forskellige ting blandt andet at binde din partner.

Har du brug for motivation? Modsat andre typer legetøj, så er reb multifunktionelt. Du kan lave håndjern, hvilket vises her under, men du kan også lave din egen flogger-pisk, dit eget seletøj, der kan bruges til en strap-on, et bælte, for ikke at nævne de utallige måder, hvorpå du kan styre din partner på.

Din kæreste kan også bindes op

Sikkerhedstips

Før vi begynder, så er der nogle sikkerhedstips, som det kan være en god ide at have i mente:

 • Sørg for, at rebene er så løse, at der kan være to fingre mellem rebet og din partners hud. Målet er at styre din partner ikke at afskære deres blodcirkulation. Hvis rebet risikerer at blive vådt (det er meget varmt, I sveder begge, og måske bruger I bomuldsreb), så sørg for, at det er endnu løsere.
 • Hold øje med cirkulationen flere gange ved at kigge efter områder, der bliver blå eller hvide. Hold også øje med din partner flere gange, og sørg for, at de siger til, hvis de begynder at mærke noget, der niver, bliver følelsesløst eller begynder at prikke.
 • Bind aldrig rebet på en måde, der gør det besværligt for nogen at trække vejret.
 • Lad aldrig nogen være alene, mens de er bundede.
 • Sørg for at have en saks i nærheden i tilfælde af, at nogen skal løsnes hurtigt.

Start langsomt ud. Hvis du er pinligt berørt over at tage det stille og roligt og føler dig usikker på dig selv, så prøv at binde din partners hænder bag på ryggen af dem – de vil ikke kunne se, hvad du laver, om du i virkeligheden tjekker instruktioner på din mobil, og at gøre det langsommere kan føles pinefuldt på en god måde. Hvis du vil lade som om, du er ekstra selvsikker, så bind noget for øjnene af dem.

Dagens håndjern af reb kommer fra Back on the Ropes af Two Knotty Boys. Det er en trin-for-trin-guide til simpel og indviklet reb bondage. Vejledningen nedenfor viser, hvordan du binder nogens håndled sammen, men du kan også binde nogens ankler sammen, eller binde deres håndled til deres ankler, eller deres håndled eller ankler til et møbel.

Forbindingen er tyk nok til, at det føles solidt og komfortabelt, og du kan lade noget af rebet hænge, så du kan trække din partner med dig rundt, eller du kan trække dem med dig rundt ved at trække i selve forbindingen – Eller noget helt tredje.

Det skal du bruge:

 • 7,5 meters reb
 • En partner, der er villig til at blive bundet (eller en stol, der står på hovedet)
 • En saks (for en sikkerheds skyld).

Vejledning:

 1. Lad din partner holde deres håndled frem med cirka to knytnævers afstand imellem dem. Læg rebet over deres håndled, så midten af rebet er cirka imellem hænderne. Snog begge ender omkring to gange, så det i alt er rundt om håndleddene fem gange.
 2. Kryds rebene under det, der snart bliver ”håndjernene”. Træk dem op på modsat side af, hvor de startede – altså det bagerste over foran og den forreste bagom.
 3. Bind hvert reb omkring udad imod din partners hænder. Stop med at snog det omkring, når du stadig har et lille stykke mellem rebet, der er snoet omkring og håndleddene. Du bør ende med et lige tal af runder på hver side af det stykke af rebet, du først krydsede. Hvis det ser lidt løst ud, så skal du dreje hver af rebene i den retning, som du vikler dem for at stramme det hele. Det kan være nødvendigt at pakke hver ende en eller to gange mere efterfølgende.
 4. Løft den sidste løkke på venstre side, og træk enden af rebet igennem indefra og ud. Gentag på den anden side for at binde det hele sammen. Træk i begge ender af rebet for at være sikker på, at det holder. Nu kan du enten vælge at trække de resterende ender ind i bindingen, hvis de er kort, eller også kan du bruge dem til at binde din partner til noget – eller trække dem rundt.

Tillykke – du har nu succesfuldt bundet nogen!

Kæreste som er bundet op

Lær mere om at binde din kæreste

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan binde din partner med reb på en masse forskellige måder, så kan du læse mere via denne guide, om de mange forskellige muligheder, og de mange forskellige metoder.

Hvis du ikke synes, det er helt nok med reb, tape, håndjern, manchetter og det at binde din partner, så er der også meget andet, der kan være indblandet i bondage. Der findes mange forskellige ting, som du kan finde en masse information. Det kan for eksempel være, at du vil eksperimentere med hele bondage-looket, hvis din partner tænder på det.

I så fald kan et halsbånd måske være en accessoires, der passer til jeres forhold, hvilket blot tilføjer lidt ekstra til legen, hvor du måske trækkes rundt af din partner.

Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here