Erotisk undertøj – Det frækkeste

325

Hvis du vil læse mere om, hvilket erotisk undertøj du skal have fat i. Så kan du læse mere her.

Vi har samlet det mest sexede og erotiske undertøj .

Først i et afsnit med erotirsk undertøj til kvinder. Efterfølgende også med erotik undertøj til mænd.

Erotisk undertøj til kvinder

Hvis du vil kende mere til dit udvalg af erotisk undertøj til kvinder, så kan du læse mere her, og måske føle dig lidt mere sexet næste gang, du smider tøjet foran din partner.

Testvinder – Obsessive Emperita Hofteholder sæt

obsessive emperita hofteholder sæt

Tjek Prisen Her

 

Er du typen, der stoler på eksperterne, så skal du have fingrene i dette superbløde og flotte sæt fra Obsessive.

Fordele:

 • Erotisk undertøj med bh, hofteholder og g-streng
 • Det erotiske undertøj er fremstillet i 90% polyamid og 10% elestan
 • Det erotiske undertøj fås i forskellige størrelser og med justerbare stropper

Ulemper:

 • BH’en er uden bøjle
 • Selvsiddende strømper medfølger ikke

Det er fremstillet i et mix af blonder og brokade mønster i velour, og så er du sikret den ideelle pasform til din krop ved hjælp af de justerbare stropper, hvilket også gør sig gældende for hofteholderen. Den dybe udskæring viser desuden din barm fra sin bedste side, og dermed er du sikret et lækkert look med dette sæt, som du kan forkæle din egen selvtillid og din partners syn med.

Mest solgte – Baci Skolepige Kostume

baci skolepige kostume

Tjek Prisen Her

 

Ønsker dig og din partner at eksperimentere med lidt frækt cosplay, så er dette kostumet for jer. Her kan I nemlig udfordre fantasien om skolepigen, der skal have en privat samtale med læreren, der ender ud i noget, som kun fantasien sætter grænser for.

Fordele:

 • Sæt bestående af bindetop og kort nederdel
 • Toppen er fremstillet i 90% polyamid og 10% elestan
 • Nederdelen er fremstillet i 100% polyester
 • Sættet fås i forskellige størrelser

Ulemper:

 • Der medfølger ikke erotisk undertøj

Skolepige uniformen er i et frækt design, og det består af en kort, ternet nederdel samt en hvid bindetop. Du får altså mulighed for at vise din uskyldige side frem på den frækkeste måde, samtidig med at fantasien hos din partner får vinger. Toppen er fremstillet i 94% polyester og 6% spandex, mens nederdelen er fremstillet i 100% polyester.

Den billige – Abierta Fina BH og Hofteholder sæt

abierta fina bra and garterbelt set

Tjek Prisen Her

 

Et erotisk lingerisæt behøver ikke koste kassen. Det kan nemt være både billigt, feminint og erotisk undertøj på én gang, så du kan forkæle dig selv og din partner indenfor en rimelig prisklasse.

Fordele:

 • Erotisk undertøj med bh, hofteholder og bundløs g-streng
 • Bh og hofteholder er fremstillet i 50% polyester, 40% polyamid og 10% elastan
 • G-streng er fremstillet i 100% polyester
 • Det erotiske undertøj fås i forskellige størrelser og med justerbare stropper

Ulemper:

 • Brystvorten vil kunne ses gennem en top
 • Selvsiddende strømper medfølger ikke

Sættet består af en afslørende bøjle-bh og en bundløs g-streng i hvid med et vertikalt snit gennem begge skåle, hvilket har en lokkende effekt. Sættet fremstår feminint og smukt på kroppen grundet det hvide satin og det blondedekorerede tyl.

Det passer helt perfekt til den romantiske aften, hvor du vil forkæle din partner med lidt ekstra godt til øjnene som prikken over i’et. Hofteholderen er ligeledes dekoreret med smukke detaljer som for eksempel den korsetlignende effekt, der dannes af krydsende satinbånd, og den hvide sløjfe, der hæfter strømpestropperne. Disse detaljer gør undertøjet ekstra erotisk.

Nyhed – Cottelli Bundløse Net Strømpebukser med Backseam

cottelli bundl se net strømpebukser med backseam

Tjek Prisen Her

 

Den bundløse trusse har længe været på markedet, og der er efterhånden mange, der kender til dens eksistens. Men hvor mange af disse har hørt op den bundløse strømpebuks? Her taler vi noget next level erotisk lingeri.

Fordele:

 • Strømpebukserne har flere flotte detaljer
 • De fås i flere størrelser
 • Strømpebukserne er fremstillet i 85% polyamide og 15% elestan

Ulemper:

 • Strømpebukserne er for nogen bedst egnede i hjemmet

Strømpebukserne er feminine og klassiske, hvilket gør det muligt at have dem på i al hemmelighed, hvis I skal ud på en romantisk date inden en hed slutning i soveværelset. Det er først, når din partner trækker kjolen over hovedet eller nederdelen ned om anklerne på dig, at de vil blive bevidste om den hemmelighed, som du har gået og gemt på hele aftenen.

Strømpebukserne er fremstillet i 85% polyamide og 15% elestan med en gennemsigtighed, der svarer til 15 denier og en forførende vertikal stribe ned langs benet. Her får du altså noget super erotisk lingeri.

Bedste anmeldelser – Cottelli Bundløs Blonde Hipster

cottelli bundløs blonde hipster

Tjek Prisen Her

 

Nogen stoler på eksperterne, andre stoler på forbrugeren. Hvis du hører under den sidste kategori, så er det disse trusser, der falder bedst i din smag. I hvert fald hvis det er erotisk lingeri, du er på udkig efter.

Fordele:

 • Trusser i hipster model uden bund
 • Trusserne fås i flere størrelser
 • Trusserne er fremstillet i 90% polyamid og 10% elastan

Ulemper:

 • Trussekanten vil kunne ses under et par stramme bukser

Disse trusser i hipster stil er perfekte til dig, der ønsker en aften i romantikkens tegn, hvor det hele skal være lidt frækkere end den normale torsdag aften. Du får nemlig et par trusser med smukke blomster blonder og den frække bundløse detalje, der vil sender din partner direkte i den syvende himmel.

På både forsiden og bagsiden er der påsat små, sorte sløjfer, der fuldender trussen, så den er den bedste blanding af både sødt og erotisk lingeri. Trussen vil følge din krop helt perfekt grundet det elastiske materiale, og du vil føle dig mere sexet end nogensinde før.

Populær i udlandet – Baci Mini Blonde Chemise Plus size

baci mini blonde chemise

Tjek Prisen Her

 

Er du en dame i en lidt større størrelse, så skal det bestemt ikke fratage dig muligheden for en hed aften, hvor du føler dig sexet, og din partner føler sig velsignet af dine skønne former i ført erotisk lingeri.

Fordele:

 • Chemise med justerbare stropper
 • G-streng medfølger
 • Chemisen er fremstillet i 90% nylon og 10% elestan

Ulemper:

 • Produktet er one size (Str. 44-50)

Denne super fine blonde chemise med g-streng er den sikre vej til et godt look, der blot understøttes af den selvtillid, som du vil udstråle, når du bærer den. Den er det perfekte mix af sexet og romantisk, hvilket skabes af kombinationen mellem transparent blonde og mesh samt afslutningen, der består af en flæsekant. Chemisen er fremstillet i 90% nylon og 10% elestan, hvilket sikrer komfort og holdbarhed.

Til nybegynderen – Cottelli Half-cup BH og G-streng i Rød

cottelli half cup bh og g streng rød

Tjek Prisen Her

 

Hvis det er første gang, du bevæger dig ud i noget, der har med erotisk undertøj at gøre, så er det ikke sikkert, at du vil ud i hele sæt eller kjoler, men du blot ønsker noget enkelt og overraskende. Hvis dette er tilfældet, så har du fundet det rigtige sæt erotiske undertøj her.

Fordele:

 • Erotisk undertøj bestående af kopløs bh og g-streng
 • Det erotiske undertøj fås i forskellige størrelser og med justerbare stropper
 • Bh’en fremviser barmen fra dens bedste side
 • Det erotiske undertøj er fremstillet i 85% polyamid og 15% elastan

Ulemper:

 • Bh’en vil være synlig under nogle typer toppe

Dette røde sæt er et af de mest frække, der uden tvivl vil vække begejstring hos din partner. Bh’en er en anderledes half-cup bh, hvilket betyder, at du kan se det halve af brystet, men at du stadig har støtten fra skålen, så din barm viser sig fra sin bedste side.

Det erotiske undertøjsæt har flotte satin- og blondedetaljer, hvilket gør det ekstra smukt, og den røde farve giver sættet det sidste på den sexede konto. G-strengen er fremstillet i det samme sexede røde blondemateriale, og denne er bundløs, hvilket blot er prikken over i’et.

Erotisk undertøj til mænd

I langt de fleste tilfælde, når man tænker på erotisk undertøj, så går tankerne til et frækt sæt til kvinden – det er dog ikke kun dem, der skal have gavn af den sexede effekt, som nogle typer erotisk lingeri kan give, og den selvsikkerhed, der ligeledes medfølger.

Hvis du vil forkæle dig selv eller din mand med lækkert erotisk lingeri, så er dette afsnit til dig. Her kan du nemlig få et overblik over de forskellige typer erotisk lingeri, der passer til dig selv eller manden i dit hjerte – måske det bliver hans tur til at sætte stemningen og forføre dig denne gang.

Testvinder – Svenjoyment – stripper-streng i wetlook

Men s string Master S

Tjek Prisen Her

 

Vil du sige nej tak til kedeligt herreundertøj og i stedet indtage scenen foran din udkårne med noget, som de aldrig vil glemme igen? Så er denne testvindende stripper-streng i wetlook det helt perfekte erotiske lingeri til dig.

Fordele:

 • Det erotiske lingeri er fremstillet i 92% polyester og 8% lycra
 • Det erotiske lingeri har en detalje ved gylpen, der gør det muligt at åbne op
 • Det erotiske lingeri har en spændende samling af streng, der fremhæver balderne
 • Det erotiske lingeri er i sexet wetlook i læder
 • Det erotiske lingeri fås i flere størrelser

Ulemper:

 • G-strengen er ikke til alle

Denne spændende g-streng gør det muligt for manden at vise sin nytænkning, og at han er klar til at tage initiativ, når det kommer til et spændende sexliv med sin partner. Den lægger op til et hav af sjov og muligheder, som din partner vil sætte pris på, og som nok skal lade dig ende i en happy-ending.

Ikke nok med at g-strengen er fræk i sig selv, så har den også en sexet detalje ved gylpen, der kan åbnes og lukkes ved hjælp af trykknap-låsene, hvilket gør det muligt for dig eller din partner at åbne op for en hemmelighed.

Dette erotiske undertøj har desuden den perfekte pasform og et spændende design ved strengen, så dine balder fremstår, som var de lavet i stål.

Mest solgte – Senjoyment – fræk, vovet g-streng i sort net

svenjoyment fræk vovet g streg i sort net

Tjek Prisen Her

 

Hvis du ikke er typen, der går efter læder-looket, så er det måske i stedet denne pirrende g-streng, som du skal have fingrene i. Den er nemlig fræk og vovet og klæder manden, der tør prøve dette erotiske undertøj, perfekt.

Fordele:

 • Det erotiske lingeri er fremstillet i 100% polyamid
 • Det erotiske lingeri har et transparent og pirrende look – frit udsyn til varen
 • Det erotiske lingeri fås i flere størrelser

Ulemper:

 • Udfordrende look for den tilbageholdende mand

Denne g-streng fremviser, hvad der normalt er gemt bag et kedeligt stykke bomuld på fornemmeste vis, og pirrer både ham, der bærer den, og hans partner. Mandens påklædning er ikke længere i baggrunden, men derimod noget, som han på lige fod med kvinden kan få lov at pirre og imponere sin partner med.

Den moderne mand skal stå frem og skille sig ud – også når det kommer til erotisk lingeri. Og derfor har du brug for denne g-streng.

Den billige – Svenjoyment – fræk, sort net-undertrøje

svenjoyment fræk sort net undertrøje

Tjek Prisen Her

 

Hvis den transparente underbuks var lidt for vild og nytænkende til din smag, så kan du tage det første skridt i en ny og spændende retning med denne fiskenetsundertrøje i stedet. Den giver udsyn til overkroppen gennem store masker, hvilket vil få pigerne til at strømme omkring dig.

Fordele:

 • Det erotiske lingeri er fremstillet i 100% polyamid
 • Fræk, spændende og moderne undertrøje
 • Fås i flere størrelser, så den sidder stramt og gør undertøjet ekstra erotisk

Ulemper:

 • Undertrøjen vil være synlig under nogle typer trøjer

Undertrøjen er et tydeligt tegn på, at du tør være dig selv og vise din krop frem. Som sagt er det normalt kvinderne, der klæder sig pænt på og imponerer fyrene, men i den moderne verden forlanger kvinderne noget igen. De vil imponeres og overraskes, og det er netop det, som du kan med denne undertrøje.

Vis kvinderne at du kan gøre noget ud af dig selv og er villig til at skille dig ud fra mængden og vise din krop frem i dette erotiske undertøj.

Nyhed – NEK gennemsigtige boxershorts

nek gennemsigtige boxershorts

Tjek Prisen Her

 

Er du mere til det erotiske lingeri, der ligner kvindernes, men i boxershorts model, så er det dette par, som du skal have fingrene i. Disse boxershorts kombinerer nemlig det sexede læder med mesh-delen, der er populær hos dameundertøj, og sammen giver det et par frække boxers.

Fordele:

 • Det erotiske lingeri er fremstillet i 90% polyester og 10% elastan
 • Det erotiske lingeri fås i flere størrelser
 • Det erotiske lingeri er af en normal model – komfortabel

Ulemper:

 • Det erotiske lingeri skal håndvaskes

Disse boxershorts har som sagt mesh-detaljer på benene, men de har stadig det frække læder wetlook til at dække over varen og balderne. De er fremstillet i et blødt, strækbart materiale, der sikrer komfort, men også at de sidder til, så du ikke bliver snydt for formerne.

Dette gælder både foran, men også balderne, der ligeledes spændes ind og op i det strækbare wetlook materiale. Boxershorts modellen gør dem ideelle til at overraske din partner efter en tur på byen, der skal ende i en happy-ending.

Bedste anmeldelser – Black Level Åben Lak Trusse til Mænd

black level ben lak trusse mænd

Tjek Prisen Her

 

De fleste har hørt om den bundløse trusse til kvinder, men denne er altså ikke længere kun forbeholdt dem. Nu kan mændene også træde i karakter og giver deres partner en stor, sexet overraskelse efter den romantiske middag med dette erotiske undertøj.

Fordele:

 • Det erotiske lingeri er fremstillet i 94% polyester og 6% elastan
 • Det erotiske lingeri fås i flere størrelser
 • Det erotiske lingeri løfter de ædlere dele på fordelagtig vis

Ulemper:

 • Det erotiske lingeri skal håndvaskes

Denne trusse til mænd er ikke noget, som enhver mand kan bære. Det kræver selvtillid og selvsikkerhed omkring sine ædlere dele, men hvis du har det, så er det til gengæld også et flatterende på den mest fordelagtige vis, da det erotiske lingeri vil løfte de ædlere dele og fremstille dem fra deres bedste side.

Den er fremstillet i lak-look, hvilket giver fantasien frit spil og associationer til stripperne fra Magic Mike. Ikke nok med at dine ædlere dele fremhæves, så vil din bagdel også blive løftet, så du ikke går ubemærket gennem lokalet.

Populær i udlandet – Svenjoyment Transparente Boxershorts 2 Pak

svenjoyment transparente boxershorts 2 pak

Tjek Prisen Her

 

Hvis ikke lak, wetlook og læder falder i din smag, så kan du få en lige så god effekt ud af disse boxershorts i mesh. De er både tætsiddende og gennemsigtige, og de giver din partner en uimodståelig overraskelse efter en tur på byen.

Fordele:

 • Det erotiske undertøj er fremstillet i 100% polyamid
 • Det erotiske undertøj understreger penis og balder
 • Det erotiske undertøj er i en komfortabel nylon kvalitet

Ulemper:

 • Det erotiske undertøj fås kun i one size

Disse boxershorts er som sagt fremstillet i gennemsigtigt mesh, hvilket giver din partner en behagelig og lokkende overraskelse, når du smider bukserne. De er tætsiddende, men alligevel komfortable og så løfter de dine ædlere dele og numse, så du kan springe squatsne over næste gang, du er nede og træne.

Overrask og forfør din partner i disse transparente og spændende boxershorts for at få en aften, som I sent vil glemme, men snart vil gentage.

Til nybegynderen – Svenjoyment – herre string 7 pak

svenjoyment 7 pak string

Tjek Prisen Her

 

Hvis du er ny indenfor erotisk undertøj, så er det ikke sikkert, du bare lige hopper ud i læder og fishnet, men måske du alligevel gerne vil udfordre dig selv for din egen selvtillids skyld, og for din partners lidenskab. Vov dig ud i dette erotiske undertøj.

Fordele:

 • Det erotiske undertøj er fremstillet i 100% polyamid
 • 7 i 1 pakke med forskellige farver og mønstre
 • Det erotiske undertøj er i en blød og strækbar kvalitet

Ulemper:

 • Det erotiske undertøj fås kun i one size

Med denne 7 i 1 pakke får du 7 g-strenge, der alle fremhæver de vigtige dele af underlivet, og som lader resten stå til frit skue, så din partner kan fantasere sig til resten, indtil de ikke længere kan holde fingrene for sig selv.

De 7 strenge er ikke alle ens, hvilket skaber variation fra gang til gang i legen med erotisk undertøj. Du kan vælge mellem skotstern, metallic lilla, sort/hvide striber, sort shine, mat sort eller guld, hvilket betyder, at der er til enhver smag.

Hvilken trusse eller underbuks skal du vælge?

At vælge lingeri af erotisk karakter handler ikke så meget om, hvad din partner foretrækker, men derimod om, hvad du føler dig komfortabel i. Du skal gøre op med dig selv, hvad du kan bære og stadig føle dig sexet og komfortabel i, for det vil meget nemt kunne mærkes, hvis ikke du har det godt i det, som du har på.

Det er altså først, når du kommer til det punkt, hvor du oser af selvtillid og føler dig komfortabel i din krop og hviler i dig selv, at du skal begynde at lade din partner have medstemme i, hvilket erotisk undertøj, du skal bære foran ham eller hende.

Dermed ikke sagt, at du ikke skal bryde dine egne grænser, gør hellere end gerne det. Det er netop, når du bryder dine egne grænser, at du føler dig mest sexet og mest uovervindelig, og dette er noget, enhver vil tænde på. Det kan være en idé at gå rundt i dit erotiske undertøj til hverdag for at blive tilpas og vænne dig til synet, og så en dag føler du dig måske komfortabel nok til at vise det frem.

Erotisk undertøj er en leg, så behandl der derefter og hav det sjovt med det.

Hvilke lejligheder passer erotisk lingeri sig til?

I forlængelse af forrige konstatering af, at erotisk undertøj er en leg og skal behandles derefter, så passer det netop til enhver lejlighed – selv jobsamtalen, hvis du har brug for lidt ekstra selvtillid, og du føler dig godt tilpas, når du føler dig sexet.

Der findes en masse forskelligt erotisk lingeri til en masse forskellige lejligheder – erotisk undertøj hører primært til i hjemmet, når I spiser middag bare jer to, og du vil overraske din partner bagefter, mens andet erotisk lingeri kan bæres i offentligheden uden problemer. Hvis du har planer om at gøre dette, så kan du vælge noget erotisk undertøj, der er diskret under tøjet, men frækt og afslørende så snart du tager tøjet af.

Der er ingen grænser, når det kommer til erotisk undertøj, og der er ingen regler for, hvornår det er passende eller hvem, der kan bære det. Bare kast dig ud i det, og se hvordan din partner blive livet op ved synet.

Opsummering:

Erotisk undertøj passer til enhver lejlighed, som du vil gøre en anelse frækkere. Det kan være et skjult sæt under kjolen, mens I er ude og spise, eller det kan være noget mere afslørende og udfordrende, som du kan have på til middagen i hjemmet. Det hele afhænger af dig, dine præferencer og dit formål.

Når det kommer til erotisk lingeri, så er det dog vigtigt, at du føler dig komfortabel i det. Det er ikke kun undertøjet, men også den selvtillid det bringer frem i ham eller hende, der bærer det – der findes nemlig ikke noget mere sexet, end den der hviler i sig selv og lader det vise. Så selvsikkerhed kan gøre det meste lingeri erotisk.

 

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here