Bondage stol – De 6 bedste i test

173

Med en bondage stol kan du og din partner udleve frække fantasier om bondage og BDSM. Der findes mange forskellige slags sexmøbler og sexmaskiner på markedet. Og du kan derfor både få en bondage stol med og uden en sexmaskine koblet til.

En almindelig bondage stol kan være udformet på mange måder, og kan have indbygget fastspænding. Ofte vil der også være god mulighed for at penetrere den siddende partner eller på anden måde være fri adgang til de intime dele.

Du vil også ofte finde, at en bondage stol nemt kan tages frem og pakkes sammen igen. Du skal derfor ikke være bekymret for, om den skal stå fremme eller fylder en hel masse i skabet.

Et sexmøbel som en bondage stol kan virkelig sætte gang i sexlivet og give dig og din partner de optimale forhold til jeres frække og kinky leg. Brug for eksempel stolen sammen med andet bondage udstyr som pisk, blindfold, reb eller gag ball. Kort sagt er det kun jeres fantasi, der sætter grænser for den frække leg.

Vi har samlet de 6 bedste bondage stole, så du nemt og bekvemt kan få et overblik over, hvad et frækt sexmøbel kan tilbyde dig. Der er også mulighed for at finde en bondage stol, som du kan bruge alene til en helt særlig onani oplevelse. Læs med og find både vores testvinder, den bedste til begynderen så vel som den bedste til prisen.

 

Testvinder – MOI The BDSM Sex Stol 2.0

Testvinder – MOI The BDSM Sex Stol 2.0

Tjek prisen her

Med en bondage stol som denne derhjemme får I et utal af muligheder, når det kommer til at udleve jeres frækkeste BDSM fantasier. Stolen lader jer undersøge, lege, eksperimentere og dominere hinanden, præcis som I ønsker det.

Stolen er polstret, så den er blød og behagelig at ligge på også i længere tid. Og både ryglæn og sæde kan justeres og flyttes. På den måde kan I skabe de bedste forhold til dig og din patient.

Fikser arme og ben til stolen og lad den dominerende partner tage den fulde kontrol over legen. Benene kan hvilke på de bløde puder samtidig med, at der kan holdes fast i de to håndtag.

Denne bondage stol er en opgradering af den forrige udgave, og har ny fået flere og bedre fikseringsmuligheder. På den måde kan bondagelegen virkelig tages til næste niveau.

Når du køber den kinky bondage stol, får du en skammel med. Den kan med fordel bruges af den dominerende partner, når han eller hun skal undersøge patienten helt tæt på. Der er ingen grund til at vente. Denne bondage stol vil virkelig sætte gang i jeres frække leg, og det er virkelig bare jeres fantasi, der sætter grænserne for, hvad den kan bruges til.

Fordele:

 • Fremstillet af stål og PU-læder
 • Max vægt: 180 kg
 • Skammel medfølger

Ulemper:

 • Manual på engelsk

 

Begynder – Pipedream Fantasy Series International Rocking Chair

Pipedream Fantasy Series International Rocking Chair

Tjek prisen her

Skal du for første gang kaste dig ud i at købe en bondage stol, så er denne et godt sted at starte. Den stimulerende stol er nem at bruge, og så kan den give dig en sjov og anderledes form for onani. Stolen kan selvfølgelig også bruges sammen med en partner for en ekstra pirrende omgang.

Stolen stimulerer dig uden penetrering. I stedet er der en forhøjning på stolens sæde. Når du sætter dig på stolen, vil det forhøjede silikone stykke give dig stimulerende vibrationer på klitoris. Du kan sidde begge veje på stolen, så vibrationerne kan ramme dig helt rigtigt.

Vibrator stykket er meget bredt, hvilket giver dig en stimulerende følelse ved hele det intime område. Det vil sige, at også dine inderlår og bagdel vil blive berørt af de pirrende vibrationer.

Du kan nemt omdanne stolen til en ægte bondage stol ved at introducere et par frække håndjern til legen. Samtidig med at du er fastspænd oven på stolen, kan din partner tag kontrollen over fjernbetjeningen og styre, hvordan du skal stimuleres til klimaks.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone og polyethylen
 • Ftalatfri
 • Vibrationer styres med fjernbetjening

Ulemper:

 • Manual på engelsk

 

Prisvinder – King Cock Inflatable Ball

King Cock Inflatable Ball

Tjek prisen her

Er du klar til at opleve en stimulerende bondage stol, der bare hopper derudaf? Med denne penetrerende hoppebold kan du virkelig sætte skub i sexlivet. Både når du bruger den alene eller sammen med din partner.

Når du har pustet bolden op, kan du montere en af de medfølgende dildoer. Du får i alt tre forskellige dildoer med som alle er i forskellige størrelser, og varierer i udseendet. Når dildoen er sat på, kan du tænde for den effektive vibrator og mærke en stimulerende penetrering, du sjældent har prøvet før.

Bolden har to håndtag på siden, så du nemt kan holde fast i den mindst tingene, udvikler sig. Du får en smart fjernbetjening med, hvor fra du eller din partner kan styre vibrationerne.

Du skal ikke bekymre dig om, at bolden lige pludselig springer eller går i stykker, mens du sidder på den. Den er lavet i et meget slidstærkt og holdbart materiale. Og den kan holde til op til 130 kg. Du skal derfor ikke bekymre dig men blot nyde den vilde hoppetur.

Fordele:

 • Oppustelig bold med dildo
 • Tre forskellige dildoer medfølger
 • Vibrationer styres med fjernbetjening
 • Max vægt: 130 kg
 • Bodylotion og rengøringsspray medfølger

Ulemper:

 • Manual på engelsk

 

Den frække – LoveBotz 4 in 1 Bangin Bench Sex Stol

LoveBotz 4 in 1 Bangin Bench Sex Stol

Tjek prisen her

Skru op for varmen med denne frække bondage stol med aftagelig sexmaskine fra det anerkendte brand Lovebotz. Med denne bondage stol får du masser af forskellige muligheder, når det kommer til at give dig selv den helt rette form for stimulering.

Stolen kommer med to forskellige sæder, plus en sexmaskine du kan tage af. Dermed kan du variere din oplevelse og udleve din frækkeste fantasi.

Sædet på bondage stolen er todelt, hvilket lader dit intime område være frit, når du sætter dig. Mærk den potente dildo penetrere dig når du sætter den effektive maskine i gang. Med denne kan du mærke op til 150 stød i minuttet.

Sexmaskinen kan sættes i forskellige vinkler. Det betyder, at du kan bruge den i forskellige stillinger. Du kan også bruge en af dine dildoer med sugekop på det manuelle udstyr. Kort sagt så er der et utal af frække muligheder med denne bondage stol. Du kan for eksempel også bruge den sammen med andet af dit bondage udstyr så som reb, blindfold eller hvad du nu kunne tænke dig.

Fordele:

 • Fremstillet af metal, ABS-plast, elastik, PU-læder, skum, træ og TPE
 • Op til 150 stød i minuttet
 • Stødlængde: 1-8,8 cm
 • Strømadapter medfølger
 • Dildo medfølger
 • Vibrationer styres med fjernbetjening

Ulemper:

 • Manual på engelsk

 

Nyhed – Master Series Obedience Sex Bænk

Master Series Obedience Sex Bænk

Tjek prisen her

Giv dig hen til din master eller dominatrix med denne bondage stol fra Master Series. Bliv total fikseret og ude af stand til at bevæge dig. Med denne bondage stol kan dig og din partner virkelig få udlevet jeres kinky fantasier om magt, dominans og afstraffelse.

Den stilrene bondage stol er nem at sætte op, og kan også nemt foldes sammen igen. Stolen har både ben- og armstøtter med fikseringsspænder. Derudover er der også en støtte til hovedet, som også kan tages af, hvis I ønsker dette. Stolen er polstret, så den er blød at ligge på.

Stolen er perfekt til at omdanne jeres eget soveværelse til en fangekælder, hvor jeres vildeste fantasier om BDSM kan udleves. Brug den frække bondage stol sammen med jeres andet bondage udstyr for en komplet oplevelse. Brug for eksempel blindfold og pisk, eller udvid oplevelsen med en kraftig sexmaskine.

Den submissive partner kan fastspændes på både arme, ben og krop. Til at fiksere bruges nylonremme med klikspænder. De er nemme og hurtige at åbne og lukke.

Fordele:

 • Fremstillet af stål, PU-læder og nylon
 • Max vægt: 180 kg
 • Højde: 68 cm
 • Længde: 127 cm

Ulemper:

 • Manual på engelsk

 

Den erfarne – Dark Magic Inflatable Bed

Dark Magic Inflatable Bed

Tjek prisen her

Har du prøvet lidt af hvert, når det kommer til bondage stol, sexmaskiner og andet frækt udstyr? Så er denne oppustelige bondage stol med monteret dildo den perfekte løsning til dig. Skru ekstra op for din frække sololeg eller inviter en partner med ind i legen.

Stolen er oppustelig, hvilket gør det nemt at pakke den af vejen, når du er færdig med at bruge den. Derudover giver det dig et blødt og fleksibelt underlag. Derudover er den udformet ergonomisk, så du ligger perfekt til at opnå den rette stimulering.

Med bondage stolen kommer tre forskellige dildoer. De har alle et realistisk udseende med markeret penishoved og årer langs skaftet. Men de har forskellige udformninger og størrelser. På den måde kan du finde din favorit eller variere din oplevelse.

Du kan bruge dildoerne alene eller sætte den på stolens sexmaskine for en helt særlig oplevelse. Stolen kommer med en tilhørende fjernbetjening. Herfra kan du eller din partner styre dildoens penetrerende bevægelser, og bestemme hvor hurtigt det skal gå.

Fordele:

 • Fremstillet af PVC
 • Trådløs fjernbetjening medfølger
 • Fodpumpe medfølger
 • Længde: 127 cm

Ulemper:

 • Manual på engelsk
 • Batterier medfølger ikke
Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here