Ganske kort handler fisting om at indføre en hånd eller flere i vagina eller anus.

Analfisting er ikke en nymodens opfindelse opfundet i de sidste par årtier, men menes at have en væsentlig længere historie. Således mener nogle, at det er blevet praktiseret de sidste par tusinde år, mens andre antager, at analfisting sandsynligvis har eksisteret ligeså længe som mennesket.

Anal fisting har i mange år var omgærdet med mystik. Emnet er dog blevet mere og mere afmystificeret, og i dag er anal fisting blevet en alment anderkendt seksuel nydelse. Som er kendt i bredere kredse.

Vi vil hos Eroti.dk i dette indlæg, fortælle alt hvad du bør vide om analfisting. Desuden vil vi i starten henvise dig til hvor, du kan købe produkter til anal fisting. På den måde er du 100% klædt på til at forsøge dig med anal fisting på enten din partner eller dig selv.

BEDSTE SMØREMIDLER TIL ANALFISTING

Fisting gel 200 ml
 • Kan bruges analt og vaginalt
 • Indeholder 200 ml.
 • Duft neutral
 • Perfekt til anal fisting
analfisting bedøvende creme
 • Bedøvende gel til anal fisting
 • Sprayfunktion
 • Indeholder 200 ml.
 • Ingen parfumer
Fist it numbing
 • Bedøvende vandbaseret gel
 • Lang holdbarhed
 • Frisk duft af minte
 • Kan bruges med og uden kondom

BEDSTE PRODUKTER TIL ANALFISTING

realistisk analfisting hånd
 • Realistisk hånd uden ftalater
 • Kan bruges både analt og vaginalt
 • Armen er 40 cm lang & 8 cm bred
 • Perfekt til anal fisting
analfisting handsker
 • Strækbar latex
 • One-size og passer derfor alle.
 • 365 dages returret
 • Hurtig levering
anal fisting bedste
 • Fremstillet i blødt materiale
 • 13 cm lang og 7 cm bred
 • 365 dages returret
 • 100% diskret levering

Myterne

Der findes mange myter omkring analfisting: det er kun homoseksuelle, der dyrker analfisting. Når først at man er blevet analfistet vil man ikke længere have kontrol over de nedre regioner. Det gør med garanti afsindigt ondt, og man er følgelig nødt til at bruge stimulanser under akten, skader er uundgåelige m.v.

Myter opstår på baggrund af uvidenhed, og mange af myterne er overvejende fejlagtige. Analfisting dyrkes således ikke kun af homoseksuelle men er også kendt i lesbiske miljøer og så sandelig også blandt heteroseksuelle. Det samlede antal af udøvere er måske ikke stort, men udøverne er af alle seksuelle observanser.

Den menneskelig krop kan tåle en ret voldsom belastning, før det går galt, og udøvelsen af analfisting er således ikke ensbetydende med. At man mister den fuldstændige kontrol med lukkemusklen over tid. Netop musklernes evne til udvidelse og sammentrækning gør dem særegne.

Anal fisting behøves ikke at gøre ondt men kan gøre det ligesom megen anden sexudøvelse, når det praktiseres forkert. Brug af stimulanser er ikke en forudsætning for succes. Men kan for nogle forhøje nydelsen ved selve akten. Man skal her blot være opmærksom på, at de fleste stimulanser påvirker ens smerteopfattelse.

Skader behøves heller ikke nødvendigvis at være en del af fisting, men de fleste vil opleve at få mindre skader. Idet endetarmen er et særdeles sart sted. Den rigtige forberedelse kan i mange henseender minimere skadesrisikoen.

Analrenser, Anal skyller Anal skyl Anal skylning Anal rensning anal vask anal rens

Nydelsen

Ikke alle mennesker er i stand til at slappe så meget af, at det er muligt at indføre en hånd i deres endetarm. Men for dem som oplever analfistingen som gennemførlig. Er der absolut nydelse at hente, og en del udvikler sig derfor til hengivne entusiaster over tid. Nydelsen ved analfisting er ikke meget forskellig fra den. Der kan opnås ved vaginalfisting.

Modtagere af analfisting beretter således om følelsen af at være totalt udfyldt og om det medfølgende tryk på væggene (i endetarmen). Og beskriver ofte oplevelsen som værende sensationel og ultimativ i modtagelighed. Samtidig fortælles om nydelsen af fuldstændig overgivelse og tillid til partneren. Fornemmelsen af åbenhed og følelsen af at være genstand for uendelig kærlighed og opmærksomhed.

Giverne af analfisting taler om den store tillid, der skal være tilstede mellem parterne og følelsen af total kontrol over partneren. Samtidig med at følelsen af at have ansvaret for modtagerens velbefindende kan være yderst givende.

Netop ordet tillid taler for at analfisting. For de flestes vedkommende ikke umiddelbart dyrkes med hvem som helst, når som helt og hvor som helst.

anal fisting kvinde

Kende dig selv

At kende sig selv er en vigtig forudsætning for at dyrke analfisting som den modtagende part.

At rumme flere fingre eller en hel hånd (eller flere) i endetarmen og evt. i kolon kræver en høj grad af selvindsigt og mental kontrol. En muskelkontrol udover det sædvanlige, selvtillid samt tillid til giveren.

En del benytter derfor yoga, meditation og lignende alternative afspændingsformer. Som den indledende forberedelse til forsøget på analfisting. Forløbet beskrives af nogle udøvere som værende en spirituel rejse. Hvor selverkendelsen samtidig lurer lige om hjørnet hele tiden.

De spæde forberedelser

Forberedelserne til analfisting adskiller sig egentlig ikke væsentligt fra vaginalfisting, som beskrevet i sidste måneds artikel om emnet.

Overvejelser og samtaler om emnet er et godt udgangspunkt. Ligesom en gradvis udforskning af anus og endetarm kan være gavnlig.

Her kan man langsomt forsøge sig med forskellige lavementer og smøremidler for at finde de personlige favoritter. Ligesom man gradvist kan indføre større og større emner i endetarmen for at vænne sig til fornemmelsen og for at lære de muskelafslappende elementer i legen.

Dildoer og buttplugs af alle slags materialer og størrelser kan købes i de fleste velassorterede sexlegetøjsbutikker, ligesom man ofte kan købe deciderede kopier af underarme og hænder. Der er således noget for enhver smag.

Forskellen

Men til forskel fra vaginalfisting kræver analfisting en smule mere. Den menneskelige krops affaldsstoffer skal udledes et sted, og dette sker bl.a. via endetarmen. Mange mennesker har det overordentligt svært med afføring.

Deres egen såvel som andres – og både modtageren og giveren af analfisting vil formentlig sætte pris på en hovedrengøring af endetarmen netop på grund af konsistensen og lugten af afføring. Udrensning skal der til – ikke ligesom i Sovjetunionen under Stalin. Men af en lignende dybtgående karakter.

Lykkeligt par

Udrensning

Lavementer er således vejen frem, hvis man ønsker at dyrke de anale dyder og i særdeleshed ved analfisting. Et lavement består i at indføre en væske i endetarmen og den nedre del af tarmsystemet for at fremkalde en afføringsrefleks. Væsken kan bestå af almindeligt vand, saltvand, vand og glycerin eller færdige produkter fra apoteket.

Smag og behag gør sig i høj grad gældende, og man skal blot være klar over, at væsker iblandet tilsætningsstoffer kan gøre oplevelsen knap så behagelig. Almindeligt vand kan derfor anbefales. Lavementer skal ikke anvendes ukritisk, og daglig brug kan svække kroppens tarmfunktioner og -bevægelser.

Der findes basalt set nogle få forskellige måder at tage et lavement på. Man kan købe lavementudstyr. Der er beregnet til engangsbrug, eller man kan bruge en intimsprøjte (som er lavet af gummi og er pæreformet). Begge disse metoder indfører kun en mindre mængde vand i den nedre del af tarmsystemet, og for mange mennesker vil dette være alt rigeligt.

Såfremt man ønsker at gå mere dybdegående til værks, kan man købe særligt lavementudstyr (bestående af poser, der kan hænges op). Der ved hjælp af tyngdekraften fører væsken længere ind i tarmsystemet, eller udstyr. Der kan påmonteres på blandingsbatteriet og håndbruserslangen.

Alene udrensningsprocessen kan være en indledende og stor fornøjelse til selve analfistingen, og de fleste vil føle velvære efter et lavement. Samtidig vil et lavement ofte have en afslappende effekt. Idet man ikke længere behøver at bekymre sig om afføring i endetarmen med ubehagelige lugte m.v. til følge under den videre leg. Der bl.a. indebærer smøremidler.

udrensning

Smøremidler

Et smøremiddel tilhører det basale værktøj ved analfisting. Vand- og silikonebaserede smøremidler er at foretrække idet oliebaserede smøremidler eks. nedbryder latexhandsker og kondomer.

Oliebaserede smøremidler har dog en evne til at holde sig smørende i længere tid i modsætning til de vandbaserede. Eksplorationscreme kan eks. købe på apoteket, ligesom mange forhandlere af sexlegetøj også forhandler smøremidler. Vær forberedt på, at anal fisting kan kræve brug af ret så store mængder af smøremidler under legen.

Men smøremidler er ligesom vin. Der findes tilhængere af den ene og den anden slags, og blandt udøverne er emnet jævnligt til diskussion. En hel del udøvere af analfisting sværger eks. til det kendte amerikanske mærke “Crisco”, mens andre udøvere foretrækker andre produktnavne.

Under alle omstændigheder er det dog anbefalelsesværdigt at anvende et smøremiddel med så få kunstige tilsætningsstoffer som muligt. Idet tarmene er et særdeles følsomt område, der nemt irriteres.

anal fisting mand

Beskyttelse

Vi lever i en HIV- og AIDS-tid, og endetarmen er som tidligere nævnt et meget følsomt område. Hvorfor det vil være fornuftigt at beskytte både sig selv og partneren ved for eks. at anvende latexhandsker. Husk, at oliebaserede smøremidler og latex ikke går godt i spænd.

Såfremt du som giver dyrker omgang med flere modtagere. Bør du af helbredsmæssige grunde holde den enkeltes modtagers smøremiddel, og andre remedier adskilt fra andres grundet risikoen for at overføre kønssygdomme.

Håndpleje og nedslibning af negle hører også til beskyttelsesforanstaltningerne ved analfisting. Lange fingernegle har en forunderlig evne til at kradse og rive hul på uhensigtsmæssige steder, ligesom en barket håndværkernæve måske ikke hører til de mest attraktive penetrationsobjekter på denne jord.

At dyrke analt samleje efter anal fisting kan heller ikke anbefales. Da man ikke kan undgå mindre perforationer af blodbaner m.v. under analfistingen, og kondomer kan gå i stykker, falde af etc.. Hvorefter der er frie adgangsveje for sæd.

Hvis du dyrker analfisting med en kvinde, så undlad at føre fingre eller genstande. Der har været i kontakt med endetarmen, over i skeden, da dette indebærer risiko for overførsel af infektionsfremkaldende bakterieflora m.v.

Sexstillinger

Der er sjældent langt mellem succes og fiasko, når man bevæger sig på ekstremernes overdrev, og det samme gør sig gældende for analfisting. Modtagerens position er ofte af afgørende betydning for senere succes, og bør være således, at vedkommende befinder sig i en afslappende og muskelafspændende position. En sådan udgangsposition er som oftest stående på alle fire på knæ og hænder eller på ryggen med knæene hævede ligesom ved vaginalfisting.

Et sideleje kan også anvendes ligesom en såkaldt “sling” (en slags gynge som man kan ligge i), ofte benyttes under denne slags seancer.

Nogle foretrækker at anvende en bestemt indføringsstilling for senere at skifte til en anden stilling, men i sidste ende er det igen smag og behag. Der er afgørende for den enkeltes velvære under seancen.

Anal fisting stillinger

Tid

En anal- og/eller vaginalfisting tager tid. Seancer, der varer flere timer, er ikke et ukendt begreb. Megen af tiden bruges indledningsvis til udrensning, opvarmning og afslapning af musklerne. Der kan være en hel fornøjelse i sig selv og dermed et glimrende forspil.

Selve indføringen af hånden eller hænderne tager således som oftest også en rum tid.
At tage sig god tid er vigtigt. Det kan ikke nytte, at man prøver at forhaste forehavendet igennem med ubehag og smerte til følge for modtageren.

kort tid til analfisting

Hvad synes du selv?

Analfisting er ikke blot at indføre hånden i en endetarm for umiddelbart derefter at trække den ud igen. Det kan det selvfølgelig være for nogle, men oftest ønsker modtageren andet og mere. Nogle foretrækker at få indført en hånd, mens andre ønsker to eller flere hænder.

Nogle vil hellere have en mere overfladisk eller dybdegående oplevelse. Mens andre foretrækker en kraftfuld analfisting, hvor der ligefrem “bokses” til.

Mulighederne er mange og kombination af en samtidig anal- og vaginalfisting er f.eks. heller ikke ukendt.

I sidste ende er det samspillet mellem giveren og modtageren, der bestemmer. Hvad der skal ske ligesom modtagerens evne til at modtage større objekter er en naturlig begrænsende faktor i legen.

Just do it

Analfisting er for de færreste, desuagtet at mange mennesker i den grad tænder voldsomt på emnet. Selve legen er heller ikke harmløs, men kræver forsigtighed og omtanke ligesom et indgående kendskab til sig selv.

Er en nødvendig forudsætning for de videre eksperimenter og fornøjelser. Men den dag du kaster dig ud i eksperimentet, så venter der dig en oplevelse udover de sædvanlige.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

2 KOMMENTARER

 1. Kære Lise. Sikke en guide :O Jeg er nok både lidt rystet og samtidig enormt interesseret. Min kæreste og jeg er vilde med analsex, og hun elsker generelt anal stimulering. Vi har købt større og større buttplugs og hun har ikke rigtigt brokket sig over dem. Hun synes heller ikke det gør ondt eller noget når jeg boller hende med penis. Tror du vi kunne være parate til analfisting sammen? Jeg har endnu ikke spurgt hende, er der en god måde at introducere sådan et lidt vildt emne på? Tænker bare ift. at jeg ikke skræmmer hende helt vildt. Må jeg eventuelt henvise til denne her side, jeg ved ikke om det hjælper på at overtale hende.
  Men tak for indlægget ikke desto mindre, det var velskrevet og en god introduktion for mig.

  • Hej!
   Haha, det er dejligt at vide du både kan være rystet og interesseret. Det er netop det jeg ønsker at ramme, når jeg på denne måde udfordrer en del af min læserskare med et indlæg i dette format. Jeg er klar over det ikke er for alle.
   Som svar på dit spørgsmål vil jeg sige det kedelige, som alle andre også gør. Snak om det. Hvis du ikke snakker om det, kommer ud heller ikke videre med din, formoder jeg, relativt nye fantasi.
   Sidst vil jeg endelig tilskynde til at du henviser til min side, hvis det kan hjælpe bare det mindste. Jeg håber du får talt med hende og i sammen finder ud af, hvad i har lyst til fremadrettet.

   Mvh
   Lise P

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here