Vil du og din partner tage den orale stimulation til et nyt niveau? Så læs med her.

Herunder finder du en komplet rimjob guide, hvor vi tager dig med igennem, hvorfor et rimjob føles så fantastisk, forberedelsen, samt inspiration til nemme stillinger, du og din partner kan kaste jer ud i.

Vi anbefaler løbende de bedste kvalitetsprodukter og laver små guides til, hvordan du bruger dem rigtigt. På den måde kan du gøre oplevelsen bedre – og mere sikker – for dig og din partner.

Hvad er et rimjob?
Rimming el. rimjob er oralsex udført på og omkring anus. Din partner kan stimulere dig – eller du kan stimulere din partner – ved at kysse, slikke og på anden måde bruge munden. Rimming kan udføres af og på begge køn. Det er intenst, stimulerende og populært!

Hvad end du blot er nysgerrig, eller du og din partner vil prøve det, så læs videre og få inspiration!


Rimming – hvorfor og hvad betyder rimming?

Rimmimg betyder og er en aktivitet begge køn kan give og modtage, det er det samme som rimjob betyder. Både mænd og kvinder kan opnå intense og pirrende oplevelser ved at blive slikket og stimuleret analt, da der hos begge køn findes enormt mange nerveender i og ved analområdet.

Anal rimming kan bruges som del af forspil mellem dig og din partner, eller hvis I under sex vil give ekstra intens stimulation. Mange mennesker finder også aktiviteten yderst fræk og intim, da det er forbundet med mystik og noget forbudt at nærme sig en partners analområde.

 


Trin 1: God hygiejne er et must!

Selvom det virker lige til bare at kaste sig ud i det, så er der en ting, der lige er værd at tænke på inden; renligheden.

God hygiejne gør det både mere behageligt og lækkert for den, der slikker, men også for den, der modtager. Renligheden har stor psykisk påvirkning, og det bliver lettere for modtageren at kunne slappe af og nyde stimulationen, når man ved, der er rent omkring analområdet.

 • Brug af anal douche: en anal douche minder lidt om en forvokset pipette. Det er en pumpe, man fylder med vand, og indfører pumpens skyllerør analt. Med et blidt tryk på pumpen, trykkes vandet ud, og man skyller endetarmen. God til begynderen.
 • Brug af særlige brusehoveder: de fleste sexlegetøjsforhandlere sælger også særlige brusehoveder til intimrengøring. Hovedet sættes på din bruseslange, hvorefter du kan skylle og rengøre dit anale område.

 

 

Anal Douche – guide

Anal douche er en praktisk og funktionel rengøringspumpe, der bruges af den person, som  skal modtage et rim job. En anal douche er ét af de mest praktiske og effektive redskaber, når det kommer til rengøring af endetarmen.

Den kan benyttes af både mænd og kvinder, og er simpel at anvende. Derudover:

 • er den hos kvalitetsforhandlere altid produceret af kropsvenlige materialer
 • rengør den endetarmen med få (og blide) skyl
 • kan den nemt skilles ad og rengøres
 • har den ikke et for stort og hårdt vandtryk

Husk altid kun at bruge din egen anal douche – for god hygiejnes skyld!

 

Hvordan bruger man en anal douche?

 1. Fyld pumpen med vand. Lad det være kropstempereret vand, så skylningen bliver mest behagelig. Put evt. glidecreme på skyllerøret for at gøre indføringen nem.
 2. Indfør røret analt. Tryk blidt på pumpen for at få en behagelig, ikke for hård, vandstråle. Gå på toilettet og lad vandet fra endetarmen falde ned i toilettet.
 3. Gentag skylningen indtil vandet, der ryger ned i toilettet, ser rent ud – og til du føler dig ren analt.
 4. Man kan også bruge sin anal douche i badet, hvis man foretrækker det. Lad dog stadig det beskidte vand fra endetarmen falde ned i toilettet.

 

Hvordan rengør man sin anal douche?

Grundig rengøring af sin anal douche er enormt vigtigt

 1. Tag skyllerøret af pumpen. Pumpen skylles grundigt og der bruges et antibakterielt sexlegetøjs rengøringsprodukt til rengøring af denne.
 2. Skyl skyllerøret og rengør det på samme måde. Vil man gerne rengøre sit skyllerør bedst muligt, kan de fleste skyllerør tåle en tur i kogende vand for at slå bakterier ordentligt ihjel.
  OBS: lad ikke skyllerøret ligge for længe i det kogende vand, da det kan deforme og ødelægge røret. 

 

 • Denne anal douche er lavet af kropsvenligt PVC, og kan indeholde 225 mL. Den er også ftalatfri. Produktet er nemt at anvende, og er god kvalitet til en billig pris.

Sinful Deluxe Anal Douche

Tjek prisen her!

 

 • Lavet af kropsvenligt PVC samt silikone, og kan indeholde 175 mL. Den er også ftalatfri. Den har et fleksibelt skyllerør for ekstra behagelig indføring.
Sinful Flexible Tip Anal Douche

Tjek prisen her!

 

Har du brug for at se flere produkter?

Klik her og tjek udvalget ud →

 

 

Brusehoveder til intimrengøring – guide

En anden måde at rengøre den anale region på er ved at bruge et brusehoved, som netop er designet til analrengøring. Effekten ved et brusehoved er den samme, som ved en anal douche. Nogen brusehoveder har også en særlig form, der gør det muligt også at bruge dem til stimulation.

Brusehoveder kan også både benyttes af mænd og kvinder. Derudover:

 • giver de fleste brusehoveder en 360 graders vandspredning
 • er den hos kvalitetsforhandlere altid produceret af kropsvenlige materialer
 • har du konstant vandtilførsel
 • kan du bruge mange brusehoveder til også at stimulere analområdet
 • er de nemme at rengøre

Husk altid, at rengøring er ekstra vigtigt, hvis du både bruger dit brusehoved vaginalt og analt for at undgå bakterieoverførsel.

 

Hvordan bruger man et brusehoved til anal rengøring?

Der findes mange forskellige brusehoveder, men for de fleste gælder:

 1. Skru dit eget brusehoved af og skru dit anale brusehoved på. Er du i tvivl så tjek altid manualen.
 2. Tænd for vandet. Du kan selv styre hårdheden på strålen og temperaturen. Kropstempereret vand anbefales altid.
 3. Påfør evt. glidecreme på dit brusehoved for at gøre indførslen mere behagelig. Lad vandet løbe ind.
 4. Gå på toilet og lad vandet løbe ud der. Gentag skylningen indtil vandet, der ryger ned i toilettet, ser rent ud – og til du føler dig ren analt.

 

Hvordan rengør man sit brusehoved?

Grundig rengøring af sit brusehoved er enormt vigtigt

 1. Skru brusehovedet af og skyl grundigt i varmt vand. Der bruges evt. et antibakterielt sexlegetøjs rengøringsprodukt til rengøring af denne.
 2. Nogen brusehoveder kan tåle en tur i kogende vand for at slå bakterier ordentligt ihjel. Husk at tjekke, om netop dit brusehoved kan, før du koger det.
  OBS: lad ikke brusehovedet ligge for længe i det kogende vand, da det kan deforme og ødelægge hovedet. 
 • Lavet af kropsvenligt PVC og er ftalatfri. De mange huller i toppen giver den mulighed for 360 graders vandspredning. Kan skoldes efter brug for at slå bakterier ihjel.

Plastik Brusehoved til Intimrengøring

Tjek prisen her!

 

 • Hoved lavet af kropsvenligt PVC samt silikone, og slangen af nikkelfri stål. Slangen er 1,25 m lang. Dildoens er 16 cm i længden og 3 cm i diameteren. Ftalatfri.
COLT Shower Shot Anal Rengørings Sæt

Tjek prisen her!

Har du brug for at se flere produkter?

Klik her og tjek udvalget ud →

 


 

Trin 2: Husk beskyttelse!

Du har nu rengjort dit anale område og er klar til leg. Næsten. En ting der også er god at huske på er nemlig beskyttelse.

Der er god grund til at passe på sig selv, hvis man er sammen med ny parter, eller hvis man bare vil være på den sikre side. Rengøring af dit anale område beskytter nemlig kun mod bakterier – ikke kønssygdomme.

En måde at beskytte sig selv på kunne være ved at bruge slikkelapper.

 

Slikkelapper – hvad er det?

Slikkelapper er et funktionelt og praktisk latex-ark, der lægges over det område, man ønsker at slikke. Latex-arket er så tyndt, at det ikke har nogen indvirkning på følsomheden ved det område, der bliver slikket.

Hvis man ikke kan tåle latex, findes slikkelapper heldigvis også i et plastik-materiale. Lapperne findes med smag, og må ikke genanvendes. 

Det beskytter mod kønssygdomme og bakterieoverførsel, og kan både bruges under rimming, men også hvis man er sammen med et one night stand, eller hvis hun har menstruation.

Vil du se slikkelapper af god kvalitet til fornuftige priser?

Klik her og tjek udvalget ud →

 


 

Trin 3: Den ekstra nydelse

Når I har styr på rengøring af endetarmen og området omkring anus, er der ingen grund til at være bekymret for ubehagelig smag. Vil du alligevel være helt sikker på, at dine oplevelser med anal rimming bliver behagelige, gode og intense, kan du bruge en glidecreme med smag.

Ud over at glidecreme med smag kan være lækkert for den, der slikker, så tilfører det også ekstra fugtighed og gør området “vådt”, hvilket er ekstra behageligt for den, der bliver slikket.

Det er en praktisk fordel at vælge en vandbaseret glidecreme frem for en silikonebaseret, da det er nemmere at skylle denne glidecreme af efter brug. Dette kan gøre jeres analoplevelser mere stemningsfulde, når der ikke er problemer med at vaske glidecremen af efterfølgende.

 

Sinful Glidecreme med Jordbær Smag 50 ml

 

Vælg også helst de udgaver, som er kondomsikre og parabenfrie.

Det kunne være denne Glidecreme med Jordbærsmag fra Sinful. Den er både:

 • Parabenfri
 • Alkoholfri
 • Kondomsikker
 • Vandbaseret

 


Trin 4: Hvilken stilling – rimjob tips?

Du og din partner er nu helt forberedt til at kaste jer ud i rimming-universet, her kommer flere rimming tips på rimjob positions eller rimming positions. Det eneste der mangler nu er at finde ud af, hvilke stillinger der virker bedst for jer.

Herunder giver vi et forslag på 3 stillinger, som er simple og ikke kræver den store akrobatik – men som stadig er pirrende, intense og dejlige for jer begge. Prøv jer frem og se, hvad der fungerer bedst for jer.

 

Missionæren

Missionær

Hvis det er første gang, du og din parter eksperimenterer med rimming sammen, kan det være en god idé at begynde med en stilling, der er velkendt.

Modtageren lægger sig på ryggen og trækker benene op mod hovedet, så giveren har nem og ubesværet adgang til anus. Denne stilling er perfekt, uanset om det er kvinden eller manden, der giver. Læg evt. en pude under modtagerens lænd for at hæve underlivet op.

Hvis kvinden giver, kan hun evt. lege med mandens penis og forstærke og intensivere hans nydelse. På samme måde har manden nem adgang til kvindes vagina, når det er ham, der slikker. Den kan naturligvis også udføres af kvinde+kvinde og mand+mand.

Fordelen ved missionær er, at parterne kan have øjenkontakt. Derudover er stillingen den mest komfortable position for begge parter, da begge har mulighed for at ligge ned hhv. på ryggen og på maven.

 

Doggystyle / Kittystyle

Doggy

Modtageren skal ned på alle fire og have enden i vejret, så giveren har nem adgang til anus. Fordelen ved doggystyle / kittystyle er, at det er en fri og stabil position for modtageren, hvor der er rum og plads til at bevæge sig.

Giveren kan nemt stimulere modtagerens vagina eller penis, afhængigt af, hvem der modtager rimjobbet.

 

Face sit

Face

Som navnet antyder, skal modtageren sidde på knæ overskrævs på giverens ansigt, mens han eller hun slikker og stimulerer anus. Når modtageren sidder på knæene og på dén måde bærer sin egen vægt, har giveren frihed til at give sig hen til at udføre rim jobbet. En stor en rimjob positions eller rimming positions!

Fordelen ved denne stilling er, at giveren har de mest komfortable vilkår. Mens doggystyle /kitty style kan udfordre giveren i forhold til balance og stabilitet, er Face Sit perfekt, når giveren vil slappe af i kroppen.

Vi håber du nyder svaret rimming betyder, rimjob betyder, rimming tips og rimjobtips.

Interesseret i rimming bdsm?

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here