Anal douche – Bedst i test

86

Skal du og din partner dyrke fantastisk analsex, så er det en nødvendighed at være helt ren inden man går i gang. På den måde kan du virkelig give dig hen uden at bekymre dig om uheld og lignende. Der er ikke noget bedre at nyde øjeblikket fuldstændig og bare nyde, men det kan være svært, hvis man er i tvivl om man er helt ren og lækker.

Der findes mange forskellige måder, hvorpå man kan lave en anal rens, men en af de mest effektive er med en anal douche. Det er en form for pumpe, som man fylder med vand og indsætter i anus. Herefter pumper man lidt vand op i endetarmen og presser det ud, indtil man er helt ren. En anal douche eller en anal pumpe, som de også kaldes findes både i store og små, så du kan finde den, der lige passer dig. Vi har testet 13 forskellige, så du ved hvilken du skal vælge.

Sinful Deluxe Anal Douche – Bedste i test

Sinful Deluxe Anal Douche

Tjek prisen her

Det er ikke uden grund at netop denne anal douche fra Sinful er blevet testvinder. Den er helt klassisk og den fungerer bare rigtig godt. Den er let at bruge og den kan skilles ad efterfølgende, så en den kan rengøres. Du kan godt skolde den, men den må ikke lade den ligge i kogende vand, da røret kan risikere at ændre form.

Det er både praktisk, men også meget rart at vide, at man er helt ren, når man skal dyrke forskellige former for analsex. Uanset om det ”kun” er anal stimulering eller om det er penetrering, så er det meget mere behageligt at kunne slappe af, når man ved at man er ren og hygiejnisk.

Hvordan bruger man en Sinful Deluxe anal douche?

Det er faktisk overraskende let at anvende denne anal douche. Det er klart lettest at bruge den i badet, hvis du alligevel skal derud inden du skal dyrke hed sex. Start med at gå på toilet og tøm dig, så meget som du kan. Derefter tager du lidt vand op i pumpen, ikke for varmt og ikke for koldt, da det kan give ondt i maven.

Herefter indfører du forsigtigt røret i anus og pumper vandet ud. Efterfølgende presser du vandet ud. Denne proces gentager du indtil vandet er rent, når du presser det ud og til det ikke lugter mere. Nu er du i den grad klar til at kaste dig ud i lagengymnastikken.

Fordele:

 • Let at bruge
 • Effektiv

Ulemper:

 • Findes ikke i forskellige størrelser

 

Baseks Anal Douche 225 ml – Bedste til prisen

Baseks Anal Douche 225 ml

Tjek prisen her

Vil du for alvor kaste dig ud i alle dejlige dele af analsex, så bør du helt sikkert sikre dig at du er ren og hygiejnisk før du eller I går i gang. En anal rengøring er nemlig både til hvis du skal dyrke sex med en partner, men også hvis du skal lege solo. For uanset om det er med en partner eller ej, så er det bare rart ikke at skulle bekymre sig om uheld.

Denne anal douche eller anal pumpe fra Baseks er både god og så ligger den i den meget lave ende af prisskalaen. Der er altså ingen undskyldning for ikke at prøve den af. Den fungerer som de fleste andre pumper til anal rengøring. Du pumper vand op i pumpen. Det må ikke være for varmt eller for koldt, da det kan give i ondt i maven. Herefter indføres røret i anus og vandet pumpes op i endetarmen. Pres det ud og gentag det indtil vandet ikke længere er beskidt eller lugter.

Kan bruges af de fleste

Pumpen kan indeholde 225 ml, hvilket er en ret fin størrelse. Jo mere erfaren man bliver eller som mand, så vil man måske gerne have en lidt større beholder, når man er vant til at bruge den. Dermed kan man tage færre skyl, men større og det går hurtigere.

Det kan dog anbefales at man som ny eller let øvet pumper flere gange med mindre vand, da det er mere skånsomt.

Fordele:

 • Kan bruges af de fleste og nybegyndere
 • Fin størrelse pumpe

Ulemper:

 • Hvis man er meget øvet, vil man måske gerne have en endnu større pumpe

 

COLT BUM BUDDY ANAL DOUCHE – Bedste til begynderen

COLT BUM BUDDY ANAL DOUCHE

Tjek prisen her

Beholderen på denne anal douche er relativt stor. Dog er den alligevel særlig god til nybegynderen, idet røret er lavet så det kan bøjes efter endetarmen. Det gør hele oplevelsen endnu mere behagelig, når du bruger det. Og især hvis man ikke er så øvet, så er det rart.

Derudover så bruger man denne anal douche som alle andre. Det er dermed rigtig let at bruge den også selvom, at det er første gang. Som helt ny så kan det anbefales at man ikke fylder så meget vand i pumpen ad gangen. Det kan nemlig blive lidt ubehageligt, hvis endetarmen bliver fyldt alt for meget op.

Vær forsigtig i begyndelsen

Det er naturligvis ikke en farlig ting at rengøre sig selv analt, men derfor er det stadig en god idé at være forsigtig. Brug derfor gerne en lidt mindre mængde vand ad gangen. Når du så engang har helt styr på det og ved hvad din krop kan, så kan du sagtens bruge større mængder vand ad gangen og dermed også klare det hurtigere.

Fordele:

 • Bøjeligt rør
 • Beholderen kan indeholde hele 460 ml

Ulemper:

 • Røret kan ikke tages af pumpen

 

Nexus Anal Douche Pro – Bedste til den erfarne

Nexus Anal Douche Pro

Tjek prisen her

Anal pumpen fra Nexus er særlig god til den erfarne bruger. Den er måske mest henvendt til mænd eller til meget erfarne kvinder. Grunden er den at den er ret stor. Røret er stort og kan indføres hele 13 cm. Beholderen kan også indeholde hele 330 ml. Det betyder at du ikke behøver at skylle så mange gange, da du kan skylle med meget vand ad gangen.

Røret bøjer, hvilket er ergonomisk godt. Endetarmen er ikke helt lige og derfor fungerer det rigtig godt at røret heller ikke er, især da det kan indføres så langt ind. Udover at der er praktisk, så kan du faktisk også nyde godt af det bøjede rør, da det stimulerer prostata, imens du bruger det. Dermed er der bare en endnu bedre grund til at rengøre sig selv analt endnu oftere.

Fremstillet i Gummi og ABS-plast

Ikke så overraskende så er røret lavet i ABS-plast og beholderen eller selve pumpen i gummi. Det fungerer bare rigtig fint, når den har den funktion, som den har. Plasten er glat, hvilket gør det meget lettere at indføre den i anus. Du kan med fordel også bruge lidt glidecreme, for at gøre det endnu lettere.

Fordele:

 • Bøjeligt rør
 • Prostata stimulering under rengøring

Ulemper:

 • Mest til mænd eller meget erfarne brugere

 

Splash-Queen Intim Douche – Den bedste til kvinderne

Splash-Queen Intim Douche

Tjek prisen her

Denne feminine og stilrene anal douche er særlig henvendt til kvinderne. Den kan nemlig både bruges til anal rens og til vaginal rengøring. Der kan være forskellige grunde til vaginal rengøring, men måske særlig efter samleje, så kan det være rart at være helt ren.

Den har en fræk pink farve, hvilket i forvejen tiltaler de fleste kvinder. Det giver den et frækt, men stadig uskyldigt udtryk. Den er faktisk så stilren, at man sagtens kan have den stående ude i badet uden at andre vil sætte spørgsmålstegn ved hvad det er for noget.

Lidt mindre beholder

Idet den særlig er henvendt til kvinder, så er beholderen heller ikke så stor. Den kan indeholde 250 ml vand, hvilket ikke er det største. Dog er det rigeligt for langt de fleste kvinder. Den kan dog også bruges af ikke så erfarne mænd, så der er ingen begrænsninger der.

Fordele:

 • Særlig god til kvinder
 • Kan rengøre både anus og vagina

Ulemper:

 • Mest til nybegyndere

 

Clean Stream Auto-Spray Opladelig Anal Douche

Clean Stream Auto-Spray Opladelig Anal Douche

Tjek prisen her

Er du til lidt lækre gadgets, så skal du helt sikkert også have denne smarte anal douche. Den er automatisk, hvilket betyder at du ikke selv skal pumpe vandet. Den giver en meget effektiv 360 graders rengøring grundet de 5 små åbninger i spidsen af røret. Den er genopladelig, så du slipper for trælse batterier.

Den har hele 5 forskellige hastigheder, som du kan vælge imellem. Dermed kan du både bruge den selvom du er relativ ny og mere erfaren. Du undgår desuden også at det beskidte vand løber tilbage i pumpen, som kan ske ved de traditionelle anal pumper.

Fordele:

 • 5 forskellige hastigheder
 • Genopladelig

Ulemper:

 • Ikke så prisvenlig
 • Ikke bøjeligt rør

 

AQUA STICK ALUMINIUM INTIM DUSCHE – Brug den på bruseren

AQUA STICK ALUMINIUM INTIM DUSCHE

Tjek prisen her

Dette produkt til anal rengøring ligner ikke de andre, som vi har kigget på. Det er dog et rigtig populært produkt, men det er særlig henvendt til de meget erfarne brugere. Det er nemlig en anal rens, som du sætter på bruseren i stedet for brusehovedet.

Du kan dermed foretage en meget effektiv rengøring af endetarmen. Dog er det vigtigt at du er erfaren, så du ved hvor meget vand du kan tåle ad gangen. Hvis du synes at det går for langsomt at bruge en af de mere traditionelle anal pumper, så så blot nærmere på denne.

Brug eventuelt lidt glidecreme

Den er nem at montere på bruseslangen, da du blot skruer brusehovedet af og denne på. den er lavet i et lækkert materiale, så den er let at bruge. den glider lækkert, men du kan naturligvis bruge lidt glidecreme, for at gøre det endnu lettere.

Fordele:

 • Nem at montere
 • Effektiv og hurtig anal rengøring

Ulemper:

 • Mest til de erfarne brugere

 

Clean Stream Luksus Enema Bulb

Clean Stream Luksus Enema Bulb

Tjek prisen her

Denne anal douche ligner meget mange andre. Røret der bøjer er både praktisk og behageligt at bruge. Beholderen kan indeholde 300 ml og du kan derfor foretage en hurtig rens. Der er 8 små huller fordelt, som vandet kommer ud af, og du kan derfor foretage en 360 graders rens med et tryk.

Fordele:

 • Bøjeligt rør
 • Nem at bruge

Ulemper:

 • Mest til den erfarne bruger

 

COLT Anal Douche

COLT Anal Douche

Tjek prisen her

Der er ingen der siger at det skal være kedeligt at vaske sig selv. Der medfølger 2 forskellige rør med denne anal douche, hvor den ene er til en effektiv rengøring og den anden også kan stimulere anus imens. Begge rør kan bruges til rengøring.

Fordele:

 • Indeholder hele 2 forskellige rør
 • Det lille skyllerør er særlig god til nybegyndere grundet størrelsen

Ulemper:

 • En smule dyrt

 

Bathmate Hydro Rocket Douche

Bathmate Hydro Rocket Douche

Tjek prisen her

Denne anal douche er rå og maskulin og henvender sig særligt til mændene. Den er stor og kan derfor indeholde en stor mængde vand. Det betyder, at du kan foretage en effektiv og hurtig rens. Den er lavet sådan, at du ikke risikerer at noget af det beskidte vand ryger tilbage i pumpen, hvilket er virkelig smart.

Fordele:

 • Særlig henvendt til mænd
 • Der ryger ikke beskidt vand tilbage i pumpen

Ulemper:

 • Lidt dyr
 • Ikke så god til kvinder og nybegyndere

 

Nexus Douche – Analdouche

Nexus Douche – Analdouche

Tjek prisen her

Denne anal douche har et lille rør, hvilket gør den optimal til nybegyndere. Man bruger den på helt traditionel vis og den lille beholder og det lille rør gør at det er en god pumpe at starte ud med.

Fordele:

 • God begynder pumpe
 • Lille rør

Ulemper:

 • Nok for lille til de fleste erfarne brugere

 

Body Cleanser – Sikker Anal Douche

Body Cleanser – Sikker Anal Douche

Tjek prisen her

Denne anal pumpe er rigtig smart, da røret bøjer en smule. Derudover kan det tages af, så det er let at rengøre selve pumpen efter brug. Den er lavet i et materiale, som tåler alle slags glidecreme, hvis man bruger lidt af det.

Fordele:

 • Røret kan tages af
 • Røret bøjer lidt

Ulemper:

 • Mest til den erfarne bruger

 

Waterclean Douche

Waterclean Douche

Tjek prisen her

Anal pumpen her er særlig henvendt til de mere erfarne kvinder. Den har et tjekkede udseende og den fungerer rigtig godt. Den kan indeholde hele 300 ml vand, hvilket er en af de lidt større beholdere. Røret er ikke så langt, men det er 2 cm i diameter, hvilket er en del. Derfor er det også særligt de lidt mere erfarne kvinder, som kan nyde ekstra godt af den.

Fordele:

 • Effektiv og hurtig rengøring
 • Stor beholder

Ulemper:

 • Mest til de erfarne kvinder
Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here