Analkugler – Her er de 12 bedste anal kugler

3616

I dette indlæg har vi anmeldt og anbefalet de 12 bedste analkugler.

Det er gjort ud fra utallige test og kompromisløs granskning af produkternes egenskaber, priser og meget andet.

Alt i alt kan du hvertfald være sikker på, at finde nogle virkelig gode anal kugler, som er bekræftet af mere end 1.500 uafhængige anmeldere.

Tjek vores indledende testvinder oversigt, og læs mere detaljeret omkring produkterne længere nede i indlægget.

Søger du blot at se et stort udvalg hos den bedste & billigste forhandler, så klik her →

 

4 vibrerende analkugler på snor – TESTVINDER

analkugler


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 170,- Tjek pris

 

Fordele:

 • Medfølger 1x afslappende anal creme
 • Medfølger 1x anal glidecreme
 • Medfølger 2x Finger overtræk
 • Medfølger 1x anal legetøjsrens
 • Ftalatfri
 • Vibrationer uden batteri

 

Ulemper:

 • Vibrationen kræver at kuglerne bevæger sig selvstændigt
 • Kan være lidt svære at indsætte
 • Svær at rengøre pga. snoren

 

 

Beskrivelse

Dette anal legetøj består af 4 individuelle kugler monteret på en snor til udføring af sexlegetøjet. Dette gør det sikkert, hvilket er en vigtig kvalitet når man har med analkugler at gøre med. Det gælder selvfølgelig al slags anal stimulation, at sikkerhed skal stå øverst på listen – måske kun overgået af nydelsen.

Disse analkugler har en speciel egenskab og mindsandten også fordel, som måske kan være en smule svær at forstå. Det drejer som om måden, hvorpå disse bolde kan vibrere og altså være et vibro-legetøj til analt brug. Og det er helt uden at det foregår via elektricitet eller batterier. Måden det fungerer på er gennem et “indre” kugleleje inde i hver bold.

Hvis man skar anal bolden over så ville man indvendig finde en indre kugle som kan bevæge sig frit og derfor give vibrationer. Med disse vibrationer, som jo egentligt blot er “dynninger” efter bevægelse opnår du ekstra nydelse.

Bliv dog ikke forskrækkes over “vibrationerne”. Det er ikke som du hverken kender de fra vibratorer eller for den sags skyld prostata vibratorer. Tværtimod er det en meget subtil vibration, som du næsten skal prøve at lægge mærke til, for at opdage dem.


Anal begyndersæt

analkugle sæt til begynder anal produkter legetøj


Forhandler Pris Information
sexshop.dk logo ca. 299,- Tjek pris
sinful logo ca. 299,- Tjek pris

Beskrivelse

Dette er ikke kun anal kugler, men fortjener alligevel en plads i denne oversigt fordu det er det perfekte begynder sæt til personen der ønsker at prøve legetøj til analt brug. Uden at skulle investere enorme summer i diverse forskellige anal attraper til natbordsskuffen. For små 300 kr. får du hele 5 forskellige produkter du kan bruge under analsex.

I dette anal-sæt til begyndere får du både analkugler på en snor. Meget lignende det første produkt i denne oversigt.

Derudover får du også et overtræk til en finger med dubber på. På denne måde kan du give din egen numse finger. Det lyder måske ikke så sexet. Men denne lille anordning kan gøre hele den seance meget mere behagelig og til en lille rejse for dig.

I pakken finder du også en prostata massør. Det er i princippet en udviklet butplug, men fungerer primært på prostata. Dette skyldes den “mærkelige form” som gør at den ramme prostata bedst muligt.

Du får også

Ikke nok med at der findes et produkt som minder om en butt plug, så får du rent faktisk også en mindre butt plug med i købet af dette begynder anal-sæt. Jeg synes dog desværre ikke dette produkt er særlig specielt, eller særlig godt udformet. Jeg var generelt bange for at det pludseligt skulle forsvinde op i mig. Specielt fordi foden var så smal i designet. Men måske andre kan nyde det mere, fordi de ikke er så bekymrede som mig. For en begynder kunne jeg dog forestille mig, at dette produkt nok ikke ramme bulls eye – høhø.

Sidst, men bestemt ikke mindst, får du også en analstav med i købet. Den snakker helt for sig selv, ellers kan du finde et par analstave jeg beskriver længere nede i dette indlæg.


Fun Factory – Anal Beads

analkæde med 4 små analkugler


Forhandler Pris Information
sexshop.dk logo ca. 199,- Tjek pris
sinful logo ca. 199,- Tjek pris

Beskrivelse

Som nævnt i ovenstående begyndersæt kommer vi nu til et produkt som egentligt ikke direkte er en analkugle, men mere det man ville karakterisere som en analstav. Dog er folk en smule forvirrede omkring dette, og definitionerne er heller ikke helt klar. Forskellen ligger i at analstave engang var helt glatte, men man har i nyere tid tilføjet kugleformer på stavene for mere nydelse.

Kuglerne giver samtidig også en større indførselsområde til anus og kan være med til at give større stimulation go variation under stimuleringen. Derudover gør “hullerne” mellem de forskelligt størrelse kugler også at du får mulighed for at holde pause mellem dem.

Som anal stav er denne en klar begynder-stav og en jeg ville anbefale hvis du i højere grad er på udkig efter kugler på en mere fast ramme fremfor på en snor / kæde. Det bliver en del nemmere at indsætte i anus, når du har med et fast objekt at gøre, og det er klart en fordel som begynder.


Anal stav af glas

ANALSTAV MED SMÅ KUGLER BEADS


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 129,- Tjek pris

Beskrivelse

Modsat ovenstående analstav er denne mere til begynderen der har mod på lidt mere udfordring. Først og fremmest er disse anal kugler lavet af glas og derfor en del hårdere en det silikone eller plast andre lignende produkter til anus er produceret af.

Det hårdere materiale kan både være en fordel og en ulempe. Først og fremmest kan det være en fordel fordi du får mere styr på dine bevægelse og har langt bedre mulighed for at ramme lige de punkter du har lyst til. Med et ufleksibelt materiale som glas vil du under din stimulering af anus være i stand til at ramme lige de område i numsen, som du mest har lyst til at stimulere.

Ulempen ved et hård og ufleksibelt materiale er – ja – at det er hårdt og ufleksibelt. Det siger måske sig selv for nogle, at man ikke nødvendigvis vil syntes det var rart med noget meget hårdt oppe i sig. Altså… Hvertfald ikke får hårdt 😉

Vi kom vidst lidt fra sporet, det jeg mener er blot at man skal overveje det en ekstra gang inden man vælger et produkt til anal stimulering lavet i glas.


Anal kæde med kugler og anal plug

buttplug anal plug med analkugler


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 159,- Tjek pris

Beskrivelse

Dette er en ægte 2-in-1 løsning til natbordsskabet. selvom den anden ende af produktet nogle gange kan komme en smule i vejen er dette en super måde at gøre det billigt og nemt for nybegynderes at prøve mere forskelligt analt legetøj af til en mindre kostpris.

Det lækre ved dette produkt er at du både har en meget fleksibelt stav til anus med meget små analkugler på og en buttplug i den anden ende.

Forskellen mellem de to produkter ligger primært i anvendelsen. Mens et buttplug primært benyttes men stimuleringen reelt set foregår andre steder, så er en stav oftere benyttet som den direkte stimulering.


To analkugler på kæde med vibro-effekt

anal vibrator kugler


Forhandler Pris Information
sexshop.dk logo ca. 179,- Tjek pris
sinful logo ca. 179,- Tjek pris

Beskrivelse

Dette produkt minder utrolig meget om et tidligere produkt vi allerede har snakket om her i indlægget. Jeg vil derfor ikke gøre meget ud af at snakke om det. Derudover forventer jeg at du kan erkende at dette anale legetøj kun har to analkugler fremfor fire på det andet produkt. Fordelene og ulemperne taler lidt for sig selv.

En ret substantiel forskel, som måske oftest overses eller ikke ligges vægt på – specielt blandt nybegyndere – er dog snoren mellem analkuglerne.

Det man oftest også kalder anal kæden. På dette produkt er kæden mellem kuglerne lavet af silikone og derfor en smule mindre fleksibelt. Det gør derfor produktet nemmere at indføre.

Ulempen er dog at anus kuglerne ikke får lige så fri bevægelses mulighed inde i anus. På en normal snor vil du have langt større frigang end med en silikone ‘mellemdel’.


Lang stav med små kugler til analstimulering

joyballs anal stav med forsøllige størrelser kugler


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 179,- Tjek pris

Beskrivelse

De to sidste produkter skal for blot at afslutte denne guide ikke være “rene” analkugler. Men nok det jeg ville betegne som den udefinerbare mellemvej mellem en analkugle og en analstav. På den måde kan du faktisk få den positive oplevelse af begge type produkter ved blot at købe det ene.

Er du klar over hvad du søger og hvad du er mest til er dette anal legetøj måske ikke noget for dig, men er lavet til akkurat nybegynderen som søger det rette for ham eller hende.


Sinful Silikone Analkæde Kort – BEGYNDERE

Sinful Silikone Analkæde Kort

Tjek prisen her

Specifikationer / Detaljer:

MATERIALE: Silikone.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
VANDTÆT: Ja.
LÆNGDE: 19,5 cm (kan føres 15 cm ind)
DIAMETER: 2,4 cm på det bredeste stykke. 

Denne analkæde med små analkugler på, er til dig, der gerne på en billig måde vil til at eksprimentere med anal stimulation.

Kæden er super fleksbel og fungerer meget lignende analkugler, som du måske allerede kender dem.

Den har en fuld længde på 19,5 cm og kan føres 15 cm ind.

Den er nem og sikker at indføre og ringen for enden gør den nem og hurtig at trække ud. Hvis stimulationen eksempelvis skulle blive for meget for dig.


Satisfyer Beads Silikone Analkæde 2 stk

Satisfyer Beads Silikone Analkæde 2 stk

Specifikationer / Detaljer:

MATERIALE: Silikone.
KÆDE 1:
– Fuld længde: 20,5 cm, heraf kan 14,5 cm indføres.
– Diameter: Fra 1,9 cm – 3,3 cm.
KÆDE 2:
– Fuld længde: 27 cm, heraf kan 14,5 cm indføres.
– Diameter: 2 cm – 3,6 cm.
VANDTÆT: Ja.
BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk, fransk, spansk m. fl.

Du får i denne pakkeløsning hele 10 analkugler. Godt nok fordelt over 2 forskellige stave og i forskellige udformninger.

Det er en super god løsning, da der både er meget bløde og runde bolde/kugler, og så nogle der er udformet lidt mere aggresivt.

Jeg vil derfor også anbefale, at du starte ud, med at prøve de runde bolde. Til venstre på billedet.


Kort stav med små analkugler

joyball analkugle stav


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 149,- Tjek pris

Beskrivelse

Som produktet over er dette lillebroderen. Lillebroderen i den forstand at der ikke er lige så mange analkugler på dette produkt, og det derfor ikke er lige så langt som storebroderen.

Grunden til at Joyballs (producenten bag dette fabelagtige produkt) har valgt at lave to forskellige størrelse er at den mindre stav giver en bedre styring ved hjælp af fingerringen i enden af den.

Med en kortere stav har du bedre mulighed for at øge hastighed og eller styrke på den stimulering du giver dig selv eller din partner analt.


Baseks analkugler – PRISVINDER

baseks analkugler


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 79,- Tjek pris

Dette produkt ligger nok længst væk fra det man ville angive som en analkugle. Principielt er det en analstav men sniger sig alligevel med på denne oversigt fordi man design-mæssigt hat lånt noget fra de helt klassiske anal kugler.

Fordelene med stave er flere. Disse fordele har vi vendt ved tidligere stave-anal-produkter, men de er kort den at du kan få “pauser” under indførelsen og stimulationen.

Hvis du nogensinde har prøvet at stikke en finger op i numsen, eller stimuleret anus på anden hvis vil du muligvis have oplevet en tendens til at du spænder op. Denne tendens er helt naturlig og kuglerne gør det mere behageligt såfremt du uvilligt kommer til det under seancen.


OPSUMMERING

Hvis du nogensinde har tænkte på at have analsex med en partner, eller måske blot prøve at stimulere dig selv analt så kan analkugler være en utroligt godt sted at starte! Eller for den sags skyld – bevæge sig hen i sin udforskning af analt legetøj.

Derfor skel denne guide til analkugler heller ikke misforstås som udelukkende til begynderen til anus, men mere som begynderen til udelukkende analkugler – men dog også den erfarne.

I dette indlæg har jeg forsøgt at opstille de anale produkter som jeg har haft de bedste oplevelser med og som jeg synes er passende for nybegynderen der står overfor at ville købe en analkugle eller måske en analstav eller analkæde med kugler på.

Når du generelt set skal købe analt sexlegetøj som mand eller kvinde er der heldigvis ikke kønspecifikke legetøj til det anale legetøj.

I dette indlæg vil jeg dog ikke vise dig analt legetøj helt generelt men mere specifikt den type produkter man ville kalde analkugler.

Ud over at vise dig, hvor du kan handle produkterne mere specifikt, og sammenligne priserne på tværs af de forskellige forhandlere (sexshops). Så vil jeg også forklare en smule om hvert af de frække produkter.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

2 KOMMENTARER

 1. Så fint indlæg. Synes dog du har en smule mange analstave med. Eller er det bare mig?
  Vil du anbefale analkugler til en person (nærmere bestemt mig) der allerede har prøvet analsex med stave og buttplugs? Altså jeg mener, er det også en god grund til at give analkugler et forsøg når man er en smule mere erfaren. Jeg kan se der er nogle du anbefaler itl mere erfarne personer, men jeg har bare altid forstået analkugler som måske lidt mere et begynder produkt inden for anal-legetøjs sfæren?

  Ellers en fantastisk blog du kører her Lise. Jeg nyder at læse den hver dag <3

  • Du har fuldstændig ret Silas. Der er en overvægt af noget man nok nærmere ville kategorisere som analstave og ikke “rene” analkugler. Jeg syntes dog specielt analstavene har lånt enormt meget form og funktion fra netop den gamle kategori af analkugler.

   I forhold til dit spørgsmål om anbefaling. Så vil jeg sige at analkugler på en og samme tid er det samme, og alligevel meget forskelligt. Forstået på den måde at du nok ikke oplever produktet som radikalt anderledes hverken sværere eller nemmere at stimulere med. Det er dog en helt anden form for stimulering og du vil nok opleve at det minder mere om en buttplug end analstave.

   Analkugler vil jeg ikke nødvendigvis betegne som et sted at starte på det anale univers for begynderen, dermed ikke sagt det ikke kan være et fint sted!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here