Anal sexlegetøj til mænd

391

Anal stimulation kan bringe nydelse til enhver mand, hvis bare man finder det rigtige stykke legetøj. Derfor har vi testet forskellige lækre stykker anal sexlegetøj til mænd, og vi giver dig de bedste lige her.

Fantastiske erotiske oplevelser er ikke langt væk, hvis blot du omfavner dine lyster og ser nærmere på produkterne, som vi har fundet frem til dig her.


Anal sexlegetøj til mænd

Ikke to mænd er ens, og det er deres lyster og fantasier selvfølgelig heller ikke. Der findes masser forskellige slags anal sexlegetøj til mænd, som kan tilfredsstille dig eller din partner på lækreste vis.

Du skal blot finde det, du bedst kan lide. Her finder du vores tests af en lang række forskellige stykker sexlegetøj til mænd, som helt sikkert kan kaste både ekstra nydelse og frækhed ind i den erotiske leg.

 

Nexus Revo 2 Opladelig Prostata Massage Vibrator

Nexus Revo 2 Opladelig Prostata Massage Vibrator

Tjek Prisen Her

Vi starter med en dejlig vibrerende prostatastimulator med massageagtige bevægelser, som er utrolig behagelige og yderst stimulerende. Cirkelbevægelserne tilfredsstiller dig indvendigt på den lækreste måde med to forskellige hastigheder og seks forskellige stimulationsmuligheder.

Produktet er opladeligt, så du slipper for at bekymre dig om andet end din egen eller din partners nydelse. Oplevelsen er intens og meget pirrende. Produktet er skabt, så dens form passer perfekt til dit indre, hvilket gør den til et fantastisk stykke anal sexlegetøj til mænd.

 

Lelo Hugo – Prostata-Vibrator

Lelo Hugo – Prostata-Vibrator

Tjek Prisen Her

Har du lyst til at eksperimentere og lege? Så kan denne dejlige prostata vibrator give dig helt nye erotiske oplevelser. For det første har den fjernbetjening, som gør, at du kan styre din vibrator fra en afstand på intet mindre end helt op til 12 meter. Du kan selvfølgelig også lade din partner styre den, hvis legen skal være ekstra pirrelig, og du ønsker at give noget kontrol fra dig.

Dette stykke vibrerende anal sexlegetøj til mænd har flere forskellige vibrationsmønstre og er blød at indføre. Desuden er den formet således, at du kan bruge begge dens ender – den ene kan du føre ind i anus, mens den anden samtidig kan stimulere mellemkødet.

 

Baseks Fjernbetjent Vibrerende Anal Plug

Baseks Fjernbetjent Vibrerende Anal Plug

Tjek Prisen Her

Måske har du prøvet en anal plug før. De kan være frække i sig selv, men her får du en anal plug lidt ud over det sædvanlige.

Den er nemlig ekstra fræk med sine 10 lækre vibrationsprogrammer, som du kan styre med den medfølgende fjernbetjening. Den er blød og slank i sin form og kan helt sikkert få dig pirret på den helt rigtige måde. Den kan både bruges med og uden partner, og den har en snor i den ene ende, så den trygt og nemt kan trækkes ud når som helst. Et perfekt stykke anal sexlegetøj til mænd.

 

Axus Lite Rensende anal-douche

Axus Lite Rensende anal-douche

Tjek Prisen Her

For en flad halvtredser kan du få et lille stykke pirrende legetøj, som også fungerer som anal douche. Du får simpelthen to i én. Det smalle mundstykke er meget nemt at føre op, hvorefter du blot skal trykke på den lille pumpebold, som du i forvejen har fyldt med vand.

Så renser du dig selv på den mest behagelige og tilfredsstillende måde. Du kan for eksempel anvende dette produkt, inden du begynder den anale leg med at føre en hvilken som helst anden slags anal sexlegetøj til mænd op i dig. Så er du både ren og ophidset til at fortsætte legen.

 

Baseks Slimline Begynder Anal Dildo

Baseks Slimline Begynder Anal Dildo

Tjek Prisen Her

Er du mere til leg med en god klassisk dildo, så er denne her noget for dig. Den er realistisk udformet med penishoved, skønne årer og lette hudfolder.

Det er en pirrende og samtidig tryg oplevelse, da dildoen har en sugekop, som gør, at du kan nyde den håndfrit. Den er blød og slank, hvilket gør den til det perfekte stykke anal sexlegetøj til mænd, der er begyndere udi den anale nydelse.

 

Sinful Curved Vibrerende Prostata Massager

Sinful Curved Vibrerende Prostata Massager

Tjek Prisen Her

Til en rigtig god pris, kan du opleve anal stimulering som aldrig før med Sinful Curved Vibrerende Prostata Massager. Som navnet antyder, er formen kurvet, så den rammer de helt rigtige steder. Desuden har den to ender, hvilket giver dobbelt nydelse, da den samtidigt kan give prostatamassage med den ene ende oppe i dig og stimulere dit mellemkød med den anden. D

en indeholder fem frække vibrationsmuligheder og er i det hele taget en dejlig klassiker, når det kommer til anal sexlegetøj til mænd.

 

Sinful Triple Butt Plug

Sinful Triple Butt Plug

Tjek Prisen Her

Dette produkt kan give dig en tredobbelt oplevelse fuld af nydelse. Og endda til langt under 200 kroner. Den er buttet og nuttet i sin form, da den har tre kugleformede kurver, som intensiverer stimulationen for dig.

Husk at bruge den med et godt lag glidecreme – så får du nemlig den bedste glidende og bølgende følelse, når du mærker hver af de tre kugler. Det er et stykke lækkert anal sexlegetøj til mænd, som har en smule erfaring med anal leg i forvejen. Den er intens, både når den føres op, trækkes ud og sidder oppe i dig.

 

Axus prostata massage vibrator med vippende top

Axus prostata massage vibrator med vippende top

Tjek Prisen Her

Den vippende top på dette skønne produkt tilfører vibrationerne helt nye dimensioner. Den kan vippe og vibrere samtidig med produktets øvrige vibrationer, så du bliver ekstra stimuleret. Ni vibrationsmuligheder og to stimulerende ender er med til at gøre dette produkt til et af de mest tilfredsstillende stykker anal sexlegetøj til mænd.

Du er sikret en intens og ultra skøn stimulering hver gang. Desuden medfølger både fjernbetjening og USB-kabel til praktisk opladning. Husk at rengøre produktet efter brug.

 

Sinful Force Opladelig Fjernbetjent Prostata Vibrator

Sinful Force Opladelig Fjernbetjent Prostata Vibrator

Tjek Prisen Her

Med to stimulerende ender kan du her opleve dobbeltstimulering både indvendigt og udvendigt på samme tid. Den er super ergonomisk og rar at holde ved. Og så har den et hav af vibrationsmuligheder, så du kan vælge lige, hvad du har lyst til, og variere som det passer dig.

Du kan styre ved hjælp af den trådløse fjernbetjening, som følger med eller lade din partner gøre det for en endnu frækkere leg. Produktet er genopladeligt og let at rengøre, fordi den har en blød silikoneoverflade. Hvis du er på jagt efter noget godt og lækkert anal sexlegetøj til mænd, er denne værd at kigge på.

 

Doc Johnson Classic Smooth Butt Plug Large

Doc Johnson Classic Smooth Butt Plug Large

Tjek Prisen Her

Der er ikke noget, der kan være mere pirrende end en god og fræk anal plug. Det er en klassiker i mange erotiske lege, og hvis du ikke allerede har én derhjemme, er det på tide at få det anskaffet.

Denne plug er i den fyldige ende, så du bør være en smule øvet, inden du kaster dig ud i denne sag. Husk glidecreme under alle omstændigheder. Den er en klassiker inden for anal sexlegetøj til mænd, og den har en dejlig glat overflade. Desuden er den kegleformet og med stopper, så den bliver, lige hvor den skal være.

 

Sinful Silikone Analkæde Lang

Sinful Silikone Analkæde Lang

Tjek Prisen Her

Nu er vi nået til et produkt, som er noget helt for sig. Du får en ultra pirrende oplevelse med denne analkæde, som har fem kugler i forskellige størrelser og en dejlig blød overflade i silikone.

Den rammer alle dine mest følsomme steder – omend det er, når den føres op, sidder oppe eller trækkes ud. Denne analkæde et noget af det mest tilfredsstillende, du kan anskaffe dig, når det kommer til anal sexlegetøj til mænd, og så er den udstyret med en ring i enden, så den nemt og hurtigt kan trækkes ud.

 

Axus Lite Pirrende og effektiv prostata-vibrator

 

Axus Lite Pirrende og effektiv prostata-vibrator

Tjek Prisen Her

Dette produkt har ligeledes lidt form som en kæde med fem dejlige kugler, som er yderst stimulerende.

Men desuden har den en række vibrationsmuligheder, en pirrende facon som også stimulerer mellemkødet og en blød overflade som er dejlig i brug og nem at rengøre. Den er helt vandtæt, så du kan sagtens tage den med i badet. Den kan anvendes som anal sexlegetøj til mænd, som ønsker et fantastisk soloeventyr, intens erotik med en partner eller som forspil til hvad som helst.

 

Sinful Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug

Sinful Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug

Tjek Prisen Her

Du har måske prøvet en anal plug. Men har du prøvet en fjernbetjent vibrerende anal plug? Det er på tide. Uanset som du har prøvet den vibrerende anale oplevelse eller ej, bør du kraftigt overveje dette produkt.

Du kan vælge mellem ti forskellige vibrationsmuligheder, og ved hjælp af fjernbetjeningen kan du både selv styre vibrationerne eller få en partner til det. Den er fremstillet af blød silikone og er dejlig behagelig i brug. Den er et lækkert stykke anal sexlegetøj til mænd – hvad enten du er nybegynder eller erfaren, når det kommer til anal stimulation.

 

Sinful Slim Butt Plug Large

Sinful Slim Butt Plug Large

Tjek Prisen Her

Hvis du vil eksperimentere med anal stimulation, er denne et godt skridt på vejen. Der er tale om en klassiker inden for anal plugs, og du vil næppe blive skuffet over denne sorte sag.

Den er kegleformet og har en stopper for enden, som ligeledes kan fungere som sugekop, så du kan anvende den helt håndfri. Det giver frihed til en endnu frækkere oplevelse. Hvis du er på udkig efter anal sexlegetøj til mænd, må du ikke lade dig selv gå glip af denne.

 

Rocks Off Wild Boy – Prostata-Vibrator

Rocks Off Wild Boy – Prostata-Vibrator

Tjek Prisen Her

Den er vild, den er lækker og den er ultra stimulerende. Her er der tale om en anal stimulator udover det sædvanlige. Med sin krogede form, sin ujævne overflade og lækre vibrationer rammer den dig lige der, hvor du er mest følsom.

Den er formet således, at den både kan stimulere dit mellemkød og føres op i anus på samme tid. Den kan sidde fast af sig selv, så den kan nydes håndfrit. Det er et stykke anal sexlegetøj til mænd, som ønsker erotisk ekstase.

 


Anal sexlegetøj til mænd – i lækre pakkeløsninger

Uanset om du er nybegynder, når det kommer til de anale lege, eller om du har erfaring, kan det være en alletiders idé at anskaffe sig et sæt eller en boks med flere forskellige stykker analt legetøj.

Så kan du variere og eksperimentere som aldrig før.

 

Sinful BumBum Silikone Butt Plug Sæt

Sinful BumBum Silikone Butt Plug Sæt

Tjek Prisen Her

Dette sæt består af tre sorte, stilrene anal plugs i forskellige størrelser. En lille, en mellem og en stor. Alle tre er bløde og dejlige at lege med, og sættet er et godt bud på dejligt anal sexlegetøj til mænd.

Du kan øve dig i gradvist at indføre mere og mere fylde, men du kan også blot variere legen, som du lyster. Husk dog en god glidecreme uanset hvad. Alle plugs har en stopper i bunden, som gør legen både tryg og behagelig.

 

Sinful Next Step Anal Boks med A-Z Guide

Sinful Next Step Anal Boks med A-Z Guide

Tjek Prisen Her

Her får du den ultimative erotiske boks. Den indeholder en lækker vibrerende anal plug, en anal dildo, en analkæde og en god glidecreme, som får det hele til at føles fantastisk.

Desuden får du også en medfølgende A-Z guide, som kan inspirere dig til dit næste erotiske eventyr. Alle produkter er lavet af det dejligste bløde silikone og har et stilrent design. Du får simpelthen den dejligste samling af anal sexlegetøj til mænd, hvor der ikke mangler noget.

 

You2Toys Anal Training Sæt

You2Toys Anal Training Sæt

Tjek Prisen Her

Hvis du er til realistiske dildoer, skal du købe dette sæt. Du får tre dildoer i forskellige størrelser, som alle er naturlige i deres udseende. De har et penishoved, årer, hudfolder og hudfarve.

Du bliver hverken skuffet over udseendet eller effekten. De har alle en kraftig sugekop i bunden, så du kan nyde dem håndfrit. De er både meget velegnet til øvelse eller til stimulation i sig selv. Det er et af de mest realistiske sæt anal sexlegetøj til mænd, der findes på markedet overhovedet.

 

Sinful BumBum Glas Butt Plug Sæt

Sinful BumBum Glas Butt Plug Sæt

Tjek Prisen Her

Skal dit sexlegetøj også være smukt? Så skal du vælge dette fine sæt. Det består af tre klare anal plugs, som er lavet af glas.

Der medfølger endda en satinpose, hvori du kan opbevare dem. De tre plugs har forskellige størrelser – lille, mellem og stor. Så du kan variere og eksperimentere, som du vil. En ekstra fordel ved sexlegetøj af glas er, at du kan lege med temperaturer og køle dem op eller ned inden brug for en mere pirrende oplevelse. Dette er et helt særligt sæt anal sexlegetøj til mænd.

Mette Sofie Hansen
Mette Sofie Hansen
Mit navn er Mette Sofie. Jeg er dating coach & parterapeut, også er jeg interesseret i alt indenfor romantik & erotik. Jeg elsker mit arbejde som skribent & researcher her hos Eroti.dk; Danmarks bedste erotiske magasin. Hvor jeg hver dag arbejder for at hjælpe dig med, at vælge det bedste sexlegetøj, finde den bedste datingside eller bare blive klogere på et givent emne. Har du et spørgsmål til mine artikler eller noget helt andet, skal du være velkommen til at skrive til mig på: mette-sofie-hansen@eroti.dk.

2 KOMMENTARER

  1. Der er dælme ikke meget pik i røven over det der.
    Hvad finder jeg her, som jeg ikke kunne læse på en tilfældig sexshop?

    • Hej Anonym.

      Tjaaa, tjooo. Altså vi har anbefalet et par dildoer, som fungerer godt som anal sexlegetøj til enhver mand. Men faktisk vil vi typisk anbefale en prostata vibrator eller anden form for stimulator, da du her virkelig kan ramme dit “sweet-spot”. Hvis du har nogle tilføjelser, som du synes du mangler og har fundet andet steds, så skriv endelig 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here