Blød Dildo – De 9 Bedste Gummidildoer & Jelly dildoer

3800

Her fremvises et bredt udvalg af de bløde dildoer i kategorierne Gummi dildo og Jelly dildo. Disse har vundet manges hjerter de seneste års tid, grundet deres dejlige former og tendens til nemt at rengøres.

Desuden er både gummidildoer og jelly dildoer en fornøjelse at onanere med. En gummi dildo er en blød dildo, som derfor ligger godt i hånden og af selvsamme årsag er til den lidt nye bruger af produktet.

En Jelly dildo er en fleksibel dildo, som fås i mange forskellige farver og priser, og er ligesom gummidildoen en klar publikumsfavorit.

Se hele udvalget af bløde dildoer her→


Baseks Realistisk Jelly Dildo med Sugekop

Du får en pirrende og super realistisk oplevelse, ved at bruge denne realistiske jelly dildo. Den er lavet af et gummilignende materiale. Som har et gennemsigtigt men “tåget” look.

Form og størrelse på dildoen er fuldstændig realistisk og natutro. Der medfølger derudover en sugekop.

På den måde kan dildoen anvendes til mange forskellige formål. Den er lavet i et Jally materiale, som faktisk er en art gummi/plast: PVC.

Det betyder samtidig at den er fuldstændig fri for ftalater og samtidig vandtæt.

Den er 19 cm lang og 14 cm kan indføres, samtidig med at den på det bredeste sted er 3,6 cm lang.

Læs mere om produktet her

 


Baseks Realistisk Dildo Vibrator XL

Dette er en meget anderledes gummi dildo, da den samtidig er en vibrator.

Den har en super sugekopfod og bliver med sikkerhed en af dine nye bedste venner. Sugekoppen kan, hvis du ikke vil sætte den fast et sted, fungere helt perfekt som håndtag.

Den har, som et lille minus, kun et enkelt vibrationsniveau. Så man skal ikke købe den som en solo-vibrator, men mere fordi man har lyst til jelly-elementet og sugekop + vibrator tilføjelserne der også.

Den er udformet af følgende materialer: TPE, ABS, PVC. Fri for ftalater og latex. Den totale længde er 21 cm og den er 3,5 cm bred. Ca. 13 cm kan indføres.

Afslutningsvist skal det siges, at den er vandtæt og bruger 2x AAA batterier.

Læs mere om produktet her

 


Lazy Buttcock Jelly Dildo Klar

Hvis du ikke har behov for en vibrator i din gummi dildo. Så er dette formentligt produktet for dig.

En super simpel og realistisk dildo (med undtagelse af farven).

På denne dildo er dildoens forhud rullet ud over penishovedet. Så den er meget anderledes end andre dildoer.

Den er omkring 13 cm lang og ca. 3,8 cm bred på det bredeste sted. Så den burde fungere til de fleste kvinder.

Afslutningsvist skal det siges, at det er en af de absolut mest populære blandt forbrugerne.

Læs mere om produktet her

 


Dillio Slim Realistisk Dildo 17 cm

Vil du have en gummi dildo med rigtig power i – både i kraft af dens super indbyggede vibrator og dens virkelig pang glimmer farver.

Produktet er lavet et blødt jelly materiale, som dog både er blødt og fleksibelt, men samtidig super nem at onanere med.

Den er ca. 18,5 cm lang og 3,5 cm bred.

Jelly dildoen har modsat mange andre som sagt en vibrator. Men derudover har den en finurlig vibrator – som kan skrues op og ned på en trinløs måde. Det betyder samtidig, at der er mange variationer.

Læs mere om produktet her

 


CalExotics Hot Pinks Devil Dick Dildo Vibrator

BIG JELLY DILDO


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 130,- Se prisen
sexshop logo ca. 130,- Se prisen

Denne let tilgængelige gummidildo er uden tvivl din næste mulige favorit af bløde dildoer. Denne udvalgt er klart en all-time favorit, som vores anmeldere har placeret øverst i kategorien af specielle jelly dildoer. Bare det at have den liggende i hånden er en rar fornemmelse, og er uden tvivl nået de fleste ville synes om.

Fordele

 • Fremstillet i strækbart og stilrent gummi
 • Kan vaskes således den er så god som ny
 • 23 centimeter lang med en diameter på 4,5 centimeter

Produktbeskrivelse

Hvad andet er, så tiltaler dens flotte farver mig utroligt meget. Det gør den lidt mere personlig, og naturligvis tiltalende. Jellydildoen er produceret med en åreflade, som udover at se ægte ud, vil stimulere dig således det på bedst mulig vis føles som virkeligheden. Produktet fås hos ovenstående udvalgte forhandlere, som vi naturligvis fra mange års erfaring ved leveres anonymt og indenfor få dage. De opfylder vores betingelser for en god forhandler, hvorfor vi naturligvis varmt kan anbefale dem.

Jelly dildoen er idéel for dig som ønsker en tidsløs og energisk stimulation, der giver dig en sjælden set orgasme. Denne jelly dildo er mere eller mindre glat i forvejen hvorfor der nødvendigvis ikke behøves glidecreme til formålet.


COLOURADO GUMMIDILDOCOLOURADO GUMMIDILDO


 

Forhandler Pris Information
sexshop logo ca. 120,- Se prisen

Denne gummidildo er ikke en klassisk dildo, men derimod end til dig som vil prøve en større størrelse og dermed opleve, at blive stimuleret på en fantastisk anderledes måde. Gummi dildoen er ligesom en jelly dildo defineret som en blød dildo, og dermed som et godt alternativ til dig, som er lidt nervøs for at bruge glas eller plast.

Fordele

 • Behagelig størrelse som alligevel udfordrer dig
 • Det perfekte redskab til onani
 • Fremstillet i blødt og gliderigtigt materiale, således den med lethed kan anvendes i dagligdagen

Produktbeskrivelse

Colourado er en anerkendt gummidildo i erotisk sammenhæng. Den er med sine flotte farver og former behjælpelig til, at stimulere dig på en måde du sjælden vil opleve. Hertil er den med sine former produceret, således det på bedste muligvis mærkes som var det et ægte samleje. Gummidildoen er med sine bløde former beregnet til mænd såvel som kvinder, og kan derfor anvendes både med og uden tilbehør. Hertil kan det også anvendes både vaginalt men også analt, og er derfor med sin komplethed manges favorit.


CRYSTAL CLEAR DONG

CRYSTAL CLEAR DONG


Forhandler Pris Information
sexshop logo ca. 170,- Se prisen
sinful logo ca. 170,- Se prisen

Fordele

 • Frækt stilrent design.
 • Både anal såvel som vaginalt legetøj
 • Vandtæt og derfor nem at rengøre

Produktbeskrivelse

Med en Jelly dildo opnås en fleksibel og alsidig gelé legetøj. Denne Jelly dildo findes i en bred paletten af former, størrelser og teksturer, således du får den mest bemærkelsesværdige onani oplevelse nogensinde. Oplev en blød dildo som tilfører dig en magtfuld orgasme, og dermed uden tvivl vil blive en af dine foretrukne gummi dildoer på hylden. Denne Jelly dildo er naturligvis fremstillet i et krystal klart design, som giver jelly dildoen et eksklusivt udseende, som sjældent set.

Den hører til blandt de bedste bløde dildoer i branchen, og er derfor med sin realistisk form og smalle ende med til at stimulere og pirre din klitoris. Jelly dildoen kan sagtens anvendes til anal, så derfor vurderes den til, at være det perfekt legetøj for dig, som gerne vil prøve analsex.

Denne Jelly dildo er ligesom ovenstående nævnte gummi dildoer nemme at rengøre, og kan reelt set blot vaskes med vand efter brug, og er herefter klar til næste tur.

Det gennemgående tema fra vores anmeldere af denne type gummidildo / jelly dildo er dens eksklusive design ledsaget af de realistiske åredetaljer, som alt andet lige giver dig følelsen af, at du er i et rigtigt samleje.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

5 KOMMENTARER

 1. Det sjovt, jeg har altid tænkt at bløde dildoer kun var for “sjov”. Atlså at de ikke var så brugbare til stimulering, fordi de var for bløde til det. Lidt som en whiskey-diller, lidt svær at arbejde med, hæhæ. Men er det virkelig godt at hygge sig med en blød dildo en gang i mellem??

  • Uha, det jo en helt ny verden der åbner sig for dig! Ej, hvor ville jeg simpelthen på en måde ønske jeg stod i din situation lige nu. Måske fordi jeg kender glæderne ved at prøve de lidt blødere dildoer, med det er simpelthen super frækt og anderledes end det du måske er vant til ved en dildo.
   Det er selvsagt forskelligt hvad folk syntes om det – men som noget anderledes tror jeg de fleste syntes det er en god oplevelse. Så kan man selvfølgelig ende med at blive helt vild med de forskellige jelly dildoer og at denne type bliver ens favorit. Den kan hvertfald ikke skade at prøve, tværtimod! 🙂

 2. De er så lækre bløde dildoer! Første gang jeg købte en dildo købte jeg af en eller anden åndsvag årsag en af hård plast. Jeg tror muligvis det var fordi den var billig (og så kunne den vibrere) og så var jeg dum nok til at tro at det sikkert var et fint køb. Men det er også det vidunderlige ved dildoer, der findes så mange typer, og man ved jo aldrig rigtigt helt hvad man er til før man har prøvet. Fantastisk, fanstastik favre verden.

 3. Ej? Bløde? Det forstår jeg altså ikke… Altså virker de overhoved ordentligt når man skal indføre dem? Jeg har altid også troet som Nico at det var et “for sjov” produkt beregnet som sjov gave til poltabend eller lignende skøre arrangementer og ikke til vaginal stimulering. Nå, måske man bliver klogere hvis man prøver.. hmmm. Det må jeg lige se om der er hul til i budgettet næste måned.

  • Hej “hvad”

   Bløde dildoer kan faktisk godt være funktionelle. Det er en lidt finurlig opgave, hvis man er vant til én af hård plast. Men det kan være en smule mere virkelighedsnæst – høhø. Jokes aside. Det lyder godt med hullet i budgettet, synes da du skulle tage og give det et skud. Det kan vel ikke skade?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here