Penisring Begynder – De bedste i test

104

Har du overvejet at købe en penisring, men er nybegynder på området? Så skal du læse med her.

I dette indlæg har vi rangeret de bedste penisringe til begyndere.

På den måde kan du nemt vælge, hvilken penisring der skal være din første.

Bedste… Prismaskinen
penisringe for begyndere genopladelig Testvinder Tjek pris
justerbar penisringe for begyndere Begyndere Tjek pris
penisringe for begyndere lilla Billigste Tjek pris

Testvinder: Sinful Buddy Opladelig Vibrerende Penisring

penisringe for begyndere genopladelig

Tjek prisen her

Denne lækre vibrerende penisring fra Sinful vil hurtigt kunne blive din og din partners bedste ven. Den ekstra store vibrator vil give jer begge ekstra stimulering, hvilket vil hjælpe jer mod fælles orgasmer.

Fordele:

 • Ekstra nydelse til jer begge
 • Vibrator
 • 7 pirrende vibrationsindstillinger
 • Vandtæt
 • Opladelig

Ulemper:

 • Prisen

Denne lækre penisring for begyndere fra Sinful er alle pengene værd. Den fleksible silikone gør den behagelig for dig at have på, samtidig med at den lukker af for blodet, så du får en bedre erektion.

Derudover vil I begge nyde godt af den lidt større vibrator, som er lavet til at give kraftige vibrationer. Fordi den er lidt større, vil den også give stimulering til klitoris, selvom han ikke er helt nede. I kan eksperimentere med de 7 forskellige vibrationsindstillinger, som ringen er udstyret med. Udover vibratoren vil de to dutter, som sidder ved roden af penis også give ekstra stimulering, når han har ringen på.

Penisringen er vandtæt, hvilket gør det muligt for jer at tage den med i badet.

Denne penisring er lavet af blødt og fleksibel silikone, som sikrer en behagelig pasform. Silikonen er både ftalatfri og latexfri. Længden af vibratoren er 11,2 cm., og selve penisringen har en indre diameter på 3,8 cm., som kan strækkes. Der medfølger oplader.

 

Bedste til prisen: Velve Rio Luksus Penisring med Vibrator Opladelig

penisringe for begyndere lilla

Tjek prisen her

Denne penis ring fra Velve har et stilrent design, som gemmer på en kraftig vibrator, både du og din partner vil elske. De ekstra vibrationer vil hjælpe jer med at opnå en fælles orgasme.

Fordele:

 • Ekstra nydelse til jer begge
 • Vibrator
 • 10 kraftige vibrationsindstillinger
 • Vandtæt
 • Opladelig

Ulemper:

 • Prisen

Denne luksuriøse penisring med vibrator vil både du og din partner nyde at have med i sengen. Den bløde penisring for begyndere er lavet til at sidde stramt, men behagligt om roden på din penis.

Udover at kunne udstyre dig med en hårdere erektion, vil den indbyggede vibrator gøre sex mere intens for både dig og din partner, når du har den på. I kan med fordel begynde at eksperimentere med nye og frække stillinger, så I kan finde den, som giver klitoris mest kontakt med penisringen. Penisringen er også vandtæt, så I kan sagtens have den med i badet.

Denne penisring er lavet af silikone og er ftalatfri. Den har en indre diameter på 2,8 cm. som kan strækkes. Den har 3 forskellige vibrationsniveauer og 7 forskellige mønstre.

Der medfølger en magnetisk oplader, og den kan holde omkring 90 minutter på en opladning.

 

Bedste til at finde den rette størrelse: Sinful Premium Silikone Penisring Sæt 3 stk

3 penisringe for begyndere

Tjek prisen her

Dette penisring sæt fra Sinful giver dig mulighed for at prøve flere forskellige størrelser og giver dig mulighed for at bruge flere ringe samtidig.

Fordele:

 • Ekstra nydelse til jer begge
 • Flere forskellige størrelser
 • Vandtæt
 • Billig

Ulemper:

 • Kan hurtigt blive kedelig

Disse Premium penisringe fra Sinful har et ekstra bredt design, som gør, at de sidder ekstra sikkert om dig. Du får 3 forskellige størrelser, så du kan eksperimentere med forskellige pasforme og endda også forskellige placeringer. Hvis du gerne vil bruge dem alle samtidig, kan du have en bag pungen helt inde ved roden, en lige før pungen og en rundt om pungen. Disse penisringe er også vandtætte, så du har mulighed for at tage dem i badet.

Disse penisringe er lavet i silikone og er ftalatfri. De har en indre diamater på hhv. 3,8 cm., 4,2 cm. og 4,8 cm. og er alle strækbare. Hver penisring har en bredde på 1,5 cm.

 

Bedste med prostata stimulator: Sinful Penisring med Prostata Stimulator

penisringe for begyndere med prostatastimulator

Tjek prisen her

Denne penisring for begyndere vil ikke kun gøre din erektion bedre, men også stimulere dit P-punkt med prostatastimulatoren.

Fordele:

 • Ekstra nydelse til jer begge
 • Stimulerer prostata
 • Vandtæt
 • Billig

Ulemper:

 • Kan virke intimiderende

Denne penisring med prostata stimulator fra Sinful er perfekt til dig, som leder efter en måde at få endnu mere nydelse. Da den har en indbygget prostata stimulator, vil denne penisring gøre det muligt for dig at opleve en dobbelt orgasme. Den ergonomiske plug er designet til at være stimulerende, men stadig behagelig at anvende.

Denne penisring er lavet i silikone og er ftalatfri. Den har en indre diameter på 4 cm., som kan strækkes. Ringens plug har en indført længde på 8,5 cm. og en diameter på 3 cm. på den bredeste del.

 

God justerbar penisting til begynderen: Sinful Booster Justerbar Lasso Penisring

justerbar penisringe for begyndere

Tjek prisen her

Denne penisring for begyndere gør det super nemt at få den helt rigtige pasform med den justerbare lasso. Lasso-designet gør den også nem at få på, hvilket gør den perfekt til begyndere.

Fordele:

 • Ekstra nydelse til jer begge
 • Justerbar
 • Nem at bruge
 • Vandtæt
 • Billig

Ulemper:

 • Den ekstra snor kan godt være upraktisk

Denne penisrings innovative design gør det nemt for dig at justere den, når du skal bruge den. Du kan bruge trykknappen til at gøre den enten strammere eller løsere. Fordi den er justerbar, er det også nemt at tage den på, selv når din penis er hård. Den er vandtæt, så du kan endda tage den med, når du og din partner vil hygge i badet.

Denne penisring er lavet af silikone og ABS og er ftalatfri. Den kan strækkes op til omkring 8 cm.

 

God til nybegynder par: Sinful Come Together Opladelig Vibrerende penisring

penisringe for begyndere sort

Tjek prisen her

Denne penisring for begyndere fra Sinful vil gøre det nemmere for dig og din partner at ”come together”. Den ekstra store vibrator vil både stimulere dig og din partner.

Fordele:

 • Ekstra nydelse til jer begge
 • Vibrator
 • 10 pirrende vibrationsindstillinger
 • Vandtæt
 • Opladelig

Ulemper:

 • Prisen

Denne penisring fra Sinful er udstyret med en ekstra stor vibrator til at gøre sex endnu bedre. Fordi vibratoren er ekstra stor, vil den også stimulere din partner, selvom hendes klitoris ikke er helt nede ved roden. I kan eksperimentere med de 10 forskellige vibrationsindstillinger, som hver føles anderledes og pirrende. Fordi den er vandtæt, er det også muligt for jer at tage den med, når I er i bad sammen. Udover vibratoren har denne penisring for begyndere selvfølgelig også en ring, som vil give dig en endnu mere fyldig erektion.

Denne penisring er lavet i silikone og ABS-plast, og den er ftalatfri. Vibratoren har en længde på 10 cm., og penisringen har en indre diamater på 3,5 cm. og kan strækkes. Der medfølger en oplader, og den kan holde 60 minutter på en enkelt opladning.

 

Hvad er en penis ring?

For at kunne forstå penisringen, er det vigtigt at vide, hvad den er. Det er en ring, som kan være lavet af et stort udvalg af materialer – de mest udbredte er dog silikone, gummi og metal. Ringen placeres helt nede ved roden af penis, og man kan selv vælge, om pungen skal være med eller ej. Når den sidder der, forhindrer den blodet i at løbe tilbage i kroppen, hvilket er det, som gør dig hårdere end nogensinde før.

Din partner vil uden tvivl nyde, at du kan holde endnu længere, end du plejer samtidig med, at din erektion er endnu hårdere. Penisringen giver ikke kun fordele for din partner men også for dig. Penisringen vil gøre dig mere følsom, hvilket kan give dig endnu stærkere orgasmer.

Der findes mange forskellige modeller af penisringe for begyndere, som hver har noget unikt at byde på. De forskellige modeller har også en betydning for, hvordan du bedst bruger ringen. Du kan fx finde justerbare penisringe for begyndere, som er nemme at gøre strammere eller løsere, også selvom du allerede er hård.

Du kan også finde penisringe for begyndere, som er lavet til pungen. Der findes endda penisringe med vibratorer til klitoris og prostataen.

 

Hvorfor købe en penisring?

Som sagt før kan penisringen hjælpe dig med at få endnu bedre erektioner, end du nogensinde har oplevet dem før. Det gør dem både gode til, når du er sammen med en partner, eller når du er alene. Faktisk giver de også mange mænd mulighed for at holde deres erektioner, efter de har haft udløsning, hvilket nogle nyder.

Hvis udseendet er vigtigt for dig, kan penisringe for begyndere også gøre, at din penis bliver lidt større, når den er erigeret – dog kun når du bruger ringen. Fordi du holder længere med penisringen, vil din orgasme som regel føles endnu mere intens, da den har været længere tid undervejs.

Derudover kan penisringe også give ekstra stimulering gennem vibratorer, mønstre osv.

Hvis du er blevet lidt mere interesseret i at købe en penisring for begyndere, kan du finde de 6 bedste penisringe for begyndere på markedet nedenfor.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here