Analsex: 20 tips til forspillet du ikke vil være foruden

99

Du varmer op før du træner, og du har analt forspil, før du begynder med analsex.

Heldigvis for numser overalt i verden er analsex ikke længere et tabu, som det engang var. Hvilket er en god ting! Kvinder, der har prøvet det, siger, at det er en velkommen tilføjelse til deres seksuelle Repertoire. Men ligesom, at du må gå, før du kan løbe, så skal du også have en eller anden form for analt forspil, før du går hele vejen. Eller du ved, du kan lave analt forspil og så bare stoppe der for evigt, fordi det er din numse, og du laver reglerne.

Du kender (forhåbentligt) allerede det grundlæggende: Brug ALTID glidecreme, put aldrig noget, der har været i din numse i din mund eller vagina, og butt plugs er din ven. Men der er meget mere at vide om analt forspil, og derfor har flere eksperter indenfor sex samlet deres bedste råd indenfor analt forspil både til nybegynderen og den erfarne numse-rejser. Glædeligt numse-halløj!

1. Slap af i numsemusklerne

Der er en masse bitte små muskler omkring din anus, der kan blive ret stramme, hvis ikke du slapper af. Og som logikken følger, hvis disse muskler og din anale lukkemuskel er spændte, bliver det smertefuldt at indføre noget, i stedet for tilfredsstillende og nemt. Forsøg forskellige ting, som for eksempel dybe vejrtrækninger og afslappende massage med din partner, for at sikre at både dig og dine numse-muskler er afslappede nok til analt forspil.

2. Byg et afslappet analt forspilsområde

Hør her… alt sex kan nogle gange være griset, og analsex og forspil er ikke en undtagelse. Hvis dette kommer til at stresse dig til det punkt, hvor du ikke kan være afslappet og nyde det, så forsøg at forberede et område i forvejen. For eksempel kan du tage de dyre lagner af sengen eller bruge bløde tæpper, der kan vaskes.

3. Du tror måske du laver nummer 2, men det gør du ikke

Numsen er fyldt med nerver (dermed pointen med analsex og forspil), men det betyder ikke nødvendigvis, at du kan vurdere om noget går ud eller ind. Du kan stoppe det hele på ethvert tidspunkt, men du skal bare vide, at følelsen du får nok bare, er fra den ~ nye stimulation ~, og ikke et pludseligt behov for at bruge toilettet.

4. Brug en vandbaseret glidecreme

Sexolog Jill McDevitt siger, at du skal sikre, at du har en kvalitets vandbaseret glidecreme til rådighed på forhånd. Det vil gøre massagen endnu bedre. Selv hvis dit forspil ikke involverer penetrering lige nu, gør glidecreme alting bedre og kan øge sensitiviteten. Det kan være en god idé at finde en anal glidecreme, som er lavet til formålet.

sinful anal glidecreme 200 ml analsex

Tjek Prisen Her

5. Find legetøjet frem

McDevitt anbefaler også at prøve et vibrerende analt legetøj med et bredt hoved. ”Placer blot hovedet imod den anale åbning, men lad være at føre den ind, eller at glide legetøjet i cirkler omkring åbningen. Eksterne anale vibrationer tilføjer en helt ny sensation. Skift mellem vibratoren og din finger for virkelig at tease”.

6. Vær også opmærksom på ballerne

Bare fordi dit ultimative mål er anal åbningen, betyder det ikke, at du skal glemme din partners baller fuldstændigt. Sadie Allison, grundlæggeren af TickleKitty.com og forfatteren til Tickle My Tush–Mild-to-Wild Analplay Adventures for Every Booty, anbefaler at begynde med en sensuel numse massage. Brug glidecreme, ”placer dine tommelfingre der hvor benene møder ballerne og bevæg dine tommelfingre langs linjen fra inderlåret til yderlåret. Løft og gentag. Herefter lægger du håndfladerne mod hinanden, som når man beder, placer dem på halebenet og kør ned mellem ballerne.

7. Det bør ikke gøre ondt

Det er her, glidecremen kommer ind i billedet. Det bør grundlæggende set blot føles som om, du er ved at lave nummer 2. Det er du ikke! (det håber jeg ikke du er). ”Slap af i musklerne og træk vejret” anbefaler sexologen Emily Morse. ”Brug en masse vandbaseret glidecreme”.

8. Prøv først alene

Du ved godt, hvordan det næsten er umuligt at kilde sig selv? Det her er ikke det samme, men at prøve analt forspil alene er styret af et lignende mind-set. Du bliver ikke ligeså overrasket over dit egen, øh, berøring. Det vil ikke være det samme, som hvis det kommer fra en partner, men det er en god måde at finde ud af, om du overhovedet er interesseret i følelsen.

9. Det her er et tilfælde, hvor sex i badet måske er godt

Normalt er sex i badet dårligt og meget svært at gøre succesfuldt. Men fordi afslapning er nøgleordet her, så er det hjælpsomt at prøve analt forspil et sted, hvor du højest sandsynligt slapper af. Desuden, hvis du er bekymret om renhed (hvilket ikke er et reelt problem, men en forståelig bekymring), så hjælper det at flytte til et sted, hvor du allerede bliver ren.

Analsex

10. Begynd småt

Hele pointen med analt forspil er at holde det simpelt og arbejde sig op ad. ”For at lægge bunden til analt forspil begynd med fingre, tunge eller et meget lille sexlegetøj designet til numsen”, siger kliniksexologen Nancy Sutton Pierce. ”En mulighed er at købe et butt plug sæt, der indeholder flere butt plugs, der bliver større i størrelsen, bare til træningen”.

11. Personen, der gør det, skal blive på den lave side

Alt, der går ind, skal kun være toppen af isbjerget. Nerveenderne, som du prøver at stimulere, er i anus – dermed navnet ”rimming” – og ikke hele vejen op, hvilket generelt set, er den smertefulde del og også den del, der får det til at føles, som om du er ved at skide i bukserne. Forestil dig det som en basketballring, og bolden kun skal rulle rundt på kanten af kurven, ikke hele vejen ned i kurven. Giver det mening? Jeg ved ingenting om basketball.

12. Der bør ikke være nogle hurtige bevægelser til at starte med

Voldsomme bevægelser af fingre noget som helst sted, bør ikke ske til at starte med. ”Så meget sex går stærkt – især i porno – men analsex skal være forberedt” siger Morse.

13. Du kan skifte mellem stillinger

Ikke alt numse-halløj behøver ske i doggy-style. Det er sandt, at det måske er lidt svære at få solid øjenkontakt under ansigt-til-anus-ting. Men! Der er et udvalg af stillinger, der kan prøves, som for eksempel at ligge på ryggen med din hofter løftede, eller siddende på hans ansigt i omvendt cowgirl. Flyt rundt indtil I finder den, I har det bedst med.

14. Kommunikation er nøgleordet.

Den eneste måde hvorpå I kan vide, hvad det virker, og hvad der ikke er virker, er ved at være fuldstændig ærlige med jeres partner om, hvad de laver. Pierce understreger, hvor vigtig det er at vide, hvordan din partner føler, og hvor vigtigt det er at snakke om, hvad du foretrækker.

15. Det er ikke beskidt.

Som kliniksexolog Kat Van Kirk siger, anus og den nederste del af endetarmen har meget lidt fækalt materiale i sig, hvilket betyder, at det normalt ikke er nær så beskidt, som du tror.

16. Dermed ikke sagt, at du kan blive helt ren

Nøglen til analsex er komfort, så gør hvad end der skal til for at dulme nervøsiteten. ”At bruge en anal bruser er ikke skadelig, hvis det kun gøres engang imellem, og det kan måske hjælpe med at dulme dine bekymringer om dine tarme”, rådgiver Pierce. Du kan bruge noget så simpelt som varmt vand til et hurtigt skyl.

17. Det føles bedst, når der foregår en anden form for stimulering samtidigt

Vaginal, klitoris, nippel-orienteret – hvad end der føles bedst for dig. Hvor nogle kvinder kun har brug for analsex, kan andre kvinder ikke komme udelukkende af anal stimulering. ”Den anale del er en accent. Det tilføjer ekstra til oplevelsen”, siger Ian Kerner, sex ekspert, researcher, og forfatter til She Comes First: The Thinking Man’s Guide to Pleasuring a Woman. (I øvrigt oplever flere kvinder, der har prøvet analsex, oftere orgasmer end dem, der ikke har). Når det er sagt…

18. Vær sikker på, at din partner ikke bruge den samme numsefinger i din vagina efterfølgende

Hvorfor tror du ”The Shocker” eksisterer? Nødvendighed er moderen til opfindelser. ”vådservietter burde være obligatoriske på ethvert natbord”, siger Morse.

19. Hvis du prøver det nogle gange og hader det, så lad være at fortsætte bare fordi, du tror det bliver til at tolererer med tiden

”Antageligt har du en betænksom elsker, der er interesseret i, at du har det godt, og jeg tror, du ville vide indenfor de første fem gange, om du kan lide det eller ej”, siger Kerner, og forklarer, at det afhænger af forskellige faktorer. ”Jeg har mødt kvinder, der hadede at få oralsex, men elsker det nu, og det var på grund af deres selvbillede. Det afhænger af dine hæmninger, dine følelser omkring din partner, dine følelser omkring din krop. Hvis alle disse er gode, og du ikke kan lide følelsen, mærker du det ret hurtigt”.

20. Du behøver ikke få den vokset.

”De fleste kvinder behøver ikke blive vokset bare for at deltage i analt forspil”, siger Kerner baseret på sin research.

Lise Petersen
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 37 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here