Anmeldelse: Oxana Pussy and Ass

753
Oxana Pussy and Ass
Oxana Pussy and Ass

Oxana Pussy and Ass er en uhyre populær form for onaniprodukt, der både føles naturligt og blødt, hvilket har resulteret i, at det har opnået en bestseller-status verden over. Den er naturligvis fremstillet på en sådan vis og af et materiale. Der betyder, at den passer til alle penisstørrelser og ligeledes også kan nydes i lige netop dén stilling, du foretrækker.

Billigste webshop (åbner ny fane)

Som navnet også kraftigt antyder, så kommer Oxana Pussy and Ass bade med en vagina og en anal åbning, som du kan bruge efter ønske. Den vaginale åbning er 14 cm. dyb, mens den anale åbning er 16 cm. dyb. Du kan læse mere her

Påfør glidecreme på din Oxana pussy and ass inden brug

Det er uhyre vigtigt, at du sørger for at påføre glidecreme (den bør bestemt være vandbaseret), inden brug. Det vil resultere i den absolut bedste og mest realistiske oplevelse, der naturligvis vil betyde, at du kan nyde brugen af din Oxana Pussy and Ass endnu mere.

Der medfølger en lille glidecreme, der indeholder 10 ml., når du køber den, men når den er brugt. Så anbefales det naturligvis at du selv sørger for at investere i en god vandbaseret glidecreme. Da oplevelsen med Oxana Pussy and Ass er noget helt andet med en glidecreme.

  • Materiale: Silky Soft Skin, TRP
  • Ftalatfri: Ja
  • Anal åbning: 16 centimeter dyb
  • Vaginal åbning: 14 centimeter dyb
  • Mål: 25 cm. x 21 cm. x 9 cm.
  • Vandtæt: Ja

Find den billigst her →

Oxana pussy and ass

Rengøringen af Oxana Pussy and Ass er vigtig

Som med ethvert andet stykke sexlegetøj, så er det naturligvis uhyre vigtigt, at du ikke går på kompromis med rengøringen af din Oxana Pussy and Ass. Det er dog ikke noget, du skal frygte kommer til at være hverken besværligt eller tidskrævende.

For du skal blot vaske den under varmt vand efter brug. Det kan dog være en rigtig god idé, hvis du samtidig sørger for at bruge en form for sexlegetøjsrengøring. Hvilket f.eks. kunne være Nexus Wash, da det hjælper med at bibeholde den oprindelige følelse, som dit sexlegetøj giver dig.

 

Lavet af Silky Soft Skin

Det vigtigste ved et stykke sexlegetøj som Oxana Pussy and Ass er naturligvis, at du får en både virkelighedstro og realistisk følelse, når du bruger den. Hvad end du vælger at bruge den vaginale åbning eller derimod den anale åbning. Det er selvfølgelig også derfor, at produkter er fremstillet i et materiale, der hedder Silky Soft Skin. Da det giver dig en virkelighedstro og realistisk følelse med denne sexdukke.

 

Hvad skriver folk om Oxana pussy and ass?


Oxana pussy and ass anmeldelse af ole
Oxana pussy and ass anmeldelse af ole

Denne anmeldelse af Oxana masturbatoren til mænd er en smule gammel. Men ikke desto mindre meget sigende. Den er skrevet af Ole, som syntes det på mange måde minder om en rigtig fisse selvom den er kunstig.

Han syntes den er perfekt stram både i vagina åbningen og i den tilhørende anale åbning.

Han anbefaler samtidig, at du bruger en glidecreme til, sådan at det føles som den ægte vare (en våd kvinde)


Mand på 24 anmelder Oxana pussy and ass masturbatoren
Mand på 24 anmelder Oxana pussy and ass masturbatoren

Denne anonyme anmeldelse af en mand på 24 skriver kort: At prisen er fantastisk god! Han er samtidig rigtig glad for, at den føles realistisk.

Samtidig kommer han dog ind på, at det kan være svært at finde en god stilling til den. Der kan vi anbefale at gøre brug af en hård pude. Du kan også købe et sex møbel til den.


 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

2 KOMMENTARER

  1. Hej ejer selv den her ubeskrivelig oxana men kunne godt tænke mig og høre om i måske havde kendskab til forskellige positioner man kan bruge hende i hilsen Claus

  2. OMG den er så fantastisk realistisk og meget naturtro alt det er så tæt på en rigtig kvinde .. tip 10 min i brandvarmt vand så den får kropsvarmen efterfulgt af en masse glidecreme så er der ingen forskel elsker såååååå meget den lille lille stramme numse wowww

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here