Sådan tænder du hende: 8 ting der gør hende våd og liderlig

253

Det er vigtigt for enhver mand at kunne gøre sin pige våd og liderlig.

Hvis du ikke kan det, bliver det nemlig ikke nemt for dig at få udlevet dine fantasier om at komme i bukserne på en pige.

Det er altså ikke ret meget værd at have erektion, hvis du ikke kan gøre en pige våd og få dermed få den handling i soveværelset, som du drømmer om.

Det er slet ikke så svært at gøre en kvinde våd, som du frygter!

Dermed ikke sagt, at det er let. For at gøre en kvinde våd kræver det, at du ved noget om, hvad kvinder sætter pris på.

Det er dog også vigtigt at huske, at alle piger er forskellige, og at du må tilpasse dine teknikker til den enkelte piges præferencer og reaktioner.

Men hvordan tænder man så en kvinde?

Her får du 8 gode råd til, hvad der tænder kvinder, og hvordan du gør en kvinde våd og liderlig:

 


1. Giv hende komplimenter

Piger sætter stor pris på at blive komplimenteret og anerkendt, og komplimenter kan være en god start på at tænde en kvinde. Måske tænker du, at komplimenter ikke har meget at gøre med, hvordan man gør en kvinde våd, men det er altså ret godt givet ud at give kvinder oprigtige komplimenter. En stor del af forarbejder ligger nemlig i at gøre kvinden opmærksom på, at du lægger mærke til hende, og at du er interesseret i hende.

Forsøg at lægge mærke til de små ting, så hun føler, at du er oprigtigt interesseret i hende. I stedet for at fortælle hende, at hun ser godt ud, kan du give hende komplimenter såsom ”Du klæder dig virkelig flot” eller ”Du er virkelig dygtigt til dit arbejde.” Snart vil hun længes efter mere, og du kan begynde at gøre dine komplimenter mere personlige. Komplimenter er altså et godt sted at starte, når du vil tænde en pige.

 


2. Flirt med hende

Når du flirter med en pige, gør du det én gang for alle tydeligt, at du er interesseret i hende. Hvis du vil gøre en pige våd, er det er vigtigt at flirte med hende, så hun ikke placerer dig i venne-zonen. Den er nemlig svær at bryde ud af igen.

Men hvordan tænder man en pige ved at flirte med hende? Her får du et par gode tips:

 • Hold øjenkontakten
 • Vær selvsikker
 • Brug et åbent kropssprog
 • Giv hende personlige komplimenter

Forsøg at udstråle selvsikkerhed, og hold øjenkontakten lidt længere, end du normalt vil gøre. Det signalerer, at du er interesseret i hende. Brug desuden et åbent kropssprog og læn dig gerne ind mod pigen, når du taler med hende. Fortæl hende om dine interesser, men sørg også for at spørge ind til hende og lytte interesseret til det, hun fortæller dig. De mere personlige komplimenter såsom ”Du er smuk” og ”Du ser virkelig sexet ud i den kjole” kan også være gode, når du vil flirte med en pige.


3. Brug en vibrator

Når du har fået hende med ind i soveværelset, er hun helt sikkert indstillet på at have sex med dig. Et frækt tip er at bruge en vibrator i soveværelset. Der findes mange forskellige vibratorer med forskellige funktioner, men fælles for dem alle er, at de kan være med til at gøre en kvinde rigtig våd og liderlig.

Mange piger får ikke orgasme udelukkende ved penetrering. De har i stedet nemmere ved at få orgasme, når deres klitoris stimuleres. Du kan selv stimulere en kvindes klitoris med dine fingre eller din tunge, men en vibrator kan også gøre underværker. Ved hjælp af en vibrator kan du altså være med til at bane pigens vej til orgasme. Får du hende til at komme, er der ingen tvivl om, at du vil være hendes helt i soveværelset.

Fordele ved at bruge en vibrator:

 • Kvinden bliver tændt
 • Du kan styre, hvornår hun skal stimuleres
 • Afveksling i soveværelset

Vil du vide mere om vibratorer? Her får du inspiration til tre forskellige vibratorer, som helt sikkert vil gøre hende våd:

Screaming O My Secret Opladelig Vibrerende Trusse

Tjek Prisen Her

Screaming O My Secret Opladelig Vibrerende Trusse er en bullet vibrator, der kan placeres i en medfølgende blondetrusse. Vibratoren har 10 forskellige vibrationer og kan styres via en fjernbetjening. De forskellige vibrationer medvirker til en intens ydre stimulation af klitoris, der helt sikkert vil gøre hende våd og liderlig.

Den vibrerende trusse er et godt valg til jer, der vil eksperimentere både i og uden for hjemmet. Den trådløse fjernbetjening er designet som en fingerring. Med ringen på fingeren er du i kontrol over, hvornår vibratoren skal stimulere hende. Lydniveauet er lavt, og fingerringen er diskret, så I kan derfor også benytte vibratoren i det offentlige rum. Der er lagt op til en fræk afslutning på en date, hvis hun har den vibrerende trusse på i biografen eller på restauranten.

 

Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg

 

Tjek Prisen Her

Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg er et vandtæt vibratoræg, som skal indføres i skeden. Ægget har 11 forskellige vibrationsmønstre, der på intens og pirrende vis gør hende våd og kan bane hendes vej til orgasme. Med vibratorægget følger en trådløs fjernbetjening, der kan styre ægget på op til 10 meters afstand.

Det fjernbetjente vibratoræg er et godt valg til jer, der vil pirre kvinden og gøre hende liderlig før sex. Ægget kan nemlig både benyttes i skeden, men kan også anvendes til ydre stimulation af klitoris såvel som andre dele af kroppen, der er sensitive. Ved hjælp af fjernbetjeningen kan kontrollen overlades fuldstændig til dig.

 

Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator

 

Tjek Prisen Her

 

Lovense Lush 2 App-Styret G-punkts Vibrator er en vibrator, der forkæler og stimulerer g-punktet. Vibrationerne kan styres ved hjælp af en app, der er kompatibel med både iOS og Android. Via appen kan i sammensætte jeres egne vibrationsmønstre og dermed sikre, at hun bliver både tændt og våd. Vibrationsmønstrene kan desuden synkroniseres med både musik og stemmer.

Den app-styrede g-punkts vibrator er et godt valg til jer, der er vilde med frække parlege. Ved hjælp af appen kan I til enhver tid sætte gang i vibratoren, uanset om I er hjemme, på restaurant eller i biografen.

 

Læs samlede anmeldelser og sammenligninger af forskellige typer af vibratorer:

Du kan se de 4 bedste vibratorer til par her: https://eroti.dk/her-er-de-4-bedste-par-vibrator-prissammenligning/

Her kan du se de 7 frækkeste vibrerende trusser: https://eroti.dk/vibrerende-trusser-fraekt-legetoej-par/

Du kan se de 8 bedste fjernstyrede vibratoræg her: https://eroti.dk/prissammenligning-vibrator-aeg-kvinder/

 


4. Skriv beskeder til hende

I dag har vi mobilen på os næsten hele tiden. Det kan være en rigtig god idé at sende beskeder til en pige i løbet af dagen. På den måde ved hun, at du tænker på hende. Samtidig får du også hende til at tænke på dig, når hun læser dine beskeder.

Når du er sikker på, at der er en gensidig interesse mellem jer, kan du forsøge at eksperimentere med sexting. Fortæl hende, at du ligger i din seng og tænker på hende. Hvis du kan få hende til at lægge sig i sin seng, kan I begynde at skrive frække beskeder til hinanden. På den måde kan du måske gøre kvinden våd, fordi du får hende til at tænke på dig i en intim situation. Hvis du mestrer kunsten at sexte, er det muligt, at du endda hurtigere kan tænde kvinden, når I er fysisk sammen, fordi I allerede har skrevet intime beskeder sammen på forhånd og derfor har visse forventninger.

 


5. Inviter hende på date

Når pigen er klar over, at du er interesseret i hende, og når du selv er tilpas ved jeres relation, er det på tide at invitere hende på en date. Hvis hun før var i tvivl om, hvorvidt du er interesseret i hende, står det nu klokkeklart for hende. Hvis hun siger ja til at gå på date med dig, er hun garanteret også interesseret i dig, og hun er måske allerede en lille smule tændt. Dermed er en stor del af dit forarbejde allerede lykkedes.

Du behøver ikke nødvendigvis at invitere hende i biografen eller på en fin restaurant. Foreslå i stedet en mere afslappet date såsom:

 • En gåtur
 • Kaffe på en stille café
 • En cykeltur
 • En picnic
 • Øl på en bar

Inviterer du hende på en afslappet date, viser det både, at du er interesseret i hende, men også at du ikke forhaster noget. Hvis du formår at være afslappet på jeres date, udstråler du selvtillid, som er noget, mange kvinder tænder på. Det kan helt sikker være med til at gøre hende våd.

 


6. Vær tæt på hende, og rør ved hende

Sørg for at skabe en fysisk kontakt til pigen. Fysisk kontakt er noget, der virkelig bidrager til, hvordan man tænder en pige. Sæt dig altid ved siden af hende i stedet for over for hende. På den måde kan du nemt komme til at røre ved hende ved at læne dit lår eller din arm mod hendes. Det giver dig også mulighed for forsigtigt at kærtegne hendes lår, hvilket går rent ind hos langt de fleste kvinder. Det simple svar til, hvordan man gør en kvinde våd, er simpelthen ved at skabe en fysisk nærkontakt og røre ved hende.

Udover at kærtegne en kvinde på lårene, kan du også tænde hende ved at røre ved hendes hænder eller holde hende i hånden. Du flirter åbenlyst med hende, når du begynder at kærtegne hende, og hvis hun accepterer det, er der ingen tvivl om, at hun er interesseret i dig. Mestrer du at kærtegne hende, er du rigtig godt på vej til at vide, hvordan man gør en kvinde våd.

 


7. Kys hende

Når du er komfortabel nok, er det på tide at springe ud i et kys. Et godt kys kan virkelig være med til at tænde en pige, og det er godt givet ud at have en god kysseteknik. Der findes mange forskellige måder at kysse på, og derfor er det vigtigt at være opmærksom på, hvordan pigen reagerer. Læg derfor altid mærke til hendes kropssprog.

Start med et forsigtigt, blødt kys, og mærk efter, om hun reagerer positivt på det. Trækker hun sig væk, eller læner hun sig ind imod dig? Hvis hun læner sig ind imod dig, vil hun gerne kysse dig, og du kan prøve med et mere lidenskabeligt kys.

Her får du et par gode råd til at kysse:

 • Fugt dine læber
 • Læn dig ind mod hende
 • Brug tungen med omtanke
 • Rør blidt ved hendes arm eller talje
 • Varier din kyssestil

For at gøre stemningen endnu mere intim, kan du prøve at bide hende blidt i læben. Det vil garanteret gøre hende opstemt og våd mellem benene.

 


8. Tag hende med i soveværelset

Når du har fået en kvinde med ind i soveværelset, kommer alt dit forarbejde i spil. Du har formået at forføre kvinden med dine komplimenter og din flirten, og der er ingen tvivl om, at hun er liderlig og tændt. Det er dog også vigtigt, at kvinden er våd, så I rent faktisk kan dyrke sex, der er behagelig for hende. Nogle kvinder har sværere ved at blive våde end andre, så det er også vigtigt, at du har nogle gode tricks i soveværelset. Men hvad tænder kvinder på i soveværelset?

Kvinder elsker berøring, og en god måde at gøre hende våd på er ved at røre og drille hende. Lad dine fingre og dine læber løbe over hendes krop. Nærm dig de sensitive steder, men hold spændingen lidt, inden du rører hende mellem benene. Rør i stedet ved hendes lår, bryster og mave. Det vil få hende til at hungre efter mere, og når du rører hende mellem benene, vil hun måske allerede være våd. Husk, at mange piger primært bliver stimuleret ved at blive rørt på og omkring klitoris og ikke inden i skeden.

 


Mette Sofie Hansen
Mit navn er Mette Sofie. Jeg er dating coach & parterapeut, også er jeg interesseret i alt indenfor romantik & erotik. Jeg elsker mit arbejde som skribent & researcher her hos Eroti.dk; Danmarks bedste erotiske magasin. Hvor jeg hver dag arbejder for at hjælpe dig med, at vælge det bedste sexlegetøj, finde den bedste datingside eller bare blive klogere på et givent emne. Har du et spørgsmål til mine artikler eller noget helt andet, skal du være velkommen til at skrive til mig på: mette-sofie-hansen@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here