Anmeldelse: Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator

50

Forhandler
sinful Tjek prisen her

 

Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator – Opsummering

Tag dine orgasmer til nye højder! Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator, er et super lækkert produkt, som er pirrende og med orgasme garanti. Kan du, ligesom jeg, godt lide at lege selv i soveværelset, så er dette produkt et rigtig godt bud på hvad der burde ligge i natbordsskuffen. Vibratoren stimulerer dig intenst og giver dybe og fantastiske orgasmer. Nem at bruge når du først finder din egen teknik. Kan også bruges med partner hvis der skal prøves noget nyt i soveværelset.

En vibrator med uendelige mange indstillinger, noget til enhver smag. Når man først har fundet indstillingen der passer til ens krop, så går der ikke længe før orgasmen kommer. Det er dybe og utroligt intense orgasmer, i og med du bliver stimuleret 3 forskellige steder på samme tid.

Jeg vil give Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator 4 ud af 5 stjerner.

 

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af rabbit vibratorer?

Tjek vores guide til rabbit vibratorer her

 


 

Kort beskrivelse af Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator

Baseks My Dolphin  Produktet er en g- punkts vibrator som stimulerer kvindekroppen på tre forskellige måder, på samme tid! Dette giver nogle virkelige intense og dybe orgasmer til kvinden. Vibratoren har 10 forskellige vibrationsmønstre og 5 forskellige rotations hastigheder – så der er noget til en hver smag og en hver kvindekrop. Finder man først de magiske punkter, så kommer orgasmerne af sig selv alt du skal gøre er bare at holde ved den.

Vibratoren har et kurvet design i toppen som stimulerer kvindens g-punkt, perlerækker som masserer skeden indvendigt og en lille delfin som stimulerer klitoris, alt sammen på samme tid. Blandingen af disse 3 stimuleringer, giver vidunderlige orgasmer på ingen tid.

 

Fordele

 • Intense og dybe orgasmer
 • 10 forskellige vibrationsmønstre
 • 5 forskellige rotationshastigheder
 • Nem at rengøre
 • Rammer dit G-punkt hver gang
 • Garanteret orgasme HVER gang
 • Kan bruges alene og sammen med partner

Ulemper

 • Det er lidt en øvelse at indstille knapperne mens du er i gang
 • Tager lidt tid at finde indstillingerne som er perfekte til dig
 • Er lidt højlydt
 • Lidt klodset med den store bund og alle knapperne

 


 

Min personlige oplevelse

Baseks My DolphinJeg synes personligt at produktet var overraskende godt. Det har forskellige stimulations områder som tilsammen giver en intens orgasme. Vibratoren er nem at bruge, når først man har fundet teknikken og fundet de indstillinger, som passer dig bedst og din krop bedst.

Er lidt højlydt men det har ikke den store indflydelse. Vibratoren stimulerer dig på en fantastisk og lækker måde både udvendig og indvendig på samme tid. Kan bruges alene eller sammen med partner som kunne være nysgerrig på hvordan kvinde legetøj fungerer og hvad de kan udrette ved lidt vibrationer.

Den konstante vibration og stimulation både på g-punktet og klitoris gør at det er en af mine favoritter, og muligheden for at kunne skrue op og ned for styrken både ved den indvendige og udvendige stimulation er et stort plus.

Er man nybegynder indenfor sexlegetøj er den også rigtig brugervenlig til personer der vil prøve sig frem, eller bare prøve noget nyt. Dette er første gang jeg prøver en g-punktsvibrator, og jeg må sige at jeg er imponeret og overrasket over hvor intense orgasmerne er og hvor pirrende det er at blive stimuleret indvendig og samtidig at klitoris bliver stimuleret.

Bruges den sammen med partner kan kvinden med fordel hjælpe og instruere første gang, da hun kender sin krop bedst og kan mærke hvor den virker henne. Delfinen og den buede top viser hvordan den skal vende og det er ikke til at tage fejl af.

 

Sådan anvendes produktet

Baseks My DolphinVibratoren kan med fordel bruges med og uden glidecreme, for at gøre det lidt mere lækkert kan man tilføje lidt glidecreme inden den føres op, eller man kan bruge lidt glidecreme på klitoris så den nemmere glider mens den stimulerer.

Tag dig gerne god tid i starten, da det gælder om at finde den rigtige vinkel og indstilling til lige netop din krop – finder du først dette, så kommer resten af sig selv, og du vil ikke blive skuffet. Finder man den helt rigtige position til ens krop, så kan man opleve dybe og intense orgasmer da den stimulerer flere steder på en gang.

Det er svært at glide væk fra det magiske punkt, da den bliver, hvor den er, hvis du holder ved den – så man kommer ikke så nemt ud af ’’takt’’ hvilket er en stor fordel! Der er garanteret fantastiske orgasmer når du først finder “spottet”.

 

Anbefalet til

Vil anbefale produktet til alle kvinder, da delfin-hovedet stimulerer klitoris, perlerækkerne stimulere dig i indgangen til skeden og indvendigt, og den kurvede top stimulerer g-punktet. Den er nem at anvende, nem at rengøre og alt du skal gøre er bare at føre vibratoren derhen hvor du føler den rammer plet – og så opnår du klimaks inden du har talt til 10!

 

Det siger andre kunder

“Holy Moly! Jeg har endelig fået byttet min gamle kedelige dildo ud med den her, og wauw! Bedste køb til dato!”

“Første gang jeg prøver en rabbit vibrator og hvilken fornøjelse.”

“Når man først finder teknikken, er der klar garanti for orgasme, dog er den lidt højlydt. Men alt i alt alle pengene værd.”

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here