Lyder pirrende og pulserende trykbølger på klitoris som noget for dig, så skal du helt sikkert læse med i denne anmeldelse.

Vi har nemlig afprøvet, testet og anmeldt 5 forskellige lufttryks vibratorer eller lufttryks stimulatorer, som de også kaldes.

Klitoris stimulering er noget af det som vi kvinder holder ekstra meget af. Det føles fantastisk og så kan det give nogle helt vilde og uforglemmelige orgasmer, som intet andet sexlegetøj kan.

Har du ikke prøvet en lufttryks vibrator før, så har du helt sikkert noget godt i vente.

 

Stadig i tvivl?

Se udvalget af lufttryksvibrator her →

 


 

TESTVINDERWomanizer Premium Klitoris Stimulator

Womanizer Premium Klitoris Stimulator

Tjek prisen her

Den absolutte testvinder er denne Premium klitoris stimulator fra Womanizer. De er i forvejen kendte for at lave de mest fantastiske stykker sexlegetøj til kvinder, og dette er ingen undtagelse.

Den giver nogle heftige orgasmer og har en smart silence funktion, så du ikke forstyrrer hverken dig selv eller andre imens du bruger den.

Fordele:

 • Forskellige størrelser sugehoveder medfølger
 • Genopladelig
 • Mange forskellige vibrationshastigheder
 • Autopilot
 • Smart silence
 • Patenterede Pleasure Air Technology
 • Fås i fire forskellige farver
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Lidt dyr

Fantastiske orgasmer hver gang

Der er orgasme garanti, hvis man køber denne klitoris vibrator fra Womanizer og den bliver virkelig indfriet.

Den giver de mest fantastiske klitoris orgasmer hver gang, og det skyldes deres patenterede pleasure air technology, hvor det er berøringsfri trykbølger, der giver stimuleringen.

Den har også en virkelig smart funktion, hvor vibratoren udelukkende aktiveres, når du bruger den og den rammer huden.

Det betyder, at udover, at den er virkelig lydløs, at du ikke bliver forstyrret af en brummende lyd, når du ikke bruger den på klitoris.

Tre orgasmer i streg

Det er ikke mange stykker sexlegetøj til klitoris, der kan få mig til at komme fire gange i streg.

Men det kunne denne lufttryks vibrator.

Autopilot funktionen der giver og opbygger stimuleringen på en helt særlig og lidt tilfældig måde, gør det ikke så mekanisk som det ellers godt kan være med sexlegetøj.

 


 

PRISVINDERWomanizer Liberty Klitoris Stimulator

Womanizer liberty lufttryks vibrator

Tjek prisen her

Den bedste lufttryks vibrator til prisen er helt afgjort denne Womanizer Liberty klitoris stimulator. Igen har vi at gøre med et produkt fra Womanizer, og det er helt igennem fantastisk – ligesom de andre.

Denne udgave er en form for rejseudgave, og den kommer med et lille hylster, så den er let at tage med på farten. Den har desuden 6 intensitets niveauer, så selvom den er lille, så giver den kraftige og lækre klitoris orgasmer.

Fordele:

 • Prisvenlig
 • Hele 6 intensitets niveauer
 • Fås i forskellige farver
 • Vandtæt
 • Genopladelig
 • Rejsevenlig

Ulemper:

 • Ikke så mange forskellige hastigheder og mønstre

Tag den med i bad

Hvis der er noget som jeg nyder, så er det når mit sexlegetøj er vandtæt.

Der er intet bedre, end at koble fra i badet og hvorfor så ikke medbringe ens yndlingslegetøj.

I badet er det ikke fordi, at jeg ønsker at stå i timevis og kæle for mig selv, men en enkelt eller tre orgasmer er da altid dejligt at få.

Derfor prøvede jeg også at tage denne Liberty klitoris stimulator med i bad, for at se om den kunne stå distancen – og det skal jeg love for at den kan.

Jeg havde svært ved at holde mig på benene, da jeg kom, fordi det føltes så overvældende.

 


 

BEDST TIL BEGYNDERENIrresistible Kissable Klitoris Stimulator

Irresistible Kissable Klitoris Stimulator

Tjek prisen her

Denne Irresistible kissable klitoris stimulator er en virkelig god lufttryks vibrator. Den er nok særlig henvendt til begynderen, men dermed ikke sagt, at den ikke er noget for de mere erfarne kvinder, som mig selv.

Den har en særlig Air Wave Technology, der stimulerer klitoris på en virkelig lækker måde. Den har 12 forskellige intensiteter, og så ligger den godt i hånden, når man bruger den.

Fordele:

 • Prisvenlig
 • Ergonomisk
 • Lækkert design
 • Fås i flere farver
 • Genopladelig
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Ikke så brugervenlig

 

God til nybegynderen

Som sagt så er det en virkelig fin og god lufttryks vibrator. Den giver nogle lækre orgasmer og fungerer som en lufttryks stimulator skal og bør. Den er en smule lille og suget er ikke helt nær så kraftigt som andre modeller, hvorfor den er særlig egnet til begyndere.

Da jeg selv erhvervede mig min første vibrator med lufttryk, så kunne jeg ikke lide at det var alt for voldsomt. Derfor vil en vibrator som denne være helt perfekt til andre, der havde eller har det ligesom mig.

Sådan bruger du den

Hvis du er begynder, måske indenfor alt slags sexlegetøj eller måske kun indenfor denne slags, så læs lige med her. For det særlige ved lufttryks vibratorer, det er, at de giver en anden form for stimulering.

Det er nemlig vibrationer igennem luften, der giver stimuleringen og du sætter derfor ikke noget direkte ovenpå klitoris. Dermed, undgår du også, at følsomheden i klitoris nedsættes, idet den stimulerer berøringsfrit.

 


 

GODT ALTERNATIVInmi Shegasm Intense 2-i-1 Klitoris Stimulator

Inmi Shegasm Intense 2-i-1 Klitoris Stimulator

Tjek prisen her

Som du måske allerede har gættet, så kan denne Shegasm intense 2-i.1 klitoris stimulator fra INMI noget ekstra og helt særligt. Foruden at være en klitoris stimulator i den ene ende, så har den nemlig en g-punkts vibrator i den anden.

Det er dermed slut med at skulle have fat i flere forskellige stykker sexlegetøj, når du har fået en klitoris orgasme, for du vender den blot om, og kan fortsætte og dermed få en fantastisk vaginal orgasme oveni.

Fordele:

 • Hele 12 forskellige vibrationsniveauer
 • Kan bruges både til klitoris og vagina
 • Genopladelig
 • Lækkert materiale

Ulemper:

 • Kraftigt sug selv ved laveste intensitet

 

Kraftig sugeteknik

Selvom jeg kan lide en kraftig og effektiv lufttryks stimulator, så er denne en smule for kraftig for mig. Selv på et meget lavt niveau, så er den næsten for effektiv for mig. Jeg gav den dog flere chancer, og hvis jeg brugte den sammen med en dildo, så fungerede den rigtig godt for mig.

Den var altså rigtig god, hvis jeg blev stimuleret andre steder på samme tid, og dermed kunne overskue at stimuleringen på klitoris var så voldsom. Det gav mig også nogle virkelig lækre orgasmer på den måde, men hvis jeg kun skal bruge den på klitoris, så er den ikke en favorit.

G-punkts stimulering

Her er vi ude i en helt anden historie, for den fungerer faktisk rigtig godt som G-punkts vibrator. Hele fidusen ved denne lufttryksvibrator er netop, at du kan bruge den på flere forskellige måder. Det giver flere muligheder for leg, både hvis du leger solo og sammen med en partner, kæreste eller ægtefælle.

Tjek prisen her

 


 

Med G-punkts stimulator: Womanizer duo

Womanizer duo g-punkts og klitoris stimulator

Tjek prisen her

Er du til dobbelt stimulering ligesom mig, så er denne Womanizer duo helt sikkert noget for dig. Den giver nemlig en fantastisk G-punkts stimulering OG klitoris stimulering på én og samme tid. Ved hjælp af Womanziers fantastiske trykbølger, får du den berøringsfrie stimulering af klitoris.

Samtidig er dildo stykket ergonomisk udformet, så den rammer dit G-punkt og du får dermed en vidunderlig dobbelt stimulering.

Fordele:

 • Stimulering af klitoris og G-punkt på samme tid
 • Pleasure Air Technology
 • Lækkert materiale
 • Genopladelig
 • Vandtæt
 • 12 forskellige intensiteter ved klitoris stimulering
 • 10 forskellige hastigheder ved G-punkts stimulering
 • Smart silence funktion

Ulemper:

 • Ikke så prisvenlig

 

Dobbelt stimulering der sender dig i himlen

Der er næsten ikke noget bedre end at blive stimuleret flere steder på en gang.

Og det er nu muligt med denne lufttryksvibrator fra Womanizer.

Trykbølgerne er lige tilpas kraftige og effektive til, at der burde være orgasme garanti på dette produkt også.

Både G-punkts vibratoren og klitoris vibratoren fungerer rigtig godt.

Og jeg er meget imponeret over, hvordan den er bygget og udformet så ergonomisk, at de rent faktisk passer sammen.

Sådan at både klitoris og G-punktet bliver ramt så præcist, på trods af at vi kvinder er så forskellige.

 


 

Alle kvinder bør eje en lufttryks vibrator

Hvis du er som vi kvinder er flest, så kan du godt lide en fantastisk og sensuel klitoris orgasme. Der findes forskellige stykker sexlegetøj, som du kan bruge til det formål, og hidtil har en klitoris vibrator været min foretrukne.

Der er dog kommet en ny konkurrent på banen, og især Womanizer er et af de populære mærker, når det kommer til lufttryks vibratorer. Også mange andre mærker producerer virkelig gode vibratorer i forskellige prisklasser, så det er bare at springe ud i det.

 

Hvad kan en lufttryks vibrator?

Det helt særlige ved en lufttryksvibrator er, at den kan stimulere klitoris berøringsfrit. Via trykbølger eller lydbølger kan du opleve en vild og fantastisk stimulering helt uden at vibratoren rører direkte på klitoris.

Det betyder også, at du ikke længere vil opleve at blive overstimuleret eller følelsesløs, som man hurtigt kan komme til at opleve, hvis man bruger andre former for sexlegetøj. Selvom man ikke rører direkte ved klitoris, så er de meget kraftfulde og du kan derfor være helt sikker på, at du vil opleve de mest intense orgasmer.

 

Sådan bruger du en lufttryks stimulator

Har du ikke tidligere brugt et stykke sexlegetøj som dette, men i stedet brugt f.eks. en magic wand, som også er virkelig god, så kan jeg fortælle, at du bruger den på stort set samme måde.

 1. Start med at påføre lidt vandbaseret glidecreme på klitoris
  1. Selvom vibratoren ikke rører direkte ved klitoris, så er det altid dejligt at alting er glat og lækkert. Desuden sidder sugehovedet rundt om klitoris, og her kan det være lækkert, hvis det ikke er til gene
 2. Skil skamlæberne fra hinanden, så du ordentlig kan komme til klitoris
 3. Tænd
 4. Sæt sugehovedet på klitoris, så sugehovedet omslutter klitoris
  1. Har din vibrator forskellige sugehoveder, så kan du med fordel prøve af hvilket der passer dig bedst før brug
 5. Brug de forskellige intensiteter, mønstre eller hastigheder som du bedst kan lide det
 6. Inddrag gerne andet legetøj, hvis du har lyst
 7. Tag den gerne med i bad, hvis den er vandtæt
 8. Leg!
 9. Inddrag gerne en partner for ekstra sjov og ballade

 

En vibrator der stimulerer

Selvom vi kalder det for en vibrator, så er der nok i virkeligheden tale om en stimulator. Det er nemlig ikke vibrationer, som vi kender det fra andre stykker sexlegetøj, der gør at vi bliver stimuleret.

I stedet er det en kombination af en form for vakuum og lufttryk, der gør sig gældende. Som I nok kan høre i anmeldelsen, så er jeg selv meget begejstret for denne type af stimulatorer. De giver nogle virkelig intense orgasmer, og jeg er bestemt ikke den eneste, der er tilhænger af netop denne type sexlegetøj.

 

Tag den med i tasken

Hvor det kan være mere eller mindre besværligt at tage en dildo eller en lidt større vibrator med på farten, så er langt de fleste klitoris stimulatorer af denne slags meget lettere at have i tasken. De er ofte ikke så store, og derfor kan du sagtens tage den med på tur.

De er ofte formet som små håndtag, så de ligger godt i hånden. Der er gjort noget ud af dem og de er lette at betjene, da de ofte ikke har så mange forskellige knapper.

 

Undgå at blive forstyrret af lyden

Det er dog ikke noget, der går ud over funktionen, for de fleste har alligevel en række forskellige muligheder for at ændre intensitet eller hastighed alligevel. Fælles for langt de fleste af disse lufttryks stimulatorer er også, at de er meget lydsvage.

Der er generelt brugt rigtig meget tid og energi på, at producere nogle vibratorer, der ikke larmer, da det både ødelægger stemningen og I værste fald kan andre høre hvad du har gang i under dynen.

 

Brug din lufttryks stimulator med andet sexlegetøj

Hvis du som jeg, er rimelig erfaren indenfor sexlegetøj, så får du garanteret også lyst til at bruge forskellige stykker sexlegetøj sammen med din stimulator. Du kan naturligvis bruge den sammen med dit yndlingslejetøj, om det er en dildo, en G-punktsvibrator eller noget anal legetøj.

Du kan også med fordel bruge den sammen med en orgasme gel, der vil tage dine orgasmer til helt nye højder. En orgasme gel varmer eller køler klitoris og dermed tilfører ekstra stimuli, hvilket er helt oplagt, hvis du vil have endnu mere ud af din lufttryksstimulator.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here