Anmeldelse: Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris Stimulator

637

satisfyer pro 2

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her

 

Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris Stimulator – Opsummering

Satisfyer Pro 2 er en flot klitoris stimulator i god kvalitet, og som endda heller ikke koster alverden. Den stimulerer via den omtalte og populære Pleasure Air-Technology. Den har 11 forskellige stimulationsniveauer, så der er noget for enhver smag.

Designet er ergonomisk og lækkert, og den er nem og behagelig at holde om og bruge. Når man lige finder teknikken, så er den et helt fantastisk stykke legetøj, og orgasmer kommer let. Den er vandtæt, og kan derfor bruges både i og udenfor soveværelset.

Den kan varmt anbefales til alle kvinder. Den egner sig måske endda særligt til dem, som har svært ved at få orgasme, da den helt sikkert kan stimulere dig perfekt – uanset hvordan du foretrækker det.

Jeg giver Satisfyer Pro 2 Next Generation 4,5 ud af 5 stjerner.

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af klitoris stimulatorer?

Tjek vores guide til klitoris stimulatorer her

 


 

Kort beskrivelse af Satisfyer Pro 2

Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris StimulatorJeg havde æren af at modtage, teste og anmeldelse Satisfyer Pro 2 Next Generation – og sikke en fornøjelse! Satisfyer Pro 2 benytter sig af den nyere men stadigt utroligt populære Pleasure Air Technology. Teknologien er pulserende trykbølger, der pulserer i høj hastighed mod klitoris – dog uden at berøre klitoris direkte. Den er derfor ideel til kvinder, der er meget følsomme eller har vært ved at opnå klitorisorgasmer, da stimulationen er blid og målrettet på samme tid.

Der kan dog justeres på hastigheden, og med sine 11 stimulationsniveauer kan alle kvinder naturligvis bruge Satisfyer Pro 2. Produktet er forholdsvist lydsvagt, men alligevel synes jeg ikke helt, at den var så lydsvag som lovet.

Den er nem at betjene, og behagelig at holde om med sine runde former og ergonomiske design. Den er herudover genopladelig og vandtæt.

Fordele

 • 11 pulseringsniveauer
 • Vandtæt
 • Den er genopladelig (30 minutters brug på en opladning)
 • Den oplader utrolig hurtigt, så du skal ikke vente længe på din næste orgasme
 • Den er let at rengøre, da silikonehovedet er aftageligt
 • Den kan bruges alene, eller under forspil/samleje med en partner
 • God både til dem, der er følsomme, samt dem der har brug for mere målrettet stimulation
 • Nem at betjene

Ulemper

 • Den er ikke helt så lydsvag, som man kunne ønske sig
 • Det kan godt tage lidt tid at finde ud af, hvordan man skal vinkle den, så den stimulerer rigtigt
 • Produktet er lidt større end forventet
 • Lidt svært at skrue op/ned for stimulationsniveau under brug
 • Du bliver afhængig! Men er det i virkeligheden en ulempe?

 


 

Min personlige oplevelse

satisfyer pro 2Produktet kom i en flot og feminin æske, hvoraf æskens udseende virkelig viser, hvor udviklet og moderne sexlegetøj er blevet. Det flotte design på æsken gjorde den inviterende og fristende. Jeg kunne ikke vente med at åbne æsken og se på hvad der gemte sig indeni!

Jeg blev overrasket over størrelsen på produktet, da det var større end jeg havde forventet. Produktet vejede dog næsten ingenting, da jeg fik det i hånden, og de bløde kurver og former, gjorde det behageligt at holde om produktet. Designet på Satisfyeren var feminint, eksklusivt og lækkert. Helt klart et godt eksempel på “less is more”, for hold da op, hvor var den effektiv – når man lige fandt teknikken altså.

Efter at have ladet produktet op, var jeg klar til at prøve den af. Jeg havde smurt en smule vandbaseret glidecreme rundt omkring i kanten på silikonehovedet, da det skulle gøre både følelsen af vakuum bedre, men også bare øge komforten ved brug.

Jeg må dog indrømme, at det for mig ikke “kom så nemt”, som jeg har læst, at det har gjort for andre kvinder. Jeg havde svært ved at vinkle stimulatoren rigtigt, så den dannede det nødvendige vakuum – og da den endelig dannede vakuum, var det ikke omkring klitoris. Jeg havde svært ved at placere den rigtigt over klitoris, og derfor var mit første forsøg med produktet lidt akavet og kejtet. Det føles ikke så dejligt og stimulerende, som jeg ellers havde læst mig til.

Andet forsøg

satisfyer pro 2Jeg gav stimulatoren en chance mere senere, hvor jeg gjorde mere ud af at lære den at kende stille og roligt. Her fik jeg dannet vakuumet rigtigt, men synes stadig jeg lige skulle vænne mig til stimulationen. Enten følte jeg ikke den store effekt, og ellers var stimulationen alligevel for hård. Efter at have vinklet lidt, kom den første orgasme meget pludseligt, hvilket var både overraskende og helt fantastisk! Jeg er selv meget følsom omkring klitoris, og efter orgasmen var jeg nødt til at tage produktet af klitoris, da det ellers blev lidt for intenst med lidt for meget hårdhed. Men lige der var jeg solgt, og jeg må medgive, at den virker perfekt!

Efter at have brugt produktet et par gange, havde jeg fundet den rigtige teknik og præcist de stimulationsniveauer, der virkede for mig. Det gjorde min brug med produktet langt bedre, og jeg kan virkelig forstå, hvor den favoriseres af så mange kvinder verden over! Orgasmerne kommer, når man mindst venter det, men de er dejlige og intense.

Jeg oplevede dog, at det var svært at navigere mellem stimulationsniveauerne, når jeg brugte produktet, da knapperne var lidt “hårde” at trykke ned. Jeg kom derfor ofte til at tage produktet af klitoris, når jeg skulle skifte niveau, fordi knapperne var lidt svære at trykke ned, og særligt når jeg holdt om produktet. Produktet var heller ikke helt så lydløst, som jeg havde troet, men da jeg bor alene, er jeg heldigvis ikke nervøs for, at nogen hører mig gøre brug af den.

Det er virkelig blevet en af mine absolutte favoritter!

 

Sådan anvendes produktet

satisfyer pro 2Satisfyer Pro 2 skal oplades inden brug, hvilket du gør ved hjælp af det medfølgende opladerkabel. En fuld opladning tager cirka 60-90 minutter. Når produktet lader, vil tænd/sluk-knappen (den nederste, runde knap) på bagsidefladen blinke rødt. Når knappen lyser rødt konstant, er produktet fuldt opladet.

Du tænder produktet ved blot at trykke på den runde tænd/sluk-knap – og slukker den ved at holde samme knap inde i få sekunder. Produktet starter altid på det laveste pulseringsniveau, og du kan navigere mellem de 11 niveauer ved at trykke på +/- knapperne.

Knapperne kan ses til venstre på billedet.

 

 

Anbefalet til

Jeg vil anbefale vibratoren til alle kvinder, men specielt til dem, som kan have svært ved at opnå orgasme. Vibratoren kan både bruges alene eller sammen med en partner under sex, og de forskellige hastigheder gør, at der er noget til enhver smag. Det laveste stimulationsniveau er meget blidt, og hvis man også er meget følsom, kan dette stadig stimulere effektivt, uden det er ubehageligt eller gør ondt.

Jeg er selv meget følsom, hvor de fleste vibratorer kan føles for kraftige, og derfor kan jeg også varmt anbefale denne til andre i samme båd. Det laveste stimulationsniveau er for mig her helt perfekt. Men generelt burde alle kvinder, som kan lide vibratorer, prøve den her før eller siden, da den simpelthen er en uundværlig oplevelse.

 

Det siger andre kunder

Med lidt research kan jeg konstatere, at andre købere også varmt anbefaler Satisfyeren. Mange fortæller, at de oplever, at orgasmerne kommer efter kort tid, og der ofte kommer flere forholdsvist hurtigt efter hinanden. Særligt kvinder der har svært ved at opnå orgasme anmelder produktet positivt, og endda mænd har skrevet anmeldelser om, at produktet har hjulpet dem i parforholdet, fordi de kan give deres partner effektiv og rar nydelse.

 

Nysgerrig på mere? Tjek denne fine videoguide til, hvordan Satisfyer Pro 2 fungerer!

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here