Anmeldelse: Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris Stimulator

138

Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris Stimulator

ForhandlerPrismaskinen
sinfulTjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logoTjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsummering af Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris Stimulator anmeldelsen:

Jeg har været så heldig at teste klitorisvibratoren Satisfyer Pro 2, 2nd Generation. Jeg har både brugt den alene og sammen med en partner.

Som en ung kvinde, der ellers har prøvet diverse vibratorer, så slår Satisfyer Pro serien alle andre vibratorer på markedet.

Når man hiver legetøjet op af natbordsskuffen, er man ikke blot sikret en orgasme, men også den dybeste og mest intense af slagsen. Den lever uden tvivl op til sit navn, og jeg kan kun anbefale den til alle kvinder derude.

Fordele:

  • Denne her fantastiske klitoris stimulator har 11 pulseringsniveauer, så du kan finde det niveau der passer lige præcis til dig.
  • Vandtæt, og altid klar til at give dig et frækt bad.
  • Den er genopladelig, så du slipper for at købe en masse batterier. Du får 30 minutters fri leg på en enkelt opladning.
  • Den oplader utrolig hurtigt, så du skal ikke vente længe på din næste orgasme
  • Den er let at rengøre, da der sidder en let aftagelig hætte af silikone på.
  • Den kan bruges alene, under forspil eller du kan stimulere klitoris under samleje.
  • Altid orgasme garanti!

Ulemper:

  • Den er ikke helt så lydsvag, som man kunne ønske sig.
  • Du bliver afhængig! Men er det en ulempe?

 

Anmeldelse

satisfyer pro 2 next generation klitoris stimulatorJeg havde store forventninger til lige præcis denne her satisfyer pro 2 next generation klitoris stimulator. Med det samme da jeg modtog den, skulle den selvfølgelig testes af. Og jeg kan roligt sige, at den levede 100% op til mine forventninger.

Dens kraftfulde vibrationer kan ikke måle sig med noget andet jeg har prøvet, og der gik ikke mere end to minutter før jeg fik min første orgasme. Jeg kan kun takke alle de kvinder der har anbefalet mig denne her, og jeg fortryder inderligt at jeg ikke har opdaget den noget før.

Indtil nu har den givet mig de vildeste og mest intense orgasmer, og den har fra nu af 1. Pladsen over det legetøj jeg hidtil har prøvet.

Førhen har jeg prøvet nogle lignende produkter, men denne her slår dem alle, og det er helt sikkert. Det kan næsten lyde for godt til at være sandt, men man må simpelthen prøve den.

Man kan kun blive overrasket. Hvis du er en kvinde som har svært ved at få orgasmer, så vil jeg især råde dig til at se nærmere på denne her.

Den giver så kraftige vibrationer, og mange kvinder som har svært ved at få orgasmer, får det af denne her. Og hvem vil ikke gerne kunne få en dejlig orgasme?

Videoguide

Udseende

Vibratoren har et super fint udseende, dog kan man godt se at den ikke ligger i den høje prisklasse. Men alt i alt er den super fin, og du har et godt greb om den.

Nydelsen her er pragtfuld, men hvis du også går op i et feminint og flot udseende, vil jeg anbefale nogle i en højere prisklasse.

Men hvis du som mig ikke tænker på udseende, og kun går op i hvordan det føles, så kan jeg klart anbefale denne her

Min personlige oplevelse

Satisfyer pro 2 next generationJeg er meget imponeret over produktet, og den bliver helt sikkert min nye bedste ven fremover. Den er nem og behagelig at bruge. Trykbølgerne føles kildende og dybe og tilbyder en helt ny oplevelse, end hvad man kender fra en ”klassisk” vibrator, som efter min mening hurtigt kan blive kedeligt.

Den gør det nemt at opnå orgasme indenfor ganske kort tid. Med de forskellige hastigheder er det også nemt at tease sig selv over længere tid. Jeg lægger den sjældent fra mig allerede efter første orgasme, da den simpelthen er for sjov at lege med. Den giver en dyb og intens orgasme, som jeg ellers sjældent opnår med en klassisk vibrator.

Den kan også sagtens bruges sammen med en partner under forspil eller under sex. Den ligger godt i hånden og er tilpas tung til, at den er nem for både jeg og min partner at holde, uanset hvad vi laver. Samtidig er det nemt at bruge knapperne til at skrue op og ned for hastigheden, uden man behøver at fjerne vibratoren for klitoris.

Jeg ville ønske, man kunne bruge den, samtidig med den lader op. Hvis man har glemt at lade den op i god tid, er det bare ærgerligt. Den reklamerer også med at være håndfri ved at lave et vakuum, efter man har placeret den på klitoris. Dette har jeg dog ikke haft held med. Jeg ved ikke, om det er et spørgsmål om ens anatomi, men her er jeg altså lidt forvirret.

Når det så er sagt, er det vigtigt for mig, at et sexlegetøj også ser tiltalende ud. Satisfyeren har efter min mening et eksklusivt og lækkert design. For nogle ser den måske ikke ud af meget, men effekten er helt sublim, og derfor vil beskrive den som: ”less is more”.

Sådan anvendes det

Satisfyeren anvendes ved, at man tænder den og vælger den hastighed, man er i humør til. Derefter placeres silikonehætten på klitoris, og man vil mærke de rare trykbølger. Man kan vælge at bruge glidecreme, specielt hvis man går efter følelsen af at blive slikket. Silikonehætten kan tages af og vaskes, og det kan udskiftes, når tiden er til det.

I pakken medfølger en magnetlader, som man kan lade vibratoren op med. Det kan være lidt svært at placere silikonehætten rigtigt på klitoris, men det skal man nok finde ud af ved at prøve sig frem.

Anbefalet til

Jeg vil anbefale vibratoren til alle kvinder, men specielt til dem, som kan have svært ved at opnå orgasme. Vibratoren kan både bruges alene eller sammen med en partner under sex, og de forskellige hastigheder gør, at der er noget til enhver smag.

Jeg er selv meget følsom, hvor de fleste vibratorer kan føles for kraftige, og derfor kan jeg også varmt anbefale den til andre i samme båd. Men generelt burde alle kvinder, som kan lide vibratorer, prøve den før eller siden, da det simpelthen er en uundværlige oplevelse.

Det siger andre kunder

Med lidt research kan jeg konstatere, at andre kunder også varmt anbefaler Satisfyeren. Mange fortæller, at de allerede er klar til at komme indenfor få minutter, og at de er sikre på at komme hver eneste gang, de bruger den.

KONKLUSION

Satisfyer Pro 2, 2nd Generation er en eksklusiv vibrator af god kvalitet, som stimulerer klitoris med trykbølger, og som lover orgasmegaranti. Den lever flot op til sit navn efter min mening. Den kan både bruges alene og med en partner, og da den er vandtæt, kan man også sagtens bruge den i badet.

Den er Nem at bruge og nem at rengøre. Med 11 forskellige hastighedsindstillinger er man sikker på, at finde den indstilling, som passer, uanset hvor følsom man er. Som man nok fornemmer af min anmeldelse, så er det svært at udpege nogle betydelige fejl og mangler, da den simpelthen bare er fantastisk!

Den kan varmt anbefales til alle kvinder. Den egner sig måske endda specielt til dem, som har svært ved at få orgasme, da den helt sikkert kan skubbe de fleste over kanten, på den helt rigtige måde.

Den får 5/5 stjerner af mig.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here