Leder du efter de bedste klitoris stimulatorer / lufttryksvibratorer – også kaldet vagina stimulator? Så er du nemlig havnet det helt rigtige sted.

Her hos Eroti.dk har vi nemlig testet mange forskellige klitorisstimulatorer, og i den anledning har vi udvalgt de 4 bedste på markedet.

Såfremt du ikke ønsker at læse nedenstående anmeldelse, og dermed finde ud af hvilken klitorisstimulator der er den bedste, billigste og frækkeste, men blot vil gå direkte til den bedste forhandler at klitoris stimulatorer, så klik her →

 


 

Womanizer Premium Klitoris Stimulator – “TESTVINDER”

”Rigtigt god klitoris stimulator, som garanterer dig en vild og lækker orgasme!”

Womanizer Premium Klitoris Stimulator

Tjek Prisen Her → 

Womanizer Premium Klitoris Stimulator er som navnet antyder en klitoris stimulator, men den er meget mere end bare det, den er med til at give dig en vild og rigtigt lækker orgasme!

30 dages orgasme garanti eller pengene tilbage!

Den her virkelig lækre klitoris stimulator garanterer dig en vild og intens orgasme, ved hjælp af dens patenteret Pleasure AirTechnology, som stimulerer din klitoris med pirrende pulserende trykbølger.  Og så er der 30 dages orgasme garanti eller pengene tilbage på den!

Glem alt om forprogrammerede vibrations mønstre!

Med Womanizer Premium Klitoris Stimulator kan du trygt glemme alt om forprogrammerede vibrations mønstre og du kan i stedet nyde autopilot! Du tænder bare på on/off knappen og så på bølge-knappen og lad så orgasmerne strømme ind til dig, mens din Womanizer Premium skifter mellem de 12 fantastiske styrker! Det er så rart at man ved et stykke legetøj, kan overlade styring til det og så bare nyde oplevelsen på fulde drøn!

50% mildere og dog alligevel 50% kraftigere!

Faktisk har Womanizer valgt at gøre Premiums blideste pirring 50 % mildere, og samtidig også gjort den mest intense stimulation 50 % kraftigere, og spænder derfor meget bredere end nogen anden Womanizer indtil nu. Det er altså også med til at gøre det her produkt et must-have, efter min mening i hvert fald!

Da jeg testede, det her lækre stykke legetøj, prøvede jeg selvfølgelig også, at bruge den under samleje med min mand, og det var lidt med blandede følelser, da den ikke, i vores tilfælde i hvert fald, kan bruges i ret mange stillinger, men her skal man jo selvfølgelig altid selv prøve sig frem og finde ud af hvad der fungere for jer!

Den kan herhjemme bruges, mens jeg ligger på spisebordet, og når den så bliver brugt samtidig, er det helt vildt. Skulle jeg da lige hilse og sige. At blive stimuleret indvendig, samtid med at den pirrende pulserende trykbølge teknologi stimulere klitoris. Er en helt vildt ophidsende og super dejlig oplevelse! Og det bragte mig lige i den syvende himmel!

Bedst i test!!

Af de klitoris stimulatorer og vagina stimulatorer jeg har testet eller faktisk bare prøve er den her altså den jeg er allermest til, da den er super nem at bruge og jeg synes hurtigt man finder ud af hvordan man skal placerer den for at få den helt rigtige virkning, som bare sidder lige i skabet!

Fordele

 • 30 dages orgasme garanti
 • Vandtæt
 • Lang brugstid
 • Smart silence

Jeg ville anbefale dette stykke legetøj til dig som ved hvad du vil have, og måske er lidt kræsen i forhold til legetøj.

Så er du til en pirrelig og fantastisk orgasme. Du kan få enten alene eller sammen med din partner. Så synes jeg bestemt at du skal kigge efter den her!


 

Inmi Shegasm Deluxe Klitoris Stimulator – PRISVINDER

”Super lækker klitoris stimulator med 2-i-1- funktion, som er med til at optimerer din oplevelse af produktet!”

Inmi Shegasm Intens Klitoris Stimulator

Tjek Prisen Her → 

Med Inmi Shegasm Deluxe Klitoris Stimulator får du lækre 2-1-orgasmeoplevelser, som stimulerer klitoris ved hjælp af suge teknologi i 11 forskellige intensiteter.

Den kan også bruges som almindelig klitoris vibrator, hvis du blot vender den om, for der er nemlig 10 forskellige vibrations mønstre i håndtaget. Så det er altså en stor fordel og er med til at du kan få forskellige orgasmer med bare et stykke legetøj. Det er altså smart!

Lækker blød silikone!

Den er lavet af lækkert blødt silikone og ABS plast, så den føles super lækkert mod huden selv på de allermest intime steder!

Kan bruges til frækt forspil

Også dette stykke voksen legetøj kan bruges som et frækt og intenst forspil med din partner. Det gør jeg i hvert fald med min mand og det er virkeligt med til at spice sexlivet lidt op!

Da jeg testede denne her. Ville jeg som før gerne se om den kunne bruges under samleje og der må jeg altså sige, at jeg ikke kunne få det til at fungere. Så den her er mere til det lækre og super frække forspil eller til at lege med alene!

Dette produkt er helt klart et af mine favorit stykker sex legetøj, af flere årsager – den er super nem at håndterer, du tænder blot på on/off knappen, og nyder så enten vibrationerne eller suge funktionen.

Nem opladning!

Inmi Shegasm Deluxe Klitoris Stimulator er super nem at oplade, der medfølger et magnetisk USB kabel til opladningen

Inmi Shegasm Deluxe Klitoris Stimulator har flere fordele fx:

 • 2-i-1- orgasmeoplevelser
 • 11 intensiteter i suge funktionen
 • 3 hastigheder og 7 forskellige vibrations mønstre i vibrator funktionen
 • Ftalatfri

Inmi Shegasm Deluxe Klitoris Stimulator har, synes jeg, kun en ulempe og det er at man ikke kan bruge den under samleje, da den så bliver for svær at placerer rigtigt.

Jeg anbefaler Inmi Shegasm Deluxe Klitoris Stimulator

Jeg vil anbefale Inmi Shegasm Deluxe Klitoris Stimulator til dig som måske ikke helt kan bestemme dig for om du vil have en vagina stimulator eller en klitoris stimulator. Da der jo er begge dele i!

Eller til dig som bare gerne vil have begge dele i et stykke legetøj!

Så er du til et stykke legetøj, hvor du får lidt af hver, og som er af rigtigt god kvalitet. Skal du helt klart kigge efter Inmi Shegasm Deluxe Klitoris Stimulator!


 

Baseks Ladyfinger Multispeed klitoris stimulator – ALTERNATIV

”Baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator er super god til pirrende stimulation af klitoris, samt indre stimulering. Den er ideel, hvis du leder efter din første vibrator.”

Baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator

Tjek Prisen Her → 

Jeg startede ud med at prøve denne vibrator af, som er en lille klitoris stimulatorpå 13,6 cm i længden og har en afrundet spids for at du får en særlig præcis stimulation. Hertil har den en lækker overflade. Der føles fantastisk mod huden selv på dine mest intime steder.

Super god til prisen!

Kvaliteten er god, i forhold til den super lave pris som er på ca. 59,-. Men det betyder bestemt ikke at den ikke kan klare jobbet. Den er super god til at stimulere klitoris med på lav vibration eller høj. Den er nem at bruge, og så ligger godt i hånden, hvilket også er vigtigt. Efter min mening, når man er på udkig efter legetøj.

Fungere også til indre stimulation

Denne vibrator kan ikke kun bruges som klitoris stimulator, den kan nemlig også fungere som en helt almindelig dildo med vibration, altså indre stimulering, i forhold til de andre i denne test.

Jeg synes personligt det er super dejligt, at starte på den lave vibration, også gradvist skrue op mod den høje ende. Og på den måde bygge en god orgasme op.

Næsten ingen lyd

Det som også er med til at tale den her vibrator op, for mig, er at den ikke larmer forfærdeligt meget. Så den er derfor også super god at smide i tasken hvis i skal på weekend tur, eller have med på ferien.

Baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator har flere fordele som fx:

 • Lille og nem
 • ABS-plast
 • Nem at rengøre
 • Multispeed vibrationer
 • Ftalatfri

Jeg anbefaler Baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator til dig

Jeg vil anbefale denne stimulator til dig, som leder efter din første vibrator og måske ikke her helt sikker på om det er noget for dig. Så er denne perfekt at starte ud med, da den for det første er super billig og nem at bruge. Og fordi den kan bruges til både klitoris og indre stimulation.

Så hvis du er på jagt efter din første vibrator, og gerne vil afprøve om det kunne være noget for dig, har Baseks Ladyfinger Multispeed vibrator altså flere fordele! og ville derfor være ideel for dig!


 

Sinful 10-Speed Magic Silver Bullet Vibrator – “DEN LILLE MEN FANTASTISKE”

”Dejlig lille vibrator, som helt sikker ikke skuffer dig, måske vil den overraske dig, lige så meget som den overraskede mig! ”

bedste klitoris stimulator

Tjek Prisen Her → 

Sinful 10-speed Magic Silver Bullet Vibrator overraskede mig, ved at, den på trods af dens lille størrelse på 9cm er en virkelig god klitoris stimulator. Så mange forskellige og samtidig fantastiske vierations mønstre. Der er med til at give dig den orgasme du drømmer om!

10 fantastiske og effektive vibrationer til klitoris stimulation

Den her lille, men stilfulde vibrator giver nemlig både og intense klitoris orgasmer med sine 10, som navnet selvfølgelig også fortæller, meget effektive vibrationer. Og så er den super lækker og nem at bruge alle steder og så i badet!

Med Sinful 10-speed Magic Silver Bullet Vibrator kan du overlade styringen til din partner og få et lækkert, frækt og intenst forspil. Eller du kan lege dig igennem alle de forskellige og fantastiske vibrations mønstre.

Den klarer opgaven!

Personligt synes jeg selv denne lufttryks vibrator gør dens job særdeles godt og så er den inden for en rimelig prisklasse og koster den lette sum af 99 kr, her kan alle da være med.

Det eksklusive look gør den perfekt på natbordet og i din håndtaske!

Fordele

 • Den er vandtæt
 • 10 effektive vibrationer
 • Stilfuldt design
 • Ftalater fri

Jeg anbefaler denne lufttryksvibrator!

Jeg vil helt klart anbefale den her Sinful 10-speed Magic Silver Bullet Vibrator til dig, som enten er til at godt og frækt forspil eller til dig som godt kan lide at have lidt frækt med på ferien, da den jo er lille og nem at have med sig!

Drømmer du om en intens orgasme?

Så hvis du drømmer om at få dybe og intense men samtidig pirrende orgasmer og også gerne vil have en vibrator som er både effektiv, stilfuld, og nem at have med på farten, vil Sinful 10-speed Magic Bullet Vibrator altså være et godt valg for dig!


 


Opsummering af testen af de fire produkter

Efter jeg er blevet færdig med testen, kan jeg jo så konkluderer, at det stykke legetøj her fra testen jeg kommer til at bruge og holde mest af er. Den jeg har valgt som bedst i test, nemlig Womanizer Premium Klitoris Stimulator. Simpelthen fordi den giver uforglemmelige orgasmer og så synes jeg det er fantastisk, at den kan bruges under samleje, som er noget jeg vægter højt ved et stykke legetøj som dette! Så det er helt sikkert en test vinder!

Hvis jeg skulle vælge en anden af disse her, så ville jeg helt sikkert vælge Sinful 10-Speed Magic Silver Bullet Luft Tryks Vibrator. Da jeg synes, at den er super god af den meget lille størrelse, den er nem at håndterer, super god under samleje og så kan man altså bare meget nemt og diskret have den med over alt!  Jeg er altså bare helt tosset med, at den har så mange forskellige vibrations mønstre!

Så alt i alt må jeg nok indrømme at de her to er dem jeg kommer mest til selv at bruge i fremtiden!

Dog skal vi ikke glemme de to andre som også er to fantastiske klitoris lufttryksvibratorer/stimulatorer!

Inmi Shegasm Deluxe Klitoris Stimulator minder jo faktisk ret meget om womanizeren. Dog har den jo den fordel at den har den indre stimulations mulighed også. Hvilket jo også er med til at gøre den til en af mine personlige favoritter!

Sidst men ikke mindst er der jo Baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator, som også er et godt stykke legetøj, men er måske mere til nybegynderen end til den mere erfarende. Men som sagt har den jo også den fordel at den kan bruge til indre stimulation og ikke kun stimulation af klitoris. Så skal du ud og have dit allerførste stykke legetøj, er denne bare sagen for dig!


Kontakt os endelig ved spørgsmål

Tak for at du har læst min anmeldelse! Jeg håber at den har kunne hjælpe dig med at blive lidt klogere på disse fire stykker sexlegetøj! Og at du har fået valgt et stykke legetøj som du bliver rigtigt glad for! Er der spørgsmål osv. Om testen eller legetøjet er i super velkomne til at kontakt os her eller på mail: Lisepetersen82@gmail.com.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here