Klitoris stimulator – Her er de bedste

505

Leder du efter de bedste klitorisstimulator? Så er du nemlig havnet det helt rigtige sted.

Her hos Eroti.dk har vi nemlig testet mange forskellige klitorisstimulatorer, og i den anledning har vi udvalgt de 4 bedste på markedet, som vi præsenterer for dig her i indlægget.

Stadig i tvivl?

Se udvalget af klitoris stimulatorer her → 

 


 

ANMELDELSE AF PRODUKTERNE

Ønsker du, at læse hvorfor vores tilknyttet eksperter- og produkttestere har kategoriseret ovenstående som hhv. Testvinderen, Nybegynderen & Prisvinderen i testen, så læs deres detaljeret anmeldelser her:

 

TESTVINDERWomanizer Premium Klitoris Stimulator

Forhandler
sinful Tjek dagens pris
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
mshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Lydsvagt design
 • Genopladelig
 • Sugehoveder medfølger
 • Vandtæt
 • Autopilot-indstilling
 • 12 stimulationsintensiteter
 • 4 timers leg på en opladning
 • Stilrent og ergonomisk design

Ulemper

 • Produktet er ret dyrt
 • Produktet er stor i bredden (ikke så diskret)

Beskrivelse af produktet

Womanizer Premium Klitoris Stimulator er som navnet antyder en klitoris stimulator, men den er meget mere end bare det, den er med til at give dig en vild og rigtigt lækker orgasme! 30 dages orgasme garanti eller pengene tilbage!

Med Womanizer Premium Klitoris Stimulator kan du trygt glemme alt om forprogrammerede vibrations mønstre og du kan i stedet nyde autopilot! Du tænder bare på on/off knappen og så på bølge-knappen og lad så orgasmerne strømme ind til dig, mens din Womanizer Premium skifter mellem de 12 fantastiske styrker! Det er så rart at man ved et stykke legetøj, kan overlade styring til det og så bare nyde oplevelsen på fulde drøn!

Faktisk har Womanizer valgt at gøre Premiums blideste pirring 50 % mildere, og samtidig også gjort den mest intense stimulation 50 % kraftigere, og spænder derfor meget bredere end nogen anden Womanizer indtil nu. Det er altså også med til at gøre det her produkt et must-have, efter min mening i hvert fald!

Af de klitoris stimulatorer og vagina stimulatorer jeg har testet eller faktisk bare prøve er den her altså den jeg er allermest til, da den er super nem at bruge og jeg synes hurtigt man finder ud af hvordan man skal placerer den for at få den helt rigtige virkning, som bare sidder lige i skabet.

Anbefalet til

Jeg ville anbefale dette stykke legetøj til dig som ved hvad du vil have, og måske er lidt kræsen i forhold til legetøj og dets funktioner.

Så er du til en pirrende og fantastisk orgasme, du kan få enten alene eller sammen med din partner, så synes jeg bestemt at du skal kigge efter den her!

Det siger andre kunder

Folk omtaler den som det bedste stykke sexlegetøj, de nogensinde har investeret i, og der er virkelig lovet orgasmer i massevis med denne. Dog et ret dyrt produkt.

Opsummering

Den her virkelig lækre klitoris stimulator garanterer dig en vild og intens orgasme, ved hjælp af dens patenteret Pleasure AirTechnology, som stimulerer din klitoris med pirrende pulserende trykbølger.  Og så er der 30 dages orgasme garanti eller pengene tilbage på den!

Læs mere her

 


 

PRISVINDERInmi Shegasm Intense 2-i-1 Klitoris Stimulator

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek dagens pris

Fordele

 • 2-i-1- orgasmeoplevelser
 • 11 intensiteter i suge funktionen
 • 3 hastigheder og 7 forskellige vibrations mønstre i vibrator funktionen
 • Ftalatfri
 • Genopladelig (opladerkabel medfølger)
 • Blødt silikonemateriale

Ulemper

 • Sugeeffekten er ikke så effektiv
 • Svær at bruge under samleje

Beskrivelse af produktet

Med Inmi Shegasm Deluxe Klitoris Stimulator får du lækre 2-1-orgasmeoplevelser, som stimulerer klitoris ved hjælp af suge teknologi i 11 forskellige intensiteter.

Den kan også bruges som almindelig klitoris vibrator, hvis du blot vender den om, for der er nemlig 10 forskellige vibrations mønstre i håndtaget. Så det er altså en stor fordel og er med til at du kan få forskellige orgasmer med bare et stykke legetøj. Det er altså smart!

Den er lavet af lækkert blødt silikone og ABS plast, så den føles super lækkert mod huden selv på de allermest intime steder!

Også dette stykke voksen legetøj kan bruges som et frækt og intenst forspil med din partner. Det gør jeg i hvert fald med min mand og det er virkeligt med til at spice sexlivet lidt op!

Da jeg testede denne her. Ville jeg som før gerne se om den kunne bruges under samleje og der må jeg altså sige, at jeg ikke kunne få det til at fungere. Så den her er mere til det lækre og super frække forspil eller til at lege med alene!

Dette produkt er helt klart et af mine favorit stykker sex legetøj, af flere årsager – den er super nem at håndterer, du tænder blot på on/off knappen, og nyder så enten vibrationerne eller suge funktionen.

Inmi Shegasm Deluxe Klitoris Stimulator er super nem at oplade, der medfølger et magnetisk USB kabel til opladningen

Anbefalet til

Jeg vil anbefale Inmi Shegasm Deluxe Klitoris Stimulator til dig som måske ikke helt kan bestemme dig for om du vil have en vagina stimulator eller en klitoris stimulator. Da der jo er begge dele i. Eller til dig som bare gerne vil have begge dele i et stykke legetøj!

Så er du til et stykke legetøj, hvor du får lidt af hver, og som er af rigtigt god kvalitet. Skal du helt klart kigge efter Inmi Shegasm Deluxe Klitoris Stimulator!

Det siger andre kunder

Et produkt i lækkert blødt materiale, og den har gode funktioner. Sugefunktionen er dog ikke lige så effektiv som andre klitoris stimulatorer.

Opsummering

Et 2-i-1-produkt, som har 11 intensiteter i suge funktionen, og 3 hastigheder og 7 forskellige vibrations mønstre i vibrator funktionen.

Læs mere her

 


 

NYBEGYNDEREN – Womanizer Duo Dobbelt Stimulator

Forhandler
sinful Tjek dagens pris
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
mshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Vandtæt
 • Lydsvagt design
 • Vibrator: 10 vibrationsmønstre og 12 -niveauer
 • Genopladelig (opladerkabel medfølger)
 • Ekstra sugehoved medfølger
 • 12 trykbølge-intensiteter

Ulemper

 • Prisen er virkelig høj
 • Man skal lige vænne sig til brugen af produktet

Beskrivelse af produktet

Womanizer Duo er endnu et eksklusivt produkt fra Womanizer. Duo giver både stimulation af klitoris via den velkendte trykbølge-teknologi, men den stimulerer også G-punktet med vibrationer. Du får derfor det ultimative produkt til din onani, og orgasmerne bliver virkelig intense.

Produktet er lydsvagt, og du skal derfor ikke bekymre dig, om andre kan høre din brug af produktet, eller bekymre dig om at blive distraheret af en høj lyd. Derudover er Womanizer Duo vandtæt, så du kan også nyde den i badet.

Jeg skulle lige vænne mig til at bruge produktet, da det er mange funktioner på en gang, men når man finder teknikken, er det virkelig lækkert. G-punktsstimulatoren er fleksibel, så Duo tilpasser sig nemt dit underliv og giver dig optimal stimulation.

Anbefalet til

Singlekvinden der vil opnå den ultimative orgasme. Når den enormt populære trykbølge-teknologi til stimulation at klitoris kombineres med G-punktsstimulation via vibrationer, så kan det kun resultere i intense orgasmer og vilde klimaks.

Duo er også vandtæt, så du kan nyde den andre steder end i soveværelset.

Det siger andre kunder

Folk er virkelig tilhængere af dette vidunderlige produkt, som bliver nydt både i og uden for soveværelset.

Opsummering

Womanizer Duo stimulerer både klitoris via den populære trykbølgeteknologi, men også dit G-punkt via vibrationer. Produktet er vandtæt og genopladeligt.

Læs mere her

 


 

DEN SIMPLEBaseks Ladyfinger Multispeed klitoris stimulator

Baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek dagens pris

Fordele

 • Lille og nem
 • ABS-plast
 • Nem at rengøre
 • Multispeed vibrationer
 • Ftalatfri

Ulemper

 • Bruger batterier (medfølger ikke)

Beskrivelse af produktet

Jeg startede ud med at prøve denne vibrator af, som er en lille klitoris stimulator på 13,6 cm i længden og har en afrundet spids for at du får en særlig præcis stimulation. Hertil har den en lækker overflade. Der føles fantastisk mod huden selv på dine mest intime steder.

Kvaliteten er god, i forhold til den super lave pris. Men det betyder bestemt ikke at den ikke kan klare jobbet. Den er super god til at stimulere klitoris med på lav vibration eller høj. Den er nem at bruge, og så ligger godt i hånden, hvilket også er vigtigt. Efter min mening, når man er på udkig efter legetøj.

Denne vibrator kan ikke kun bruges som klitoris stimulator, den kan nemlig også fungere som en helt almindelig dildo med vibration, altså indre stimulering, i forhold til de andre i denne test.

Jeg synes personligt det er super dejligt, at starte på den lave vibration, også gradvist skrue op mod den høje ende. Og på den måde bygge en god orgasme op.

Det som også er med til at tale den her vibrator op, for mig, er at den ikke larmer forfærdeligt meget. Så den er derfor også super god at smide i tasken hvis i skal på weekend tur, eller have med på ferien.

Anbefalet til

Jeg vil anbefale denne stimulator til dig, som leder efter din første vibrator og måske ikke her helt sikker på om det er noget for dig. Så er denne perfekt at starte ud med, da den for det første er super billig og nem at bruge. Og fordi den kan bruges til både klitoris og indre stimulation.

Det siger andre kunder

God til begynderen, da den er lille, diskret og nem at anvende – og derudover ligger i en billig og beskeden prisklasse.

Opsummering

Hvis du er på jagt efter din første vibrator, og gerne vil afprøve om det kunne være noget for dig, har Baseks Ladyfinger Multispeed vibrator altså flere fordele, og ville derfor være ideel for dig. Den har multispeed vibrationer, er nem at rengøre og nem at anvende.

Læs mere her

 


 

DEN FRÆKKESinful 10-Speed Magic Silver Bullet Vibrator

bedste klitoris stimulator

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek dagens pris

Fordele

 • Vandtæt
 • 10 effektive vibrationer
 • Stilfuldt design
 • Ftalatfri
 • PVC-fri

Ulemper

 • Bruger batterier (medfølger ikke)

Beskrivelse af produktet

Sinful 10-speed Magic Silver Bullet Vibrator overraskede mig, ved at, den på trods af dens lille størrelse på 9cm er en virkelig god klitoris stimulator. Så mange forskellige og samtidig fantastiske vibrationsmønstre, der er med til at give dig den orgasme du drømmer om!

Den her lille, men stilfulde vibrator giver nemlig både og intense klitoris orgasmer med sine 10, som navnet selvfølgelig også fortæller, meget effektive vibrationer. Og så er den super lækker og nem at bruge alle steder og så i badet!

Med Sinful 10-speed Magic Silver Bullet Vibrator kan du overlade styringen til din partner og få et lækkert, frækt og intenst forspil. Eller du kan lege dig igennem alle de forskellige og fantastiske vibrations mønstre.

Det eksklusive look gør den perfekt på natbordet og i din håndtaske!

Anbefalet til

Jeg vil helt klart anbefale den her Sinful 10-speed Magic Silver Bullet Vibrator til dig, som enten er til at godt og frækt forspil eller til dig som godt kan lide at have lidt frækt med på ferien, da den jo er lille og nem at have med sig!

Det siger andre kunder

Effektiv og diskret klitoris stimulator, der passer perfekt ned i håndtasken med sit stilfulde design.

Opsummering

Så hvis du drømmer om at få dybe og intense men samtidig pirrende orgasmer og også gerne vil have en vibrator som er både effektiv, stilfuld, og nem at have med på farten, vil Sinful 10-speed Magic Bullet Vibrator altså være et godt valg for dig!

Læs mere her

 

 


FAQ – klitoris stimulator

Hvad er en klitoris stimulator?

En klitoris stimulator er et stykke sexlegetøj, der er udviklet og designet udelukkende til at stimulere kvindens klitoris. Nogle klitoris stimulatorer har flere funktioner ud over denne, men fælles for dem alle er, at de er designet særligt til stimulation af klitoris.

Hvorfor købe en klitoris stimulator?

Der sidder utallige nerveender i og omkring klitoris, som føles helt fantastisk at få stimuleret. Langt de fleste kvinder har også lettere ved et klitorisorgasme end en G-punktsorgasme – og med legetøj bliver det endnu nemmere. Hvad end du vil prøve at gøre dine orgasmer mere intense eller blot vil udforske dine onani-oplevelser, kan en klitoris stimulator helt klart bidrage med en masse godt.

Hvilke typer klitoris stimulatorer findes der?

Forskellige stykker legetøj har forskellige funktioner. Der findes dem, der vibrerer på klitoris, dem der suger på klitoris, og så de nyeste udviklede, der bruger den særlige trykbølge-teknologi. Der findes også andre, men disse er de 3 mest populære typer.

Hvad er trykbølge-teknologi?

De nyeste klitoris stimulatorer fra f.eks. Womanizer og Satisfyer bruger en teknologi kaldet trykbølge-teknologi. “Sugehovedet” på produktet sender pulserende trykbølger ud direkte på klitoris, som virker stimulerende og pirrende. Forestil dig når an lader en vanddråbe falde ned i vand, og der dannes ringe i vandet omkring den – det er samme pulserende teknologi der bruges her.

Hvilken er den rigtige klitoris stimulator for mig?

Det kommer an på, hvor intens en stimulation du vil have af klitoris, hvor meget du vil betale, og om du vil have, at dit produkt skal have andre funktioner også. Du kan tage et kig på ovenstående produkt og se, om nogle af deres funktioner er noget for dig – og evt. undersøge markedet for lignende produkter.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here