Leder I efter det bedste sexlegetøj til par, så I kan opnå endnu mere nydelse i fællesskab?

Der er en lang række produkter på markedet, der er særligt udviklet til, at I begge kan nyde det. Det giver en nærværende og stimulerende oplevelse, når I kan dele stimuleringer og pirrende fornemmelser.

I denne købsguide bliver du præsenteret for det bedste erotiske legetøj til par på markedet, så I kan få endnu mere skøn tid sammen under lagnerne.

Velve Rio Luksus Penisring med Vibrator Opladelig – Testvinder

velve evy remote control love egg

Tjek prisen her

Få ekstra fælles nydelse, når I har sex med denne Velve Rio penisring med vibrator. Det noget af det bedste sexlegetøj til par, fordi I begge kan nyde godt af en kraftigere erektion og stimulerende vibrationer.

Hvad er en penisring med vibrator?

En penisring med vibrator er et stykke legetøj, der kombinerer penisringen med en stimulerende vibrator. En penisring er udviklet til at sidde stramt om roden af penis. Dermed lukker man af for blodårene, der fører blod væk fra penis, så mandens erektion bliver fyldigere og fastere. Det kan også give en længerevarende erektion, der forbliver kraftig, hvis penisringen sidder korrekt.

En penisring med indbygget vibrator sikrer, at kvinden også får noget ud af dette stykke legetøj. Vibratoren sørger for at sende stimulerende vibrationer mod kvindens mest følsomme område omkring klitoris, når penisringen kommer i kontakt med kvindens krop.

Om Velve Rio Luksus Penisring med Vibrator Opladelig

Denne Velve Rio Luksus Penisring med Vibrator er et rigtigt godt valg, hvis I er på udkig efter en penisring, der kan tilfredsstille jer begge. Det bedste sexlegetøj til par er nemlig noget, der både giver ham og hende ekstra nydelse, når I er intime sammen.

Vibratoren har 7 forskellige vibrationsmønstre og 3 hastigheder, I kan vælge mellem. Når han penetrerer hende, vil vibratoren komme i kontakt med klitorisområdet, hvor de kraftige vibrationer vil forplante sig. Samtidigt får han også glæde af vibrationerne, der kan mærkes i skaftet og helt ud i penishovedet.

Ringen er udført i blød silikone, der er behagelig mod huden for både ham og hende. Penisringen har en diameter på 2,8 centimeter, der kan strækkes meget. Når den sidder korrekt, vil den sikre en længerevarende, mere fyldig og kraftig erektion.

Der er mange spændende muligheder med denne Velve Rio penisring med vibrator. Det er også derfor, den får pladsen som noget af det bedste sexlegetøj til par. I kan anvende den til forskellige stillinger under samlejet, men vibratoren kan også blot anvendes i sig selv til at stimulere kvindens følsomme klitoris. Vil I gerne lege i badet, kan I trygt medbringe denne Velve Rio penisring, da den er vandtæt.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Vandtæt og fri for ftalater
 • 7 vibrationsmønstre og 3 hastigheder
 • Stimulerer både ham og hende.

Ulemper:

 • Svær tilgængelig kontrolknap
 • Gennemsnitlig penisring, der ikke egner sig til penisser større end gennemsnittet.

Opladning

Denne vibratoring oplades let via det medfølgende USB-kabel. Der er ingen besvær med at finde udgangen til stikket, for opladningen foregår via et magnetisk opladerstik. En fuld opladning tager 150 minutter, og så er der til 90 minutters sjov og ballade med noget af det bedste sexlegetøj til par på markedet.

 

Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg – Bedst til prisen

sinful opladeligt fjernbetjent vibrator

Tjek prisen her

Giv din partneren kontrollen med dette fjernstyrede vibratoræg. Det kan blive en rigtig fræk tur ud at spise eller en interessant film i biografen, hvis du overlader al styring til din partner. Du kan dog også sagtens anvende dette frække æg og de kraftige vibrationer alene.

Hvad er et vibrator æg?

Et vibrator æg er et stykke sexlegetøj, der består af en æggeformet vibrator med en fjernbetjening til. Det giver mulighed for at sætte ægget op i skeden og overlade kontrollen med vibrationerne til en partner eller selv lege frit. Det er derfor et af de frækkeste og bedste sexlegetøj til par, der gerne vil udfordre hinanden både i sengen og udenfor sengen.

Til trods for at vibrator ægget ofte er småt, så kan det udsende kraftige vibrationer. Ofte er der gjort en ekstra indsats for at gøre ægget så lydsvagt som muligt, så I let kan tage legen udenfor i offentligheden. Du kan dog også sagtens anvende ægget til sololeg, hvor de kraftfulde vibrationer kan stimulere til gode orgasmer. Vær obs. på størrelsen af ægget, da kvinder med svage bækkenbundsmuskler kan have udfordringer med at holde ægget oppe i skeden.

Om Sinful Opladeligt Fjernstyret Vibrator Æg

Dette frække vibrator æg er perfekt til parlege og noget af det bedste sexlegetøj til par. Ægget har hele 11 forskellige vibrationsmønstre, så der er rig mulighed for at overraske din partner med nye og anderledes pirrende stimuleringer. Du kan også skifte mellem vibrationerne via en knap på ægget, hvis du leger solo eller vil bruge ægget som klitorisvibrator.

Selv fra længere afstand kan din partner sende dig stimulans, for fjernbetjeningen har en rækkevidde på hele 10 meter. Derfor kan han sagtens stå i baren, mens du vrider dig i lyst under en god sang på dansegulvet, hvis I går i byen sammen.

Vibrator ægget er fremstillet i medicinsk silikone helt fri for ftalater. Det har en længde på 8,3 centimeter og en diameter på 3,2 centimeter på det bredeste sted. Fjernbetjeningen er lille og fiks og anonym.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Vandtæt og fri for ftalater
 • Kraftige vibrationer
 • Fjernbetjent rækkevidde på hele 10 meter.

Ulemper:

 • Ikke god for kvinder med slap bækkenbund
 • Savner flere vibrationshastigheder.

Opladning:

Sinful Opladeligt Fjernstyret Vibrator Æg oplades let via det medfølgende stik. Opladningen foregår via en USB-forbindelse. Ægget bør køres helt tør for strøm, før man oplader det.

 

Sinful Sexlegetøj Starter Kit – Bedst til begynderen

dk sex ske starterkit splatter gratisglidecreme

Tjek prisen her

Er du endnu ret ny i den spændende verden af sexlegetøj, så kan en begynderkasse være et godt bud på det bedste sexlegetøj til par, der gerne vil udforske hinanden. Denne Sinful Sexlegetøj Starter Kit indeholder netop de stykker sexlegetøj, som enhver begynder burde afprøve.

Hvad er et sexlegetøj starterkit?

Et sexlegetøjskit er en rigtig god måde at afprøve forskellige produkter på. Hvis du er helt grøn eller har meget lidt erfaring med sexlegetøj, er det let at teste forskellige produkter med en startkasse. Ofte er produkterne udvalgt, så de kan lidt forskelligt til både ham, hende og sammen. På den måde får I lidt af det bedste sexlegetøj til par, som I kan lege med.

For de mere erfarne er et sexlegetøj starter kit en god måde at udvide sit repertoire og afprøve nyt legetøj, der åbner for nye fantasier og frække oplevelser. Det kan også være en rigtig god måde at komme tæt på din partner på, hvis I gerne vil udforske hinandens lyster.

Om Sinful Sexlegetøj Starter Kit

Dette starter kit fra Sinful er en rigtig god begynderboks til dem, der gerne vil afprøve forskellige slags af det bedste sexlegetøj til par. Boksen indeholder 6 forskellige produkter i god kvalitet, der kalder på at blive afprøvet i praksis. De seks produkter er:

 • Bullet vibrator: En lille og kraftfuld bulletvibrator med 3 forskellige hastigheder og 4 forskellige vibrationsmønstre. Bulletvibratoren har en længde på 5,5 og en diameter på 1,8 centimeter.
 • Penisring: Udført I blød silikone og med en indre diameter på 3,2 centimeter. Penisringen er strækbar og helt fri for ftalater.
 • Anal plug: Placer bulletvibratoren i denne analplug, og du har et godt legetøj, der både stimulerer og vibrerer. Den indførlige del af pluggen er 7,5 centimeter, og den har en diameter på 2,5 centimeter. Udført i ftalatfri silikone.
 • Dildo vibrator: 18 centimeter lang dildovibrator med en diameter på 2,6 centimeter. Vibrationerne er multispeed, og der medfølger batterier.
 • Blindfold: Flot sort blindfold i onesize, der giver god mulighed for frække lege i blindhed.
 • Manchetter: Spænd hinanden fast med disse manchetter i polyester med metaldele og nem velcrolukning. De kan bruges både til håndled og ankler med en omkreds på op til 36 centimeter.
 • Vandbaseret glidecreme: 50 ml kondomsikker og vandbaseret glidecreme helt fri for parfume og parabener.

Ydermere får du en praktisk A-Z guide, der beskriver produkterne i æsken, men også giver gode råd og tips og tricks til en endnu bedre og frækkere oplevelse med det bedste sexlegetøj til par.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • 6 stykker af det bedste sexlegetøj til par
 • Ideel til nybegyndere
 • God A-Z guide.

Ulemper:

 • Produkter udvalgt så de passer det gennemsnitlige menneske.

Vedligeholdelse

Dine produkter fra starterkittet skal vaskes i lunkent vand og med en sexlegetøjssæbe for bedst vedligeholdelse. Sørg for at vaske efter hver brug, så du undgår bakterier og smitte via dit sexlegetøj.

Hvad for noget af det bedste sexlegetøj til par skal du vælge?

Det bedste sexlegetøj til par er noget, der involverer jer begge. Derfor er både den vibrerende penisring fra Velve Rio, Sinfuls fjernstyrede vibrerende æg og Sinful Sexlegetøj Starter Kit tre gode bud på sexlegetøj, der kan få jer begge op i skyerne. Er I helt nybegyndere, kan I starte med æsken med forskellige slags legetøj. På den måde får I let afprøvet forskellige produkter og udforsket jeres lyster og fantasier.

For de mere garvede er den vibrerende penisring en god garanti for ekstra nydelse under samleje. Den ekstra kraftige erektion og de stimulerende vibrationer er noget, I begge får glæde af. Er I til frække lege, kan det vibrerende æg byde på mange frække oplevelser både bare jer to alene i soveværelset, men også i offentligheden, hvis I er modige.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here