Leder du/I efter et sex spil, som kan ‘spice’ jeres romantiske aftener op? Så er du nemlig havnet det helt rigtige sted!

Med et frækt spil kan du nu have en ualmindelig sjov og erotisk oplevelse med din partner, som ikke kan fås på samme måde.

Erotiske spil er de senere år blevet mere og mere populære, og det er der naturligvis en årsag til. I får nemlig nu muligheden for at lære hinanden endnu bedre at kende under ekstremt frække og sjove forhold. Med et sexspil får din partner og dig et tidsløst forspil, som med garanti vil få jer begge tændt!

Vi har på baggrund af +500 uafhængige anmeldelser udarbejdet nedenstående anmeldelse og oversigt over de bedste sex brætspil i Danmark.

Såfremt du blot ønsker at se et stort udvalg af sex spil, så klik her →


FIFTY SHADES OF PLAY SEX SPIL – Nyhed

Fifty shades of Play par Sex spil


Forhandler Prisleje
sinful logo ca. 119,- Tjek pris
sexshop.dk logo ca. 119,- Tjek pris

Her har vi et klassisk spil indenfor sex brætspil branchen – det er naturligvis fifty shades. Spillet er inspireret af filmene, og generelt er det kendetegnet ved dette spil, at det har hele 50 forskellige intime oplevelser til dig og din partner.

Fordele

 • Diskret og hurtig levering
 • Stort udvalg af frække oplevelser
 • 1 terning og 50 konvolutter med spændende frække uartigheder

Produktbeskrivelse

Fifty shades of Play par Sex spil - eksempelHer har vi at gøre med en klassisker i branchen nemlig et spil, som er inspireret af fifty shades. Vi har naturligvis taget dette spil med i indlægget, da dets utroligt billige pris ift. hvad I får, simpelthen gør det erotiske brætspil til det perfekte remedie til jer.

Spillet er opbygget med forskellige konvulutter/kort, som giver anledning til et utal af frække stillinger, uartigheder og lignende.

Vores anmeldere har anbefalet dette, da i vil opleve en spænding hver gang kortet trækkes. Hvilket er en helt naturlig reaktion, da man afventer det uventede. Dette sex spil kan ligeledes benyttes, hvis man er 2 par, som ønsker at ‘spice’ forholdet lidt op og dermed prøve sin grænse af, på en behagelig kontrolleret måde.

Som det fremgår af ovenstående billede, kan dette være et eksempel på hvordan et kort kan lyde. Spillet har fået rigtig god feedback fra de mange brugere, og eftersom vi kan forstår er de allerede igang med at udvikle nye spil oven på denne sucess – desværre ved man ikke hvornår næste udgave kommer ud, så der er derfor ingen grund til at vente, men tværtimod få undersøgt om denne form for forspil er nået for jer.

Spillet kan købes utroligt billigt, og hvis man bestiller om formiddagen, så har man faktisk spillet dagen efter, og kan allerede komme igang med at få udfordret sit sexliv.

Ved dette erotisk spil slår man med terningen, og herefter følger instrukserne beskrevet i den medfølgende brugermanual. Brugermanualen er utroligt nem at forstå, og efter blot 2 minutters læsning har i allerede en klar forståelse for, hvordan man spillet dette sex spil.


DIG & MIG EROTISK SPIL – Prisvinder

You & Me Erotisk spil


Forhandler Prisleje
sinful logo ca. 157,- Tjek pris

Her har vi en variant til ovenstående nævnte erotisk brætspil. Det er naturligvis ‘dig og mig’ sexspillet, som også har en engelsk version, der er direkte oversæt som ‘You and me’. Dette spil er med tid, hvilket gør seancen en smule mere spændende, da man hele tiden skal være aktivt deltagende og på den måde kommer i sammen i en stemning, som vi garantere for I ikke har oplevet sammen før.

Fordele

 • 90 kort til dig og din partner
 • Hurtig levering, fri fragt og diskret levering
 • Bestseller på markedet

Produktbeskrivelse

Her har vi et sexspil (frækt spil), som er utroligt populært. Faktisk er dette en klar bestseller, som offentligheden har taget rigtig godt imod. Dette erotiskespil tillader 90 forskellige kort, som din partner og dig vil få stor glæde af.

Dette sex brætspil består af kortene hans eller hendes, et timeglas som kan anvendes hvis det lyster, samt en terning med ‘you’, ‘me’ eller et spørgsmålstegn. I vil her blivet udfordret til at prøve forskellige stillinger, eller som det fremgår af nedenstående eksempel på et kort, at fortælle til din partner hvad du nogen gange bruger din tid på, når I ikke er sammen.

Det er klart, at ved et sex spil kommer man meget tætter på hinanden, og derfor lærer hinanden bedre at kende. I vil blive spurgt om spørgsmål, I ikke normalvis lige tænker over, og som naturligvis giver grobund til, at se sin partner for den bedste vinkel.

Vores anmeldere er ligesom den brede befolkning vilde med det her erotik spil. Det er nemt at forstå, og let at hive frem i en hver anledning. Det kan spillet af mere end 4 personer, så det har som sådan ikke nogle begrænsninger. Derudover kan man som nævnt kort ovenstående anvende det medfølgende timeglas, såfremt man ønsker dette, når I måske er blevet en tand mere erfarne. Alt dette står fint beskrevet i brugermanualen, som desuden er utrolig nem at forstå.

Erotik spil er forspil

Det er vores opfattelse, at et sexspil skal fungere som forspil. Vi forestiller os, at man har fundet en god flaske vin frem, og ellers sidder og hygger sig med sin partner.

You & Me Erotisk spil - eksempel

Dette erotiske spil fås hos flere forskellige forhandlere. Vi har fremvist dem, som har hvad vi vurderer til de bedste betingelser, dvs. hurtig levering, diskret levering og vigtigst af alt den bedste pris.

Med andre ord finder du ikke spillene billigere på markedet end ved hjælp af vores opstillet pris sammenligningstabel. Kortene er overfladebehandlet og ligeledes er selve spillets underflade – dette har den effekt, at kortene ikke hurtigt får æseløre, eller på anden vis går i stykker.

Der skal hvertfald lyde vores klare anbefalinger. I vil ikke fortryde dette køb!


LUST SEXSPIL – Den Frække

Lust Sexspil


Forhandler Prisleje
sinful logo ca. 149,- Tjek pris
sexshop.dk logo ca. 149,- Tjek pris

Fordele

 • Lær din partner meget bedre at kende
 • Hurtig og diskret levering
 • Et spil med brede facetter – hvor det centrale del af spillet er ”Romance, Sensualitet, Kropssprog og at elske”

Produktbeskrivelse

Her har vi med et mere kompliceret sex spil. Ikke forstået på den måde, at man skal have en doktorgrad for at kunne forstå spillet. Det er mindre kompliceret end partners, trivial pursuit osv., så det er med andre ord et spil for alle.

Dette sex spil, giver anledning til at få tændt for den kreative del af hjernen, hvor I med sikkerhed vil blive udfordret i kombinationen med et forspil, som i derfor sjældent vil glemme. Man undervurdere ofte, hvor lidt der skal til, før ens sexliv bliver ‘peppet’ lidt op. Det har simpelthen en uvurderlig betydning for parforholdet, at jeres sexliv er godt kørende.

Dette har vi heldigvis løsningen på og med dette erotiske spil, lærer i hinanden at kende på en helt anden måde end først antaget. I kommer til at prøve frække fantasier, stillinger med videre. Et erotisk spil som dette er derfor anledning til at udfordre jer, og prøve hinandens grænser af.

Sex spillet er bygget op således, at man først slår med terningen, herefter vælges et kort og man gør hvad der står beskrevet. Til sidst er dette sex spil struktureret således, at i har en fælles fantasi bunke, som i naturligvis bør få prøvet af med det samme. Selve spillets opbygning er nøje beskrevet i den medfølgende manual, hvor man ikke er i tvivl om hvordan det spilles.

Vores anmeldere synes det er et utroligt inspirerende sexspil, som uden tvivl vil tilføre en gnist i jeres sammenliv. Faktisk glæder man sig pludselig til, at man skal spille igen – det er næsten sådan at man bliver afhængig af det.


CHEEKY EROTISKSPIL – Populær i udlandet

Cheeky Erotiskspil


Forhandler Prisleje
sinful logo ca. 199,- Tjek pris
sexshop.dk logo ca. 199,- Tjek pris

Fordele

 • Let anvendeligt
 • Kan spilles af 2-8 personer
 • En venne spil, som giver anledning til en masse frække øjeblikke.

Produktbeskrivelse

Dette erotiske spil adskiller sig en smule fra de andre. Årsagen til dette er, at hvorimod de andre inviterer til at man blot er sammen med sin partner, eller swinger gruppe, så ved dette spil er det venne-orienteret. Med dette menes, at dette sex spil kan findes frem en fredag aften, hvor I skal have lidt sjov inden en bytur, for på den måde at ryste holdet mere sammen.

Man lærer hurtigt noget om hinanden, selv frække øjeblikke. Faktisk skal man ved nogle kort simulere sex stillinger (med tøj på). Dette er naturligvis nået, som får hele forsamlingen til at grine, og det må derfor siges at være det perfekte erotiskespil at hive frem til en hver fest.

Spillet indeholder:

1 spilleplade
2 terninger
8 spillefigurer
100 risky og frisky kort
100 spørgsmålskort
28 ownership kort
spillepenge
spilleregler (brugermanual)


FORSPILLET.DK – Kendt fra TV

Sex spil - forspillet


Forhandler Prisleje
forspillet dk logo ca. 800,- Tjek pris

Fordele

 • Dansk iværksætter projekt – Kendt fra løvens hule
 • Medfølger sexlegetøj
 • Utroligt frækt og let at spille

Produktbeskrivelse

Her har vi et produkt, som har taget Danmark med storm. Dette sex spil er kendt fra løvens hule, hvor investorerne udtrykte at de synes det var et spændende projekt.

Vi har valgt ikke at skrive meget mere om dette handlingsorienteret erotik spil / frækt spil. Via ovenstående link kan du se en introduktion til forspillet.dk. Denne video anbefaler vi, at du ser, da denne forklarer det super godt.

Ved køb af spillet medfølger:


MONOGAMY EROTISK BRÆTSPIL – Til begynderne

Monogamy Erotisk Brætspil


Forhandler Prisleje
sinful logo ca. 150,- Tjek pris
sexshop.dk logo ca. 150,- Tjek pris

Monogamy brætspil er et internationalt anderkendt brætspil, som i år 2014 vandt prisen som året frække spil. Blandt andet Mikael Hoffmann fra parforhold-parterapi.dk har udtalt sig i positive vendinger om det fantastiske spil.

Det er uroligt nemt at sætte sig ind i, og det skaber en virkelig romantisk stemning uden at det bliver alt for mærkeligt. Spillet har derfor til forskel for andre en mere romantisk indgangsvinkel.

Fordele

 • Godt frækt spil til førstegangskøberen
 • Award vindende frækt spil
 • Sjove og sexede udfordringer

Produktbeskrivelse

I stedet for at trætte dig med en langt kedelig produktanmeldelse eller forklaring omkring monogamy sexspillet. Har vi valgt at tilføje denne videoguide, som med sikkerhed på kortere tid giver dig et bedre billede af hvad spillet handlet om.

Videoguide – Monogamy


Gratis sex spil

Leder du efter danske sex spil online? Så har vi her et forslag til hvor du kan finde dem.

Få faktisk findes der spil sex online. Udvalget er desværre så stort, at vi klart vil anbefale dig, at søge selv på google. Vi har forsøgt, at se om vi kunne selektere lidt i disse online erotiske spil. Men er kommet til den konklusion, at det klart givet mest mening, at du selv finder lige netop det gratis sex spil online, som du finder mest interessant.

Oversigt over forhandleres sex spil & erotik spil

Vi har her samlet et bredt udvalg af sex spil. Så hvis du vil se yderligere muligheder, så findes der mange andre sexspil /erotik spil og frække spil. Dette indlæg har samlet de erotiske brætspil, som vi på baggrund af anmeldelser har vurderet er de bedste i danmark.

Der er dog siden kommet et nyt spil til ved navn erotic4real. Dette brætspil har vi lavet en ny anmeldelse til, som vi synes du skal kigge nærmere på såfremt du vil se det nyeste spil på markedet.

Hvis ovenstående forklaringer og informationer omkring de udvalgte sex spil ikke inspirere jer, vil vi bede jer se nedenstående video. Den forklarer meget godt, hvad det er et erotisk brætspil kan give jer. Det må bare konstateres at være skide godt:

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here