Sex Spil til Voksne & Par – De bedste i test

7561

Leder du efter et sex spil, som kan ‘spice’ jeres romantiske aftener op? Så er du havnet det helt rigtige sted!

Med et frækt spil kan du nu have en ualmindelig sjov og erotisk oplevelse med din partner, som ikke kan fås på samme måde.

Erotiske spil er de senere år blevet mere og mere populære, og det er der naturligvis en årsag til. I får nemlig nu muligheden for at lære hinanden endnu bedre at kende under ekstremt frække og sjove forhold. Med et sexspil får din partner og dig et tidsløst forspil, som med garanti vil få jer begge tændt!

Vi har på baggrund af +500 uafhængige anmeldelser udarbejdet nedenstående anmeldelse og oversigt over de bedste sex brætspil i Danmark.

Hvad kan et sex spil / erotisk spil give jer i forholdet?

Et sex spil kan give jer inspiration og udfordre jer til at prøve ting, I måske ellers ikke ville have prøvet. Det udforsker den kreative del af sex, og I kan udleve og afprøve forskellige ting sammen. I kan lære, hvad hinanden kan lide i forskellige situationer, prøve nye stillinger eller teknikker og lignende, som I kan tage med ind i jeres sexliv. Det kan også hjælpe til at italesætte nogle følelsesmæssige ting.

Er der forskel på et sex spil og erotisk spil?

Umiddelbart kan man godt blande de to begreber sammen, men der er faktisk forskel. Et sex spil fokuserer udelukkende på sex, hvor et erotisk spil også handler om intimitet, følelser og sanselighed mellem jer.

 

ALLE TESTEDE PRODUKTER

Sinful Let's Talk About Sex - The Game
Sinful Let’s Talk About Sex – The Game
Dig og mig erotisk spil på dansk
Dig og mig erotisk spil på dansk
Monogamy Testvindende Erotisk Brætspil
Monogamy Testvindende Erotisk Brætspil
Fifty days of play erotisk spil
Fifty days of play erotisk spil
Lust Sexspil
Lust Sexspil
The Really Cheeky Brætspil
The Really Cheeky Brætspil
Tease & Please FuckMe Kinky Spil
Tease & Please FuckMe Kinky Spil
Dialogspillet
Dialogspillet
A Year of Spillekort
A Year of Spillekort
Bedroom Battle Erotisk Spil
Bedroom Battle Erotisk Spil
Forspillet spil
Forspillet spil – Kendt fra tv
Sinful Erotic Play Terninger
Sinful Erotic Play Terninger

 

 

STADIG I TVIVL?

Se stort udvalg af sex spil her → 

 


 

DETALJERET ANMELDELSER AF TESTEDE PRODUKTER

Ønsker du, at læse hvorfor vores tilknyttet eksperter og produkttestere har kategoriseret ovenstående som hhv. Testvinderen, Nybegynderen & Prisvinderen, så læs deres detaljeret anmeldelser her:

TESTVINDERSinful Let’s Talk About Sex – The Game

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Handler både om sex og erotik, men også følelser og moral
 • Kom langt tættere på din partner
 • Nemt at forstå
 • Konstruktive kort
 • Spillet er på dansk

Ulemper

 • Nogle af spørgsmålene er lidt for nemme

Beskrivelse af produktet

Hvor godt kender du egentlig din partner? Dette spil vil med garanti bringe jer tættere på hinanden på flere forskellige måder – både seksuelt men også følelsesmæssigt. Sæt en aften af, hvor det kun er jer to, og begiv jer ud i dette spil – I vil med garanti ikke fortryde.

Kast med terningen og lad antallet af øjne bestemme, hvilket felt du rykker til, og hvilket kort du skal trække. Der er 120 kort om samliv – altså moral og følelser – og 120 kort med erotiske, seksuelle og lystprægede spørgsmål og opgaver.

Læs hvad der står på kortet højt, og lad det afgøre, hvad der skal ske. Det kunne være et spørgsmål, du skal svare på om din partner, eller en fræk opgave, du skal udføre. Uanset hvad er der lagt op til intime stunder mellem jer!

Anbefalet til

Parret der vil komme tættere på hinanden både følelsesmæssigt og seksuelt, og gøre det på en helt ny måde.

Det siger andre kunder

Et rigtig skønt spil, der har kort til enhver lejlighed; om det handler om sex og erotik, eller følelser og moral. Nogle af kortene kan dog godt være lidt trivielle, hvis man har kendt hinanden i lang tid.

Opsummering

Et brætspil der med garanti vil bringe jer tættere sammen. Der er skruet op for intimiteten, og med 120 samlivskort og 120 erotiske kort, er der mange forskellige opgaver og spørgsmål, I kan tage stilling til.

Læs mere om produktet 

 


 

PRISVINDERDig og Mig – Erotisk Spil på Dansk

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • 90 kort til dig og din partner
 • Bestseller på markedet
 • Simpelt spil

Ulemper

 • Spillet er udelukkende erotisk

Beskrivelse af produktet

Her har vi et sexspil (frækt spil), som er utroligt populært. Faktisk er dette en klar bestseller, som offentligheden har taget rigtig godt imod. Dette erotiskespil tillader 90 forskellige kort, som din partner og dig vil få stor glæde af.

Dette sex brætspil består af kortene hans eller hendes, et timeglas som kan anvendes hvis det lyster, samt en terning med ‘you’, ‘me’ eller et spørgsmålstegn. I vil her blivet udfordret til at prøve forskellige stillinger, eller som det fremgår af nedenstående eksempel på et kort, at fortælle til din partner hvad du nogen gange bruger din tid på, når I ikke er sammen.

Det er klart, at ved et sex spil kommer man meget tætter på hinanden, og derfor lærer hinanden bedre at kende. I vil blive spurgt om spørgsmål, I ikke normalvis lige tænker over, og som naturligvis giver grobund til, at se sin partner for den bedste vinkel.

Anbefalet til

Det er vores opfattelse, at et sexspil skal fungere som forspil. Vi forestiller os, at man har fundet en god flaske vin frem, og ellers sidder og hygger sig med sin partner. Så anbefalet til parret, der vil udforske og udfordre erotikken en aften.

Det siger andre kunder

Vores anmeldere er ligesom den brede befolkning vilde med det her erotik spil. Det er nemt at forstå, og let at hive frem i en hver anledning. Det kan spillet af mere end 4 personer, så det har som sådan ikke nogle begrænsninger.

Derudover kan man som nævnt kort ovenstående anvende det medfølgende timeglas, såfremt man ønsker dette, når I måske er blevet en tand mere erfarne. Alt dette står fint beskrevet i brugermanualen, som desuden er utrolig nem at forstå.

Opsummering

Her har vi en anden udgave af et erotisk brætspil. Det er naturligvis ‘dig og mig’ sexspillet, som også har en engelsk version, der er direkte oversæt som ‘You and me’. Dette spil er med tid, hvilket gør seancen en smule mere spændende, da man hele tiden skal være aktivt deltagende og på den måde kommer i sammen i en stemning, som vi garantere for I ikke har oplevet sammen før.

Der skal hvertfald lyde vores klare anbefalinger. I vil ikke fortryde dette køb!

Læs mere om produktet 

 


 

NYBEGYNDEREN – Monogamy Erotisk Brætspil

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Godt frækt spil til førstegangskøberen
 • Award vindende frækt spil
 • Sjove og sexede udfordringer

Ulemper

 • Nogle af rollespilsudfordringerne tager lidt for lang tid
 • Spillet er på engelsk – ikke dansk

Beskrivelse af produktet

Monogamy brætspil er et internationalt anderkendt brætspil, som i år 2014 vandt prisen som året frække spil. Blandt andet Mikael Hoffmann fra parforhold-parterapi.dk har udtalt sig i positive vendinger om det fantastiske spil.

Det er uroligt nemt at sætte sig ind i, og det skaber en virkelig romantisk stemning uden at det bliver alt for mærkeligt. Spillet har derfor til forskel for andre en mere romantisk indgangsvinkel. Indledningen til spillet er stille, men spillet bliver mere udfordrende med tiden, når man kommer ind i det.

Anbefalet til

Rigtig god til nybegynderne, der vil prøve et sex spil af for første gang. Nogle udfordringer i spillet er lidt for de erfarne også, så der er mulighed for at øge sværhedsgraden, når man føler sig mere komfortabel.

Det siger andre kunder

Fantastisk spil med mange timers sjov. Bestemt anbefalelsesværdigt!

Opsummering

Et frækt spil for nybegynderen, hvor der også er plads til at øge sværhedsgraden i takt med, at man når længere ind i spillet. Skaber en god romantisk stemning. Spillet er på engelsk.

Læs mere om produktet 

 


 

NYHEDFifty Days of Play Erotisk Spil

Fifty shades of Play par Sex spil

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris
mshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Diskret og hurtig levering
 • Stort udvalg af frække oplevelser
 • 1 terning og 50 konvolutter med spændende frække uartigheder
 • Simple og forståelige regler
 • Mange timers fræk underholdning

Ulemper

 • Spillet er på engelsk

Beskrivelse af produktet

Her har vi at gøre med en klassisker i branchen nemlig et spil, som er inspireret af fifty shades. Vi har naturligvis taget dette spil med i indlægget, da dets utroligt billige pris ift. hvad I får, simpelthen gør det erotiske brætspil til det perfekte remedie til jer.

Spillet er opbygget med forskellige konvulutter/kort, som giver anledning til et utal af frække stillinger, uartigheder og lignende.

Vores anmeldere har anbefalet dette, da i vil opleve en spænding hver gang kortet trækkes. Hvilket er en helt naturlig reaktion, da man afventer det uventede. Dette sex spil kan ligeledes benyttes, hvis man er 2 par, som ønsker at ‘spice’ forholdet lidt op og dermed prøve sin grænse af, på en behagelig kontrolleret måde.

Ved dette erotisk spil slår man med terningen, og herefter følger instrukserne beskrevet i den medfølgende brugermanual. Brugermanualen er utroligt nem at forstå, og efter blot 2 minutters læsning har i allerede en klar forståelse for, hvordan man spillet dette sex spil.

Anbefalet til

Parret der vil udforske den mere pirrende og udfordrende side af sex spil.

Det siger andre kunder

Spillet har fået rigtig god feedback fra de mange brugere, og eftersom vi kan forstår er de allerede igang med at udvikle nye spil oven på denne sucess. Desværre ved man ikke hvornår næste udgave kommer ud, så der er derfor ingen grund til at vente, men tværtimod få undersøgt om denne form for forspil er noget for jer.

Opsummering

Her har vi et klassisk spil indenfor sex brætspil branchen – det er naturligvis Fifty Shades. Spillet er inspireret af filmene, og generelt er det kendetegnet ved dette spil, at det har hele 50 forskellige intime oplevelser til dig og din partner.

Læs mere om produktet 

 


 

DEN FRÆKKE – Lust Erotisk Brætspil

Lust Sexspil

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Lær din partner meget bedre at kende
 • Hurtig og diskret levering
 • Et spil med brede facetter – hvor det centrale del af spillet er ”Romance, Sensualitet, Kropssprog og at elske”
 • Simple regler

Ulemper

 • Spillet er på engelsk eller spansk

Beskrivelse af produktet

Her har vi med et mere kompliceret sex spil. Ikke forstået på den måde, at man skal have en doktorgrad for at kunne forstå spillet. Det er mindre kompliceret end partners, trivial pursuit osv., så det er med andre ord et spil for alle.

Dette sex spil, giver anledning til at få tændt for den kreative del af hjernen, hvor I med sikkerhed vil blive udfordret i kombinationen med et forspil, som i derfor sjældent vil glemme. Man undervurdere ofte, hvor lidt der skal til, før ens sexliv bliver ‘peppet’ lidt op. Det har simpelthen en uvurderlig betydning for parforholdet, at jeres sexliv er godt kørende.

Sex spillet er bygget op således, at man først slår med terningen, herefter vælges et kort og man gør hvad der står beskrevet. Til sidst er dette sex spil struktureret således, at i har en fælles fantasi bunke, som i naturligvis bør få prøvet af med det samme. Selve spillets opbygning er nøje beskrevet i den medfølgende manual, hvor man ikke er i tvivl om hvordan det spilles.

Anbefalet til

Med dette erotiske spil lærer i hinanden at kende på en helt anden måde end først antaget. I kommer til at prøve frække fantasier, stillinger med videre. Et erotisk spil som dette er derfor anledning til at udfordre jer, og prøve hinandens grænser af.

Det siger andre kunder

Vores anmeldere synes det er et utroligt inspirerende sexspil, som uden tvivl vil tilføre en gnist i jeres sammenliv. Faktisk glæder man sig pludselig til, at man skal spille igen – det er næsten sådan at man bliver afhængig af det.

Opsummering

Et erotisk brætspil der dækker brede områder af den erotiske og seksuelle verden, og også har kort omkring romance og sensualitet. Der er derfor rig mulighed for flere timers leg og spil med din partner. Spillet er kun på engelsk og spansk.

Læs mere om produktet 

 


 

POPULÆR I UDLANDET – The Really Cheeky Brætspil

Cheeky Erotiskspil

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Let anvendeligt
 • Kan spilles af 2-8 personer
 • En venne spil, som giver anledning til en masse frække øjeblikke eller gode grin

Ulemper

 • Spillet er på engelsk

Beskrivelse af produktet

Dette erotiske spil adskiller sig en smule fra de andre. Årsagen til dette er, at hvorimod de andre inviterer til at man blot er sammen med sin partner, eller swinger gruppe, så ved dette spil er det venne-orienteret. Med dette menes, at dette sex spil kan findes frem en fredag aften, hvor I skal have lidt sjov inden en bytur, for på den måde at ryste holdet mere sammen.

Man lærer hurtigt noget om hinanden, selv frække øjeblikke. Faktisk skal man ved nogle kort simulere sex stillinger (med tøj på). Dette er naturligvis nået, som får hele forsamlingen til at grine, og det må derfor siges at være det perfekte erotiskespil at hive frem til en hver fest.

Anbefalet til

Til den større gruppe, f.eks. i Swinger-klubben eller blandt venner, som er seksuelt åbne over for hinanden. Det behøver dog ikke ende i sex, og man kan også blot have det som en sjov ice breaker på en hyggelig venneaften, uden det skal være seksuelt.

Man kan dog også spille det med sin partner alene.

Det siger andre kunder

Et sjovt og udfordrende brætspil, der blandt vennerne giver gode grin og hyggelige stunder.

Opsummering

Et brætspil der kan spillet af 2-8 personer og på den måde adskiller sig fra andre brætspil. Tag dette sex spil med i swingerklubben eller gør det til en sjov icebreaker på en venneaften.

Læs mere om produktet 

 


 

KENDT FRA TV – FORSPILLET.DK

Sex spil - forspillet

Forhandler Prismaskinen
forspillet dk logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Dansk iværksætter projekt – Kendt fra løvens hule
 • Medfølger sexlegetøj og lignende
 • Utroligt frækt og let at spille
 • Billigt sex spil
 • 69 erotiske handlingskort

Ulemper

 • Ikke så meget følelsesmæssigt over spillet

Beskrivelse af produktet

Her har vi et produkt, som har taget Danmark med storm. Dette sex spil er kendt fra Løvens Hule, hvor investorerne udtrykte at de synes det var et spændende projekt. Spillet er skabt med formål at sætte gang i sexlivet, da sex er sundt for mange forskellige ting – og det må vi sige, at det gør!

Der medfølger 69 erotiske handlingskort, anal plu, penisringe, dildo, fjerboa og blindfolds. Der er altså lagt op til timevis af leg med dette spil, og I får virkelig hele pakken til en utroligt fornuftig pris.

Anbefalet til

Parret der virkelig vil have hele pakken, når de køber et sex spil. Der medfølger nemlig også diverse sexlegetøj og andre produkter med til spillet.

Det siger andre kunder

Et sjovt og hyggeligt spil, som med garanti kan sætte gang i det erotiske mellem din partner og dig.

Opsummering

Et sex spil der er kendt fra Løvens Hule, og som med garanti kan sætte gang i det erotiske mellem jer. Spillet er, som navnet antyder, god til til forspil, så I kan varme op og gøre det mere intimt mellem jer.

Læs mere om produktet 

 


 

FAQ – Sex spil og Erotiske spil

Hvad er et sex spil / erotisk spil?

Et sex spil eller erotisk spil er et spil, hvor formålet med spillet er at få gang i erotikken og det seksuelle. Nogle spil har også spørgsmål eller udfordringer, som handler om følelser og morale, så I kan komme tættere på hinanden intimt, uden det bliver seksuelt. Sex spil kan både være brætspil, som vi har anbefalet her i indlægget, men også simple terninger med seksuelle opgaver osv.

Hvorfor købe et sex spil?

Et sex spil vil med garanti sætte gang i erotikken mellem jer og bringe jer tættere sammen. I kan lære om hinandens fantasier og seksuelle præferencer, nyde hinanden i diverse sensuelle og seksuelle situationer og lignende. I kan derfor spice jeres sexliv endnu mere op med erotiske spil, fordi I bruger tiden på at udforske hinanden sammen.

Hvad skal vi vælge?

Tal med din partner om, hvad I ønsker og forventer ift. sådan et spil. Vil I styrke det seksuelle mellem jer og afprøv nye ting? Eller vil I også fokusere på det emotionelle og moralske og lære hinanden at kende på den intime måde også? Det er kun jer, der ved, hvad der passer til jeres behov. Tænk også på om I vil bruge spillet kun jer to, eller om I vil bruge det som icebreaker i vennegruppen.

 


Video guide til at vælge spil

I dette indlæg har vi samlet de erotiske brætspil, som vi på baggrund af anmeldelser har vurderet, er de bedste i Danmark.

Der er siden kommet et nyt spil til ved navn erotic4real. Dette brætspil har vi lavet en ny anmeldelse til, som vi synes du skal kigge nærmere på såfremt du vil se det nyeste spil på markedet.

Nedenstående video forklarer mere om, hvad et brætspil er, og hvordan I kan inkorporere det i jeres intime og frække aftener. God fornøjelse!

 

Hvilket sexspil passer til hvem?

At finde det rette sexspil kan forbedre intimiteten og bringe sjov ind i forholdet.

For Par, der Elsker Eventyr:

Opdag nye højder af spænding med erotiske terninger eller kortspil. Disse tilfældighedsbaserede spil åbner døren for uventede og pirrende oplevelser, perfekte til par, der ønsker at udforske hinanden.

For Kommunikative Par:

Sexspil med samtalekort kan forbedre kommunikationen og styrke båndet. Disse spil opfordrer til ærlige samtaler om lyster, fantasier og grænser, hvilket skaber en dybere forbindelse.

For Par, der Ønsker Rollespil:

Forkæl fantasier med rollespilsspil. Udforsk forskellige karakterer og scenarier for at bringe variation ind i intimiteten. Dette passer til par, der ønsker at prøve noget nyt.

For Nysgerrige Individder:

Begyndere kan udforske med erotisk spillekort, der introducerer forskellige handlinger og positioner. Disse spil guider og opmuntrer til legende udforskning af seksualitet.

For Erfarne Par:

Dominans- og underkastelsesspil kan forny lidenskaben for erfarne par. Udforsk magtudveksling og grænser undertrygt af sikkerhedsord, for at opretholde samtykke og nydelse.

Uanset ens niveau af erfaring eller præferencer, findes der et sexspil, der passer til at opfylde ønsker og styrke forholdet.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here