Dig og Mig Erotisk Sex Spil – Anmeldelse & test

58

Dig og Mig Erotisk Sex Spil – Opsummering

Dig og mig er et sjovt og intimt spil, som fungerer som en anderledes måde at lave forspil på eller blot som inspiration til lidt fræk leg. Som par ser man nye sider af hinanden, og udfordringerne på kortene er tilpas udfordrende, hverken for lidt og for meget. Elementet af konkurrence blandet med udfordringerne i forskellige grader, alt fra hygge til direkte seksuelle ydelser, gør spillet frækt og sjovt.

Spillet kan både anbefales til parret, som mangler inspiration til sexlivet eller til parret, som intet mangler, men blot vil prøve noget nyt. Det kan benyttes af alle, men fungerer bedst til heteroseksuelle par. Dog virkede nogle af udfordringerne mere fjollede end frække for mig og min partner, men dette er selvfølgelig en smagssag. I bund og grund vil jeg mene, at udfordringerne appellerer til de fleste.

Derfor vil jeg givet det 3 ud af 5 stjerner.

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af Sexspil?

Tjek vores guide til sex spil her

 


Kort beskrivelse af Prostatic Play Pro Rim Roterende Prostata Stimulator

Jeg har haft fornøjelsen af at teste spillet Dig og mig sammen med min partner. Ved første øjekast ser spillet ikke ud af meget, da det indeholder 2 bunker kort, et timeglas og en terning. Men vi blev positivt overraskede, da vi først kom i gang.

Det er nemlig de forskellige udfordringer, som kortene indeholder, der gør oplevelsen til en sjov og spændende leg!

Dig og mig er et intimt spil, som indeholder to kortbunker, et til ham og et hende. Hvert kort præsenterer en fræk udfordring med noget, man enten skal gøre ved eller for sin partner. Et kast med en terning afgør hvem, der skal udføre kortets udfordring, og dette gøres på tid. De frække udfordringer bringer spillerne tættere sammen og fungerer som et spændende og sjovt forspil eller bare en kinky lille leg, alt efter hvad man er i humør til.

Fordele

  • Spillet indeholder mange forskellige udfordringer, som kan give inspiration til leg
  • Man må kun bruge jokeren én gang, hvilket lokker en til at kaste sig ud i noget nyt
  • Kortene indeholder point og det gælder om at vinde, hvilket gør det sjovere
  • Begge parter er på ukendt grund, hvilket også bringer en tættere sammen
  • En anderledes måde at lave forspil på
  • Tilpas udfordrende, hverken for meget eller for lidt

Ulemper

  • Spillet ligger op til at man er et heteroseksuelt par
  • Nogle af kortene kan virke mere fjollede end frække, men dette er jo en smagssag

Min personlige oplevelse

Dig og mig sex spil

Som sagt forventede jeg ikke det store ud fra spillets indhold i form af to bunker kort, en terning og et timeglas. Dog overraskede de forskellige kort både min partner og jeg.

Mange af udfordringer var vi aldrig selv kommet i tanke om, og derfor var det noget nyt og spændende, vi kastede os ud i sammen. Nogle udfordringer fik os til at grine og fjolle, mens andre tændte os. Dette mix bragte os tættere på hinanden og gav os en god oplevelse. Nogle af udfordringerne lagde op til, at man kunne fortsætte derfra, i stedet for at spille videre, hvis det var det man havde lyst til.

Efter min mening er spillet derfor godt til en anderledes form for forspil. Selvom man trækker en udfordring, man ikke nødvendigvis tænder på, er det stadig sjovt at prøve af med sin partner – om man så ender med at blive pirret eller bare griner sammen.

Sådan anvendes det

Dig og mig sexspil

Spillet indeholder 90 udfordringer til dig og din partner. Spillet er delt op i kort til ham og hende, hvor der hører en joker med til hver bunke.

Jokeren kan benyttes én enkelt gang, hvis man trækker et kort med en udfordring, man ikke har lyst til at udføre. De forskellige kort giver point mellem 1-3, hvis man altså udføre den udfordring, som står skrevet på det givne kort. Jo frækkere udfordringen er, jo flere point giver kortet. Den spiller der først får 30 point har vundet, og præmien er at man vælger en seksuel ydelse, som ens partner skal udføre for en.

Samtidig kan man også trække kort, der enten forærer en flere point, eller får en til at miste point. Spillet indeholder også et timeglas og en terning. Terningen afgør, hvis tur det er til at trække et kort, og timeglasset bestemmer, hvor længe udfordringen skal vare. Ved de forskellige udfordringer på kortene står ligeledes hvilke rekvisitter anbefales til denne specifikke udfordring (tørklæde, glidecreme eller massageolie).

Anbefalet til

Spillet kan anbefales til parret, som enten har brug for lidt inspiration til sexlivet, eller til de som bare gerne vil prøve noget nyt og anderledes. Ingen af udfordringerne er grænseoverskridende, når man spiller med en person, man er tryg ved og stoler på. Udfordringerne giver en nogle idéer, man måske ikke selv havde kunne komme på, og man skubbes til at prøve nye ting af, da man får point for hver udfordring man udfører.

Dog ville jeg kun anbefale spillet til heteroseksuelle par. Selvom alle selvfølgelig kan benytte spillet ved at improvisere lidt, er kortene delt op i hans og hendes. Beskrivelserne på de forskellige kort ligger op til, at man leger med hinanden, fx ens partners bryster eller penis. Spillet bliver derfor en anderledes og måske endda lidt kedelig oplevelse, hvis man spiller som to kvinder eller to mænd.

Det siger andre kunder

Overordnet set har spillet fået gode anmeldelser, og der virker til at være enighed omkring, at man som par ser nye sider af hinanden, og at spillet både ligger op til grin og fræk leg. Men selvfølgelig er folk forskellige, og derfor lader det også til, at nogle mener at udfordringerne er for svære, mens andre finder dem tilpas.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here