Kvinder Søger Pik – Her finder du dem

487

Tiderne er bestemt skiftet siden internettet blev allemandseje. I dag shopper vi selvfølgelig på nettet; vi har online venner; vi får vores nyheder fra nettet; og ikke mindst er vores romantiske og kønslige liv nu også at finde på nettet. En af de stærkt stigende tendenser man i dag kan finde på internettet, er den såkaldte voksendating.

Denne type dating adskiller sig fra den traditionelle dating ved, at man her først og fremmest er ude efter at have sex med en fremmed; og her har nettet virkelig vist sig at kunne gøre en kæmpe forskel. Læs videre her, og opdag hvordan du også kan komme i kontakt med kvinder der søger pik online.

De sider vi her på redaktionen har de bedste erfaringer med, er uden tvivl nedenstående.

Alle disse sider har i øvrigt gratis oprettelse, så tjek dem gratis ud og se om du ligesom os ikke kan finde en kvinder der søger pik. 

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐✰
Features: ⭐⭐✰✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐⭐⭐
Seriøsitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Pris: ⭐⭐⭐⭐✰

+50.000 Medlemmer
100% anonym profil
Opdateret blog
Mobilvenlig hjemmeside
Gratis Oprettelse
Få falske profiler


 

Sexhunt logo - dansk sexdating side

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐✰
Features: ⭐⭐⭐✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Seriøsitet: ⭐⭐⭐✰✰
Pris: ⭐⭐⭐⭐⭐

+700.000 Medlemmer
Gratis Oprettelse
Mulighed for webcam
Mange brugere online
Høj Diskretion
Stor platform


 

Scornu logo

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐✰✰
Features: ⭐⭐⭐✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet: ⭐⭐✰✰✰
Pris: ⭐⭐⭐✰✰

+130.000 Medlemmer
Gratis Oprettelse
Nem & Hurtig Oprettelse
Mange frække kvinder & Mænd
Fræk Chat & 100% diskretion


 

diskret voksen flirt

Brugervenlighed: ⭐✰✰✰✰
Features: ⭐✰✰✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet: ⭐⭐✰✰✰
Pris: ⭐⭐✰✰✰

+40.000 Medlemmer
Gratis bruger
Nem & Hurtig Oprettelse
Mange frække kvinder & Mænd
Fræk chat


 

Victorian Milan Logo

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐⭐
Features: ⭐⭐⭐⭐✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Pris: ⭐⭐⭐✰✰

+250.000 Medlemmer
Bedste side for affærere
Anonym oprettelse
Se profiler i nærheden
Gratis Oprettelse

Voksendating – ikke kun den ægte kærlighed

Kvinder søger pikDe mange online voksendating sider er et perfekt supplement til mænd, der til tider finder det vanskeligt at finde en fræk pige, der tænker på samme måde som dem selv.

Det er jo selvfølgelig ikke den nemmeste sag i verden bare at gå op til en kvinde, og spørge hende om hun vil bolle. En god ”Hookup” hjemmeside vil faktisk kunne fungere som lidt af en mellemmand imellem to parter, så man undgår at skulle fornærme en fuldstændig fremmed person unødigt.

Ved at benytte en casual dating hjemmeside, så er man jo begge klar over hvorfor man befinder sig på den pågældende side. Ved at anvende en voksenside som mellemmand vil man nemlig kunne springe en masse trin over, og oven i købet undgå en masse pinlige situationer.

Hun findes faktisk derude

Det er på mange måder lidt af en myte, at kvinder udelukkende er på udkig efter et romantisk forhold. Sådan var det måske engang (selvom dette faktisk endda er tvivlsomt), men sådan er det bestemt ikke længere. Der findes nemlig et utal af frisindende kvinder, der søger pik og som udelukkende er ude efter at tage en tur i kanen med dig. Med denne viden i baghovedet er det næste skridt så, hvordan man tager kontakt til dem.

Sådan tager du kontakt til en kvinde, der kun er på udkig efter et godt knald

Nsøger pikår du først har undersøgt markedet efter en pålidelig voksendating side, så er der uden tvivl nok en enkelt ting, der springer dig i øjnene.

Der findes nemlig et væld af ægte profiler, der på forskellige måder udtrykker det samme budskab; nemlig at der her er tale om en kvinde, der keder sig godt og grundigt over traditionelle forhold, og i stedet blot ønsker sig lidt god sex.

Næste spørgsmål er så, hvordan man bedst tager kontakt til en af disse kvinder? Den absolut allermest effektive metode til at finde dig en kvinde, der ønsker sig noget uforpligtende sex er, at du altid sørger for at spille med fuldstændig åbne kort. Fortæl hende direkte hvorfor du er på hjemmesiden. Hvad du er på udkig efter, og hvad dine seksuelle præferencer er.

På denne måde eliminerer du nemlig enhver mulig forvirring allerede fra starten. En af de værste fejl som vi mænd begår alt for ofte er, at vi forsøger at blive venner med kvinden inden vi forsøger at bevæge os videre til det næste niveau. Men der er jo i bund og grund ingen grund til denne fremgangsmåde med en kvinde, der dybest set blot har lyst til at have sex – og intet andet. Hvis du virkelig er interesseret i at forføre en kvinde, så kan du jo lige så godt spille med åbne kort.

På denne måde undgår du nemlig at ende som en mandlig ven, og du vil samtidigt blive overrasket over hvor godt din åbenhed bliver modtaget af kvinden. Gudskelov gør voksendating siderne dog hele denne proces overflødig.

Et par gode tip til at finde din næste online bolleven

I det følgende kan du få et par gode idéer til hvordan du bedst lander din nye bolleven på nettet.

Sørg for at du har en attraktiv profil

kvinder søger pik nuFor at en voksendating profil skal fungere efter hensigten, så er det vigtigt at din nye profil viser, at du har humor, at du blot vil have sjov, at du ikke udgør en fare for kvinden og ikke mindst at ikke er nogen dumrian.

Kvinder, der blot er ude efter sex, er nemlig stadig tiltrukket af de samme ting som alle andre kvinder.

Udover et flot profilbillede, så bør du derfor også bruge lidt tid på at skrive en god profiltekst om dig selv. Ved at skrive uddybende om dig selv, så kan du nemlig give kvinden et praj om, hvilken type person du er; og dette er virkelig noget, som rigtig mange kvinder er ekstremt tiltrukket af.

Prøv, men prøv ikke for hårdt

Der findes nok ikke alt for mange kvinder, der finder det særlig attraktivt, hvis en mand virker desperat. Prøv i stedet bare at slappe af, og tage det hele så roligt som overhovedet muligt. Rigtig mange kvinder elsker nemlig, hvis man viser dem man ikke har alt for travlt.

Vær beslutsom

Når dette så er sagt, så elsker rigtig mange kvinder en mand der ved hvad han vil. Sørg derfor for, at din profil viser lige præcis hvor meget du egentlig hviler i dig selv. Hvis dette lykkes, så vil du uden tvivl opleve en langt større succes online.

Vær tilstede mange steder online

Du kan lige så godt begynde at skyde med spredhagl. Tilmeld dig så mange voksendating sider som overhovedet muligt. Når du så har tilbragt lidt tid på hver enkel hjemmeside, så vil du helt sikkert have fundet de sider der virker bedst i forhold til dine behov. En yderligere bonus ved denne metode er, at du selvfølgelig får adgang til et langt større antal kvinder.

Bliv chatekspert

Det siger selvfølgelig sig selv, at jo flere kvinder du chatter med online, jo flere chancer har du for at score. Vær derfor ikke genert.

Udnyt internettets anonymitet til at vise sider af dig selv, som du under ingen omstændigheder ville vise ved et offline første møde. Når dette så er sagt, så skal du altid huske at optræde voksent og galant overfor din chatpartner. Spil dine kort rigtigt, og du vil uden tvivl opleve større succes online end du nogensinde kunne have forestillet dig. Held og lykke!

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here