Her finder du frække modne kvinder

2
7814
fræk moden kvinde

I Danmark kan det være virkelig svært at finde frække modne kvinder, som jeg selv. Derfor har jeg nu lavet en guide til, hvor vi gemmer os henne. Det skal jo ikke være så svært for jer mænd. Vi frække modne kvinder vil jo gerne findes af jer.

Så denne guide skal være et hjælpemiddel for jer. Tag det som en salgs miniguide til, hvor vi gemmer os. Hvis du er i tvivl om, hvem “jeg” er, så hedder jeg Lise. Jeg er skribent herinde på siden. Og ja, du har gættet rigtigt, jeg er en fræk og moden kvinde. Du kan se en lille sketch af mig her.

Jeg vil inden jeg yderligere forklarer nedenstående muligheder specielt fremhæve Senior.dk, som virkelig er et fantastisk sted til at finde nogle frække modne kvinder.

Jeg ser måske ikke helt så godt ud i virkeligheden. Men det skal jeg love jer for nogle af de kvinder jeg har fundet frem til jer gør.

Det er virkelig nogle super fede steder. Hvis du ikke allerede har gættet det, så er de steder jeg har fundet dem altså online. Så du kommer til at møde de frække modne kvinder online.

Det er her vi gemmer os. Så lad os komme til det …

Første gemmested for frække modne kvinder

Det er det første, men faktisk også bedste sted. Her er folk generelt ældre, hvilket kan være både en fordel og en ulempe for dig. Hvis du er ung er det muligvis sværere at finde en interesseret Cougar. Men er du ældre og søger en på din egen alder er det nok et mere oplagt valg.

Det første sted jeg har fundet, med et faktisk rigtig godt udvalg af frække modne kvinder hedder Senior.dk.

Lou Maibritt fra Senior.dk

Hejsa du…
Tak for din besked. Som udgangspunkt kan de bare skrive løs, ved dog ikke helt, hvor mange der er tale om :O
Men jeg skal da prøve at svare dem alle. Du må i øvrigt gerne fortælle, at jeg ikke ser så overrasket ud i virkelighden, som på mit profilbillede… jeg ved ikke hvorfor alle syntes det er så sjovt at kommentere på herinde.

 

Nanna (ingen efternavn) fra Senior.dk

Hej Lise.
Jo.
Hvis de vil vide lidt om mig, så hedder jeg Nanna og har en søn på 15. Ham har jeg alene og den tidligere mand er ude af billedet. Lige nu søger jeg både noget fast og noget lidt mere frit og sjovt. Jeg har ikke helt lagt mig fast, men hvis den rigtige dukker op er jeg bestemt ikke lukket overfor et forhold med ham. Også selvom vi finder hinanden på en dating side.

Det var desværre kun to. Men jeg fik ikke svar fra flere før jeg besluttede mig for at skrive indlægget.

Den sidste side jeg besøgte var Senior.dk. Det virker som et lidt mere seriøst fora. Men hvis nogle af jer “bare” leder efter noget engangs, eller for sjov. Så tror jeg også der er massere muligheder for det på Senior.dk. Med andre ord er det derfor en ret alsidig side, som rummer relativt mange muligheder hvis du spørger mig – så tag et kig derinde, du vil højst sandsynligt opleve, at du får en uforglemmeligt oplevelse og om ikke andet lærer nogle nye mennesker at kende.

Andet gemmested for frække modne damer

Det andet sted jeg fandt var 40plus.dk som virkelig havde nogle skønne (og frække) modne kvinder i blandt!

Jeg kontaktede 3, og hørte dem om de ikke ville høre fra jer kære læsere:

fræk kvinde
Franciska Isabelle Nørgaard fra 40plus.dk

Hej Lise.

Tak for din besked. Som du gættede dig rigtigt frem til, så er jeg nok det man vilde kalde moden. Det tror jeg generelt folk er på 40plus.dk sammenlignet med andre sider. Det gør det også lidt hyggeligere. Jeg er dog egentligt både til silver-fox men også yngre fyre :)) Så ingen præferencer herfra.

 

Fræk og moden kvinde
Fie Nielsen fra 40plus.dk

Møjn!

Jo da, jeg er da klar på lidt af hvert. Det er altid et kompliment når nogle nye søde fyre skriver til mig. Om jeg svarer dem kommer dog an på min besked, men flere valgmuligheder har aldrig skadet en ski’. Så send du dem bare min vej!

 

 

moden kvinde
Laila Dannman fra 40plus.dk

Hej Lise_P1980, jo jeg er altid klar på at snakke med nye søde mennesker. Så længe de sørger for at skrive med respekt så skal jeg nok også svare med respekt.

Tak for din besked, lidt anderledes besked, heller ikke så tit jeg hører fra kvinder herinde, høhø. Men det skulle jo sikkert også ske. Jeg glæder mig til at høre fra dine mænd (*spændt*), bare sig de skal skrive til Laila-laila herinde

Disse tre skønne damer kan du finde på 40plus.dk. Husk nu, at når du opretter dig derinde, så opfør dig ordentligt og behandle de frække modne damer med respekt. Ellers så ødelægger du det altså for den næste og ikke mindst dig selv.

Vi damer gider IKKE svin, så er det sagt, og så øger du altså også sandsynligheden for at der falder noget af til dig senere!

Andre modne damer er eller her

Hvis du også godt kunne tænke dig, at have fræk sex med det man også kan kalde en Cougar (moden dame), så kan hun også findes lige her på denne side.

De er desværre som udgangspunkt anonyme på siden. Det er dog KUN indtil du selv opretter en bruger. Så bare rolig du skal nok komme til at se de frække modne damer på siden!

Det behøver du slet ikke være i tvivl om. Her kommer lige en lille teaser for dem du kan vente at se. Dog censureret, som de ønsker det.

modne damerFind dem her

Held og lykke og god jagt efter frække modne kvinder!

DEL
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og blogger her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

2 KOMMENTARER

 1. Jeg har fundet ud af nyt mht. Mig selv, jeg tænder på fri gruppesex, hvor man bare tager og giver som man har lyst(som bavianer). Og så tænder jeg vildt på bdsm.
  Er ældre kvinde, men med stor appetit på det sexuelle, og ja jeg er nok unormal, for jeg ønsker også alle meget unge vil nyde den fri sex, og det bør de nyde lige så snart de er klar, uanset deres alder, nogle er klar i 11-13 års alderen, men den seksuelle lavalder er vist 15 år. Sex er noget så vidunderligt dejligt, med orgasmer og sæd langt op i skeden og på huden. Men dyrker man sex uden kondom, hvad er allerdejligst, så bør man gå til regelmæssigt tjek hos sin læge, som forhåbentlig forstår at man nyder det dejlige på naturlig vis.

  • Hej Anne-Marie

   Meget dejligt at høre ,hvad du har fundet ud af du tænder på ,
   Lyder rigtig spændende !!
   Ville rigtig gerne høre mere om det ..hvordan fandt du ud af det ..?var det i en moden alder ?
   Jeg ville utroligt gerne høre din historie ..
   Jeg tænder faktisk selv på det samme ..har dyrket bdsm i mange år efterhånden …som den styrende ..meget frækt og spændende ..
   Håber du har lyst til at evt.skrive sammen med mig
   Min email er emann1970@yahoo.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here