Her Finder du Frække Modne Damer

25552
Lise Petersen
Jeg hedder Lise Petersen, og er forfatteren af dette indlæg. Jeg håber du/I har heldet med at kontakte nedenstående søde & frække modne damer. Kontakt mig såfremt du/I har behov for vejledning.

I Danmark kan det være virkelig svært at finde frække modne kvinder, som jeg selv. Derfor har jeg lavet en guide til, hvor vi gemmer os henne.

Det skal jo ikke være så svært for jer mænd. Vi frække modne kvinder vil jo gerne findes af jer.

Jeg vil inden jeg forklarer nedenstående muligheder specielt fremhæve Sexymeets.club og Sexhunt.dk som virkelig er de mest fantastisk steder at finde nogle frække modne kvinder.

Af den grund er min anbefaling egentligt, at du opretter dig begge steder og er aktive begge steder. Der finder du nemlig nogle ret frække modne damer / kvinder.

De næstbedste datingsider til at finde frække kvinder på er uden tvivl Match.com og Dating.dk. De steder blev jeg virkelig overrasket over, hvor nemt det faktisk er at finde frække modne kvinder online.

OPDATERING

mød en milf

Meet-a-Milf er netop blevet lanceret og tilbyder en fantastisk service!

Her kan mænd møde modne kvinder!

Det er en super side, som fortjener et skud!


Her finder du frække modne damer

Der er ingen tvivl om, at Sexhunt.dk virkelig er gemmestedet hvor skønne (og frække) modne kvinder er i blandt! Det er hvertfald her jeg vurderer du med størst sandsynlighed vil finde frække modne damer / kvinder, som er friske på lidt af hvert.

Jeg har kontaktet 2 fra Sexhunt og 3 fra ScorNu, og spurgt om de ikke vil kontaktes af jer kære læsere – se hvad de sagde nedenstående↓

Sexhunt – Det siger de frække kvinder

Det første sted jeg har fundet, med et faktisk rigtig godt udvalg af frække modne kvinder hedder Sexhunt.dk.


Om mig:
 • Køn: Kvinde
 • Alder: 38
 • Område: Fyn
 • Seksualitet: Heterosexuel.
 • Interesseret i: Oral sex, Anal sex, ‘normal fræk sex’.

Hejsa du…
Tak for din besked. Som udgangspunkt kan de bare skrive løs, ved dog ikke helt, hvor mange der er tale om :O

Men jeg skal da prøve at svare dem alle.

Du må i øvrigt gerne fortælle, at jeg ikke ser så overrasket ud i virkelighden, som på mit profilbillede… jeg ved ikke hvorfor alle syntes det er så sjovt at kommentere på herinde.


Om mig:
 • Køn: Kvinde
 • Alder: 52
 • Område: Hovedstaden
 • Seksualitet: Hetero- & biseksuel.
 • Interesseret i: Oral sex, Anal sex, BDSM & Bondage, jeg er frisk på det hele.

Hej Lise.
Jo.

Hvis de vil vide lidt om mig, så hedder jeg Nanna og har en søn på 15. Ham har jeg alene og den tidligere mand er ude af billedet. Lige nu søger jeg både noget fast og noget lidt mere frit og sjovt.

Jeg har ikke helt lagt mig fast, men hvis den rigtige dukker op er jeg bestemt ikke lukket overfor et forhold med ham. Også selvom vi finder hinanden på en dating side.


 

ScorNu – Det siger de frække damer

Det første sted jeg har fundet, med et faktisk rigtig godt udvalg af frække modne kvinder hedder ScorNu.dk.

Her kontaktede jeg ligesom med sexhunt også 3 frække modne damer – læs hvad de sagde her:


Om mig:
 • Køn: Kvinde
 • Alder: 44
 • Område: Jylland
 • Seksualitet: Biseksuel, BDSM
 • Interesseret i: Det meste (Jeg er ret åben overfor alt).

Hej Lise.

Tak for din besked. Som du gættede dig rigtigt frem til, så er jeg nok det man vilde kalde moden. Det tror jeg generelt folk er på scornu.dk sammenlignet med andre sider. Det gør det også lidt hyggeligere.

Jeg er dog egentligt både til silver-fox men også yngre fyre :))

Så ingen præferencer herfra.


Om mig:
 • Køn: Kvinde
 • Alder: 56
 • Område: Hovedstaden & Jylland
 • Seksualitet: Heteroseksuel
 • Interesseret i: Det meste (Jeg er ret åben overfor alt).

Møjn!

Jo da, jeg er da klar på lidt af hvert. Det er altid et kompliment når nogle nye søde fyre skriver til mig.

Om jeg svarer dem kommer dog an på min besked, men flere valgmuligheder har aldrig skadet en ski’.

send du dem bare min vej!


Om mig:
 • Køn: Kvinde
 • Alder: 56
 • Område: Hovedstaden & Jylland
 • Seksualitet: Heteroseksuel
 • Interesseret i: Det meste (Jeg er ret åben overfor alt).

Hej Lise_P1980.

jo jeg er altid klar på at snakke med nye søde mennesker. Så længe de sørger for at skrive med respekt så skal jeg nok også svare med respekt.

Tak for din besked, lidt anderledes besked, heller ikke så tit jeg hører fra kvinder herinde, høhø. Men det skulle jo sikkert også ske.

Jeg glæder mig til at høre fra dine mænd (*spændt*), bare sig de skal skrive til Laila-laila herinde


ScorNu er en ny side

Disse tre skønne damer kan du finde på scornu.dk. Husk nu, at når du opretter dig derinde, så opfør dig ordentligt og behandle de frække modne damer med respekt. Ellers så ødelægger du det altså for den næste og ikke mindst dig selv.

Vi damer gider IKKE svin, så er det sagt, og så øger du altså også sandsynligheden for at der falder noget af til dig senere!

ScorNu er efter manges mening en ligeså god side om sexhunt. Her er folk generelt ældre, hvilket kan være både en fordel og en ulempe for dig. Hvis du er ung er det muligvis sværere at finde en interesseret Cougar. Men er du ældre og søger en på din egen alder er det nok et mere oplagt valg.

Bedste gemmested for frække modne kvinder

Den sidste side jeg besøgte var Sexhunt.dk. Det virker som et lidt mere seriøst fora. Men hvis nogle af jer “bare” leder efter noget engangs, eller for sjov. Så tror jeg også der er massere muligheder for det på Sexhunt.dk.

Med andre ord er det derfor en ret alsidig side, som rummer relativt mange muligheder hvis du spørger mig – så tag et kig derinde, du vil højst sandsynligt opleve, at du får en uforglemmeligt oplevelse og om ikke andet lærer nogle nye mennesker at kende.

Jeg synes hvertfald at siden kan noget helt specielt i forhold til hvilke andre muligheder der er. Den er desuden super overskuelig, og nem at navigere i, så det vil derfor ikke taget meget tid for dig, at komme igang med at kontakte eller for den sags skyld, at blive kontaktet af frække modne damer eller modne kvinder.

Vi er hvertfald yderst begejstret for den måde hvorpå de har designet siden, det hele er meget intuitivt og derfor er selve chatten og beskrivelsen af din egen profil utroligt let tilgængelig.

Vores erfaring er, at det ikke tager mere end 5-10 minutter før du er igang med at kontakte smukke frække modne damer – som i øvrigt på denne side er ualmindeligt friske. De nyder at skrive med dig, og søger ligesom dig en fræk aftale eller fast forhold. Det er nemlig relativt forskelligt, hvad den enkelte søger, men det er selvfølgelig noget i kan snakke om i chatten.

Her finder du også modne damer

Hvis du også godt kunne tænke dig, at have fræk sex med det man også kan kalde en Cougar (moden dame), så kan hun også findes lige her på denne side.

De er desværre som udgangspunkt anonyme på siden. Det er dog KUN indtil du selv opretter en bruger. Så bare rolig du skal nok komme til at se de frække modne damer på siden!

Det behøver du slet ikke være i tvivl om. Her kommer lige en lille teaser for dem du kan vente at se. Dog censureret, som de ønsker det.

Afslutningsvist vil vi ligeledes advokere for, at hvis du mangler en oversigt over side hvor frække modne piger / damer / kvinder gemmer sig. Så vil jeg klart anbefale dig, at læse mit sex dating, cougar dating & sugar dating indlæg.

moden dame
modne damer

 

Held og lykke og god jagt efter frække modne kvinder!

Vil du læse mere om de sider jeg her har fundet kvinderne på?

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

3 KOMMENTARER

 1. Jeg har fundet ud af nyt mht. Mig selv, jeg tænder på fri gruppesex, hvor man bare tager og giver som man har lyst(som bavianer). Og så tænder jeg vildt på bdsm.
  Er ældre kvinde, men med stor appetit på det sexuelle, og ja jeg er nok unormal, for jeg ønsker også alle meget unge vil nyde den fri sex, og det bør de nyde lige så snart de er klar, uanset deres alder, nogle er klar i 11-13 års alderen, men den seksuelle lavalder er vist 15 år. Sex er noget så vidunderligt dejligt, med orgasmer og sæd langt op i skeden og på huden. Men dyrker man sex uden kondom, hvad er allerdejligst, så bør man gå til regelmæssigt tjek hos sin læge, som forhåbentlig forstår at man nyder det dejlige på naturlig vis.

  • Hej Anne-Marie

   Meget dejligt at høre ,hvad du har fundet ud af du tænder på ,
   Lyder rigtig spændende !!
   Ville rigtig gerne høre mere om det ..hvordan fandt du ud af det ..?var det i en moden alder ?
   Jeg ville utroligt gerne høre din historie ..
   Jeg tænder faktisk selv på det samme ..har dyrket bdsm i mange år efterhånden …som den styrende ..meget frækt og spændende ..
   Håber du har lyst til at evt.skrive sammen med mig
   Min email er emann1970@yahoo.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here