Guide til Sugardating (Her er de bedste sugardating-sites)

783

Hvilke tanker har en sugardaddy og hvad kan du få ud af det?

Uanset hvordan du definerer en som ”rig”, så er du landet på vores side fordi du håber på at møde og lære en at kende som tjener de store beløb hvert år. Så hvis du prøver på at komme tæt på en af de få, så er det vigtigt, at du ved hvordan de tænker.

 

Husk på at penge kun er et værktøj som hjælper os med at opnå ægte rigdomme. Så snart du har det finansielle sat på plads, så behøver du ikke tænke på andet end den rigtige mening ”at være rig”: kultur, oplevelser, visdom og livsstil. Den nemme vej dertil er bare hurtigt – sugardating.

Hvis du ikke syntes VictoriaMilan er en god side, så vil jeg i stedet anbefale Match.com.

sugardating på victoria milan

Denne artikel vil forsøge at give dig et indblik i, hvordan en single mand med en stor indtægt (sugardaddy) tænker på kvinder (sugarbabes) og livet generelt. At forstå disse håb og frygten vil få dig tættere på dit mål, at møde og starte et forhold med et af vores millionærmedlemmer!

De bedste sugar dating sider

Så hvordan tænker en rig mand (sugardaddy) omkring sugardating?

“Hvor ville jeg ønske at jeg havde en at dele mit rige liv med”. Der kommer en tid hvor alle sugardaddys (ruge mænd ude efter sugarbabes) tænker, at det ikke er tiden og besværet værd at tjene alle de penge, hvis ikke de har en at dele og nyde de finere ting med. De ender måske med så mange penge at de ikke har noget imod at dele dem med en sugarbabe som måske ikke lige er den rette for dem, men så længe de nyder hinandens selvskab, hvorfor ikke? Alle og enhver vil helst dele livet med en, istedet for at være alene, selv også de rige.

 

“En målrettet og selvsikker kvinde er mest tiltrækkende”. Intet gør en mand mere liderlig end en kvinde så har vilje og styrke og som er succesfuld i deres karriere. Det gælder også de sugarbabes de skal på sugardating med. Mænd søger konstant efter en som giver dem en udfordring. Kvinderne behøver ikke at være rige, men bør være talentfuld i noget som manden ikke er. Et musikalsk instrument, sprog, sang og dans eller hvad som helst.

Intet i livet er gratis.. Intet er fortjent, der ikke er tjent på den hårde måde. Baseret på denne ide, kan de rige undertiden være hårde på dem, der får hjælp eller fordele fra regeringen, venner eller familie. Det tager tid at overtale en sådan person til at se andre synspunkter som følge heraf. Mænd ønsker at se, at kvinder er uafhængige eller på vej til at være økonomisk uafhængige gennem hårdt arbejde eller bare sugardating.

casual sugardating

Sugardating handler om tid

“Jeg har ingen tid at spilde”. Vi har ikke meget tid her på jorden og vi har ikke råd til at spilde den tid og det gælder mest for succesfulde folk. For dem er der en stærk forbindelse mellem tid og penge. Rige folk har ikke tid til at bruge på leg eller lange forsøg på forhold, de vil hellere sugardating. Det eneste de vil vide er om du er interesseret eller ej. De gider ikke ”Jeg går igennem en del svære ting i øjeblikket” Rige mænd har som regel ikke problemer med bare at mødes engang imellem. En kvinde som forsøger at sugardate flere forskellige mænd på samme tid vil ikke have mange chancer for at finde sig en rig mand.

 

Handler sugardating kun om penge?

“Ville hun stadig elske mig hvis jeg ingen penge havde?”. Rige mænd ved godt at de tiltrækker flere kvinder på grund af deres penge. Vi ønsker dog alle at blive elsket for den person vi er. Der er ingen som vil føle sig udnyttet og altid betale for alt, bare for at have hende ved hans side. Hvis en rig mand føler at kvinden ved hans side kun er der fordi han er rig, vil han hurtigt afslutte sådan et forhold, selv når det drejer sig om sugardating.

sugardating

“Jeg lever en sugardate drøm”

Det fleste rige mænd startede med meget lidt. De arbejdede hårdt i skolen, tog flere chancer end andre og arbejdede hårdere end andre for at nå deres mål. De ved udemærket godt hvad det vil sige at være fattig eller middel klasse fordi de selv var der engang. De har nu tjent flere penge end de troede var muligt. De føler sig ofte usikre når de går på sugardatesom deres rige liv holder eller om de kan miste det hele. Det er deres værste mareridt, tanken om at miste alt de har arbejdet så hårdt for at opnå.

“Der er ingen grund til at blive gift.” Rige mænd har flere muligheder for at finde partnere, da kvinder accepterer dem når de sugardater mere. Du kan ofte se mindre attraktive mænd gå ud med fantastiske smukke kvinder hele tiden. Dette fænomen er ret almindeligt på steder som i New York eller London. I betragtning af rige mænds mentalitet kunne de antage, at de er mere smukke og mere karismatiske end de faktisk er. Det er ligegyldigt, om de ikke er fordi de fortsat får overvældende opmærksomhed fra kvinder og sugarbabes.

 

Nu hvor du ved, hvordan de rige tænker, er det vigtigt at se på dine egne handlinger og justere dem i overensstemmelse hermed. Hvis du vil være sammen med en som har et bedre end gennemsnittet økonomiske midler, skal du også kigge på følgende punkter.

 

Gode råd til sugardating

Vær uafhængig. Følg dine drømme og giv aldrig op, før du når dem. Det er afgørende, at du ikke kompromitterer dine standarder under sugardating for en potentiel velhavende partner. Hvis dit mål er at komme på Aarhus Teater, skal du ikke forlade Aarhus by eller Jylland for at komme tættere på en rig fyr, der bor i København. Hvis dit drømmejob kræver, at du rejser i flere måneder om året, skal du gå efter det og aldrig se tilbage. Jo mere du fokuserer på, hvad du vil, jo flere mænd (sugardaddies) vil ønske at være sammen med dig – især rige mænd. De har de økonomiske ressourcer til at rejse eller købe et sted, hvor du bor. Hvis han vil være sammen med dig, kan han og han vil finde en vej til dig gennem et sugardating site. Så giv ikke op på dine mål og din vej bare for at prøve og stille en mand tilfreds.

sugardating side

Sørg for at have en omgangskreds eller URL venner på sugardating siderne som kan vise dig de rigtige steder hen. Vi mener ikke, at dette skal være utallige venner, bare nok til at bruge din tid sammen med dem, som om du ikke havde en partner i dit liv. Rige fyre (sugardaddy) bekymrer sig om, at deres kvinder vil kvæle dem, hvis de kommer for tæt på. Når du har et par venner til at gå til middage eller aftener med, giver du din mand en vis lettelse, så han har ikke føler at han skal underholde dig hele tiden. Byg din egen verden omkring sugardating og inviter ham ind.

 

Sugardating ekspert

Vær en ekspert på noget, han ikke kan. Dans, at skrive eller spille et musikinstrument er nogle af de ting, de fleste mænd ikke gør godt. Hvis du kan mestre bare en af disse, får du en betydelig beundring.

sugar dating med rige mænd

Pas på dig selv. Rige fyre har råd til at være mere selektive, de har tendens til at vælge slanke kvinder (sugarbabes) med bedre udseende. Fitness er et af de få ting, alle kan forbedre. Du kan ikke ændre dine ansigts, men du kan reducere din talje størrelse. Der er en fælles frygt blandt mænd, at når de gifter sig i stedet for sugardating, så vil deres kvinder lade sig gå. Lad ikke din fyr have sådanne bekymringer. Spis sundt og oprethold en træning regime er kritisk for alle og enhver. Når en kvinde spørger en fyr om at tage med hende i gymnastiksalen til en træningssession sammen, er han inderst inde fyldt med glæde og stolthed.

 

Ekspert råd til sugardating

Vær ikke høj vedligeholdelse. Kvinder med høj vedligeholdelse har et forfærdeligt ry – og nogle gange fortjent. Det tager to timer at gøre sig klar, elsker at tage billeder af dig selv hvert femte minut, er ikke taknemmelig for noget som helst, og kigger på hver reflekterende overflade for at tjekke din make-up status er ikke ting, som mange fyre ville finde attraktive. Okay, kvinder der optræder sådan, ser normalt godt ud. Og bevilget, rige fyre elsker at have smukke kvinder på deres arme – det er derfor de begynder på sugardating. Alle mænd føler sig stolte af at kalde en smuk kvinde, hans pige, som tilskuere jævnligt tjekker ud. Men hvis en smuk kvinde kan dæmpe disse aktiviteter lidt baseret på hendes fyrs opfattelse, bliver hun meget mere attraktiv. Glem ikke de enkle ting som at sige “tak”, forlade huset i enkle og komfortablt tøj og tilbyde at betale for drikkevarer en gang imellem vil gå langt.

Vis interesse i hans arbejde. Mænd gifter sig med kvinder, der er interesserede i hvor deres penge kommer fra og hvad de bruges på. De fleste rige fyre har trods alt tilbragt alle deres efteruddannelses-liv med at arbejde på en karriere eller forretning, der har gjort dem velhavende. Det er vigtigt at forstå, hvad din rige fyr g sugardaddy laver og indimellem vise interesse og spørge ham hvordan tingene går. I erhvervslivet er der altid et nyt tilbud eller initiativ, som han gerne vi dele med dig. Rige fyre tror normalt, at de vil kede kvinder ihjel under én sugardate med deres forretningstaler, så de nævner sjældent noget relateret. Overrask ham og vis interesse i kilden til hans indkomst under jeres sugardating seancer, og du vil gå længere end nogen anden kvinde i hans liv før.

Lyt altid til hvad han har og sige. At lytte er sværere at mestre end at tale. Den ideelle samtale er afbalanceret i et 50/50 forhold, hvor begge parter aktivt lytter til hinandens tanker. Hvis du dominerer samtalen (lad os sige til et forhold på 70/30 eller derover), mister mænd interesse hurtigt, medmindre du har enestående udseende. En god måde at finde balance på i en samtale er at blot spørge det spørgsmål, du blev spurgt, og arbejde derfra. Det er ofte tilfældet, at de ting du ikke siger, taler mest.

sugardate

Gå hvor rige fyre går. Folk ender med at hænge med folk, der frekventerer deres omgivelser. Piloter dater stewardesser, kokke med servitricer, bartendere med alt der har to ben og læger med sygeplejersker. Størstedelen af mænd over 30 år inden for bank branchen, rådgiver, big-time lov og venturekapital som er på vej til de over ti tusind, hvis de fortsætter med at spare og arbejde i et andet årti. Så, du skal være hvor de er. Gå til velgørenhedsbegivenheder, deltag i åbningsnat galas. Rige folk elsker at bygge deres netværk selv når de ikke er i gang med sugardating, samtidig med at de støtter en ædle årsag. Læg dig på stranden foran en fem-stjernet hawaiisk resort. Alle hawaiiske strande er offentlige. Begynd en eksklusiv og dyr sportsgren (golf eller tennis for eksempel), som har private klubber. Gå til arrangementer med en ven, der gik til det prestigefyldte universitet. Der er mindst 70.000 mænd i Danmark, som kan klassificeres som millionærer. Gå efter dem på eksempelvis Victoria Milan, som er en sugardating side.

Vis interesse for din egen økonomi. Intet er mere attraktivt for en rig fyr end en kvinde, som har en stærk forståelse for sine midler. Jo mere en person bekymrer sig om deres økonomiske velbefindende, desto mindre er deres velhavende partner nødt til at bekymre sig om at håndtere og være opmærksom på alt økonomisk-relateret, selv om han nemt kan. Find og download nogle finansielle software eller applikationer, der tillader dig at kontrollere dine penge og nettoværdi og vis det til ham næste gang du mødes på en sugardating side. Enhver rig fyr ville være super imponeret over en økonomisk kyndig kvinde, fordi det er sexet at være økonomisk klogt!

 

Sidste tanker, én opsummering

Det tager normalt lang tid at finde en flot millionær (sugardaddy) for dig selv. Bare tag vores ovennævnte råd til hjertet og hold dig i miljøer, der giver mulighed for snak med dine potentielle velhavende fyre. Og selvom du ikke kan finde nogen, der passer dig, skal du ikke bekymre dig. Millioner af par er helt glade uden at være rige. Livet med en person, der bekymrer sig om dig og som du bryder dig om, er meget bedre end at komme hjem til en tom lejlighed. Giv ikke op på håbet, vær proaktiv, og du finder med sikkerhed nogen før eller senere!

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here