Anmeldelse: Sinful Rippled Vibrerende Prostata Massager

77

Sinful Rippled Vibrerende Prostata Massager

ForhandlerPrismaskinen
sinfulTjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsummering af Sinful Rippled Vibrerende Prostata Massager anmeldelsen:

Sinful Rippled Vibrerende Prostata Massager er en billig men stadigvæk enorm lækker prostata massager til manden tør at prøve noget nyt og vovet.

Vibratoren lever op til alle forventninger og både sidder den rigtig godt under brug og kan benyttes solo og som par såvel som den giver manden en helt ekstraordinær oplevelse af øget erektion og følsomhed samt helt enorme intense og lange orgasmer.

Det lykkedes desværre ikke at opnå en ”hands-free” orgasme, men jeg er meget mindre skeptisk end inden testen, for at dette rent faktisk er noget der findes.


 

Anmeldelse

Hands-free orgasmer? Anal stimulation, det mandlige G-punkt og vilde vibrationer – måske vejen til længere og dybere orgasmer? Læs med hvis du tør og ikke allerede er skræmt helt væk.

Testen henvender sig til alle mænd og partnere til mænd, der trænger til at prøve noget nyt. Noget vovet og stadig lidt tabubelagt. Læs denne anmeldelse og overvej en ekstra gang om det ikke er nu, det er tiden til at kaste sig ud i nye oplevelser af seksuel nydelse.

Der findes faktisk efterhånden en del forskelligt sexlegetøj til manden, men fokus er som regel altid på håndjern, kostumer til kvinden, penisringe og glidecremer.

Det er tid til at udvide horisonten og tage skridtet videre. Det er tid til at anerkende det videnskabelige faktum at manden har en erogen zone kaldet G-punktet/P-punktet og det er tid til at finde ud af potentialet af dette.

Denne test henvender sig derfor til den modige og nysgerrige mand.

Hvorfor sagde jeg ja til at teste en prostata vibrator? Først og fremmest fordi jeg altid er nysgerrig på at prøve noget nyt og udfordre det vi kender.

Dernæst har jeg altid været lidt misundelig på kvinderne der ofte kan få både længere og flere orgasmer end mænd. Længe har jeg kendt til, at der var noget med g-punkts/prostata orgasmer hos mænd og jeg har sågar læst flere steder på nettet, historier om mænd der fortæller, at de har fået såkaldte hands-free orgasmer. Altså orgasmer helt uden at røre penis.

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men man ved det jo vel ikke rigtigt før end man selv har prøvet det? Så læs med og find ud hvordan testen gik.

Førstehåndsindtrykket:

Sinful Rippled Prostata MassagerSom med alle andre produkter fra Sinful, så kommer produktet i en fin og neutral lille æske og man får straks man åbner pakken, fornemmelsen af et produkt lavet i lækre materialer.

Produktet er lavet i en mat sort blød silikone og der medfølger lille kraftig bullet vibrator, som kan indsættes i produktet.

Vibratoreren er udformet på en måde så 1) den anatomisk stimulerer lige præcis det rigtige sted på manden (G-punktet), 2) den i bunden har den rigtige kugle-formede bredde så den ikke glider ud under brug og 3) den har et ”håndtag” man kan holde ved og som sikrer, at produktet ikke ”glider” op – en slags sikkerhedsforanstaltning.

I enden ved håndtaget sidder vibratoren som kan tages ud og bruges som særskilt vibrator – meget smart egentligt. Den sørger for at sende vibrationer op gennem hele produktet og kommer med 5 forprogrammerede vibrations programmer, som I måske kender det fra en hvilken som helst vibrator.

Du skal selv huske at indkøbe batteri til vibratoren. Og næsten endnu vigtigere; du er simpelthen nødt til at have styr på en god glidecreme, men det vender vi tilbage til.

Produktet i test:

1 x AAA batteri, ét tryk på én knap og så var jeg i gang. Og så alligevel ikke. Det krævede, første gang for mig, altså også lige en lille smule planlægning fysisk og mentalt. For det første skal man sørge for at være ordentlig ren og dernæst, skal man som skrevet ovenfor sørge for at have en god glidecreme klar. dette er selvfølgelig ikke et absolut must, men jeg vil tro, at det er de absolut færreste der vil synes det er specielt rart uden en glidecreme.

Da først alt dette var på plads kunne jeg endelig komme i gang med testen. Jeg vil skynde mig at indskyde, at jeg kun har ganske lidt erfaring med lignende at sammenligne med. Og at det ene produkt (et noget dyrere produkt) jeg førhen har prøvet. Faktisk ikke var en særlig stor succes til trods for store forventninger.

Alligevel gik jeg ind til testen fuld af forventning om at det ville blive en succes. Og kort fortalt. Det blev en kæmpe succes.

Vibratoren vil jeg tro kan være en smule for stor til den helt uøvede. Men ellers tror jeg man kommer langt med lidt opvarmning, tålmodighed og en god gang glidecreme.

Den er udformet sådan at den sidste del, der skal ”ind” lige har en lille bule, der gør, at den sidder bedre og ikke falder ud. Det gør også at den lige er lidt stor der og oplevelsen var at det først var ”overkommet” så var det en dejlig oplevelse at mærke, at produktet fylder bagtil og hellere at den sidder godt fast og ikke falder ud hele tiden. Det oplevede jeg nemlig ved test af et tidligere lignende produkt. Det var heldigvis ikke tilfældet med denne.

Da først alt var på ”plads” så blev det tid til at teste vibratoren, hvilket klares nemt med et enkelt tryk på enden af ”håndtaget”. Vibrationerne mærkes tydeligt både overfladisk og dybt og det føles umiddelbart voldsomt pirrende og helt anderledes, men på den dejlige måde. Det er måske også lidt ekstra frækt det psykologiske ved, at dette er ”ukendt” territorie.

Til en start

Sinful Rippled Vibrerende Prostata MassagerTil en start lod jeg bare vibratoren sidde for at afprøve de forskellige vibrationer. Jeg er mest til den monotome kraftige vibration uden rytme og pauser. Men jeg kan forestille mig at det for nogen vil være meget pirrende, at rytmen konstant skifter.

Det er tydeligt at der sker et eller andet når vibratoren rammer lige præcist rigtigt på prostata. Penis bliver enormt hård og det hele summer i kroppen. Jeg forsøgte lige både at placere forskellige produktet forskelligt og mig selv i forskellige positioner og sågar også bevæge vibratoren lidt frem/tilbage for at teste hvor ”langt” jeg kunne nå uden onani.

Over flere test omgange blev det altså desværre ikke til en ”hands-free” orgasme, men det føltes tæt på og én ting er helt sikkert. Der skulle ikke meget hjælp til…

Det var min klare opfattelse af stimulationen af prostata øgede erektionens intensitet og hårdhed og gjorde alt mere følsomt og dette højner i den grad nydelsen af både onani og sexakten. For den kan nemlig sagtens bruges under regulær sex som et frækt pift.

Selve orgasmerne var lange og mere intense end almindeligt og ulig noget jeg før har prøvet.

Alt i alt en stor succes!

Fordele:

 • Meget fornuftig pris – koster mellem 150-200 kr.
 • Som altid ved Sinful produkterner, rigtig god kvalitet.
 • Blød silikone – æstetisk pænt
 • Vandtæt
 • Rigtig god anatomisk pasform, rammer prostata som den skal og sidder umiddelbart rigtig godt
 • Falder ikke nemt ud som andre både dyrere og billigere produkter har tendens til.
 • Stærke vibrationer – måske ikke helt så kraftige ude i spidsen. Se under ulemper.
  • Har 5 styrker og kombinations muligheder og det er et fint udvalg
 • Kan bruges både solo og med partner og kan bruges både af manden eller af kvinden på manden. Jeg har sågar også læst om kvinder der er blevet vilde med at bruge den til sig selv – måske den kurvede form passer

Ulemper:

 • Har læst enkelte andre anmeldelser af produktet og det er ikke alle der oplever den sidder lige godt fast. Sådan tror jeg desværre det er. Vi er alle lidt forskellige bygget.
 • Vibrator kan aftages i bunden. Hvilket er smart. Men selvom vibratoren er kraftig i sig selv så går der en del vibrationer tabt når det skal nå helt op til ”spidsen” som rammer prostata.
 • designet med den aftagelige vibrator kan man være bekymret for om den reelt er 100% vandtæt, men indtil videre ingen problemer.

Kombinér eventuelt Sinful Rippled Vibrerende Prostata Massager med:

 • En god vandbaseret glidecreme, se fx denne (sæt link ind) eller sågar en decideret anal glide creme som specifikt lavet til formålet (sæt link ind)
 • En anal douche/skyller til at klare den gode hygiejne. Det hjælper dig til at slappe bedre af og have ro i maven om at du er helt ren og ”klar” (se fx denne – sæt link ind)
 • Hvis du er nybegynder kan du overveje at købe et begynder analsæt, fx kugler eller plugs, for bl.a. at vænne dig til følelsen og størrelse (se fx dette sæt – sæt link ind)
 • Kombineres rigtig godt med en god stram penis ring for ekstra nydelse
  • Penis ringe fås både med og uden vibratorer og i forskellige størrelser og materialer. Jeg vil anbefale én uden vibrator i dette tilfælde da der er vibrator i Sinful Rippled Vibrerende Prostata Massageren.
  • Se et udvalg af penisringe her: Sæt link ind
 • Hvis det er kvinden der skal styre løjerne kan I evt. vælge at spice det hele lidt ekstra op med et BDSM sæt hvor manden får lov at afgive ”magten” og være den submissive part og give sig totalt hen. Se fx dette sæt fra Sinful: sæt link ind

Specifikationer ved Sinful Rippled Vibrerende Prostata Massager:

Sinful Rippled Vibrerende Prostata Massager er fremstillet i ftalatfri silikone. Den bruger 1 AAA-batteri, der ikke medfølger.

MATERIALE: Silikone og ABS.
FTALATFRI: Ja.
VANDTÆT: Ja.
INDFØRBAR LÆNGDE: 11 cm.
DIAMETER: 3,3 cm (bredeste del).
VIBRATIONER: 5 niveauer.
BATTERITYPE: 1 x AAA-batteri (medfølger ikke).

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here