Anal sæt – De bedste analsæt til begyndere

1104

3 forskellige tests og anmeldelser af anal sæt, fra begynder til øvet – det er hvad du finder i dette indlæg.

Jeg er en dreng der fra start havde interesse i at prøve noget med anal stimulation med ana sexlegetøj, men jeg havde dog ikke den store erfaring med det.

Derfor synes jeg det var meget spændene da jeg ikke bare skulle teste 1 type legetøj, men faktisk 3 hele sæt med blandet legetøj til anal leg.

Her har jeg så en test med anmeldelse og lidt ord med på vejen om anvendelsen af de forskellige produkter.

Testene er skrevet med min vurdering ved at se og røre ved produktet, og derefter under anvendelse.

Til sidst har jeg skrevet en lille konklusion omkring konceptet med at købe et helt sæt, frem for at købe produkterne enkeltvis.


Sinful Get Started Anal Begynder Boks med A-Z Guide

Sinful Get Started Anal Begynder Boks med A-Z Guide

Find sættet billigst, Klik her

Indhold:

  • Sinful anal glidecreme 50 ml.
  • Anal relax spray
  • Lille anal douche

Test:

analsæt med anallegetøj til begyndereLige da jeg åbnede for æsken med butt plugget, blev jeg nok lidt skuffet. De mener virkelig et lille butt plug og det er helt klart til begyndere. Men det er lavet i silikone, og det føles generelt rigtig lækkert at røre ved.

På trods af størrelsen blev jeg dog overrasket over hvor effektivt det var. Det har lige den rette form til at stimulerer de rigtige steder. Og det sidder helt af sig selv, så man behøver ikke holde på det, for det ikke falder ud.

Det næste jeg kiggede på var så denne anal douche som jeg ikke havde prøvet før. Den ankommer adskilt, så selve røret man fører op ikke sidder fast på pumpen. Her ville jeg så samle den, og havde faktisk noget besvær med at få det til at sidde ordentligt sammen. Den første gang jeg havde vand i, lækkede den også en del indtil jeg fik presset det helt sammen.

Denne douche er så lavet i silikone, pånær røret som er lavet i plastik. Derfor er røret helt stift, og dette kan også godt være lidt ubehageligt.

Da jeg så skulle prøve noget af dette legetøj af, testede jeg så denne anal relax spray. Jeg var meget spændt på denne, da det godt kan gøre lidt ondt hvis man ikke tager det meget stille og roligt med anal leg. Jeg prøvede først at bruge lidt på armen, da man skal teste om man reagerer allergisk på indholdet. Her kunne jeg godt mærke at området jeg brugte det på blev lidt mindre følsomt, når jeg lige prøvede at slå lidt på huden. Men da jeg prøvede at bruge det på anus, synes jeg ikke det havde den store virkning. Jeg synes ikke det fik anus til at slappe mere af, selvom jeg fulgte instruktionerne som jeg skulle.

Det sidste der var i kassen, var en tube anal glidecreme. Denne glidecreme følger med alle 3 sæt, så denne test gælder dem alle.

Denne glidecreme har ingen parfume, farve, smag eller noget specielt ved den. Men den fungerer til det den skal, nemlig smørrelse. Det er en rimelig tyk konsistens, indtil den bliver smurt ud, så sidder den fast på legetøjet og virker i lang tid.

Anmeldelse:

Dette sæt er helt fint hvis man aldrig har prøvet noget som helst anal leg før. Men man skal heller ikke købe dette og tænke man har alt anal legetøj man får brug for.

Hvis man er lidt usikker på om man er til det anale, er dette et fint sæt at starte med, da man ikke bliver overvældet af størrelsen på butt plug, og der følger alt nødvendigt med i form af glidecreme, og anal rengøring.

Det der mangler er dog noget sexlegetøj rengøring. Det anbefaler de man bruger i denne A-Z guide, men det er noget man selv skal købe ved siden af.

Find sættet billigst, Klik her

 


Sinful Next Step Anal sæt med A-Z Guide

Sinful Next Step Anal Boks med A-Z Guide

Find sættet billigst, Klik her

 

Indhold:

Test:

analsæt med analt sexlegetøjDette sæt synes jeg er rigtig spændene, da der her er 3 forskellige produkter til at stimulere dig analt.

Det første jeg prøvede, var den vibrerende butt plug. Her havde jeg først prøvet den lille fra det tidligere sæt, så da jeg pakkede denne ud blev jeg noget overrasket over hvor stor den var. Ud over at den er noget større end den fra det første sæt, så er den her også vibrerende. Vibratoren i dette plug er utrolig kraftig, og jeg kunne med det samme mærke at dette ville blive en vild orgasme.

Plugget er ligesom alt det andet legetøj i disse pakker lavet i silikone, så det er super behageligt at røre ved, hvilket er godt når det skal bruges på de intime dele af kroppen.

Da jeg så først indførte dette plug synes jeg det var lidt ubehageligt, da det er noget længere end hvad jeg havde prøvet før. Men der gik ikke længe, så blev det utrolig rart, og så tændte jeg for vibrationerne. Der gik maks 1 minut før jeg ikke kunne holde orgasmen tilbage, og jeg sprællede helt så intenst det var med de vibrationer. Ud over det, så sidder dette plug også ordenligt fast når man først har ført det ind, så man behøver ikke holde på det under brug.

I sættet er der også en anal begynder dildo. Denne dildo er ikke meget tykkere eller længere end en finger, så der er tale om en størrelse hvor alle kan være med. Denne dildo er formet så den krummer lidt, hvilket gør at man kan massere prostata med den. Ud over det er bunden lavet så den også fungerer som sugekop, hvis man har lyst til at ride på sin dildo uden brug af hænder.

Da jeg brugte den blev jeg positivt overrasket over hvor stor forskel der var på at bruge sine fingrer til at masserer anus, og så at bruge denne dildo. Jeg har haft stor glæde af den, og kan ikke sige andet om den, end at den er lidt lille når man først har prøvet bare lidt kræfter med anal leg.

Det sidste stykke legetøj i dette sæt er så en anal kæde. Denne var jeg ret spændt på da jeg aldrig havde prøvet noget lignende, og egentlig heller ikke tænkt over hvordan man bruger sådan en. Derfor er det heldigt at der følger en guide med i sættet som har nogle gode tips og tricks til brug af de forskellige stykker legetøj.

Denne kæde er lavet i silikone, med kugler i forskellige størrelser. Jeg har haft stor nydelse af denne kæde, og den er lavet i super lækkert materiale så den er rar at røre ved. Igen er det eneste kritik af den, at den er lidt lille når man har prøvet noget forskelligt.

Anmeldelse:

Dette er et rigtig godt sæt til dem der endnu ikke har så meget erfaring med anal leg. Der er ikke noget i dette sæt der er for stort og intimiderende, og alle bør kunne være med.

Det er også godt hvis man bare gerne vil prøve forskellen på forskellige måder at blive stimuleret analt, da det føles anderledes fra legetøj til legetøj.

Og dette sæt kan også være med til at afklarer hvad man skal købe næste gang, da det igen er forskelligt hvordan man bliver stimuleret, og det er forskelligt hvordan man kan lide at blive stimuleret.

Find sættet billigst, Klik her

 


Sinful Wild Thing Boks med A-Z Guide

Sinful Wild Thing Boks med A-Z Guide

Find sættet billigst, Klik her

Indhold:

Test:

anal sæt til erfarneDette anal sæt er i en helt anden kaliber end de 2 første. Indholdet af dette sæt kræver man har prøvet lidt anal leg først, og det kræver man har forberedt anus til anal leg inden.

Det første jeg prøvede i dette sæt var den anal douche der følger med. Denne anal douche har plads til mere vand end den første, og er lavet i silikone, med et skruelåg mellem pumpen og røret. Dette er rigtig smart da man nemt kan skrue røret af og på, og det holder tæt. Ud over der er røret også fleksibelt, så der er mere behageligt and det plastikrør der sidder på den første douche.

Overall er dette en god anal douche uden nogen umiddelbare problemer.

Da jeg så var klar til at prøve noget af selve legetøjet startede jeg ud med den kombinerede penisring og prostata massager. Denne virkede super interessant da jeg hverken havde prøvet en penisring, eller for den sags skyld et stykke legetøj lavet til prostata massage før.

Min første tanke om penisringen er at den virker som den skal. Man skal dog ikke have for meget hår omkring penis, da den godt kan rive i det og gøre det ret ubehageligt. Da jeg så havde sat penisringen fast skulle jeg til at indføre prostata massageren, da det gik op for mig hvor stor den egentlig var. Jeg måtte virkelig gøre min anus klar til så stort et stykke legetøj, for jeg havde aldrig haft noget så stort oppe i mig før.

Efter noget tid lykkedes det, og da den var inde føltes det også helt fantastisk. Alle bevægelser jeg lavede stimulerede bare mere, og den pressede både en masse på prostata, samtidig med penisringen virkede som den skulle. Så efter lidt besvær i starten, betalte det sig virkelig til sidst, og jeg fik en super intens orgasme der er svær at beskrive med ord.

Men sættet hedder Wild Thing af en grund. For ud over denne kombinerede penisring og prostatamassager, så var der også en meget prostata vibrator med i sættet. Denne vibrator er designet til at massere direkte på prostata.

Det kræver også lidt forarbejde inden man kan indføre vibratoren, men når den så er inde sidder den også lige det rigtige sted. Selv inden vibratoren blev tændt, kunne jeg virkelig mærke at min prostata blev stimuleret. Da jeg så tændte for vibrationerne føltes det helt utrolig dejligt. Jeg fandt så også ud af at vibratoren har 5 forskellige mønstre den vibrerer med, og jeg nåede kun at prøve 3 inden jeg fik en vild orgasme.

Anmeldelse:

Dette sæt er til dem som har prøvet noget analleg før, og er klar på nogle vilde orgasmer.

Man skal være forberedt på at det kræver lidt tålmodighed og noget tid med fingrene inden man kan indføre dette legetøj, da det er forholdsvis stort.

Men når man først har fået det ind er det en ubeskrivelig dejlig fornemmelse man får. Man får hurtigt en orgasme, og skal næsten kæmpe for at holde den tilbage.

Hvis man aldrig har prøvet anal leg før er dette sæt ikke det man skal starte med, men det er godt hvis man vil tage den skridtet videre og udforske prostata stimualtion.

Find sættet billigst, Klik her


 

KONKLUSION

Giver det mening at købe sådan et sæt hvis man gerne vil udforske anal leg? Det er selvfølelig forskelligt fra person til person, men jeg har personligt fundet ud af at selv de små stykker legetøj kan stimulere utrolig meget, også selvom man har prøvet noget der er større og vildere.

Jeg vil sige det giver god mening at købe sådan et analsæt, også selvom man f.eks. Kigger på et enkelt stykke legetøj og er skeptisk om man nogensinde kan få nydelse ud af det. Hvis man er klar på at udforske og prøve noget nyt, så synes jeg det giver rigtig god mening at købe et af disse sæt.

Det smarte er også at der er en lille guide med i hvert analsæt der forklarer hvordan de forskellige stykker anallegetøj kan anvendes, og der står nogle facts om anal stimulation som kan være nyttige at vide.

Men man skal også lige overveje om man får nok ud af det første sæt hvis man har prøvet anal leg med sin finger. Og man skal også lige vurdere om man egentlig er klar til et sæt som Wild Thing, eller det måske er lidt voldsomt at starte ud med.

Uanset hvad, så synes jeg det er en god idé at prøve sådan et sæt, så man derefter kan vurdere hvad man vil bruge flere penge på, og hvad man muligvis ikke skal have mere af.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here