Anmeldelse: Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator

285

Sinful Magic Wand

Forhandler
sinful Tjek prisen her

 

 

Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator – Opsummering

En stor og kraftig magcic wand, som tilsluttes stikkontakten for strømføring. Den er ikke lydsvag eller vandtæt, men har til gengæld dybe og intense vibrationer. Den styres via et lille hjul på forsiden af produktet, og har derfor en lækker “multispeed-funktion”.

Jeg synes, multispeed-funktionen og vibrationerne var gode, men jeg var ikke selv fan af produktet i helhed. Den er ikke vandtæt, den har et højt lydniveau, og materialet føles hårdt og billigt. Den er derudover ret tung. Til gengæld er den simpel, og en super god magic wand til begyndere, som ikke er helt sikre på, om det er noget for dem.

Jeg giver produktet 2,5 ud af 5 stjerner. Hvis du er nysgerrig på hvorfor, så kan du læse meget mere om det i anmeldelsen her.

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af magic wands?

Tjek vores guide til magic wands her

 


 

Kort beskrivelse af Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator

Sinful Magic WandSinful Magic Wand Kraftig Vibrator er en magic wand på hele 32 cm, som både har milde og blide vibrationer men også de intense og kraftige. Den er ledningsført, og sættes derfor i stikkontakten for konstant strømføring; du skal derfor ikke være bange for, at den løber tør midt i det hele.

Skaftet er lavet af ABS-plast og det brede massagehoved er af silikone. Den har ikke et bestemt antal vibrationer, men har i stedet “multispeed funktion”. Multispeed er, hvor du styrer niveauet på et lille hjul foran på interfacet – dvs. ubegrænsede vibrationsniveauer, når du navigerer mellem minimum- og maksimumsniveauet.

Produktet har en ledning på næsten 2 meter, men er desværre ikke vandtæt.

 

Fordele

 • Multispeed vibrationsniveauer (styres på det lille hjul på forsiden af produktet)
 • Unisex (begge køn kan bruge den)
 • Ubegrænset strøm (tilsluttes stikkontakten)
 • Kan både bruges til massage, stimulering af erogene zoner samt af kønsorganerne
 • Kan nydes alene eller som par
 • Stort hoved = bred stimuleringsoverflade
 • Gode vibrationer
 • Virkelig særligt godt på ømme muskler

Ulemper

 • Ikke vandtæt
 • Kan være lidt svær at gøre rillerne på hovedet ordentlig rent
 • Ikke lydsvag
 • Der SKAL være en stikkontakt i nærheden, før produktet kan bruges
 • Ledningen og størrelsen gør produktet mindre fleksibelt i sengen
 • Produktet er af plastik og er lidt hård/billig/tung at holde om
 • Hele produktet ryster ukontrollabelt, når den er på den mildeste vibrationsindstilling

 


 

Min personlige oplevelse

Sinful Magic WandNormalt skal man oplade sit produkt før brug, men ved Sinful Magic Wand kunne jeg bare gå lige til sagen. Jeg syntes, det var utroligt nemt at betjene og anvende produktet. Da jeg først holdte om produktet, synes jeg dog, produktet var meget hårdt i materialet. Den er naturligvis også lavet af ABS-plast, men jeg synes, det tog lidt af den frække og ophidsende del væk, da den føltes tung og billig. Jeg havde også forestillet mig, at massagehovedet var blødere, end det var, men synes også det føltes hårdt sammenlignet med andre magic wands, jeg har.

Den skal dog roses for multispeed-funktionen, som jeg er kæmpe fan af! Man kommer på den måde ikke til at springe over sin yndlingsvibration ved et uheld, eller skal kæmpe med at navigere rundt alt efter, hvor langt man er i klimaks. Det er så nemt bare at styre niveauerne på det lille hjul! Hjulet sidder også super godt ift., når produktet er i brug. Så skal man ikke vinkle sin hånd mærkeligt. Sinful Magic Wand

Produktet har en lang ledning, og jeg kan godt lide idéen om, at den ikke bare løber tør for strøm på uhensigtsmæssige tidspunkter. Til gengæld kan ledningen være lidt træls, når det går vildt for sig. Man er desuden også afhængig af, at der er en stikkontakt i nærheden. Produktet er ikke lydsvagt og tungt at holde på i længden. Den er heller ikke vandtæt, så den kan ikke tages med i badet.

Selvom den bestemt lever op til “kraftig”-delen i navnet, så er jeg ikke synderligt imponeret over den som helhed. Jeg synes selv, den var bedre til reel massage af ømme muskler end seksuel stimulation. For mig føltes det forholdsvist svært at opnå en orgasme med den, fordi den ikke føltes vildt rar mod underlivet. Når den er i de svage vibrationer, ryster hele wanden også helt ukontrollabelt, hvilket var distraherende og voldsomt.

 

Sådan anvendes produktet

Sinful Magic WandProduktet er utroligt simpelt af anvende. Du sætter den blot i stikkontakten, drejer på hjulet og voilá! Ingen opladning eller udskiftning af batterier. Påfør vandbaseret glidecreme på massagehovedet for at gøre oplevelsen bedre og mere glidende.

Multispeed-funktionen gør, at den har ubegrænset antal af vibrationsniveauer, når du er mellem minimum- og maksimumniveauet. Du skal blot dreje på hjulet og mærke, hvordan vibrationerne bliver mere eller mindre intense efter dit ønske.

Når du gør produktet rent, er det vigtigt, at du passer på med det lunkne vand, da produktet hverken er vandtæt eller stænktæt. Skyl hovedet forsigtigt under vandet, men pas på med resten af skaftet. Massagehovedet har små riller, som kan være svære at gøre ordentligt rent, da de er lidt dybe. Vær derfor sikker på, at du kommer ned i alle rillerne og får rengjort produktet ordentligt for glidecreme og andet.

Du kan også bruge sexlegetøjsrens for at få hovedet ordentligt rent. Sprøjt 1-2 gange på hovedet, vent et minuts tid og skyl herefter hovedet under hanen. Sexlegetøjsrens er antibakterielt, så det renser også de dybe riller ordentligt for dig.

 

Anbefalet til

Sinful Magic WandJeg vil overordnet sige, at denne magic wand er bedst egnet til begyndere, som ikke er helt sikre på, om sådan et produkt er noget for dem. Så kan de prøve det af, før de måske investerer i en mere lækker udgave af magic wand-produktet.

Én af de mange egenskaber Magic Wand har er, at den er unisex. Nydelse af Magic Wand kan påføres de mandlige erogene zoner, ligeså vel som de kvindelige – og bruger man den til ømme muskler, har køn heller ingen betydning.

Hvis man snakker seksuel stimulation, er den dog særligt effektiv for kvinder. Specielt dem der har svært ved at opnå orgasmer eller synes, at f.eks. bulletvibratorer bliver for overstimulernede, hårde og målrettede under brug. Magic Wands har et bredt stimulationshoved, hvilket gør friktionsoverfladen større, og derfor fordeles presset og stimulationen mere. Dette gør magic wands langt mere behagelige at bruge end små vibratorer.

Som mandlig bruger, kan en Sinful Magic Wand kraftig vibrator blandt andet bidrage til at opnå en rejsning i og med at vibrationerne er tunge og dybe. De vibrationer kan også påføres penishovedet eller pungen, for at opnå en orgasme.

 

Det siger andre kunder

Der er mange, som synes, denne magic wand fra Sinful er det perfekte begynder-produkt, så de kan prøve denne produkttype af. De fleste er dog også enige i, at den er stor og klodset, og den er ret tung i længden. Den føles billig og ikke særligt sensuel eller behagelig. Dog perfekt at starte ud med.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here