Sort Dildo – Her er de 4 bedste

389

Leder du efter de bedste​ Sorte dildoer. Så er du havnet det helt rigtige sted.

Denne anmeldelse har testet de bedste sorte dildoer på markedet, og fundet de 4 absolut bedste & billigste. Læs nedenstående anmeldelse omkring sorte dildoer og bliv henvist til den billigste.

Jeg tester produkterne både selv og sammen med min frække kone Heidi på 49år. Så her får i en lebbes bekendelser råt for usødet 😉

Vi er begge to udstyret med en god fantasi og er nysgerrige og eventyrlystne af natur. Vi elsker sex, rollelege og sexlegetøj.

Vi er gode til at snakke om sex sammen, være åbne og tage del i at udleve hinandens fantasier. Vi er ikke bange for at sige hvad vi har lyst til og tænder på. Hvilket er med til at gøre sexen fantastisk, spændende og god.


TESTVINDER – Sinful Klassisk Sort Dildo Vibrator

Sort dildo

Tjek prisen her →

Den klassiske sorte dildo vibrator, var mit eget første gangs køb og jeg kan godt afsløre at der er sket mange forbedringer siden 90erne. Det er en klassiker i “nye Klæder”.

Fordele:

 • Pris: 129kr
 • Kraftig multi speed vibrator
 • Hård plast, lækker fløjlsblød overflade
 • Kan bruges på alle erogene zoner, klitoris/fissen og brystvorterne på hende og under/omkring pungen/pikken og brystvorterne på ham
 • Kan bruges til at pirre rundt omkring anus (det kan dog ikke anbefales at penetrere anus, da der ikke er stop ring på)
 • Husk 2 AA batterier (medfølger ikke)
 • Fuldstændig vandtæt, oplagt til brug i badet
 • Rimelig lydsvag
 • Slank og diskret, god at begynde med, nem og ukompliceret betjening
 • Fuld længde 18 cm nydelse

Ulemper:

 • Den kommer i en papkasse, jeg synes godt at der kunne medsendes en opbevaringspose.

Min egen oplevelse

I 90’erne gjorde jeg mit første dildo vibrator køb. Jeg var 15 år og meget fremme i skoene og nysgerrig af natur. Jeg trak den i en automat og til trods for at den larmede så jeg tror hele vejen kunne følge med, så glemmer jeg aldrig , den allerførste gang. Jeg lod den sorte dildo kører hen over klitten. Det var intenst, pirrende og fucking godt, jeg var solgt og klar til eventyr.

Nostalgi og gensynsglæde

Så det var et nostalgisk gensyn med en klassisk sort dildo vibrator, i “ nye klæder”. Den er mere kraftfuld, batterierne er kommet i et udtageligt hylster, så de ikke ligger og rasler når den kører. Den er blevet meget mere støjsvag, overfladen er fløjlsblød og lækker. Den har givet både min kone og jeg gode klit orgasmer.

Anbefales til

Vi kan varmt anbefale denne sorte dildo vibrator, til begyndere. Jeg er sikker på at mere erfarne bruger inkl. jeg selv som har den og nyder den.


DEN BILLIGE – Baseks Klassisk Realistisk Sort Dildo

sorte dildoer

Tjek prisen her →

Denne frække sorte dildo, er naturtro og fylder de fleste kvinder ud, med kraftige, pirrende vibrationer. Der driver dig på randen af vanvid og dejlige forløsende orgasmer.

Fordele:

 • Realistisk og naturtro
 • Pris: 169 kr
 • 19 cm nydelse og 4 cm omkreds, giver de fleste kvinder følelsen af at være fyldt ud
 • Kraftige, fremtrædende åre, som forstærker nydelsen
 • Kan bruges på kvinden
 • 7 forskellige trin med vibrationsmønstre
 • Kraftfuld vibrator
 • Silikone og ABS plast, giver en stor stiv pik, samtidigt med at den føles blød og lækker
 • Husk 2 AA batterier ( medfølger ikke)
 • Nem at betjene, styres af en knap i bunden

Ulemper:

 • Man modtager den sorte dildo i en kraftig plasticpose. Jeg synes der mangler en opbevaringspose, så den kan opbevares rent og ordentligt.
 • Vibratoren fungere kraftfuldt oppe i skeden, hvilket er super godt, men på klitten synes jeg den er mindre god og kraftfuld.

Min egen oplevelse

I første omgang prøvede jeg dildoen alene, for at få styr på hvordan indstillingerne fungerede og føltes på min egen krop. Jeg startede med at lade vibratoren kæle for min klit, i første omgang blev jeg lidt irriteret.

Fordi vibrationerne ikke føltes så kraftfulde på klitten (min klit elsker kraftfulde og intense vibrationer) men da jeg førte den op i fissen vandt den mig tilbage. Der føltes vibrationerne meget kraftige, dybe og intense, så intenst, at det førte mig overraskende hurtigt til en god sprøjte orgasme.

Lækker pirrende pigesex

Dagen efter besluttede jeg mig at prøve den på min kone. Med min egen erfaring i baglommen, fik jeg vendt ulempen til min fordel.

Jeg bandt min kone til alle fire sengestolper, jeg kyssede, slikkede og nappede hende alle steder på kroppen, lige med undtagelse af fissen.

Den måtte godt drilles og vente på tur, jeg nød synet af, hvordan hun lå og vendte og vred sig i sengen med dunkende, spændt klit. Hun skulle derud hvor hun tiggede og bad om forløsning.

Jeg tændte den sorte dildo på laveste vibration og lod den nærme sig klitten. Førte den drilsk rundt om klitten og kombinerede vibrationerne med at slikke fissen, hver gang hun var tæt på at få orgasme.

Flyttede jeg tungen og gav hende langsomme vibrationer ved siden af klitten, hun bandede mig langt væk og begyndte at tigge. Jeg førte drilsk den sorte dildo op i hendes våde fisse, men kun lige indenfor og ud igen, sådan fortsatte jeg lidt endnu.

Jeg skruede op helt op for vibrationerne og førte den helt i bund, mens jeg lod tungen danse intenst rundt på klitten og gav hende den forløsning hun længe havde bedt om. Hun kom i et løvebrøl og en kraftfuld sprøjte orgasme.

Anbefales til

Jeg kan anbefale denne sorte dildo, både til onani leg og fælles leg med din sex partner. Da den er lydsvag, er den oplagt til diskret solo leg.


REDAKTIONENS UDVALGTE – Sinful Slender Silikone Sort Dildo Medium

stor sort dildo

Tjek prisen her →

Sinful fortjener stor ros for deres Slender Sort Dildo Sinful Slender er en fræk bandit, Denne sorte dildo er en fantastisk vinder, et alsidigt produkt, med mange funktioner. Den kan bruges både vaginalt og analt. Den er medium i størrelsen og passer godt til de fleste.

Vandtæt sort dildo

Den har en kraftig sugekop som kan sættes fast på mange forskellige overflader, udforsk alle dine yndlings stillinger i badet.

Fræk krum bandit

Den lidt krumme bøjning, gør det nemt at nå de gode G-punkter. Den er fremstillet i silikone, hård nok til nemt at indføre i anus, blød og bøjelig nok, til at det føles behageligt og dejligt.

Fræk par leg med harness

Du kan også invitere til fræk par leg, ved at bruge slender i et harness og kneppe din partner i røven eller fissen, mens hænderne kan bruges til at tage et fast greb i håret. Give et klask i røven, sætte neglene i ryggen og kradse eller nive i brystvorterne, kun fantasien sætter grænser

Fordele:

 • Pris: 189 kr
 • Vandtæt sort dildo
 • Genial til brug i badeværelset, giver mulighed for at eksperimentere med forskellige sexstillinger.
 • 14,5 cm ren nydelse
 • Omkreds 2,8 cm.
 • Lugtfri silikone, glat blød overflade, med stadig hård nok til nemt at indføre i analt.
 • Kraftig sugekop dildo.
 • Kan bruges af hende og ham
 • Kan bruges både vaginalt og analt
 • Nem at betjene
 • Kan bruges i harness til fræk par leg

Ulemper:

 • Den ankommer i en fin papæske, men jeg synes der mangler en opbevarings pose, så den opbevares ordentligt og rent.
 • Jeg har intet dårligt at sige om sorte slender dildoer. Det er og bliver en vinder med mange muligheder (Det sikre valg om man vil) .

Min egen oplevelse

Der går længe imellem at jeg bliver overrasket, men Slender tog bogstaveligt talt Røven på mig.

Jeg elsker at slippe fantasien løs og have flere valgmuligheder, alt efter hvad jeg er i humør til, det giver Slenders sorte dildo mig rig mulighed for.

Tag mig hårdt

Nogen gange må det godt være råt og ukompliceret ta mig i håret, ryk mig rundt, bid mig i læben og knep mig dyrisk, hårdt og ligepå.

Kender du det ? har vi ikke alle brug for engang imellem, at låse den romantiske og pæne “lillepige” inde i skabet og lade vildkatten losse døren ind og tage hvad hun vil ha, uden at overtænke situationen.

Det gjorde min fantastiske kone, den anden dag. Jeg var pænt frustreret og irriteret over en episode på min arbejdsplads, jeg gik og muggede.

Hun blev pludselig meget fast i blikket og gik målrettet over og kyssede mig sultent, hev mig i håret og trak af med mig, som en anden huleboer. Jeg fik besked på at holde kæft og lystre hendes anvisninger, hun lossede døren op ind til soveværelset og førte mig ind, flåede mit tøj af og smed mig hen over sengen.

“Gør hvad jeg siger”

Jeg stod op på alle fire og fik besked på at kigge lige ud. Jeg mærkede et par hårde klask på røvbalden og den søde sviende fornemmelse ramte kroppen. Hun gav mig sgu en regulær røvfuld, spredte mine balder og stak slender op i min våde fisse, trak den ud og førte den op i min røv og kneppede mig.

Det gjorde ondt og godt på en og samme tid, hun trak den sorte slender dildo ud inden jeg nåede at komme, hun tog harness på og satte slender i, hun kneppede mig hårdt og brutalt, mens hun med den ene hånd havde et fast greb i mit hår og den anden hånds negle borede sig ned i den ene balde.

Det var frækt og befriende at hun gav mig, hvad jeg fortjente og tog mig som hun havde lyst til den dag.

Jeg elsker rollespil, jeg elsker sex og jeg elsker variation i sexlivet. Jeg har heldigvis en helt fantastisk kone, hun er altid åben og frisk på eventyr. Vi er gode til at give hinanden plads i sengen og gode til at aflæse hinandens stemning, humør og lyst.

Anbefales til

Slender Sort Dildo får vores varmeste anbefaling, den er fantastisk, alsidig og multifunktionel.

Slender kan bruges af alle, både nybegynder og de mere erfarne bruger. Jeg synes man får et godt produkt til en skarp pris på 189 kr


TIL NYBEGYNDERNE – Baseks Slimline Begynder Sort Anal Dildo

Baseks sort dildo

Tjek prisen her →

Denne frække fyr, er perfekt til nybegyndere, som gerne vil eksperimentere, med anale sexlege.

Du kan bruge den alene eller sammen med din sexpartner. Dens sugekop i enden fungere også som stop og sikre en tryg oplevelse, så den ikke forsvinder. Sugekoppen, giver mulighed for håndfri leg, den kan placeret på alle glatte falder.

Den er vandtæt og kan give mange frække nydelser i badet.

Fordele:

 • Pris: 99 kr.
 • 13,5 cm. ren nydelse
 • 2,9 cm. omkreds
 • Det slanke realistiske design, gør den perfekt til en nybegynder eller opvarmning af anus.
 • Den kan bruges af både ham og hende.
 • Den kan bruges til par leg såvel som alene
 • Vandtæt sort dildo
 • Fremstillet i blød silikone
 • Nem at indføre og betjene

Ulemper:

 • Den ankommer i en hård plasticpose. Jeg synes at der mangler en opbevaringspose.
 • Jeg synes sugekoppen/stop funktionen er lidt lille. Men altså den er stadigvæk til at styre, så måske det bare er min holdning – den er hvertfald ikke gledet op i mig ved et uheld :-).

Min egen oplevelse

Efter en hård dag på jobbet, kom jeg træt hjem, men den træthed forsvandt hurtigt. Da jeg inde fra vores soveværelse kunne hører nogle frække støn.

Jeg listede hen til døren, som stod på klem og kunne kigge lige ind i sengen, hvor min kone lå og onanerede, fuck et frækt syn.

Hun var så opslugt af sin egen leg, at hun ikke havde hørt at jeg var kommet hjem, så jeg blev stående og nød synet, mens liderligheden bredte sig i min krop.

Jeg kunne se, at der på sengen lå forskellige vibratorer og at hun lå og legede med vores “pingvin” (Womanizer klit stimulator).

Jeg kunne hører på hende, at hun var ved at komme, så jeg tænkte, at jeg hellere måtte hjælpe hende færdig. Jeg gik ind i soveværelset, vi smilede frækt til hinanden og mens jeg fastholdt hendes blik, gik jeg over til skabet og fandt en sort anal dildo. Jeg fik hende til at løfte røven, så jeg kunne lægge en pude under hendes røv.

Jeg beordrede hende til at sætte klit stimulatoren på igen, jeg stak analdildoen op i fissen på hende. Så den blev våd af hendes egne safter, og førte den derefter ind i røven på hende og gennemkneppede hendes røv til hun brølede orgasmen ud i rummet.

Hvad der derefter skete, er en helt anden historie, for vores leg, var først lige begyndt.

Anbefales til

Den kan bruges til anal sex, Den er ideel til nybegynder, og til anal opvarmning inden brug af større analplugs / analdildoer. smukt design.


God sex på Budget

Man plejer at sige, at pris og kvalitet hænger sammen, men Jeg kan allerede afsløre nu, at man godt kan have god og spændende sex på budget. For med ovenstående anmeldelse og test af sorte dildoer er der ingen tvivl om, at med valget af én af disse, så er du ikke helt galt på den.

Der er hvertfald ingen tvivl om, at sorte dildoer er og vil bare være en vinder blandt mange andre produkter, og derfor vil vi selvfølgelig også anbefale dem til dig.

Vi håber i øvrigt, at du er blevet klogere på hvilke sorte dildoer du bør købe via ovenstående indlæg. Vi kan som du kan læse dig frem til anbefale dem alle. Nu har vi skåret produkterne ned til de 4 bedste på markedet. Så er det din opgave at finde lige netop den model udfra ovenstående, som du bedste kan lide.

God sex Regel nr 1

Det er altid spændende at gå på opdagelse med sin sex flirt, min egen regel nr 1 er, vær nysgerrig, prøv altid produktet på dig selv, før du prøver det af på din partner, så du ikke skal bruge tid på at finde ud af hvordan det virker og hvad det kan undervejs.

Vi er alle forskellige, derfor er oplevelsen som regel også forskellig, men hvis du som udgangspunkt ved hvordan det føles på dig selv.

Har du en god ide om, hvilke oplevelser du kan give din partner, jo mere sikker du virker, jo mere kan din partner føle sig i trygge hænder og give sig hen til nydelsen.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here