Glas Dildo – Her er de bedste

958

Når man snakker om sexlegetøj, er dildoen mest populære. Man siger at enhver kvinde burde eje mindst én glas dildo.

Vi har derfor lavet en test og prissammenligning af disse glas dildoer. På den måde kan du finde de absolut bedste på markedet, og dermed være helt tryg når du skal købe din glasdildo.

Testen er udformet således, at vi på baggrund af spørgeskemaer har skåret ned til 5 glasdildoer, som en af vores produkttestere herefter har testet.

Ønsker du blot at se hele udvalget af glas dildoer hos Dk’s bedste & billigste forhandler, så klik her →


 

SINFUL CURVY GLAS DILDO – Den Billige

Sinful curvy glas dildo

Tjek prisen

Denne dildo, er den mest simple af dem jeg modtog.

Den har en let curved facon, en blød runding i toppen, som forstiller et pik hoved. Forneden er der en fod, som gør at du kan have den stående.

Den er af helt klar glas. Ingen riller eller dutter. I begyndelsen, synes jeg at den var utrolig kedelig at se på, sammenlignet med de andre glasdildoer. Men jeg er efterhånden begyndt at kunne lide den.

Selvom det er den, som kommer tættest på at ligne en rigtig pik, er det ikke på en gusten måde. Den er også super enkelt og elegant.

Anmeldelsen

Sinful’s Curvy Glas Dildo er som sagt, den mest simple af de fire dildoer. I begyndelsen, havde jeg egentlig ikke nogle forventninger. men igen.. Man ved jo aldrig. Måske vil man blive overrasket. Det var præcis det jeg tænkte, inden jeg skulle prøve denne glasdildo.

Det er ikke fordi at den er skuffende. Den hører bare til i den billige ende. Og det er der selvfølgelig også noget unikt over. Derfor vil jeg nok kalde denne glas dildo / glas sexlegetøj for den gode begynder glas dildo.

Sinful’s Curvy Glass Dildo – Specifikationer:

 • Materiale: Glas
 • Ftalatfri: Ja
 • Blyfri: Ja
 • Allergivenlig: Ja
 • Længde: 16 cm. Hvoraf ca. 15 cm. Kan indføres
 • Diameter: 4 cm. (bredeste sted)
 • Vandtæt: Ja
 • Glidecreme: Alle typer.

SINFUL GROOVE GLASDILDO – Testvinder

Sinful Groove Glass Dildo

Tjek prisen

Dette er den mindste og letteste af de dildoer jeg modtog.

Dens facon er let curved og består af sammensatte kugler af forskellige størrelser. Jeg mener, at det er denne slags glasdildo, som bliver brugt mest i pornofilm.

Denne glas dildo kan anvendes til mænd, kvinder og par.

Anmeldelsen

Denne dildo ser ikke ud af utrolig meget, i hvert fald ikke, sammenlignet med udseendet på dem fra Icicles. Men som man nu siger ”man skal ikke dømme en bog på udseendet.” Det er helt korrekt i denne situation.

Den sikrer tilfredsstillelse og klimaks, hvilket pretty much er dens formål jo.

Sinful’s Groove Glass Dildo – Specifikationer:

 • Materiale: Glas
 • Ftalatfri: Ja
 • Allergivenlig: Ja
 • Længde: 16 cm.
 • Diameter: 4 cm. (bredeste sted)
 • Medfølger: Satin opbevaringspose

ICICLES NO. 5 – Favorit

Billig glasdildo

Tjek prisen

Jeg er helt vild med udseendet på icicles dildoer. Denne glas dildo, er jo ikke bare et stykke sexlegetøj, men et kunstværk!

Den er meget let curved, pæn glat overflade af klar glas, en blød bue i toppen, som udformer et pikhoved. I bunden, har den en rund fod, som gør at den kan stå.

Rundt om skaftet, er der udformningen af en spiral, som er farvet i en smuk blå farve, som skifter intensitet, alt efter hvilken vinkel du ser dildoen fra.

Det er ret imponerende og jeg er helt forelsket i denne glasdildo.

Anmeldelsen

Denne glas dildo er udover sit unikke look, også en fornøjelse at bruge. Jeg må bare sige, at sådan en glasdildo som denne virkelig kan noget specielt. Du skal derfor ikke været et sekund i tvivl om, at det er et produkt, som du virkelig vil synes godt om.

Som med andre sexlegetøj produkter, og generelt alle produkter man køber, så vil der være en tilvænningsperiode. Denne periode er dog, relativ lille for sådant glas sexlegetøj og specielt denne bedste glas dildo i test. Der skal derfor lyde en klar anbefaling til denne. Du vil ikke fortryde dette køb!

Icicles Number 05 – Specifikationer:

 • Materiale: Glas
 • Ftalatfri: Ja
 • Latexfri: Ja
 • Allergivenlig: Ja
 • Vandtæt: Ja
 • Længde: 18 cm. (16 cm. Kan indføres)
 • Bredde: 3,8 cm. (bredeste stykke)
 • Vægt: 301 g.

ICICLES NO. 18 – Nyhed

Bedste glas dildo test

Tjek prisen

Og nu, til den jeg har glædet mig mest til! Og jeg havde aldrig troet, at jeg på noget tidspunkt, skulle kalde en dildo, for smukt. Men denne dildo, er utrolig flot.

Det er den største og tungeste af de fire dildoer jeg modtog, hvilket er en smule skræmmende for mig, men jeg er så imponeret over dette håndværk.

Denne dildo er meget curved, idéel til stimulering af g-punktet. Den har samme runding til pikhoved øverst, skaftet er dækket til i blå dutter og i enden, er der to kugler, hvor i den sidste, er en rød blomst.

Der er tydeligvis lagt meget arbejde i dette produkt, både med hensyn til håndværk men også selve idéen.

Jeg er meget imponeret over udseendet på dette produkt og hvis det ikke var fordi, at jeg ville skåne min familie og andre gæster, for en uønsket invitation til mit sexliv, havde jeg givet den en æresplads i min lejlighed.

Anmeldelsen

Det faste og hårde materiale, som glas jo er, har sine ulemper. I hvert fald i mit tilfælde.

Jeg tror simpelthen, at det bliver for hårdt og for urokkeligt.

Hvis man tager en rigtig penis som eksempel; der hård, men den har også bevægelse, den er ikke urokkelig og den kan bøje sig i skeden. Det gør en glasdildo ikke, den borer sig bare igennem, den følger ikke skedens form og bevægelse.

Og det var ikke en overvejelse jeg havde, før jeg gik i gang.

Icicles Number 18 – Specifikationer:

 • Materiale: Hærdet glas
 • Allergivenlig: Ja
 • Vandtæt: Ja
 • Længde: 18,5 cm. (12 cm. Kan indføres)
 • Diameter: 3,9 cm (bredeste stykke)
 • Vægt: 300 g.

Max passion

Tjek prisen

Max passion er generelt kendetegnet ved deres flotte og unikke design. Det samme gør sig selvfølgelig gældende for deres glasdildoer. Der er ingen tvivl om, at du heller ikke bliver skuffet over denne model. Det er grundlæggende det samme for alle produkter i denne anmeldelse.

Den er produceret i splintfri glas, og derfor kan du sagtens komme til at tabe den. Uden du eksempelvis skal være nervøs for, at bruge den efterfølgende. Yderligere tilbyder den lidt kurvede form, at den udover at fungere som en vaginal glas dildo også kan bruges til anal stimulation. Det vil sige som g punkts glas dildo.

Den er ualmindelig billig, så hvis du vil have et produkt med flere funktioner. Som også har et flot design, så er denne model et rigtig godt bud.

Max Passion – Specifikationer:

 • Materiale: Hærdet glas
 • Allergivenlig: Ja
 • Vandtæt: Ja
 • Længde: 20 cm.
 • Diameter: 3,5 cm.
 • Vægt: 250 g.

 

Om produkttesten

I dag findes der et bredt udvalg af dildoer. De findes i forskellige størrelser og former, i forskelligt materiale, med forskellige funktioner og i forskellige farver. Der er noget til enhver smag.Der findes g-punks dildoer, strap-on dildoer, sugekop dildoer, dobbeltdildoer, dildoer af stål, dildoer af silikone, dildoer med vibratorer og så er der de realistiske dildoer, som er hudfarvede og ligner rigtige penisser med blodåre og testikler.

Personligt, har dildoen ikke været det sexlegetøj som interesserede mig mest. At få stukket en eller anden ting op i mig, som ikke er en rigtig penis, var ikke noget som tændte mig. Tværtimod.

Jeg er også utrolig kræsen, når det kommer til udseende og materiale. Der er noget ved de realistiske dildoer, som skræmmer mig en smule og de der pris- og hjerte vindende silikone dildoer, ligner noget fra det ydre rum. Det er nok ikke en så populær holdning at have, men helt ærlig. Jeg vil ikke kneppes af noget som minder mig om Buzz Lightyear.

Det er faktisk først efter, at jeg har oplevet mine første skedeorgasmer, at jeg har fundet en interesse i dildoen.

Og der er noget frækt ved glasdildoen. Tanken om at den er kold og gennemsigtig, så når du bruger den, er der mulighed for at se lige igennem dig, er pirrende.

Jeg finder dem også utrolig smukke og æstetiske, specielt dem fra mærket ICICILES, som jeg længe har haft et øje til.

De mundblæste glas, med farvede knopper og riller er så tilfredsstillende bare at se på.

Jeg har modtaget fem dildoer.

To fra sinful’s eget mærke, to fra icicles og én fra Max Passion.

Først og fremmest, er indpakningen på dem alle sammen super fine. De er alle sammen i papæsker.

Glas dildo billede

Sinful’s glasdildoer (Indpakning)

Dildoerne fra sinful har et billede af produktet på en hvid forside, hvor de fem andre sider er sorte. På bagsiden, står der informationer og beskrivelse af produktet med hvid skrift.

Indpakningens design er elegant og minimalistisk, som jeg synes udståler renlighed og elegance, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Man åbner æsken foroven, hvor man så kan trække en plastiskbeholder ud. Produktet ligger i plastikbeholderen og der medfølger en sort stofpose af satin.

Generelt er indholdet og opbevaringen udmærket. Jeg synes dog, at det kunne være federe, hvis man havde alternativer til al plastikken, da så mange i dag er mere miljøbeviste.

Icicles’ glasdildoer (Indpakning)

Dildoerne fra icicles har også et billede af produktet på en hvid forside, men også på tre andre sider. På bagsiden kan man en beskrivelse af produktet plus nummeret på modellen.

Æsken har også en låge-forside, som kan åbnes og lukkes ved hjælp af et lille håndtag og magneter. Når man åbner, kan man se produktet og på bagsiden af lågen, kan man også her, læse beskrivelsen af produktet.

Mit førstehåndsindtryk med denne indpakning var med klart mere begejstring, end med sinfuls indpakning.

Jeg har altid nydt maksimalisme mere end minimalisme, men kan på mange områder godt se fordelene ved minimalisme. For eksempel når man, som i denne situation, forsøger at sælge et produkt.

Jeg synes egentlig at minimalisme er stærkt overvurderet, men når man sælger et produkt, så virker det altså. Der er noget ved et simpelt udseende på en indpakning. Det virker bare mere ærligt.

Det kan nemlig godt virke som om, at man prøver at kompenserer for et eller andet, når man fodre se-sansen med for mange indtryk.

Det er slet ikke fordi jeg hader icicles indpakning, jeg tror bare at finder det en smule unødvendigt og jeg ville nok fortrække det mere simpelt. Æsken åbnes foroven, hvor man trækker en beholder lavet af noget (skumgummi???)

Her medfølger ikke en stofpose.

Når det så er sagt, så kan jeg rigtig godt lide, når stofposer medfølger, da de er oplagt til at opbevaring af sit sexlegetøj.

Man kan selvfølgelig også beholde papæskerne til efterfølgende opbevaring.

Glas dildo til par

Opsummering

For at opsummere det hele; det har været en sjov og anderledes oplevelse at prøve dildoer lavet af glas. Jeg vil ikke anbefale det til kvinder, som ikke har prøvet andre dildoer, men hvis man alligevel gerne vil købe en glasdildo som ”nybegynder”, er det vigtigt man er forsigtigt, specielt hvis en anden person, bruger den på dig.

Der var udfordringer ved at bruge en dildo af dette materiale. Det hele spiller sammen, den hårde overflade, vægten og det faktum, at den er ubøjelig. Det var svært at finde en rytme, da jeg brugte dem, men efterhånden vil man blive mere tryg og jeg tænker, at man nærmere vil se disse udfordringer, som ekstra pirrende faktorer.

En opdagelse jeg gjorde mig, var at det også føles godt, at stimulere klitoris med hovedet af dildoerne. På den måde kan du også bruge flere dildoer sammen.

Jeg indførte Sinful’s Groove Glass Dildo oppe i mig samtidig med, at jeg brugte Icicles Number 18. ovenpå, hvilket resulterede til en fantastisk orgasme.

Et plus ved glasdildoen er, at du både kan nedkøle dem og opvarme dem, for at opnå ekstra nydelse. Man kan for eksempel putte dem i en skål med enten kold eller lunken/varmt vand. Det kan være sjovt og frækt at eksperimentere med. Og udover det, så kan du anvende hvilken som helst slags glidecreme, da det ikke vil skade sexlegetøjet.

Husk dog altid at rengøre dem jævnligt og grundigt, efter brug for passe på legetøjet. Dog tror jeg ikke, at det vil forringe dildoens levetid, men i så fald for hygiejnens skyld.

Bedste glas dildo

Og nu til bedømmelsen

Jeg bedømmer produkterne både ud fra førstehåndindtryk, andenhåndsindtryk og selvfølgelig, efter jeg har prøvet dem.

Testvinderen er uden tvivl dildoen Icicles Number 05. Den er smuk at se på og det var den som overraskede mig mest, med hensyn til at give nydelse. Produkterne fra Icicles har lige dét ekstra, som gør oplevelsen lige en tand bedre.

Når det så er sagt, så er dildoerne fra Sinful også gode. Specielt Sinful’s Groove Glass Dildo, som jeg også synes fortjener en sejr i denne anmeldelse. Jeg synes den er Bedst til pris, da den kun koster 179 kr., men giver de skønneste orgasmer.

Der er egentlig ik så meget at sige om Sinful’s Curvy Glass Dildo. Den fungerer som dildo og ville være udmærket til en, som ikke før har prøvet glasdildoer.  

Icicles Number 18. fortjener næsten også en klapsalve, for at være et lille kunstværk.

Jeg håber stadig, at jeg kan få arrangeret en diskret udstilling af den, i min lejlighed.

Dem kan de bruges af:

Glas Dildo til par: ✓
Glas Dildo til kvinder: ✓
Glas Dildo til mænd: ✓

Glas dildo til mænd

Glas Dildo Guide

Jeg har længe gået og kigget på de ret fine glasdildoer fra Icicles/Pipedream. De er i mine øjne smukke og meget æstetiske. Og glas er ikke noget jeg har haft nogen erfaringer med.

Efterhånden tog min nysgerrighed dog over, så jeg begyndte at dykke ned i hvad andre havde at sige om dem. Jeg søgte ind på diverse sider og chats og læste løs.

Meningerne om glaslegetøjet var mange. Nogen få holdt fast i de var for hårde, andre priste den glatte overflade, men ingen nævnte noget om at de var kolde. Det trickede min nysgerrighed endnu mere.

Jeg er heldigvis udstyret med en helt masse af den egenskab,  og parret med mit åbne sind og eventyrlyst kaster jeg mig rigtig tit ud i eksperimenter. Ting skal prøves af. Jeg besluttede mig for at købe en.

Så skulle jeg bare finde ud af hvor jeg skulle købe den. Og lige pludselig var nettet en kæmpe overflod af alskens legetøj i glas – i alverdens former, farver og størrelser. Det var ret overvældende og ret svært at vælge.

Jeg endte med at bestille en helt glat stav i en blød, lyserød farve, og så var det bare at vente på den kom.

Efter 3 dage lå der så en pakke i postkassen da jeg kom hjem fra job. Det kriblede lidt i maven da jeg pakkede op. Den var lige så fin som jeg havde forventet. Og nyt legetøj giver mig altid lidt kriller i maven.

Glas dildo til kvinder

Eksperimentet

Jo den føltes lidt kold i min hånd lige først,  jeg gøs lidt. Men på den anden side har det altid været spændende at lege med temperaturer osse. Den blev hurtigt lunere,  og ganske behagelig. Så nu var det tid til første forsøg.

Det var en succes med vores glas dildo!

Fordi den jo er glat er den nem at have med at gøre,  og fordi den er af glas kan du bruge præcis den glidecreme du foretrækker hvis du har brug for det.

Jeg har diabetes og kan derfor have brug for creme af og til,  og det er superlækkert jeg bare kan bruge min yndlings uden at skulle tage hensyn til om legetøjet er lavet af plastic,  gummi,  silikone eller er en UR3 dildo.

Ja glasdildoen er hård,  så man skal ikke bare gå til den af alle kræfter – så kan man godt komme til at ramme for højt oppe og så gør det altså ondt.

Men fordi de er lavet af hærdet glas behøver man heller ikke  være alt for forsigtig. De kan altså holde til ret meget.

Bagefter

Jeg er blevet lidt af en glasoholic efter min første oplevelse,  og lige nu er det glassene jeg jagter. Og hvilken verden af former og farver jeg her er dykket ned i.

Mit seneste fund er en lækker sag i klart glas med en “fod” – hvis man kan kalde den det – af en kugle i lyserødt glas med små katteører på. Jeg måtte simpelthen bare eje den – så uimodståelig sød.

Glas dildo til kæresten

Jeg var sikker på min kæreste osse ville blive begejstret for glasset, så efter et par måneders tid hvor vi ivrigt afprøvede diverse modeller sammen – med mig som den glade modtager – købte jeg så den første glas-butt plug til ham. Jeg glædede mig til at overraske ham med den.

Og overrasket blev han bestemt . Han “forelskede” sig omgående i den efter den aften,  og nu er han en lige så ivrig glas”jæger” som jeg. Vi finder hele tiden nye former, modeller,  farver og typer vi lige er nødt til at teste,  og samlingen er ved at være stor.

Glas vibrator

På et tidspunkt fandt vi en flot, guldgraver sag med plads til et lille vibrator-æg,  så man kunne få samme følelse som med en gummi-vibrator.

Det skal jo prøves – er vores motto,  selvom ingen af os i virkeligheden er de store fans af netop vibratorer. Og i glas-udgaven er vi så heller ikke så vilde med det “rysteri”. Det gør ikke rigtig noget for nogen af os,  så det bliver ved dette ene forsøg.

Dem der godt kan lide vibratorer vil måske endda blive en lille smule skuffede – jeg synes i hvert fald ikke der var helt så meget smæk på som i gummi-udgaverne. Men der er helt sikkert fans af dem derude. Der kan osse blive for meget drøn på.

Det oplevede jeg med en fiks lille blå model, der uden på æsken lovede sol, måne og lykkelige enhjørninger hvis man brugte denne type. Desværre oplevede jeg at jeg gik og “summede” i trussen hele dagen – og bestemt ikke på den gode måde. Så nej,  jeg er bestemt  ikke nogen stor fan af legetøj der kan dét.

Derfor er en glasdildo god:

 • De “pleaser” min æstetiske sans
 • De er fantastiske hvis man vil lege med temperaturer (dog bør de hverken fryses eller koges. Det tåler de alligevel ikke)
 • De er glatte på den dejlige måde,  selvom de måske har forskellige knopper og riller og sjove faconer
 • De er perfekte til anal-lege
 • De kan holdes helt rene og man behøver ikke bekymre sig om evt. lugt

Ja jeg er virkelig begejstret for glas sexlegetøj nu og stiller gerne op med masser af ros af dem hvis nogen skulle tøve med at gøre forsøget. Jeg siger: Det er bare at klø på! Også hvis i vil have sm udstyr i skuffen.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here