Glas dildo guide

105
Jeg har længe gået og kigget på de ret fine glasdildoer fra Icicles/Pipedream. De er i mine øjne smukke og meget æstetiske. Og glas er ikke noget jeg har haft nogen erfaringer med.
I lang tid tænkte jeg at de måtte være alt for hårde og kolde – ikke særlig behagelige med andre ord, og derfor nøjedes jeg med at nyde synet af dem.
For Ja,  de er virkelig fine når de ligger i deres æsker og montrer,  i al deres elegante enkelhed.
Efterhånden tog min nysgerrighed dog over,  så jeg begyndte at dykke ned i hvad andre havde at sige om dem . Jeg søgte ind på diverse sider og chats og læste løs.
Meningerne om glaslegetøjet var mange. Nogen få holdt fast i de var for hårde,  andre priste den glatte overflade,  men ingen nævnte noget om at de var kolde. Det trickede min nysgerrighed endnu mere – jeg er heldigvis udstyret med en hel masse af den egenskab,  og parret med mit åbne sind og eventyrlyst kaster jeg mig rigtig tit ud i experimenter. Ting skal prøves af..
Jeg besluttede mig for at købe en.
Så skulle jeg bare finde ud af hvor jeg skulle købe den. Og lige pludselig var nettet en kæmpe overflod af alskens legetøj i glas – i alverdens former,  farver og størrelser. Det var ret overvældende og ret svært at vælge.
Jeg endte med at bestille en helt glat stav i en blød,  lyserød farve,  og så var det bare at vente på den kom
Efter 3 dage lå der så en pakke i postkassen da jeg kom hjem fra job. Det kriblede lidt i maven da jeg pakkede op. Den var lige så fin som jeg havde forventet. Og nyt legetøj giver mig altid lidt kriller i maven.

EKSPERIMENTET

Jo den føltes lidt kold i min hånd lige først,  jeg gøs lidt. Men på den anden side har det altid været spændende at lege med temperaturer osse.
Den blev hurtigt lunere,  og ganske behagelig. Så nu var det tid til første forsøg.

Det var en succes med vores glas dildo!

Fordi den jo er glat er den nem at have med at gøre,  og fordi den er af glas kan du bruge præcis den glidecreme du foretrækker hvis du har brug for det.
Jeg har diabetes og kan derfor have brug for creme af og til,  og det er superlækkert jeg bare kan bruge min yndlings uden at skulle tage hensyn til om legetøjet er lavet af plastic,  gummi,  silikone eller er en UR3 dildo.
Ja glasdildoen er hård,  så man skal ikke bare gå til den af alle kræfter – så kan man godt komme til at ramme for højt oppe og så gør det altså ondt.
Men fordi de er lavet af hærdet glas behøver man heller ikke  være alt for forsigtig. De kan altså holde til ret meget.

BAGEFTER

Jeg er blevet lidt af en glas-oholic efter min første oplevelse,  og lige nu er det glassene jeg jagter. Og hvilken verden af former og farver jeg her er dykket ned i.
Mit seneste fund er en lækker sag i klart glas med en “fod” – hvis man kan kalde den det – af en kugle i lyserødt glas med små katteører på. Jeg måtte simpelthen bare eje den – så uimodståelig sød.

KÆRESTEN MED  PÅ GLAS DILDOER

Jeg var sikker på min kæreste osse ville blive begejstret for glasset,  så  efter et par måneders tid hvor vi ivrigt afprøvede diverse modeller sammen – med mig som den glade modtager – købte jeg så den første glas-butt plug til ham. Jeg glædede mig til at overraske ham med den.
Og overrasket blev han bestemt  . Han “forelskede” sig omgående i den efter den aften,  og nu er han en lige så ivrig glas”jæger” som jeg.
Vi finder hele tiden nye former,  modeller,  farver og typer vi lige er nødt til at teste,  og samlingen er ved at være stor.

GLAS VIBRATOR

På et tidspunkt fandt vi en flot, guldgraver sag med plads til et lille vibrator-æg,  så man kunne få samme følelse som med en gummi-vibrator.
Det skal jo prøves – er vores motto,  selvom ingen af os i virkeligheden er de store fans af netop vibratorer.
Og i glas-udgaven er vi så heller ikke så vilde med det “rysteri”. Det gør ikke rigtig noget for nogen af os,  så det bliver ved dette ene forsøg.
Dem der godt kan lide vibratorer vil måske endda blive en lille smule skuffede – jeg synes i hvert fald ikke der var helt så meget smæk på som i gummi-udgaverne. Men der er helt sikkert fans af dem derude. Der kan osse blive for meget drøn på.
Det oplevede jeg med en fiks lille blå model,  der uden på æsken lovede sol,  måne og lykkelige enhjørninger hvis man brugte denne type.
Desværre oplevede jeg at jeg gik og “summede” i trussen hele dagen – og bestemt ikke på den gode måde. Så nej,  jeg er bestemt  ikke nogen stor fan af legetøj der kan dét.
Glasdildoen passer perfekt til mig bl.a fordi:
  • De “pleaser” min æstetiske sans
  • De er fantastiske hvis man vil lege med temperaturer ( dog bør de hverken fryses eller koges. Det tåler de alligevel ikke)
  • De er glatte på den dejlige måde,  selvom de måske har forskellige knopper og riller og sjove faconer
  • De er perfekte til anal-lege
  • De kan holdes helt rene og man behøver ikke bekymre sig om evt. lugt
Ja jeg er virkelig begejstret for glassene nu og stiller gerne op med masser af ros af dem hvis nogen skulle tøve med at gøre forsøget. Jeg siger : Det er bare at klø på! Også hvis i vil have sm udstyr i skuffen.
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here