Dildomaskine – De bedste dildomaskiner i test

202

Med nutidens teknologi er der næsten intet, der ikke kan lade sig gøre. Det er nu også muligt at have følelsen af at have sex med et andet menneske, uden at der er andre mennesker til stede.

Dette er utrolig gavnligt for folk, der ikke har en fast partner, eller folk som bor alene, og som savner noget seksuelt stimulans.

Med disse dildomaskiner kan du i høj grad få den tilfredsstillende og frække følelse af at have sex med et andet menneske, selvom det er en maskine, der gør hele arbejdet. Det eneste, du skal gøre, er at lægge dig klar og nyde den fantastiske og realistiske følelse.

Læs med her, hvor der er samlet en oversigt over de ti bedste dildomasker i test, hvis du ønsker at vide mere om disse maskiner.

 

F-Machine Gigolo Sexmaskine – Testvinder

the f machine gigolo fuck machine

Tjek prisen her

 

Denne dildomaskine er yderst kraftfuld og kinky. Denne dildomaskine kan i sandhed alt, hvad du drømmer om og meget mere til.

Den kan justeres til at passe dine behov og ønsker perfekt og kan i høj grad tilfredsstille dig. Maskinen kan justeres, så både hastigheden og dybden på stødene passer perfekt til dig og dine fantasier og kan bruges i mange forskellige stillinger.

Denne dildomaskine er styret via en trådløs fjernbetjening, hvilket også åbner op for muligheden for at invitere en dominant eller partner til at være med til legen. Her kan vedkomne tage fuld kontrol over din nydelse og din seksuelle oplevelse.

Den har en lydsvag motor og er meget kompakt i størrelsen, hvilket gør det nemt at opbevare den et diskret sted.

Når du køber denne dildomaskine, medfølger der en dildo, men du kan også købe andre dildoer, der kan bruges med denne maskine.

Denne dildo har i høj grad fortjent titel som testvinder, da du er sikret mange timers nydelse og frække lege, både når det kun er dig som er tilstede, men også seksuelle lege, som du kan invitere andre med indenfor til.

Fordele

 • Yderst justerbar
 • Styret via trådløs fjernbetjening
 • Dildo medfølger

Ulemper

 • Høj pris.

 

You2Toys Love Machine Sexmaskine – Bedst til begynderen

you2toys love machine sexmaskine

Tjek prisen her

 

Med denne dildomaskine får du i sandhed et alsidigt og multifunktionelt produkt, der kan tilfredsstille alle dine lyster. Både mænd og kvinder kan nyde dette fantastisk frække produkt, og den medfølgende fjernbetjening, som dildomaskinen styres af, gør, at du med fordel kan lade din partner tage kontrollen over din seksuelle oplevelse med denne maskine.

Når du køber produktet, medfølger der et hav af tilbehør, i form af mange forskellige dildoer og vibratorer, og du finder virkelig alt, hvad hjertet og kroppen begærer.

Denne dildomaskine er utrolig god til begynderen, fordi den er simpel og enkel at bruge. Der medfølger som nævnt en masse tilbehør, og man får altså et rigtig godt starterkit her.

Man kan ikke justere selve positionen af dildoen særlig meget, men den er stadig yderst fræk og tilfredsstillende og kan stadig bruges på utrolig mange forskellige måder.

Det, at den både kan vibrere og støde, gør virkelig dette produkt ekstra frækt og pirrende.

Fordele

 • Yderst multifunktionel
 • Masser af medfølgende tilbehør
 • Styres via fjernbetjening

Ulemper

 • Er ikke særlig justerbar.

 

LoveBotz Robo Fuk Justerbar Sex Maskine – Bedst til prisen

love botz robo fuk adjustable sex machine

Tjek prisen her

 

Denne dildomaskine er fysisk meget lille og kompakt sammenlignet med andre dildomaskiner. Den er let at pakke sammen og opbevare et diskret sted, og du kan sågar tage den med et andet sted hen.

Dog er den stadig utrolig kraftfuld og effektiv og kan i høj grad sikre dig utallige timers frække lege med dig selv.

Plastskallen, som sidder på denne dildomaskine, gør den yderst støjsvag, så du kan sagtens bruge den uden din underbo laver støjklager.

Der medfølger to forskellige stykker udstyr til denne dildomaskine, hvor det ene er en almindelig dildo, mens det andet er en onani attachment, der gør, at maskinen både kan nydes af mænd og kvinder.

Den er derfor også perfekt til par, da begge parter kan få utrolig meget glæde og tilfredsstillelse ud af denne, og mange par finder det enormt pirrende og frækt at se hinanden bruge denne dildomaskine.

Det anbefales, at du bruger en god glidecreme med dette produkt for at få den frækkeste oplevelse overhovedet muligt.

Fordele

 • Meget kraftfuld
 • Meget kompakt
 • Kan bruges både af mænd og kvinder

Ulemper

 • Kan ikke vibrere.

 

Fetish Fantasy The Bigger Bang Thrusting and Rotating Sex Maskine

fetish fantasy the bigger bang thrusting and rotating sex maskine

Tjek prisen her

 

Denne dildomaskine er både utrolig effektiv, men samtidig også meget handy og kompakt.

Den giver fantastiske orgasmer og lægger op til utrolig mange timers seksuel nydelse. Denne dildomaskine sørger for, at du kan få følelsen af ægte sex, uden at skulle indblande andre mennesker.

Den er utrolig kompakt og kommer i en rejsetaske, hvilket betyder, at du nemt kan have den med dig på weekendture og lignende.

Den har en utrolig effektiv og kraftig motor, på trods af dens kompakte størrelse, og kan virkelig give dig nogle fantastisk frække seksuelle oplevelser, og du kan være helt sikker på at blive tilfredsstillet.

Der medfølger to forskellige dildoer, som begge er utrolig udrustede, og som virkelig kan sikre dig nogle frække og pirrende oplevelser.

Den kan både styres via kontrolpanelet som sidder på dildomaskinen, men den kan også styres via den medfølgende fjernbetjening. Dette betyder, at du også kan invitere din partner til at tage styringen over din nydelse, hvilket for nogle mennesker kan virke enormt frækt og pirrende.

Fordele

 • Den kan både rotere og støde
 • To forskellige dildoer medfølger
 • Kan styres via kontrolpanel og fjernbetjening

Ulemper

 • Kan være lidt skrøbelig.

 

Louisiana Lounger Sex Maskine

louisiana lounger sex maskine ny

Tjek prisen her

 

Denne dildomaskine er på ingen måde lille eller kompakt. Denne dildomaskine består nemlig af en hel lounger, som du ligger dig på, for at maskinen kan gøre sit job.

Med denne dildomaskine medfølger der hele 3 forskellige vibratorer, men du kan sagtens bruge den med andre vibratorer også, som passer på denne maskine.

Der medfølger en fjernbetjening, som styrer denne dildomaskine, hvilket betyder, at du enten selv kan styre den, eller også kan du få din partner til at tage styringen over din nydelse. Mange par finder dette enormt frækt og pirrende og elsker at tage kontrollen over hinandens seksuelle nydelser.

Med denne maskine skal du i sandhed bare lægge dig tilrette og vente på, at maskinen begynder at støde dig. Stødende er på 5 til 7,5 cm og vil sikre dig timevis af sjov i soveværelset, enten bare med dig selv eller også med din partner.

Du vil opleve en utrolig realistisk følelse, og du vil få nogle fuldstændig fantastiske orgasmer.

Fordele

 • 3 vibratorer medfølger
 • Kan bære op til 132 kg
 • Kan bruges med andre vibratorer

Ulemper

 • Kan larme meget.

 

F-Machine Pro 3 Sexmaskine

f machine pro

Tjek prisen her

 

Denne dildomaskine er en af de mest kraftige på denne oversigt og lægger i høj grad op til mange frække og seksuelle oplevelser.

Med denne dildo maskine skal du blot lægge dig til rette og lade maskinen gøre alt det hårde arbejde. Du skal forvente at få nogle helt fantastiske orgasmer fra denne dildomaskine.

Maskinen kan bruges i et utal af forskellige stillinger og kan virkelig tilfredsstille dig på mange forskellige og frække måder.

Hvis du bor alene, og ikke har en fast partner, og savner følelsen af at have sex, skal du uden tvivl prøve dette produkt. Det giver en følelse som ægte sex og kan i høj grad anbefales som en erstatning eller som supplement til ægte sex.

Den kan i høj grad indstilles præcist efter dine ønsker og behov, og du kan både skrue op og ned for hastigheden og for dybden på stødene. Der er derfor rig mulighed for at få en utrolig fræk og seksuel oplevelse, der foregår, præcist som du bedst kan lide det.

Fordele

 • Er meget kraftfuld
 • Effektiv
 • Kan bruges i flere forskellige stillinger

Ulemper

 • Kan ikke støde lodret op.

 

Lovebotz Saddle Deluxe 2 Ways Sex Maskine

lovebotz saddle deluxe 2 ways sex machine

Tjek prisen her

 

Nederst på formularen

Denne dildomaskine ligner på ingen måde de andre dildomaskiner på denne liste.

Med denne dildomaskine får du hele to forskellige stykker tilbehør, så du er sikret en varieret og fræk oplevelse, hver gang du bruger den.

Du kan enten sætte dildo- eller klitoristilbehøret på maskinen og lade de yderst kraftfulde vibrationer tage dig til en fantastisk ekstase.

Gennem fjernbetjeningen kan du frit vælge imellem de fem forskellige vibrationsmønstre, samt de fem forskellige hastigheder, hvilket sørger for, at oplevelsen kan være fræk og unik hver eneste gang.

Du kan også vælge at overdrage fjernbetjeningen til din partner og lade vedkomne tage fuldt kontrol over både hastighed og vibrationer. På den måde kommer der også et overraskende element til den i forvejen meget pirrende seksuelle oplevelse.

Dildomaskinen skal tilsluttes til stikkontakten, hvilket betyder, at maskinen på ingen måde bliver træt og løber tør for strøm, før du har fået nok og er færdig.

Fordele

 • Meget kraftfulde vibrationer
 • Forskelligt tilbehør medfølger
 • 5 vibrationsmønstre og 5 hastigheder

Ulemper

 • Meget høj pris.

 

Toy Joy Magnum Opus Thruster Sex Maskine

toy joy magnum opus thruster sex maskine

Tjek prisen her

 

Denne dildomaskine skiller sig i høj grad ud fra resten på denne liste, da denne dildomaskine er håndholdt og i sit udseende mere ligner en almindelig dildo.

Dog er dette lille produkt også utrolig kraftigt og kan også give følelsen af ægte sex.

Når du indfører dette produkt i din vagina, er der en knap, du kan trykke på, hvor dildoen føres op til hele 9 cm dybere ind og kan i høj grad penetrere utrolig dybt og frækt.

Den kan i høj grad stimulere og pirre dig med sine frække ind og ud bevægelser. Du kan frit skifte imellem de syv vibrationsmønstre og de tre hastigheder, og på den måde sammensætte oplevelsen på en unik og yderst pirrende måde, hver eneste gang.

Den er ergonomisk formet og er fremstillet i en blød silikone, hvilket gør produktet utrolig rart at bruge. Det kan nemt oplades efter brug og har en lang batteritid.

Fordele

 • Har syv vibrationsmønstre
 • Har tre hastigheder
 • Genopladelig

Ulemper

 • Håndholdt.

 

LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 Opladelig Sex Maskine

lovebotz jaxxx hammer 2 0 opladelig sex maskine

Tjek prisen her

 

Denne dildomaskine ligner heller ikke de andre på denne oversigt. Den har en 15 cm fræk dildo, der kan tilbyde dig utrolig meget nydelse, både vaginalt og analt

Den har et tydeligt og markeret penishoved, samt yderst markerede årer, hvilket giver dig en realistisk fornemmelse og oplevelse, når du bruger denne dildomaskine.

Via kontrolpanelet kan du selv styre maskinens intensitet og vælge, hvor hurtigt og hvor intenst maskinen skal arbejde.

Den kraftige sugekop, der sidder i bunden af maskinen, gør den helt håndfri, og du kan derfor bare nyde den frække oplevelse. Du kan indstille sugkoppen til at sidde i forskellige vinkler, så den kan bruges i flere forskellige positioner.

Fordele

 • 15 cm lang dildo
 • Du kan selv styre intensiteten
 • Har en kraftig sugekop

Ulemper

 • Kan larme meget.

 

Fetish Fantasy Transportabel Sex Maskine

fetish fantasy transportabel sex maskine

Tjek prisen her

 

Denne dildomaskine er også et rigtigt fint starterkit, da der kommer en masse forskelligt tilbehør med, som virkelig kan gøre din oplevelse fræk og unik hver eneste gang.

Den kan både støde og vibrere og er i høj grad et alsidigt og frækt produkt. Den kan bruges helt håndfrit, og du skal altså bare læne dig tilbage og lade maskinen gøre alt arbejdet.

Noget, der er rigtig fint ved dette sæt, er også, at det leveres med både glidecreme og sexlegetøj rengøringsmiddel, hvilke er to vigtige ting at have, når man køber en dildomaskine.

Fordele

 • Kommer med meget forskelligt tilbehør
 • Kan bruges håndfrit
 • Sexlegetøj rengøring medfølger

Ulemper

 • Strømstikket passer ikke i danske stikkontakter.
Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here