Anmeldelse: LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroker

39

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

 

LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroker – Opsummering

’’The Milker’’ er en brugervenlig sexmaskine, der pirrer med sug ved hjælp af to cylindere. Den lange cylinder bruges på penis, mens den korte kan bruges på brystvorter, klitoris, penishovedet eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser.

Sexmaskinen er oplagt til single-manden eller parret. Parret kan nyde godt af de mange fantasier, maskinen sætter gang i. Samtidigt er det skønt at nyde uden at skulle yde. På egen hånd er denne sexmaskine et redskab til god onani, hvor man får følelsen af, at en anden person stimulerer én.

Det er i mine øjne værd at nævne, at ’’The Milker’’ er mest velegnet single-manden fremfor kvinden. Desuden støjer maskinen en del, og den er i den dyre prisklasse. Den krævende rengøring gør, man ikke vil bruge sexmaskinen så tit. Til gengæld giver den en utrolig god følelse, og det er ikke nødvendigt at skifte batterier, da man kobler den til en stikkontakt. I øvrigt er opbevaringskufferten meget diskret og den kan endda låses.

Jeg giver derfor ’’The Milker’’ 3/5 stjerner.

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af sexmaskiner?

Tjek vores guide til sexmaskiner her

 


 

Kort beskrivelse af Cock Cam Penisring med Kamera

’’The Milker’’ er en brugervenlig sexmaskine fra det amerikanske firma LoveBotz. Produktet opbevares i en diskret sort kuffert, der kan låses og falder godt ind bagerst i klædeskabet. Denne sexmaskine er til ham eller parret, der har lyst til at prøve kræfter med stimulation ved sug.

Inde i kufferten finder man to cylindere: et langt til penis og en kortere til penishovedet, brystvorter, klitoris eller andre erogene zoner. Kun fantasien sætter grænser. ’’The Milker’’ har justerbar hastighed og lægger op til ny spænding i soveværelset.

Fordele

 • Kan bruges af både ham og hende
 • Begge cylindere kan bruges samtidigt
 • Diskret kuffert at opbevare maskinen i
 • Kufferten kan aflåses
 • Flere hastigheder
 • Brugervenlig fjernbetjening
 • Maskinen kan køre uafbrudt i flere timer

Ulemper

 • Ikke oplagt at købe som single-kvinde
 • Koster mange penge
 • Brugermanualen er på engelsk
 • Omstændig rengøring
 • I Europa skal man bruge den medfølgende adapter til stikkontakten, fordi produktet er amerikansk

 


 

Min personlige oplevelse

LoveBotz The MilkerInden vi gav os i kast med ’’The Milker’’ var jeg lidt skeptisk omkring produktet. Jeg var usikker på, om jeg som kvinde også ville få værdi for pengene.

Oplevelsen var dog utrolig behagelig. Den lille cylinder er meget handy og kan let flyttes fra sted til sted på kroppen. Med lidt glidecreme blev det den helt rigtige fornemmelse af en andens læber. Vi fandt også ud af, man især skal være gavmild med glidecremen ved den lange cylinder.

Sexmaskinen gjorde op for dagligdagens træthed og vanskeligheder med at multitaske. Det var forfriskende ikke at skulle føle, vi skulle præstere i soveværelset, men i stedet kunne læne os tilbage og nyde det.

’’The Milker’’ har potentialet til at udleve mange fantasier. Maskinen er som taget ud af en science fiction-fantasi med det flotte design og tanken om, det er en maskine, der sørger for nydelsen. Personligt havde jeg det nærmest som om, at vi havde endnu en partner i soveværelset. Det var utroligt frækt, vi begge kunne stimuleres samtidigt.

Produktet levede klart op til mine forventninger mht. sugeevne. Jeg var desuden positivt overrasket over produktets brugervenlighed. Min kæreste ville dog gerne kunne ændre sugeevnen fremfor hastigheden på fjernbetjeningen. Maskinen larmede også en del. Rengøring var lettere krævende, da man skulle have hylstrene ud af cylinderne. Det betyder personligt, at jeg ikke vil bruge maskinen ofte. Ikke desto mindre gav ’’The Milker’’ en dejlig oplevelse for begge parter.

 

Sådan anvendes produktet

LoveBotz The MilkerDe sorte gummislanger sættes fast på cylinderne og ydersiden af kufferten. Kufferten har en indbygget motor, der tilsluttes adapteren og så en stikkontakt. Vær gavmild med glidecremen i og omkring cylinderne.

Det er muligt at justere intensiteten med den medfølgende fjernbetjening, så man kan stimuleres efter ønske. Læn dig tilbage, med fjernbetjening i hånden og nyd det. Flyt eventuel cylinderne andre steder hen på kroppen for anderledes stimulation.

 

Anbefalet til

Jeg vil anbefale dette produkt til det eventyrlystne par, der er frisk på nye sexlege. Produktet er perfekt til parret, der finder glæde ved hinandens nydelse. Det er også oplagt som et første skridt, hvis de overvejer at udvide deres seksuelle horisont med en trekant eller en sci-fi fantasi.

Produktet er også velegnet ham, der ønsker at peppe onanien lidt op. Som mand kan man bruge begge cylindere, mens kvinden kun kan gøre brug af den ene. Derfor er den mere oplagt for single-manden. Produktet kan i øvrigt anvendes af forskellige aldersgrupper.

 

Det siger andre kunder

Kunderne har delte meninger om ’’The Milker.’’ Hvor nogle mener, at det er en fantastisk maskine, så mener andre, det er et spild af penge. Flere synes ikke, at sugeevnen er kraftig nok, og en del fortæller at maskinen hurtigt går i stykker. Andre mener dog, den kan alt det, man bliver fortalt, hvis ikke mere. Enkelte mener, det er bedre end rigtig sex. Der er dog bred enighed om, den larmer en del.

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here