App styret vibrator til par – De 5 bedste i test

214

Når det skal gå lidt ekstra lækkert for sig i soveværelset, er der mange par, der griber til det frække legetøj. Der findes tusindvis af forskellige muligheder for valg af legetøj til solisten eller parret – både til selvforkælelse, forspil eller under sex.

Det kan dog for nogle par blive en besværlig leg at skulle holde styr på knapper og justeringer under legen. Derfor findes der nu også masser af muligheder for APP-styrede sexet legetøj – så hænderne kan komme bedre i brug. Mange af de app-styrerede muligheder kan endda styres over wi-fi, så selv hvis I ikke er sammen som par, så kan I stadig styre og give nydelse til hinanden på afstand.

Vi har testet 5 forskellige APP-styrede vibratorer til par – se anmeldelserne her.

Bedste… Prismaskinen
lovense lush app styret vibrator til par Testvinder Tjek pris
magic motion smart mini app styret vibrator til par Begyndere Tjek pris
magic motion candy app styret vibrator til par Prisvinder Tjek pris

 

Testvinder:  Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator

lovense lush app styret vibrator til par

Se Prisen Her →

Denne APP-styrede G-punkts vibrator kan styres både fra computer og smartphone – både via. Bluetooth og wi-fi, hvilket giver mulighed for store rækkevidder. Vibratoren er kraftfuld og er krummet for at kunne opnå den ultimative g-punktsstimulation for dybe orgasmer. Tir din partner eller dig selv med de kraftige vibrationer.

Fordele:

 • Kan både fjernstyres fra App og på selve ægget
 • Bluetooth rækkevidde på 14meter
 • Mulighed for tilslutning til wi-fi for ekstra afstand
 • Krumning til ultimativ g-punktsstimulering

Ulemper:

 • Ikke udarbejdet i medicinsk silikone

Denne kraftige G-punkts vibrator er udarbejdet i vandtæt, fleksibel silikone, så den kan anvendes i badet eller i våde lokationer i offentligheden. Den er udviklet til at kunne indstilles til uendelige vibrationsmønstre og variationer – enten direkte på ægget eller på afstand gennem App-styringen. Vibratoren har en opladetid på 90 minutter, og derefter kan den nydes i helt op til 245 minutter – det er altså en vibrator med en særligt høj batterilevelid. Vibratoren er opladelig, og du skal derfor ikke rodet med besværlige ledninger, eller batterier, der løber tør midt i det sjove.

Selve den indførlige del er 8 centimeter lang med en vibratordiameter på 3,5 centimeter og kan derfor vinkles til de fleste kvinders størrelse. Appen til fjernstyringen af vibratoren er kompatibel med IPhone og android og både PC og MacBook – der er altså en mulighed for, at alle kan bruge vibratoren. Vibratoren kan styres på 14 meters afstand via. Bluetooth eller uendelige rækkevidder via. wi-fi. Der er altså uendelige muligheder for leg enten sammen som par eller på tværs af store afstande for at fjerne savn.

Bedst til prisen: Magic Motion Candy App-Styret Klitoris Vibrator

magic motion candy app styret vibrator til par

Se Prisen Her →

Denne klitorisvibrator er meget lydsvag og kan ligges i kanten af trusserne, så den kan bruges diskret både i hjemmet og i offentligheden. Vibratoren er lille og praktisk, og så er den genopladelig og har en meget lang batterilevetid. Og så kan den styres både af IPhone og android.

Fordele:

 • Lydsvag og diskret i størrelse
 • Kan bæres diskret uden for hjemmet
 • Genopladelig
 • Batterilevetid på 4 timer

Ulemper:

 • Vibratoren er ikke vandtæt

Denne vibrator har fået kategorien ”bedst til prisen”, fordi den er en kraftfuld og praktisk app-styret vibrator, der samtidig ligger i den billige ende af skalaen. Den er altså perfekt for solisten eller parret, der gerne vil afprøve den fjernstyrede leg.

Vibratoren har målene 7,9 x 3,6 x 2,5 cm og er meget lydsvag, derfor er den altså lille og praktisk at lægge i trusserne, inden du begiver dig ud i offentligheden. Vibratoren er fremstillet i medicinsk silikone og er derfor 100% ftalatfri og latexfri til den sikre underholdning. Klitorisvibratoren er silkeblød at røre ved og er derfor lækker at have liggende hele dagen til pludselige overraskelser fra din partners styring af din nydelse. Appen til styringen kan findes både til IPhone og Android.

Bedst til begynderen: Magic Motion Smart Mini Vibe

magic motion app styret vibrator til par

Se Prisen Her →

Denne vandtætte og ftalatfri klitoris vibrator er silkeblød og kraftfuld med dens størrelse taget i betragtning. Vibratoren kan styres via. Bluetooth og App, som er kompatible både til android og IPhone. Den har 7 forskellige vibrationsfunktioner til uanede timers sexet leg enten solo eller som par. Vibratoren er i den billige ende af skalaen og er derfor helt ideel til parret, der gerne vil begynde at lege med fjernstyret nydelse.

Fordele:

 • Vandtæt og ftalatfri
 • 7 forskellige vibrationsfunktioner
 • Kan styres af både android og IPhone
 • Perfekt til begynderen

Ulemper:

 • Selvom udseendet af vibratoren indbyder til det, er den ikke egnet til indsættelse.

Denne kraftige klitorisvibrator kan indstilles til en række forskellige forudindstillede vibrationsmønstre, eller kan indstilles helt af jer selv med 7 forskellige funktionsindstillinger.

De syv forskellige indstillinger gør blandt andet, at I kan indstille vibrationerne efter den musik, I lytter til, og derfor kan koordinere den seksuelle nydelse med den musikalske. Vibratoren kan også styres gennem en særlig sense-funktion, der gør, at vibrationens styrke indstilles efter, hvor hårdt man ryster den styrende telefon. Eller vibrationerne kan indstilles til at efterligne særlige spil, hvor man f.eks. slår på trommer. Naturligvis kan den også styres helt manuelt, hvor man selv styrer vibrationernes styrke og intensitet.

Med en særlig App til android eller IPhone kan man endda styre vibratoren på tværs af landegrænser – så du kan give din partner nydelse, hvis I befinder jer i hver jeres verdenshjørne.

Vibratoren er fremstillet i medicinsk silikone og plast, hvilket betyder, at den er 100% ftalatfri. Derudover er den helt vandtæt, så den kan nydes under bruseren, eller hvorhen jeres sexlege skulle tage jer.

Derudover er vibratoren genopladelig og ledningsfri med en batterilevetid på omkring 2 timer.

Mest købte Magic Motion Candy og Dante Par Sæt

magic motion candy dante app styret vibrator til par

Se Prisen Her →

Denne vibrator er et helt særligt par-køb. Vibratoren kommer i et sæt med en penisring og en indsats til trussekanten – på den måde kan både du og din partner altså få glæde af vibratoren. Vibratoren kan styres på afstand med an App, hvilket kan gøre den til en fræk leg i offentligheden – eller i hjemmet.

Fordele:

 • Diskret og lydsvag til offentlig leg og nydelse
 • Kan varieres mellem penisringen og trusseindsatsen
 • Fjernstyring gennem App til både android og IPhone

Ulemper:

 • Der følger kun én vibrator med, så der skal købes en ekstra, hvis I skal nyde vibrationen samtidig

Denne bulletvibrator er det ideelle vibratorkøb til parret, der elsker at give hinanden nydelse – både i hjemmet og over store afstande. Bulletvibratoren er nemlig nem at skifte fra trusseindlægget til penisringen og tilbage og giver stærke vibrationer og nydelse til begge parter af legen. Vibratoren er styret gennem en App, der er kompatibel med både IPhone og android og udover at kunne ændre og variere vibrationsmønstre, så kan appen også måle varigheden af samlejet.

Vibratoren kan bruges som selvforkælelse alene, offentlig leg og pirring eller som en del af forspil og sex.

Bulletvibratoren og både trusseindsatsen og penisringen er lavet i medicinsk silikone og er 100% ftalatfri. Derudover er den 100% vandtæt og kan derfor nydes både under bruseren, i hotellets pool eller på stranden – det er kun fantasien, der sætter grænser for denne appstyrede vibrator til par.

App styret anal vibrator: Lovense Hush App-styret Butt Plug Medium

lovense hush app styret vibrator til par

Se Prisen Her →

Denne appstyrede anale vibrator er brillant til det eksperimenterende og eventyrlystne par. Anal vibratoren er fremstillet i silkeblød silikone, der gør den nem at indsætte og behagelig at have i, i længere perioder. Vibratoren kan bruges både på kvinder og mænd til særpræget anal nydelse.

Fordele:

 • Appstyret til offentlig leg og pirring af din partner
 • Silkeblød medicinsk silikone
 • Velegnet til både mænd og kvinder
 • 100% vandtæt

Ulemper:

 • Appen er ikke kompatibel med Huawei mobiler

Dette eksperimentale sexlegetøj er velegnet til både det heteroseksuelle og det homoseksuelle par, hvor både kvinder og mænd kan opnå stor seksuel nydelse. Vibratoren kan styres gennem både Bluetooth og wi-fi, hvilket gør, at der ingen grænser er for afstanden på jeres sexlege. Om I befinder jer i hver ende af middagsselskabet eller hver sin ende af verden, kan I give hinanden overraskende og tilfredsstillende nydelse.

Vibratoren er meget kraftig, men samtidig lydsvag, hvilket gør, at I kan holde jeres sexede lege hemmelige i offentligheden og have vibratoren med på byture, restauranter og på arbejde – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vibrationen styres gennem en app, der både kan bruges af IPhone, IPad og android, så du kan tirre din partner med overraskende vibrationsmønstre og intense styrker.

Vibratoren kan bruges både som offentlig leg, forspil eller kan være indsat i enten mand eller kvinde under sex for den helt intense opleve for det sexlystne par. Derudover kan den selvfølgelig også bruges af den selvstændige solist med lyst til selvforkælelse.

Buttplug vibratoren er fremstillet i medicinsk silikone og indeholder derfor ingen ftalater eller andre skadelige stoffer.

Butt plug vibratoren er 100 % vandtæt, hvilket både gør sexet leg under bruseren og i vand i offentligheden muligt. Derudover kan den grundigt vaskes og kan derfor nemt holdes hygiejnisk.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here