Anmeldelse: Fun Factory Cobra II Penis Vibrator

628
Fun Factory Cobra II Penis Vibrator - TESTVINDER
Fun Factory Cobra II Penis Vibrator – TESTVINDER

Mange forbinder vibratorer med noget kvinder bruger, når de vil tilfredsstille sig selv uden deres partners hjælp, men det er faktisk også en super lækker måde at opnå stimulation som mand. Cobra Libre II penis vibratoren fra Fun Factory er en af de absolut bedste produkter på markedet, når det kommer til penisvibratorer, hvorfor det er lige præcis dette produkt, du skal vælge at købe, hvis du har lyst til at tilfredsstille dig selv på et endnu højere niveau, end hvad du ellers tidligere har oplevet.


Find den bedste pris på Cobra Libre II

Opdateret Billigste webshop

Sexlegetøj til rigtige mænd

Fun Factory Cobra II Penis Vibrator - TESTVINDER
Fun Factory Cobra II Penis Vibrator – TESTVINDER

Med sit lækre design, som mest af alt minder om en fed legetøjsbil, er denne Cobra Libre II penis vibrator den perfekte vibrator til manden, som føler, at sexlegetøj skal være fedt at kigge på samtidig med, at det kan gøre sit arbejde ordenligt. Grundet det lidt atypiske udseende, vil det heller ikke være et stykke legetøj, der er meget iøjnefaldende som værende et stykke sexlegetøj. Selve

vibratoren er udført i lækkert medicinsk silikone, som vil føles lækkert imod din penis, når du anvender den. Især hvis du vælger at anvende en glidecreme, inden du tager legetøjet i brug.

Mærk de vibrerende sensationer

Hvad der er med til at gøre lige netop denne penis vibrator til noget helt specielt er, at det med dette stykke legetøj ikke er nødvendigt for dig at føre legetøjet op og ned af din penis, som du måske kender det fra eksempelvis en fleshlight. Dette produkt formår nemlig at tage dig hele vejen til klimaks blot ved hjælp af enkle vibrationer, som du helt selv kan styre. Legetøjet er udstyret med to lydsvage motorer, der driver de kraftige vibrationer hen over penishovedet, glansen og det yderste af penisskaftet. Motorerne sidder på undersiden samt siden af vibratoren, hvilket er med til at sende vibrationerne hele vejen igennem din penis.

Læs mere om produktet her

Sådan anvender du produktet

Når du ønsker at bruge dit legetøj, så fører du blot vibratoren ned over spidsen af penis, hvorefter den vil slutte sig tæt ind til dig. Denne vibrator kan vendes to veje, hvilket vil få vibrationerne til at føles forskellige, alt efter hvilken vej du vælger at vende penis vibratoren. Det medicinske silikone er utroligt fleksibelt, hvorfor dette produkt passer perfekt til hver en penis, der anvender produktet.

For at starte legetøjet holdes fun-knappen inde, hvorefter du selv kan gå ind og vælge imellem de 11 forskellige vibrationsindstillinger, samt justere på vibrationernes styrke ud fra + og – knapperne, der sidder på vibratorens touchpad. Den lækre ergonomiske form er med til at gøre vibratoren god at holde ved samt nem at anvende, hvad end du står op, ligger ned eller sidder ned. Derudover, så er vibratoren 100% vandtæt, hvorfor du også kan tage den med en tur under bruseren. Når først legetøjet er løbet tør for strøm, så lades det ganske nemt op ved hjælp af den medfølgende USB-oplader.

Dette produkt er perfekt til dig, som vil tage din onani til et helt nyt niveau, hvor din ultimative nydelse er i højsædet. Brug den som det passer dig, og find de indstillinger, som passer bedst til dine lyster. Kun fantasien sætter grænsen.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here