Anmeldelse: Baseks Fjernbetjent Love Vibrator Æg

102

Anmeldelse Baseks Fjernbetjent Love Vibrator Æg test

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsummering

Produktet virker som det skal, men vibrationerne er ikke så kraftige, så følelsesmæssigt får man ikke særlig meget ud af produktet. Men det er stadig ret pirrende og frækt, f.eks. at være ude blandt andre mennesker og lige pludselig kan man mærke vibrationerne fra ægget. Se over på sin partner der har trykket på knappen, og nu har magten over vibrationerne og hvornår de skal slukkes eller vibrere anderledes.

Det er modsat også frækt at være partneren, der bestemmer hvornår der skal tændes og slukkes. Ægget og fjernbetjening har et fint design og en fin farve, men farven får dog produktet til at se billigt ud og den lilla farve på fjernbetjeningen er ikke særlig diskret, så man skal passe på med at tage den frem ude blandt andre mennesker, da den er ret iøjnefaldende.

Ud af 5 stjerner, vil jeg give den 2, fordi jeg ikke synes vibrationerne er kraftige nok, til at jeg får den optimale nydelse ud af det.

Men det er selvfølgelig min personlige holdning. Andre kunder synes at produktet er helt perfekt og fungerer super godt og har givet den 5 ud af 5 stjerner, så hold dig ikke tilbage med at købe den, hvis du tænker at det er noget for dig.

 


Fordele

  • Der medfølger batterier
  • Både fjernbetjening og æg har et fint design
  • Fjernbetjeningen virker op til 15 meter fra ægget
  • Fjernbetjeningen er så lille, at den nemt kan gemmes væk i lommen
  • Ægget kan bruges andre steder på kroppen

Ulemper

  • Det er svært for partneren at se, om vibratoren er tændt og hvilket program den kører
  • Vibrationer er ikke særlig kraftige
  • Der står ikke om produktet er vandtæt
Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

 

Intro

Jeg er en tøs på 25, der sammen med min mandlige kæreste på 26 har testet et fjernbetjent Vibrator æg. Jeg havde ægget i under en køretur, hvor min kæreste sad ved siden af og styrede fjernbetjeningen.

Vi var meget spændte på at teste denne, da vi længe havde snakket om at få fat i sådan et fjernbetjent æg, da det kunne være ret frækt, at det kunne være oppe i mig, uden at nogen ved noget om det. Jeg kunne f.eks. være til familiesammenkomst og give min kæreste fjernbetjeningen.

Så kunne vi flirte og blive liderlige uden at nogen af de andre gæster lagde mærke til noget. Og måske kunne det ende med, at vi skulle en hurtig tur ud på toilettet, fordi vi blev så liderlige, at vi ikke kunne lade hinanden være.

 

Sådan bruges det

Dette fjernbetjente vibrator æg sættes op i skeden, og derefter kan du enten selv tage kontrollen med fjernbetjeningen eller give den til en anden. Ægget kan vibrere på 10 forskellige måder. Fjernbetjeningen kan bruges op til 15 meter fra ægget. Fjernbetjening og æg har begge et fint design og en pæn farve, men det ser lidt billigt ud. Ægget er på det bredeste sted 3,4 cm og 6,1 lang (med snoren er den 13,6 cm)

Ægget kan f.eks. bruges til pirring og forspil, når i går en tur igennem gågaden eller spiser middag på restaurant. Det kan os bruges i sengen derhjemme, f.eks. kan damen have ægget i, imens hun giver fyren et blowjob, så har begge parter lidt magt over hinanden.

Jeg har ikke selv fået det afprøvet, men jeg tænker også, at man kan bruge produktet til at stimulere klitoris. Enten hvor man selv holder ægget på klitoris, eller din partner gør det. Det kunne måske også være dejligt andre steder på kroppen, f.eks. på brysterne.

 

Min personlige oplevelse

Jeg var overrasket over, at der var så mange forskellige vibrationer, da jeg bare havde forventet 1 eller måske 2. De mange vibrationer gør det dog lidt svært for personen der styrer fjernbetjeningen, hvis man da har en anden til det. Personen kan nemlig ikke se hvilket program ægget er på eller om den overhovedet er tændt. På fjernbetjeningen er der kun én lampe, og den lyser bare op, hver gang man trykker på knappen. Vibrationerne føles ikke super kraftige, når ægget er i skeden, men man kan sagtens mærke det.

Et kæmpe plus ved produktet, er at der medfølger batterier, det er især et plus, fordi den bruger 2 forskellige special batterier, som de fleste mennesker ikke har liggende i husstanden. Det er dejligt, at kunne afprøve produkterne med det samme de kommer ind af døren, og derfor er jeg virkelig glad for, når der medfølger batterier i legetøj.

Lydmæssigt kan man godt høre den, når der er stille, men hvis der bare er lidt støj, kan man ikke høre den, så man skal nok ikke bruge den i biografen, men på en gåtur eller i en restaurant med lidt støj, vil den være helt perfekt. Fjernbetjeningen er lille og vil ikke vække mistanke, hvis den ligger i lommen, men den lilla farve er ikke så let at skjule, så hvis nogle ser dig med den, ved de sikkert godt, hvad den er til, da fjernbetjeninger til andre ting, oftest ikke har så fancy en farve.

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

 

Sådan anvendes det

Først sættes de medfølgende batterier i både fjernbetjening og ægget. Dernæst kan du lige afprøve ægget, mens du har det i hånden, så du ved hvordan ægget mærkes og hvordan det vibrerer. Ægget sættes op i vagina. Jeg anbefaler at bruge glidecreme og slappe godt af i musklerne dernede, da den ellers godt kan være lidt svær at få op, fordi den er lidt stor. I forhold til glidecremen ved jeg dog ikke om produktet er vandtæt, så pas lidt på med mængden. Derefter er der bare tilbage at lege med fjernbetjeningen eller give den videre til din partner eller hvem der nu ellers skal have kontrollen over ægget. Der er kun én knap på fjernbetjeningen, så det er til at finde ud af. Første gang man trykker på knappen, tænder ægget på det første program og efter hvert tryk skifter den program. Hold knappen inde for at slukke. Når ægget skal ud, skal man blot hive forsigtigt i snoren, og så smutter den let ud.

Det kan være en fordel selv at lege med ægget første gang, så du ved præcis hvordan det skal sidde for at det føles bedst for dig. Men også for at teste de forskellige vibrationerne af, så du ved hvilke der er gode, som du så kan fortælle til din partner, når du overlader fjernbetjeningen til ham eller hende.

Efter brug anbefales det at pille batterierne ud af begge dele. Og selvfølgelig rengøre produktet, med sæbe der er egnet til sexlegetøj, da produktet ellers kan gå i stykker.

 

Anbefalet til

I forhold til prisen, kvaliteten og det som produktet kan, vil jeg anbefale den til nybegyndere indenfor fjernbetjente vibrerende æg, fordi den kan ikke særlig meget forskelligt og vibrationerne er ret svage. Så hvis du bare gerne vil prøve et æg, men ikke helt ved om det er noget for dig, så er dette produkt helt fint, og hvis du finder ud af, at du er vild med ideen om sådan et æg, så kan du jo altid opgradere til et mere spændende æg.

Men jeg vil os anbefale dette produkt til damer der er vant til at få større ting op i skeden eller som bare ikke har en stram skede, da ægget er ret stort og det kan godt være lidt ubehageligt at få ordentligt ind, hvis man er for stram.

Ægget er rigtig godt hvis man er gået lidt død i sexlivet med sin partner, da det er noget frækt og pirrende som begge parter kan få noget ud af. Den med ægget får nydelse fra ægget og ved samtidig at den anden person har kontrollen, hvilket er ret frækt at tænke på. Det kan måske godt virke lidt kedeligt, bare at skulle holde fjernbetjeningen, men det er det altså oftest ikke. Personen bliver oftest selv opstemt, fordi han eller hun, bestemmer over personen med ægget. Bestemmer hvornår vibrationerne skal tændes og slukkes. Alt afhængig af hvor man leger henne, kan personen jo også lege med sig selv, eller få damen med ægget til det, imens hun nyder vibrationerne.

 

Det siger andre kunder

Der er flere andre kunder, der har nævnt at vibrationerne ikke er særlig kraftige, hvilket jeg jo også selv er kommet frem til. Men der er også flere positive anmeldelser, f.eks. er der et par stykker der har sagt, at det er et virkelig godt produkt, at de har nydt det meget, og at det er det bedste køb de har gjort. Så du er nok selv nødt til at prøve det, for at finde ud af, hvad du synes om det.

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here