Anmeldelse: Svakom Elva Fjernbetjent Vibrator Æg

28

Svakom Elva Fjernbetjent Vibrator Æg – Opsummering

Svakom Elva vibrator æg er perfekt til begyndere, som ønsker at udforske en pirrende og erotisk verden. Der er mulighed for let forspil alene eller en fræk tur ude med sin partner. Den lidt forvirrende brugsanvisninger hjælper ikke meget, så efter et par timer opladning skal der lige øves lidt med indstillingerne, før man finde de bedste vibrationer for sig selv eller ens partner.

Silikone ægget er nemt at føre op med en smule glidecreme, og når legen endelig er i gang behøves ingen bekymring om larm, da ægget er dejlig lydsvagt. Trods Elva ægget ikke har dybe vibrationer, så giver skal man huske at kvinders underliv er forskelige og ingen får den samme oplevelse.

Elva ægget er god til begyndere, som mangler lidt gnist i eller udenfor soveværelset. Det kan bringe en spændende aften, hvor man ikke behøver at være i nærheden af sin partner eller en dejlig oplevelse i karbadet. Når alt leg er slut kan ægget pakkes diskret væk i sin lille satinpose, hvor der kun er skrevet Svakom uden på.

Elva ægget får 3 STJERNER

Trods det er et smukt og pirrende æg, så var det ikke det vi havde forventet. Hvis man dog ønsker et let og følsomt æg er Elva vibrator ægget, absolut en anbefaling. Designet er pænt og materialet er skønt, men brugsanvisningen er forvirrende og til dels lidt rodet, hvilket er med til at trække den ned i stjerner.

 

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af vibrator-æg?

Tjek vores guide til vibrator-æg her

 


 

Kort beskrivelse af Svakom Elva Fjernbetjent Vibrator Æg

Svakom Elva Fjernbetjent Vibrator Æg Vil du give dig selv eller din partner en overraskelse, som ingen kan sige nej til? En sexet og erotisk oplevelse lægger forude med dette smukke, lille æg.

Det smukke og elegante design skaber med det samme et blikfang. Elva ægget fremstår intens, sexet og ikke mindst indbydende. Det kan blive single kvindens hede aften hjemme eller parrets heftige tur ude. De lette vibrationer kan tilføje en nydelse, som er det perfekte forspil eller den bedste slags leg.

Svakom Elva fjernbetjente vibrator æg er perfekt til dig, som ønsker en let og pirrende oplevelse. Skøn til både solosex eller leg sammen med din partner, hvor du bare overgiver kontrollen til dem. Derudover er Elva ægget er god til nye legetøjsbrugere, der har brug for et lille pift i en spændende retning.

Det lille, silikone legetøj har hele 25 forskellige vibrationsmuligheder samt et intelligent mode. Der er fem forskellige styrker, 30%, 45%, 60%, 80% og 100%, hvilket giver rige muligheder for at skabe en intens oplevelse.

Æggets rækkevidde er mellem 8 – 10 meter, så man behøver ikke være i samme rum som sin partner eller gå i nærheden af dem. Elva ægget kan sagtens tages med i et lækkert, varmt karbad eller på en svømmetur, det er nemlig vandtæt. Dog skal man være opmærksom på at fjernbetjeningen ikke er vandtæt, den kun klare en anelse fugt.

Det mere praktiske er, at der medfølger et USB-kabel til opladning og en satin opbevaringspose, desuden bruger fjernbetjeningen et genopladeligt libtium 3V batteri.
For at legen rigtig kan komme i gang, så skal ægget lige oplades. Det tager ca. 2 timer første, derefter kan man leger i 1 times tid. Efterfølgende behøver ægget kun at lade i max. 1 time for at kunne bruges.

 

Fordele

 • Flot indpakning
 • Legetøjet er lydsvag, så det kan bruges uden at blive opdaget
 • Der er 25 frække vibrationsmuligheder
 • Ægget er vandtæt, så det er muligt at benytte i badet
 • Materialet er lavet af medicinsk silikone. Det føles blødt, behageligt og fleksibelt
 • Legetøjet kan der bruges af både par og single kvinder
 • Rækkevidden er 8 – 10 meter, hvilket bestemt ikke skader
 • Sød satinpose medfølger til opbevaring
 • Batterier til fjernbetjeningen medfølger
 • Det er BÅDE latex og ftalafri, så ens underliv er i fuldstædig sikkerhed

Ulemper

 • Brugsanvisningen kan virke forvirrende og mangler lidt informationer.
 • Brugsanvisningen er findes ikke på dansk
 • Det kræver tid at finde de vibrationer, som passer særligt til dig. Indstillingerne kan være krævende, og der skal arbejdes for at finde den bedste kombination
 • Vibrationerne er ikke særlig dybe, men mere overfladiske

 


 

Min personlige oplevelse

Svakom Elva Fjernbetjent Vibrator ÆgVi havde prøvet flere forskellige slags fjernbetjente vibrator æg, hvor resultatet var meget varierende. Designet var noget af det første vi bed mærke i ved Elva ægget. Det er flot at se på og ikke mindst behageligt at røre ved. Den varme, lilla farve og guld detaljerne skaber et virkelig stilrent design.

Ægget er i medium størrelse, hvilket vi var meget tilfredse med. Som sagt er legetøjet betrukket i medicinsk silikone, og det var vi meget glade for. Materialet ser lækkert ud og føles absolut fantastisk mod huden. Der var ingen gener ved materialet og den lilla farve holder rigtig godt.

Vi valgte at benytte lidt glidecreme ved vaginal indføring af Elva ægget. Vi var positivt overrasket over hvor lydsvag legetøjet er, dog var vibrationerne en anelse skuffende. De er ikke dybe og følsomme vibrationer, men mere lette og pirrende. Vi syntes den er god til en smule forspil eller leg.

Samtidig prøvede vi at benytte ægget på klitorissen, men det var ikke en stor succes. Jeg opnåede ingen orgasme, tværtimod gjorde vibrationerne mig mere følelsesløs. Med det sagt, så skal man huske at alle kvinder er forskellige og får anderledes oplevelser. Nogen er mere følsomme end andre, samt det er forskelligt hvor meget pirring man er til. Vi syntes det var et smukt produkt, selvom vi ikke opnåede det vi præcist ønskede. Dog kan man lade ægget glide henover sine nipples, som også kan være intenst og dejligt.

For at teste æggets rækkevidde gik min partner og jeg i hvert vores rum i lejligheden. Afstanden lever op til sit ord, og der var absolut ingen løse forbindelser. Det var spændende og sexet at overlade styringen til sin partner i den grad. Vi var meget positive over, at vi kunne slippe tøjlerne i den forstand. Det skabte endda lidt nysgerrighed på at tage den i, mens man skulle i byen en aften. Dette kan være din eller jeres helt egen hemmelighed.

 

Sådan anvendes produktet

 1. Det anbefales at benytte en anelse vandbaseret glidecreme på Elva ægget før indføring. Dernæst holdes ”S” inde på ægget i ca. 3 sekunder for at tænde det.
 2. Læg dig ned eller sæt dig på hug for at indføre ægget korrekt.
  Det skal føles behageligt at have oppe og uden besvær
 3. Tag fjernbetjeningen frem og tryk på en knap for at mærke vibrationerne starte.
 4. Nu kan der leges med niveauer og findes præcis det, som passer til jer.
 5. Når legen slutter trækkes i retursnoren, som sidder forenden af legetøjet.
 6. Sluk ægget på ”S”, hvor du også tændte.
 7. Nu skal legetøjet renses i en legetøjsrens og tørres af med en fugtig klud til sidst.
 8. Pakkes pænt ned i sin satinpose for bedst opbevaring

 

Anbefalet til

Elva ægget er godt til nybegyndere, som gerne vil prøve noget nyt og anderledes. Alle aldre kan bruge dette smarte æg, så ingen frygt. Elva ægget er ikke for overvældende, men en spændende og pikant tilføjelse i og udenfor soveværelset. Dog skal man kende sin krop og lyster for at opnå en optimal omgang.

Elva ægget er så lydsvagt at det kan skabe tryghed, vidende at ingen kan høre den være brug. Derudover så kommer det med et lille satinpose, så den er nem og diskret at opbevare, når den ikke er i brug.

Det kræver tålmodighed at finde de bedste vibrationer for ens selv eller partner, men det kan bliver den mest fantastisk tur, hvis man bare lige tager sig tiden.

 

Det siger andre kunder

Som sagt, så er oplevelserne forskellige, derfor kommer der lige et par ekstra små anmeldelser. Disse korte anmeldelser giver er indblik i hvad andre mener, og hvad man muligvis kan forvente.

Anmeldelserne er fundet på Sinful.dk, hvor der også findes mange andre.

Ellie skrev: Pirrende udenfor standbyperioden
Købte denne som overraskelse til min partner. Lækkert og diskret design og meget blød.
Den er meget lydsvag i forhold til intensiteten af vibrationerne, men jeg må indrømme at jeg aldrig kom helt op i det røde felt. Dette skyldes delvis, at den går i standby, hvis den ikke bliver brugt inden for en vis periode – og jeg så skulle have den ud for at kunne tænde den igen. Desuden ærgerligt at min partner ikke vidste, hvornår den var tændt og ved hvilken styrke.

Aalborg skrev: Lydsvag som ønsket
Produktet er lavet i et lækkert materiale og har et smukt design. Let at indføre, nem at betjene og virkelig lydsvag, som lovet. Ægget skulle lige lades op en lille time, og så var vi klar. Udover de skønne og pirrende bevægelser, var det også fedt, at have en “hemmelighed” som andre ikke kunne se og høre, da vi sad til middagsselskabet.
Kan varmt anbefale produktet, hvis I vil have lidt lir uden for hjemmets 4 vægge

Sandra skrev: Dejligt æg
Dejligt æg. Man bliver godt tændt. Det er mega frækt at gå blandt andre mennesker. Kan ikke høres, hvis der er lidt larm

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here