Magic Motion Flamingo Vibrator – Anmeldelse & Test

59

Magic Motion Flamingo Vibrator – Opsummering

Flamingo vibratoren var virkelig sjovt at prøve, og er bestemt ikke et produkt jeg ville fortryde at købe. Jeg er selv 24 år, og mig og min partner elsker at eksperimentere, og finde nye ting som vi kan anvende udenfor soveværelset og i det. Her har Magic Motion Flamingo Vibrator været virkelig fantastisk, da det kunne anvendes begge steder. Den er virkelig let at anvende, og larmer ikke særlig meget.

Den har 3 forskellige vibrationshastigheder og 4 vibrationsmønstre forprogrammeret. Men legen bliver endnu sjovere sammen med appen, da her er det muligt at personliggøre oplevelsen til ens egne og en partners ønsker.

Selve produktet er sjovt, og let anvendeligt, og er multifunktionel da den også kan anvendes til træning af underlivet. Produktet er let at placere og tilpasser sig efter personen som anvender produktet.

Ville give produktet 4 stjerner, da jeg personligt gerne ville se den havde nogle højere vibrationer.

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af Par vibratorer?

Tjek vores guide Par vibratorer her

 


Kort beskrivelse af Magic Motion Flamingo Vibrator

Fordele

 • Kan styres fra en app
 • Blødt materiale
 • Lyd svag
 • Let anvendelig
 • Kan anvendes til knibeøvelser
 • Udformet til at have en stabil ergonomisk pasform
 • Vibrationer og mønstre kan personliggøres igennem app
 • Genopladelig
 • Batteritid 4 timer (fuldt opladt)

Ulemper

 • Appen kan kun anvende musik som er gemt på mobilen
 • Selve hovedet er langt (rammer ikke clitoris ved mig)

Min personlige oplevelse

Magic motion flamingo vibrator testFlamingo vibratorægget var en sjov oplevelse, det første stykke tid blev brugt på lige at lære hvordan man kunne anvende produktet uden appen. Dette var yderst let, da man bare skulle trykke på en lille knap for enden, men for at skifte program direkte på vibratoren skulle man slukke produktet.

 

Dette tog lidt af det sjove. Hvorimod hvis man brugte appen var det meget lettere at skifte program, og personliggøre sin oplevelse, ved enten at ens partner snakker til appen, hvor man så kan mærke det igennem vibratoren, eller de sætter noget musik på.

Der er også mange muligheder hvor partneren kan anvende den uden at det giver lyd, som gør det meget mere diskret når man vil eksperimentere i det offentlige. Selve vibratoren kan godt virke lidt bred i enden til at starte med, men den er virkelig let at få op når man har brugt glidecreme eller der har været lidt forspil inden. Min partner og jeg har anvendt vibratoren adskillige gange, en af gangene valgte vi at finde ud om det var muligt at blive penetreret imens den var oppe, han kunne simpelthen ikke holde særligt længe, fordi det var en så vibrerende og pirrende fornemmelse som han ikke var vant til.

Hver gang vi anvender den, elsker han at kigge efter hvilke former for ansigtsudtryk jeg kommer med, da han så ved om han skal gøre noget helt andet. Personligt elsker jeg at produktet er så let at personliggøre, og ved at man anvender den sammen med en partner gør det hele oplevelsen meget sjovere. Mit eneste rigtige problem med den, er at jeg føler at selve hovedet er for langt til at det kan stimulere mit ordentlig på clitoris, med mindre man holder den ind imod.

Sådan anvendes det

For at få mest muligt ud af produktet skal man anvende den tilhørende Magic Motion app, da dette gør det muligt at personliggøre oplevelsen, og man kan anvende produktet på afstand på sin partner. Det er muligt at anvende produktet manuelt, ved at trykke på selve tænd knappen, men her skal der være fokus på at for at ændre selve programmet skal man slukke vibratoren.

Anbefalet til

Ville anbefale dette produkt til par, som godt kan lide at udforske nye ting, eller leder efter noget nyt fælles legetøj. Det er perfekt til distance leg, og er derfor oplagt at bruge sammen. Produktet kan også anbefales til kvinder som ønsker at træne sit underliv.

Det siger andre kunder

De fleste kunder har sagt de har været mere end tilfredse med produktet, og at det giver en sjov og pirrende leg, både i soveværelset og udenfor.

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here