Anmeldelse: LELO

137

Nordiske LELO er et af de mest anerkendte og førende brands inden for eksklusivt sexlegetøj. De står for svensk luksus og kvalitet.

LELO har eksisteret siden 2003 og er stiftet i Sverige. De var blandt de første til at tænke innovativt og se på sexlegetøj med andre øjne. De kan sammen med et par andre af de største brands, takkes for at løfte sexlegetøj fra af være en billig og snusket løsning til at være noget eksklusivt og luksuriøst – og det er noget vi fra PurePleasure.dk kan lide.

LELO kombinerer funktionalitet og design som aldrig før. Du får ikke bare et fantastisk og luksuriøst produkt, du får også et elegant og flot stykke sexlegetøj. LELO er rene linjer og æstetisk en fryd for øjet. De mest populære produkter fra LELO er bl.a. Tor, Soraya, Ora og Lyla, hvilke alle lever op til dette.

Se udvalget her →

LELO Sexlegetøj er for alle

bedste lelo sexlegetøj

LELO har gennem tiden bidraget til at sexlegetøj ikke skal være en skam at have liggende. De henvender sig til både mænd og kvinder – uanset seksualitet. For ikke at tale om deres eksklusive produkter til par, der ønsker at pifte deres sexliv op.

Produkterne fra LELO er ikke blandt de billigste på markedet, hvilket ikke er overraskende, når du ser på hvad du får for pengene! Som med alt andet går kvalitet og pris hånd i hånd – og du vil fortryde at have sparet på dette område. Når du køber et LELO produkt, er det ikke kun en fryd for øjet og god kvalitet for en stund, det er produkter der kan følge dig i mange år, hvis du passer godt på dem. LELO er en investering i mange års nydelse og øget tilfredsstillelse!

Langt størstedelen af LELO’s produkter er fremstillet helt eller delvist af det lækre silikone, som efterhånden er det bedste og mest brugte materiale til godt kvalitets sexlegetøj. Silikone har lang levetid og harmonerer fantastisk med kroppens hud. Ydermere er det kropssikkert og slider ikke på huden.

Deres produkter er ergonomisk gennemtænkt ned til selv den mindste detalje.

LELO sexlegetøj

Et bredt udvalg af frække oplevelser

lelo tor parvibrator
LELO laver nogle helt fantastisk produkter – for eksempel denne parvibrator ved navn TOR

LELO har som før nævnt en lang række populære produkter. De specialiserer sig ikke kun inden for ét område, men formår at række vidt og bredt.

De laver ganske simpelt alt inden for sexlegetøj, parvibratorer, bækkenbundskugler, penisringe, vibratorer til forskellige og flere fokusområder, glidecremer samt produkter til blid bondage. Du finder ikke ét produkt i serien, der ikke lever op til deres eksklusive image.

Det er ikke LELO der sætter grænserne! De møder tværtimod alle med enhver smag og ethvert behov.

Et prisvindende brand

Gennem tiden har LELO vundet en lang række priser for deres flotte design og ikke mindst innovative produkter. De seneste og meget attraktive priser de kan skrive på CV’et, er den britiske ETO Award. Den har de vundet både i 2013 og 2014. Men dette er blot et par af dem!

Det svenske brand er kort sagt blevet anerkendt verden over siden de startede med deres eksklusive produkter, der taler for sig selv!

Konklusion

Hvis du derfor mangler et godt mærke indenfor sexlegetøj, så er LELO det rette valg. Det er svensk kvalitet, som du med sikkerhed ikke vil blive skuffet af.

Vi er her på redaktionen hvertfald yderst begejstret med LELO ‘s produkter. Derfor tror vi også, at det vil falde i god jord hos dig.

Tjek ovenstående udvalg der er både produkter til Sexlegetøj til mænd, sexlegetøj til kvinder og sexlegetøj til par.

 

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here