Sinful Come Together Opladelig Vibrerende Penisring

67

Sinful Come Together Opladelig Vibrerende Penisringome Together Opladelig Vibrerende Penisring

Forhandler
sinful Tjek prisen her

Sinful Come Together Opladelig Vibrerende Penisring – Opsummering

Hvis jeg skal opsummere hele oplevelsen, produktet og den samlet vurdering. Jeg vil give den 3 ud af 5 stjerner, da jeg synes man får det man betaler for.

Den har mange forskellige vibrations typer, måske også så mange af nogen af dem bliver lidt irrelevant, så man kunne måske have skåret ned for nogen af dem og så gået lidt højere op i kvaliteten af selve penisringen, måske med det mere elastisk materiale, så den havde ramt en bedre målgruppe.

Så alt i alt giver jeg den 3 ud af 5 stjerner, da den kan meget, men stadig har en del ulemper. Til en hed og våd aften kan den helt klart anbefaledes.

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af penisringe med vibratorer?

Tjek vores penis ringe vibrator guide

 


Kort beskrivelse af Sinful Come Together Opladelig Vibrerende Penisring

Fordele

  • Forskellige vibrator indstillinger
  • Glat og blødt materiale
  • God størrelse ift. Klitoris
  • Flot design

Ulemper

  • Ret smal i omkredsen, ift penis
  • Er forholdsvis lang tid om at oplade
  • Lidt stiv i det

Kort beskrivelse af produktet

Sinful PenisringProduktet er testet af mig og min kæreste over en længere periode, hvor den er blev et udforsket og benyttet på mange forskellige måder, og vores vurdering er klar.

Ønsker du en fyldig, fast og langvarig erektion, samtidig med hun får en våd oplevelse, så er dette det rigtigt produkt for jer. Her for i nemlig et produkt der kan afdække begge jeres behov, endda så samme tid.

Det lækre materiale og dens mange forskellige indstillinger, gør det i hver flad til lidt mere end en stjerne. Læs meget mere i testen, både om for og ulemper.

Min personlige oplevelse

Sinful Vibrerende PenisringMin personlige oplevelse med produktet har været blandet, som penis ring synes vi som par ikke den var 100% optimal, da omkredsen af selve ringen ikke var stor nok og sad for stramt, dog gjorder det også sammenlejet længere. Efterfølgende blev den dog taget af og det gjordet helt klar noget godt for orgasmen.

Dog for mig som kvinde, var den utrolig god som vibrator. Den har utrolig mange gode egenskaber, med de mange forskellige vibrationer, virker det som en meget hed og god måde at tease på. Dette gør trækker den helt klart op.

Produktet overrasket mig ved dens materiale, det var superlækkert og blødt. Maritalet for mig gør meget, den har en glat overflade, dog med små riller som gør der ekstra lækkert og rammer godt når den evt. får noget glidecreme. Den passer godt i står ift. til mig og mine behov. Den er helt klar god til at varme op eller under sammenleje, da det også kan mærkes af den mandelige part. Vi har også brugt den til at tease lidt, på hele kroppen.

Derudover er den også lidt elastisk i selve penisringen, hvilket var et plus. Da den i forvejen var lidt lille.  Dog som mand stramt den lidt. Personligt synes jeg den er pengene værd og man får en del for dens pris.

Sådan anvendes det

Den kan påsættes på penis, herefter kan penis føres ind i skeden. Dog kan den også bruges som vibrator eller som onaniprodukt til mænd. Derfor kan den bruges både som par, dog også hver for sig. Det gør noget helt særligt for produktet at kan benyttes på forskellige måder, hvilket gør man får en del mere for pengene.

Anbefalet til

Jeg vil helt klart anbefalede en til et par, da den virker som en penisring med vibration skal, den hjælper jer til at komme sammen hvilket jo for min synes vinkel er klimaks. Dog vil jeg også anbefalede den til en mand hvor str. på 3,5 diameter er passende, da det ellers kan komme til at stramme på en forkert måde. Den kan også anbefalede til mænd hvor man ønsker en fyldig og langvarig erektion, dette kan begge parter nyde godt af. Samtidige med man som kvinde kan nyde de 10 forskellige vibrationer.

Den kan bestemt også anbefales til par der gerne vil endnu tættere på hinanden udforsket hvordan vibrationerne virker på hinanden, da det både kan mærkes af mand og kvinde. Her kan de forskellige indstillinger være med til at lade jer ramme klimaks sammen.

Det siger andre kunder

Der er ikke super mange anmelderser af produktet, dog kan man læse sig til der er en enkel der synes den er lige lovlig stram og en anden der var meget tilfreds. Igen kan jeg forstille mig det er en smagssag hvor stram man ønsker den er.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here