Paddles – De bedste i test

319

Vil du gerne finde den bedste paddle til spanking?

Så skal du tage et kig på denne test af forskellige paddles.

I dette indlæg har vi inddelt efter kategorierne:

I hver kategori har vi udvalgte de bedste paddles i test.

Er du på udkig efter andet spanking udstyr kan du tage et kig på vores indlæg om: Sexpiske, Floggers eller spanskrør.

 


Til begyndere

De produkter der er listet nedenfor er specielt gode for dig, som er ny indenfor feltet.

 

Obaie Imiteret Læder Spanking Paddle

Obaie Imiteret Læder Spanking Paddle

Tjek Prisen Her

Denne paddle er perfekt for dig som ønsker at spanke din partner, eller hvis du selv ønsker at blive spanked. Når paddlen rammer huden vil der lyde et højt klask, hvilket gør oplevelsen endnu mere fræk.

Den er ideel for nybegyndere, idet at den er super paktisk og nem at bruge.

 

Sex & Mischief XOXO Begynder Paddle

begynder paddle

Tjek Prisen Her

Hvis du og din partner leder efter en paddle, som du både kan bruge blidt til et kærligt slag, men også hårdt til de ekstra vilde dage, så er denne paddle lige noget for dig.

Den er lavet i kunstlæder og der er indgraveret XOXO på paddlen, hvorfor dens navn. Hvis du slår hårdt nok med denne paddle, eller din partner slår hårdt nok med den på dig, så vil XOXO kunne anes på din krop efter slaget.

Lige netop dette produkt er del af en linje af produkter, som er specielt udviklet til jer som ønsker at bevæge jer ud i dette felt.

 

Sportsheets Blød Paddle

Sportsheets Blød Paddle

Tjek Prisen Her

Denne paddle er velegnet til dig som aldrig har brugt en paddle før. Derudover er det også perfekt, hvis dig og din partner ønsker at eksperimentere, men er bange for at kaste jer ud i det helt store.

Dette produkt er to-sidet, og hver side er altså lavet af noget forskelligt materiale. Den ene side er lavet af noget blødt læder, hvor den anden er lavet af noget kunst pels, som er meget blødt. I kan starte med den bløde side, og derefter kan i skifte over til den side, der er lidt hårdere.

 

Bound Polstret Læder Paddle

Bound Polstret Læder Paddle

Tjek Prisen Her

Denne paddle er for jer nybegyndere, som efterhånden har lært hvordan paddlen fungerer. Produktet er lavet i nubuck læder, og den er udelukkende designet til at kunne give ordentlig smæk med rigtig høje lyde.

Såfremt dig og din partner er til dette hårde og rå sex, vil denne oplevelse både være tilfredsstillende og stimulerende for dig som modtager, men også for dig der giver.

 

XXdreamSToys Polstret Læder Paddle

XXdreamSToys Polstret Læder Paddle

Tjek Prisen Her

Om det er blide slag du går efter, eller om det er afstrafning på højeste plan, så vil dette sexlegetøj være noget for dig. På den ene side af produktet er den blød, hvor den på den anden side er hård og helt glat.

På denne måde kan i selv vælge, hvilken side der passer bedst til jer. Hvis begge sider er noget for jer, så er det oplagt at skifte mellem siderne undervej i seancen, da det vil pifte sagerne lidt op samt give ekstra spænding. Bliver det mon hårdt eller blødt?

 


Mellem smerte

Disse produkter der er listet nedenfor vil være paddles med mellem smerte, og de er ekstra gode for jer som er klar på at kaste jer ud i det lidt mere risikable.

 

Fun Factory Bück Dich Padlle Dildo

Fun Factory Bück Dich Padlle Dildo

Tjek Prisen Her

Dette produkt kan anvendes på flere måder. Det er nemlig både et produkt du kan bruge til spanking, men der er også en dildo på den anden side.

Du kan her vælge enten at stimulere og tilfredsstille din partner vaginalt, analt eller ved at spanke dem.

Selve dildo-delen er lavet i sådan et materiale, så at det på bedst mulig vis føles som en ægte penis. Dette sker på baggrund af den rillede tekstur. Derudover er dildoen også krummet således at den har nemmere ved at ramme dit G-punkt.

 

Obaie Advanced Spanking Paddle

Obaie Advanced Spanking Paddle

Tjek Prisen Hver

Dette produkt er perfekt for jer, der drømmer om at gøre jeres leg i soveværelset ekstra spicy.

Lyden som denne paddle afgiver, når der er blevet smækket, er yderst ophidsende for både dig som står for at give smæk, og også for dig som modtager.

 

Bad Kitty Naugthy Toys Paddle

Bad Kitty Naugthy Toys Paddle

Tjek Prisen Her

Denne paddle er også to-sidet, og du kan bruge den røde side til først at varme din partners bagdel op med eller hvor end du vælger at placere produktet. Derefter kan du skrue intensiteten op ved at bruge den hårde og sorte side.

 


 

Høj smerte

Disse produkter nedenfor giver høj smerte og er derfor perfekt for dig som er øvet indenfor feltet.

 

Spartacus Vipers Tongue Læder Split Slapper 55 cm

Spartacus Vipers Tongue Læder Split Slapper 55 cm

Tjek Prisen Her

Dette produkt henvender sig primært til jer som allerede har prøvet jer frem med forskellige former for spanking. Denne splitter sig i enden og deler sig i to, som var det en slangetunge, hvilket gør at produktet faktisk bliver til en blanding mellem en pisk og en paddle.

Dette unikke design giver ekstra smerte. Derfor er dette produkt ikke anbefalet til begyndere, eller folk som først lige er begyndt at udforske spanking.

 

Tantus Snap Strap Paddle 45 cm

Tantus Snap Strap Paddle 45 cm

Tjek Prisen Her

Dette produkt er fremstillet i silikone. Den er ideel for jer som ønsker at udfordre og udforske spanking-verden. Det kan være fornuftigt at lære at bruge paddlen selv, før du begiver dig ud i at bruge den på din partner.

Efter at have brugt dette produkt i noget tid, kan det være rart for modtageren at påføre noget spanking creme, sådan at smerten hurtigere forsvinder. Derudover kan det virke nedkølende.

 

Kink The Enforcer Silikone Dildo og Plast Paddle

Kink The Enforcer Silikone Dildo og Plast Paddle

Tjek Prisen Her

Dette produkt er et 2-i-1 produktt, idet du kan bruge den til at spanke, men også benytte den anden ende som dildo. Dildoen kan bruges både vaginalt og analt, og ellers bruge paddle-siden bare som en normalt.

Sportsheets Læder Spanking Paddle

Sportsheets Læder Spanking Paddle

Tjek Prisen Her

Denne er god for jer som igen har erfaring med spanking og BDSM-verden. Den kan slå til med en ekstra kraft og giver en høj lyd, når der bliver smækket. Den er lavet af lækkert materiale og er super holdbar.

 


Med nitter

Disse paddles er både for jer som ikke nødvendigvis har særlig stor erfaring med hverken paddles eller andre former for spanking, men også for jer som er øvede og har brugt mange forskellige slags redskaber.

 

Sex & Mischief Paddle med Nitter

Mischief Paddle med Nitter

Tjek Prisen Her

Dette specifikke produkt har to forskellige sider, og du kan skifte mellem de to sider, alt efter hvad du går efter. Den ene side er glat, og du kan være sikker på at høre et højt smæk, når den rammer huden.

Den anden side har små nitter siddende, hvilket vil give en helt anderledes følelse end den glatte side. Det er både mere smertefuldt og pirrende, men det kan være en god efterfølger til de mere blide spanking-redskaber.

 

Spartacus Frat Læder Paddle med Nitter

Spartacus Frat Læder Paddle med Nitter

Tjek Prisen Her

Denne er ekstra god for jer, der allerede har stor erfaring med spanking og forskellige elementer fra BDSM-verden.

Dette produkt er fremstillet i læder, og efter opvarmning med et andet redskab kan du bruge denne til at give ekstra hårde slag, som du kan være sikker på, at din partner kan mærke.

Nitterne på den anden side giver nogle lidt anderledes slag, og de vil også ramme lidt dybere, og derfor vil dette kun anbefales til jer som allerede har prøvet spanking før og er trygge ved akten.

 


Alt du behøver at vide, når du vil i gang med spanking

Overstående produkter er alle gode, hvis du ønsker redskaber til at spanke, men det er også vigtigt at gøre sig klog på, hvordan i overhovedet kommer ind på spanking, hvordan i finder ud af, hvad i hver især tænder på, og hvordan i skal aftale at seancen skal foregå.

Først og fremmest er det ikke alle, der tænder på at blive spanked. Derfor er det selvfølgelig en åbenlys ide at starte ud med at slå din partner med din hånd, for at se hvordan han eller hun reagerer. Når man bruger sine hænder er det meget nemt at sigte præcist, og man rammer som regel det sted, som man går efter. Derudover kan du også mærke i hånden, hvor hårdt du har slået. Det kan man ikke nødvendigvis, når man begynder at bruge redskaber. Derfor er det en smart og fornuftig  ide at starte ud med at smække dine partner med forskellige slag med hånden. Både hårde, blide, lange og hurtige slag. Hvis der er positiv respons, så kan i gå videre med at finde nogle redskaber, som kan gøre oplevelsen lidt frækkere for jer begge.

 

Hvorfor spanking?

For nogle handler spanking i bund og grund om magt. De vil gerne være i kontrol og udøve magt over deres partner.

En anden grund kan være, hvis din partner kan se, at du nyder at blive spanked og ydmyget på et vis plan. Det kan give stor tilfredsstillelse hos din partner at se dig skrige og lide på en god måde.

 

Find et stop-ord

Når i i fællesskab har fundet ud af, hvad der tænder jer hver især, og ved hvordan rollerne skal fordeles, så er det vigtigt at komme på et stop-ord. Uanset om dig og din partner på forhånd har udvist stor interesse og nyder at spanke/blive spanked, så kan det altså hurtigt blive voldsomt og vildt, når du hengiver sig helt til stemningen.

Det anbefales at du vælger et ord, som er neutralt. Dette anbefales da mange faktisk føler, at det at sige ”stop” er en fræk del af legen, som mange ikke ønsker at fjerne. Derfor vælger du altså et andet ord, som du vil bruge, når du rent faktisk vil have sin partner til at stoppe med at slå.

 

Andre redskaber til spanking

Udover de paddles der er listet i denne tekst, så findes der også andre redskaber, som kan bruges til spanking.

Ligegyldigt hvad du vælger at bruge, er det vigtigt at understrege, at det kræver tid og tålmodighed, når man får prøvet et nyt redskab af. Både ”giveren” og ”modtageren” skal vænne sig til hvor hårdt redskabet smækker, hvor kraftig den kan være og endda også hvilke mærker, den kan efterlade.

Ved at tage jer god tid har i det bedste forudsætninger for en sjov, udfordrende og spændende leg.

Flogger

En flogger er en type pisk, som har en masse haler for enden. Den kan egentlig bruges mange steder på kroppen, men bruges ofte til at piske din partner på numsen eller henover lårene.

Det handler om at lære redskabet at kende, så test forskellige afstande og vinkler af for at se, hvad der tilfredsstiller dig og din partner bedst.

Pisk

Hvis du eftersøger en mere intenst følelse, så er en pisk oplagt. Den smallere spids vil påføre mere intens smerte. Her kan det være vigtigt at kigge på piskens greb. Jo bedre grebet er, jo nemmere er det for dig at ramme præcist med pisken.

Spanskrør

Et spanskrør er et klassisk BDSM-redskab, og det er kendetegnet på dens tynde rør, som giver et skarpt klask, når den rammer huden.

Start med at stå tæt ved din partner, når du bruger dette, da det er nemmere at ramme præcist, jo tættere du er. Derefter kan i øge afstanden for mere smerte, hvis i ønsker at udforske.

 

Hvad er en paddle?

En paddle er et sexlegetøj, som har et håndtag og to flade sider. Materialet er oftest lavet af læder eller træ.

Dette sexlegetøj er perfekt for dig som ønsker at give et svagt eller et meget kraftigt slag på din partner – spanking ses oftest på numsen, men du kan også vælge at bruge en paddle andre steder, for eksempel på brysterne, såfremt dig og din partner begge er komfortable med det.

Det er vigtigt at undersøge lidt om spanking, før i begiver sig ud i at bruge redskaber som paddles til det. Der er nemlig områder på kroppen, i helst skal være meget blide ved eller faktisk helt undgå.

Numsen, lårene og endda toppen af ryggen kan sikkert blive spanked, selvfølgelig med måde, uden at der er sikkerhedsproblemer. Du kan også gøre det på brysterne. Nogle kvinder finder dette mere smertefuldt end andre, så her handler det bare om at få snakket med din partner. Dog vides det er det er farligt at spanke omkring nyrene, den nederste del af ryggen, nakken og ansigtet. Disse steder kan nemt tage skade, og derfor anbefales det kun til øvede og erfarne bdsm-entusiaster.

Mette Sofie Hansen
Mette Sofie Hansen
Mit navn er Mette Sofie. Jeg er dating coach & parterapeut, også er jeg interesseret i alt indenfor romantik & erotik. Jeg elsker mit arbejde som skribent & researcher her hos Eroti.dk; Danmarks bedste erotiske magasin. Hvor jeg hver dag arbejder for at hjælpe dig med, at vælge det bedste sexlegetøj, finde den bedste datingside eller bare blive klogere på et givent emne. Har du et spørgsmål til mine artikler eller noget helt andet, skal du være velkommen til at skrive til mig på: mette-sofie-hansen@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here