Pinwheel – 7 bedste pin wheels til pirrende sanseleg

253

I dette indlæg har vi testet og anmeldt de bedste pinwheel ruller.

Er du til fræk sanseleg og kunne du godt tænke dig at købe en pinwheel?

Så skal du læse med i dette indlæg!

Obaie Begynder Mini Pinwheel

Obaie Begynder Mini Pinwheel

Tjek Prisen Her

Denne pinwheel er perfekt for dig som ikke nødvendigvis har prøvet det med sanselege før. Denne specifikke pinwheel er lavet af plast, hvilket gør at den er knap så smertefuld sammenlignet med andre i andet materiale. Piggene vil nemlig ikke være så hårde, hvilket gør den til et godt valg for nybegyndere.

Brug den sådan her

Lad din partner gribe fat om pinwheelen og lad den stryge henover din krop – fra top til tå. Hvis du vil give din partner ekstra meget oplevelse og få sanserne til at gå helt amok, så kan det være en ide at slukke lyset helt, så i intet kan se. Ellers kan i altid benytte jer af et blindfold, hvilket vil gøre oplevelsen en lille smule frækkere for de fleste.

Detaljer om produktet

  • Længde på henholdsvis pinwheel, hjulet og piggene: 10 cm, 3,4 cm, 0,4 cm.
  • Materiale: Plastik

 

Fifty Shades Darker Adrenaline Spikes Metal Wartenberg Pinwheel

fifrty shades darker pinwheel

Tjek Prisen Her

Denne pinwheel er større i størrelsen, og kan både bruges i forbindelse med at tirre din partner, men også hvis du er ude efter en hård sanseleg.

Eftersom du selv skal presse pinwheelen ned over din parters krop, så er dette et godt valg for både nybegyndere, men også for folk som er øvede, da du nemt kan ændre styrken du presser pinwheelen ned med.

Detaljer om produktet

  • Antal pigge: 22
  • Materiale: Metal – herved er dette produkt mere intensivt end pinwheels lavet i plast.
  • Længde: 19 cm.

Pinwheel triple Metal

begynder penwheen

Tjek Prisen Her

Denne pinwheel er lidt mere udfordrende og har ikke kun en række med hjul, men faktisk hele tre. Der er 22 pigge på hver række, hvilket i alt giver 66 pigge.

Hjulet er lavet af metal, og kan altså bruges intensivt og hårdt, hvis du ønsker det, eller su kan lade hjulet glide let henover sin partners krop uden at presse for meget.

Det smarte er netop, at du nemlig kan gøre stimulationen enten blid og let eller gøre det til ren smerte.

Få din partner til at føle mest muligt

Hvis du og din partner er øvede indenfor sanselege, så kan du få meget ud af skifte mellem at gøre det blidt og smertefuldt. På den måde bliver din partner tirret på den mest optimale måde.

Sex & Mischief Sensory Pinwheel

pinwheel fra sex and mischief til følelses pirring

Tjek Prisen Her

Denne pinwheel er som de overnævnte både god for øvede, men specielt også god for dem som er nybegyndere indenfor feltet. Du kan bruge dette produkt til at pirre og tirre din partner, men du kan også straffe dem på en fræk måde med denne pinwheel.

For at få en blid stimulation skal du blot køre produktet let henover din partners krop. Herved vil din partner mærke en prikkende og kildende effekt. Hvis du derimod vil gå efter at skabe smerte og høj intensitet, så skal du bare øge trykket og presse pinwheelet længere ned mod huden.

Hvorfor den er særligt god for nybegyndere

Grunden til at denne pinwheel er særligt god for nybegyndere er, at piggene er fordelt over et større område. Et klassisk pinwheel vil nemlig oftest have en enkelt række med pigge, hvilket gør intensiteten lidt mere voldsomt, når der bliver presset ekstra meget.

 

Master Series Spiked Double Finger Pinwheel

dobble finger pinwheel

Tjek Prisen Her

Denne pinwheel er ekstra udfordrende, men fungerer altså stadig for både dig som er nybegynder og for dig, som har prøvet det hele før.

Dette produkt er super smart, idet at du sætter den på din finger, som var det en ring. Derefter ruller du bare produktet henover din partner.

Piggene er i metal og du vil kunne føle en prikkende og pirrende fornemmelse, idet den ryger ned over din krop.

Prøv også dette

Mens du bruger pinwheelen kan det være en god ide at ramme nogle af de steder, som der ikke nødvendigvis ellers bliver berørt under sex. Herved bliver din partner pirret på områder, hvor han eller hun ikke er vant til at blive rørt ekstra meget ved. I kan også prøve at køle pinwheelen ned ved at putte den i køleskabet, hvis i ved at den skal i brug senere. På den måde er den også helt koldt, når i skal til og i gang.

 

Master Series Prick Pinwheel med 9 Rækker Pigge

master series pinwheel

Tjek Prisen Her

Dette produkt har hele 9 række med sylespidse metal pigge, som fordeler alt stimulation over et større område, end hvis du sammenligner det med et typisk pinwheel.

Du kan igen med dette produkt selv vælge hvor hårdt eller blidt, du vil gå til den, hvilket gør den velegnet til både nye som øvede indenfor feltet. Skift mellem at pirre og at påføre smerte for at få din partner til at gå helt amok.

Detaljer om produktet

  • Materiale: Plast og metal
  • Længde: 13,3 cm
  • Rækker: 9

 

ElectraStim Elektro Wartenberg Pinwheel

elektrisk elektro pinwheen fra electrastim

Tjek Prisen Her

Denne pinwheel kan igen bruges af både nye og øvede, men den er specielt god for jer, som har prøvet det med sanselege før. Den er et perfekt valg for dig som ønsker at være den dominerende i sanselege, eller for dig som godt kan lide følelsen af smerte på din krop.

Denne pinwheel er anderledes end de overstående, da du tilsætter strøm til denne. Du sætter strøm til skaftet, og så vil der udsendes nogle elektriske pulser ud af pinwheelens pigge.

Detaljer om produktet

  • Materiale: Stål med et håndtag lavet af gummi
  • Længde: 17 cm

 


Alt om sanseleg

Der findes også andre redskaber end pinwheels, som du kan bruge til sanseleg, hvis du ønsker noget, som er blidt mod din partner.

Vibrator

En vibrator er et andet produkt, som du kan lade din partner bruge på dig for at lade dine sanser gå amok. Vibratoren kan nemlig bruges både på din klitoris eller oppe i skeden, som vibratorer er beregnet til, men hvis din partner vil pirre dig ekstra meget, så kan han eller hun vælge at bruge vibratoren andre steder på kroppen. Både henover maven, på brysterne eller et tredje sted – det handler om at være opfindsom.

Blindfold

Dette er nemt at finde frem, også selvom du ikke har noget, der er lavet specifikt til at være et blindfold. Du kan nemlig bare lave dit eget med et lille tørklæde, med den trøje du har på eller med dine strømpebukser. Ved at fjerne synssansen bliver dine andre sanser forstærket, hvilket kan være helt ideelt for en sanseleg.

Du kan prøve at tirre din partner ved at puste forskellige steder på deres krop, specielt omkring ørene og halsen vil mange kunne mærke meget.

Blindfold under sex

Hvis dig og din partner allerede har bevæget jer ud i forspil med blindfold, så kan det være en spændende og udfordrende ide at prøve blindfold under sex. Herved kan personen uden blindfold være den dominerende og styre hele seancen fuldstændigt. For personen med blindfold på bliver det en ekstremt sansefyldt oplevelse, da du ikke kan se hvad der foregår, eller hvad der skal til at ske.

Hvis i allerede har prøvet sex med blindfold, så kan i bruge blindfold på en anderledes måde end bare sex. Du kan nemlig give din partner blindfold på, hvorefter du lader ham efterforske hele din krop. Herved får han eller hun lov til at røre dig overalt, uden at kunne se, hvad han rammer næste gang. Derefter kan i skifte. Dette vil give jer begge en helt ny fornemmelse af den andens krop.

Fjer

Fjer kan være en udmærket ide til sanseleg, idet den er så let og nemt kan kilde og pirre din partner. Netop en fjer kan være helt oplagt at bruge i kombination med andre ting såsom blindfold og bondage.

På denne måde kan din partner ikke se, hvor du fører fjeren hen, og de kan heller ikke bevæge sig ud af position, selvom de nok har lyst og prøver på det. Herved får du den ultimative sanseleg i gang, som ikke er smertefuld.

Stearinlys

Stearinlys er noget som mange af os har prøvet at lege med tidligere i vores liv bare for sjov. Men du kan dog bruge stearinlysene i soveværelset, og de virker perfekt, når det kommer til sanselege og pirring. Dette er dog for de øvede, da det kræver en del viden og erfaring, før du kan bruge stearinlysene på en sikker og behagelig måde.

Når det kommer til stearinlys i soveværelset som del af samlejet, så er det vigtigt at vide, at der findes forskellige slags stearinlys, som har forskellige smeltepunkter. Dette er relevant at vide, for jo højere temperatur, jo større smerte vil du påføre din partner eller omvendt. Undersøg dette nærmere før du kaster dig ud i smerteleg med stearinlys.

Bloker din høresans

En anden sjov måde at få sanserne ekstra meget i spil på, er ved at blokere nogle af de andre sanser. Du kan eksempelvis have sex, præcis som du plejer, men dig og din partner skal begge have ørepropper i. På denne måde er der ekstra meget fokus på følelsen, da høresansen bliver fjernet helt. Alting under seancen vil altså opleves visuelt, hvilket for mange forstærker følesanserne.

Smags- og lugtesansen

Dig og din partner kan prøve jer frem med at smage og lugte til hinanden ligeså tosset i vil – så længe i begge er komfortable. Nogle oplever stor stimulering og ophidselse ved at blive rørt ved fødderne for eksempel. Det kan altså være en god ide at få rørt din partners krop ekstra meget, for at finde de punkter, der får dem til at spænde op, uden at det behøver at være de erogene zoner.


En ting ad gangen

Uanset hvilken sans i vælger at tage udgangspunkt i, og ligegyldigt om dig og din partner er til smerte eller ej, så kan det være en god og fornuftig ide at tage en ting ad gangen. Det kan nemlig ødelægge oplevelsen, hvis der foregår alt for mange ting på samme tid.

Derudover er det vigtigt at huske, at det kun er fantasien der sætter grænser for, hvad du og din partner kan finde på at lave sammen for at pirre og stimulere hinanden. Sanseleg behøver på ingen måde at være grænseoverskridende for at være eksperimenterende og udfordrende for dig og din partner. Som nævnt i denne tekst, så er der mange muligheder hvorpå du kan kreere sanseleg uden det helt store.

For dig som har mod på at kaste dig ud i det med redskaber, så er pinwheels et godt sted at starte og kan både bruges for dig som er ny i feltet, men som sagt også for dig som er øvet og har erfaring.

 

Opsummering:

Når det kommer til sanselege under og op til sex, så findes  der en masse redskaber, som du kan bruge. Mange af dem er designet til at påføre smerte også, men det betyder ikke, at de kun kan bruges af folk, som er til hård sex og smerte.

Du kan nemlig bare variere trykket og være lidt mere blid, når du bruger de forskellige redskaber. Sanselege handler i bund og grund om at kunne skabe følelser hos sin partner. Du kan gøre det på mange forskellige måder; Du kan starte blidt, hvorefter du stille og roligt øger intensiteten af det, du laver. Derefter kan du skifte mellem hårdt og blidt, indtil din partner går helt amok.

Sanselege behøver altså ikke at være smertefulde. Det er også vigtigt at huske på, at høj intensitet ikke er det samme som høj smerte. Edging kan også fungere som en godt element, hvis du vil kaste sig ud i sanseleg. Edging er, når du flere gange i træk er ved at få din partner til at komme, men altså lige når at stoppe alt berøring, lige inden det sker. Herved tirrer du din partner til det yderste, og det vil uden tvivl tage pusten helt fra dem.

Pinwheels er et af de redskaber, der kan bruges, hvis du leder efter noget som du kan bruge blidt, men også til at give smerte, hvis du bruger den med hensigt. Nedenfor er listet de bedste af slagsen.

Mette Sofie Hansen
Mette Sofie Hansen
Mit navn er Mette Sofie. Jeg er dating coach & parterapeut, også er jeg interesseret i alt indenfor romantik & erotik. Jeg elsker mit arbejde som skribent & researcher her hos Eroti.dk; Danmarks bedste erotiske magasin. Hvor jeg hver dag arbejder for at hjælpe dig med, at vælge det bedste sexlegetøj, finde den bedste datingside eller bare blive klogere på et givent emne. Har du et spørgsmål til mine artikler eller noget helt andet, skal du være velkommen til at skrive til mig på: mette-sofie-hansen@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here