Latex leggings – Her er de frækkeste

458

Latex er nok det materiale, der allermest skriger sex og forførelse. Der er et eller andet ved latex, der bare er frækt at se på. Især latex leggings er noget, der kan gøre underværker for ethvert frækt outfit. Det ”våde”, skinnende look kan pifte ethvert outfit op og tilføjer et sexet element. Latex leggings, eller lak leggings som nogen vil kalde dem, kan bruges i mange anledninger og begivenheder. Både privat, til hverdag og fest er latex leggings et hit, og du vil med sikkerhed ikke gå ubemærket hen.

Hjemme i privaten kan du bruge dem som en del af et frækt og forførende outfit. Din partner vil uden tvivl blive helt vild i varmen efter dig og få svært ved at holde fingrene fra dig. Især hvis du har planer om en lille dominansleg, er latex det oplagte materiale at iføre sig i.

Latex leggings er også velegnet til hver dag. De er nemme at gøre mere casual med en sød striktrøje eller t-shirt over. Derudover egner lak leggings sig bestemt også til fest og byture med deres skinnende look. De vil uden tvivl få dig til at stråle i mængden.

Latex leggings fås i mange varianter, og der er noget for enhver smag. De fås både som catsuits, strømper og heldragter. Der er mange at vælge mellem. Desuden fås de både til mænd og kvinder.

Vi har samlet vores absolutte favoritter til mænd og kvinder.

 

Latex leggings til kvinder:

Er du på udkig efter et par frække latex leggings, så er du landet på den rette side. Vi har nemlig samlet de allerbedste latex leggings til dig. Lak leggings kan bruges i mange anledninger. Det eftertragtede ”wetlook” vil med garanti være et sexet element til dit outfit. Latex leggings er et must i enhver kvindes klædeskab.

Da de kan bruges i mange anledninger, vil de højst sandsynligt blive et af dine yndlingsting fra dit klædeskab. Som tidligere nævnt fås lak leggings i flere udgaver – alt fra helt standard leggings til de mere udfordrende. Latex leggings er kendt for at fremhæve ens smukke og kvindelige former på bedste vis! Det stramme og tætsiddende materiale gør nemlig, at alle kurver bliver indrammet og ”holdt på plads” lige der, hvor det skal. Det er dermed en perfekt måde at vise sin krop frem på fra sin bedste vinkel og stadig overlade lidt til fantasien.

 

Testvinder – Late X Latex Leggings Sort

Disse stilfulde og sexede latex leggings fra Sinful er det perfekte valg, hvis du leder efter et par lak leggings, som kan bruges til mange frække lejligheder. Det skinnende latex look vil med garanti skabe opmærksomhed omkring dig. De tætsiddende leggings har et frækt element bestående af en lynlås ved skridtet, som gør dem oplagt til fetish arrangementer eller forførelse af din partner. Lynlåsen kan åbnes enten for til, bag til eller hele vejen. Dette erotiske indslag på bukserne er et pirrende element, som kun gør looket endnu frækkere.

Disse leggings er også designet til at give så god komfort som muligt. De er af 100% naturlatex/gummi, som er et rigtig lækkert materiale – selvom man ikke umiddelbart skulle tro det! Derudover har taljen en fin højde, som hverken er for høj eller for lavet, hvilket gør dem mere behagelige at have på. Samtidig fremhæver taljen dine smukke og kvindelige kurver.

Tjek prisen her

 

 

Mest solgte – Black Level Lak Strømper

Lange strømper og stockings er en noget så sexet accessorie til kvinder – det kan vi vist godt alle være enige om! Sådanne frække strømper fås også i lak, hvilket jo bare gøre dem endnu mere frække. Disse stilede lak strømper fra Black Level er lavet af flot skinnende lak, som passer perfekt sammen med andet lingeri – eller bare uden noget andet på. De er velegnet som tilbehør til et frækt lingerisæt, sexet kjole eller til dominanslegen.

De flotte strømper er lavet af 100% polyester og egner sig kun til indendørs brug. Men en stor fordel ved disse strømper er, at de kan snøres ind foroven, så du undgår, at de hele tiden falder ned. Det er ret træls, når man står og prøver at være sexet, og man hele tid skal rette sine strømper.

Tjek prisen her

 

 

Populær i udlandet – Cottelli Catsuit i Wetlook

Der er ingen tvivl om, at catsuits i alle afskygninger er enormt frække. Men der er nu intet, der slår et catsuit i latex! Dette Cotelli Catsuit i Wetlook sidder stramt og smyger sig om dine smukke, kvindelige former. Det fremhæver dine kurver på en elegant og forførende måde. Dette catsuit kan også bruges i flere sammenhæng. Både derhjemme til sexet forførelse af din partner eller i byen som festens midtpunkt. Det hele handler om, hvilket tilbehør du anvender til catsuitet. Det er også velegnet til fastelavn og udklædning, hvor du kan møde op som en fræk cat-woman. Så om du vil være den forførende sexkilling i privaten eller klæde dig ud som cat-woman, har du begge muligheder her.

Outfittet er også perfekt til fetish leg og arrangementer. Det sexede latex look skriger af dominans og BDSM som intet andet materiale.

Med i pakken får du et flot og feminint bælte med sølvspænde og similisten. Alt efter anledningen, kan du bruge bæltet eller lade vær.

Tjek prisen her

 

 

Latex leggings til mænd:

Søger du noget kinky og frækt til dit klædeskab? Så bør du overveje et par frække lak leggings. Det vil uden tvivl lægge stemningen for en fræk og forførende aften med din partner. Eller måske har du brug for en underdel til et sexet outfit til et fetish arrangement eller fest. Uanset hvad kan et par flotte latex leggings være det, der skal til for at fuldende dit frække look.

Latex er et lækkert og stramt materiale, som vil fremhæve dine former og muskulatur på bedste vis. Det lækre materiale vil nemlig smyge sig tæt om din krop og stramme op alle de rigtige steder.

Det skinnende ”våde” look giver et frækt og forførende pift. Det er også perfekt til dominanslege og kinky outfits, da latex og lak er meget udbredt og populært i BDSM-genren. Det er et must-have til den frække del af garderoben.

Find her de bedst anmeldte latex leggings.

 

Testvinder – Late X Latex Leggins med Åben Front

Hvis du hopper i disse frække latex leggings, har du med garanti fanget din partners opmærksomhed med det samme. Disse latex leggings har nem åben front, så du kan vise din pragtfulde manddom frem. Her er der nemlig fuld skue til dine ædlere dele – både penis og pung. Uden tvivl et uimodståeligt element til buksen, der oser af sex. Det er et par lokkende og pirrende leggings, der indbyder til en fræk, uartig og kinky aften.

Disse latex leggings har et rigtig godt fit på mandekroppen. Den høje talje indrammer din maskuline krop på bedste vis, da underkroppen bliver strammet ind og fremhævet på en lækker måde.

Derudover er disse lak leggings i høj kvalitet, da de er fremstillet i 100% naturlatex. Ikke så underligt de er ’testvinderen’.

Tjek prisen her

Mest solgte – Sorte Latex Bukser Med Penishylster

Iføre du dig disse frække latex leggings, har du med sikkerhed udsigt til en hot og kinky aften. Bukserne sidder stramt om din maskuline krop og fremhæver dine former på en flatterende måde. Dine ben og baller bliver indrammet og strammet op, så du rigtig kan vise dig frem fra din bedste side. Det frække penishylster tilføjer et forførende og kinky element til disse latex leggings. Her får dine ædlere dele lov til at shine og lokke. Det er ikke til at undgå at lægge mærke til dine maskuline fortrin med disse bukser.

Bukserne er lavet i et strækbart og fleksibelt materiale, som sikrer komfort og gøre dem lette at tage på og af. Og det er jo rart smart, hvis det lige pludselig gerne må gå lidt stærkt med at smide bukserne for en partner.

De frække bukser kan med fordel også bruges til et fetish arrangement eller fest, hvor du gerne vil tiltrække opmærksomhed. For ét er sikkert. Og det er, at du ikke vil gå ubemærket hen.

Tjek prisen her

 

 

Populær i udlandet – Late X Herre Jumpsuit

Vil du ikke nøjes med at fremhæve din underkrop i lækkert latex? Så er dette frække latex jumpsuit lige noget for dig. Her får det opstrammende og forførende latex nemlig lov til at smyge sig om hele din krop, så du får et fuldendt sexet latex look. Hele din maskuline figur bliver altså fremhævet og strammet op de helt rigtige steder. Alle dine flotte former og muskler kommer i spil. Du vil med garanti være uimodståelig i denne sag.

Selvom jumpsuitet sidder stramt om din krop, er det stadig nemt at tage på og af. Den har nemlig en tovejs lynlås, der går fra halsen om til toppen af numsen.

Denne heldragt er perfekt til en fræk aften med partneren. Tag den på og overrask ham eller hende. Der er ingen tvivl om, at din partner næsten ikke vil kunne holde hverken øjne eller fingre fra dig. Derudover kan dette latex outfit også bruges til fetish arrangementer, så du kan skille dig ud fra mængden. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Tjek prisen her

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here