Laktøj – Her er det frækkeste tøj af lak

487

Er du til laktøj? Tænder du på den blanke og skinnede overflade, så vil du helt sikkert være vild med denne anmeldelse.

Vi er to, Pia og Kim, der har anmeldt og afprøvet en helt masse laktøj. Det har været så sjovt, og vi har virkelig nydt det.

Samtidig er vi blevet klogere på de forskellige styles der findes. Vi håber også, at I har lyst til at læse med. Vi har både prøvet og anmeldt lak tøj til både mænd og kvinder, da vi ved, at mange af vores læsere er både mænd og kvinder.

Vidste I, at der er stor forskel på lak og latex? Hvis ikke, så kan vi fortælle, at latex er et 100% naturfremstillet materiale. Latex er af gummi og er derfor sværere at rengøre og vedligeholde. Lak derimod er syntetisk stof.

Godt, så er vi vist ved at være klar til at komme i gang med vores anmeldelse, så følg med her.

 

Laktøj Kvinder

Der findes et hav af forskelligt laktøj til kvinder. Det føles lækkert og frækt at iføre sig laktøj, og en kvinde ser altid sexet ud, når hun føler sig fræk og godt tilpas. Uanset hvad du er til, så findes der også noget lak tøj til dig.

 

Testvinder – Black Level Lak Corsage og G-Streng

Jeg starter lige ud med at anmelde det her helt fantastiske corsage, Black Level Lak Corsage og G-Streng. Det er en vanvittig flot og fræk corsage. Den er lavet i skinnende og blankt materiale. Der er stivere i siderne og en diskret lynlås i midten foran. Corsagen fremhæver dine bryster og din lille talje og sidder virkelig flot.

Designet er råt og stadig meget enkelt og fint. Alt efter hvordan du bruger den, så kan den både tones op og ned. Det er oplagt at bruge denne form for laktøj til en forførende aften sammen med din partner. Selv kunne jeg kun forestille mig, at min partner ville blive ellevild, hvis jeg tog imod ham iført dette frække outfit. Der er også en medfølgende lak G-streng til sættet. Det er prikken over I’et, og den sidder ovenikøbet rigtig godt. Lak corsagen er lavet i 100 % polyester, og skal derfor håndvaskes i koldt vand, for at passe så godt på den som muligt.

Tjek prisen her

 

 

Mest Solgte – Cottelli Wetlook Bodystocking

Det er ikke uden grund, at denne Cottelli Wetlook Bodystocking er den bedst solgte. For den er helt fantastisk smuk, forførende og fræk. Den har den dybeste og smukkeste udskæring, så man virkelig fremhæver sine flotte bryster. Bodystockingen er lavet i et frækt wetlook kombineret med et mesh materiale ved hofterne og skuldrene. Der er rigeligt med kig ind til huden. Og der er generelt ikke overladt meget til fantasien.

En af de absolut frækkeste detaljer er den lynlås, der går fra navlen og ned og ender ved lænden. Der er nemlig lavet en mulighed for at lave denne bodystocking bundløs. Det betyder, at der er let adgang til de intime dele, hvis lysten pludselig melder sig. Derudover kan det også være meget frækt at beholde sit tøj på under sex og med en bundløs bodystocking, så bliver det hele bare endnu frækkere.

Tjek prisen her

 

 

Den Billige – Fever Wetlook Hold-Ups Strømper

Okay, de her lakstrømper er ”to die for”. De er så frække, og det var vi begge to enige om. For hvorfor skal selvsiddende strømper altid være lavet i de samme typer af materialer. Med de her Fever Wetlook Hold-Ups Strømper vil du helt sikkert få opmærksomhed. Selvom de er billige, så ser de dyre ud og føles også sådan. For kvaliteten er helt i top. De er lækre at have på, og så ser man bare mega fræk ud i dem. Hop i et par høje hæle og en kort kjole, og looket er ”hjemme”.

Den skinnende og blanke overflade giver et forførende look, som med andet lak tøj. Faktisk vil jeg mene, at du sagtens kan tage disse lakstrømper på til en fest. Det er så populært med thigh high støvler, og med de rette stiletter, så får du det helt rigtige look.

Tjek prisen her

 

 

Bedste Ekspert Anmeldelser – Noir Handmade Lang Kjole

Har I nogensinde set noget flottere end denne Noir Handmade Lang Kjole? Nej, vel. Den er lavet i et wetlook og det øverste af kjolen er lavet med de smukkeste blonder. En kjole som denne kan du style til både en fræk aften i swingerklubben, en vild aften derhjemme eller en tur i byen. Alt efter om du tager en bh inden under blonderne, kan du have den på, hvor du lyster.

Den er med lange ærmer og en lille turtleneck. Det var især de lange ærmer, der tiltalte mig. Jeg synes, at det ser smukt ud med tildækkede arme. Selve det nederste af kjolen sidder stramt over hofterne og fremhæver dine flotte former. Den er gulvlang, og undlader du trusserne vil din partner helt sikkert glæde sig til at flå resten af tøjet af dig. Det er ikke svært at se, hvorfor denne kjole er havnet i denne kategori, for den er bare helt fantastisk.

Tjek prisen her

 

 

Til Nybegynderen – Noir Handmade – Catsuit

Er du nybegynder og måske føler, at det meget letpåklædte look ikke er dig, så har jeg løsningen til dig. Med dette Noir Handmade – Catsuit får du det frækkeste catsuit. Det overlader meget til fantasien, men der er ingen tvivl om, at du oser af sex. Catsuitet er stramtsiddende og dækker hele kroppen. Det har lange ærmer og ben. Det smyger sig elegant over dine former og komplementerer din figur.

Det fremhæver rundingen på ballerne, og selvom du er helt dækket til, er der ingen i tvivl om, hvad du er ude efter. Tag et par høje stiletter på sammen med, og du er klar til en tur i swingerklubben eller til en fest. Når det hele bliver for hedt, er catsuitet lavet med en lynlås, der kan gøre det bundløst. Det er ikke engang sikkert, at man vil bruge det, men tanken om at det er muligt er enormt frækt.

Tjek prisen her

 

 

Til den Erfarne – Noir Handmade Wetlook – minikjole

Denne næste lak kjole er især henvendt til den erfarne kvinde. Den er ultra fræk og har både en åben ryg og en dyb udskæring. Kjolen er lavet i et wetlook, der giver den blanke og skinnende overflade. Den er stramtsiddende og meget kort. Tag et par stiletter på til og eventuelt et par lange lakstrømper til for at fuldende looket.

Tager du imod din partner iført denne kjole, er det ikke sikkert, at du har den på i lang tid, for han eller hun får helt sikkert lyst til at flå den af dig ved første mulige lejlighed. Det er helt klart en af mine favoritter, og det er virkelig et frækt og sexet stykke laktøj.

Tjek prisen her

 

 

Den Frække – Noir Handmade Wetlook – Kjole Med Stor Krave

Kombinationen af mesh stof og lak er rigtig lækker. Og netop det har denne kjole. Denne kjole, Noir Handmade Wetlook – Kjole Med Stor Krave, fremhæver dine flotte former og din barm. Det gennemsigtige stof ved hofterne og ydersiden af brysterne gør, at man kan få et kig ind til huden. Kjolen er lukket med en lynlås foran, som gør det muligt at lyne op og ned efter behov.

Den er især god til rollespil, da der medfølger en stor krave. Det giver et ægte herskerindelook. Og du kan derfor roligt koste rundt og kommandere med din partner og afstraffe ham eller hende, når vedkommende ikke adlyder.

Tjek prisen her

 

 

Nyhed – Noir Handmade Ruler – Nederdel

Det sidste stykke laktøj til kvinderne i denne omgang er denne frække og korte Noir Handmade Ruler – Nederdel. Det er en virkelig fræk og forførende laknederdel. Den har en flot detalje foran, hvor der sidder en stor lynlås. En af grundene til at jeg er så vild med den er, fordi den både kan tones op og ned.

Den kan nemlig både bruges til hverdag, men naturligvis også til en fræk aften sammen med partneren. Alt efter hvad den sammensættes med, kan den bruges til det hele. Derudover så sidder den rigtig flot og fremhæver ballerne. Alt i alt har jeg været virkelig begejstret for det laktøj, som vi har set på til kvinderne.

Tjek prisen her

 

Laktøj Mænd:

Nu er det blevet mændenes tur. For laktøj er ikke forbeholdt kvinder. Mænd skal også have muligheden for at iføre sig noget frækt laktøj og udleve deres fantasier. Derfor har jeg, Kim, været i gang med at prøve de næste styles.

 

Testvinder – Black Level Lak String Mænd

Det første stykke laktøj, som jeg vil præsentere jer for, er denne lak G-streng, Black Level Lak String Mænd. Den er fræk, lækker at have på, og så fremhæver den alt det, man gerne vil have, der skal fremhæves. G-strengen er behageligt formet, så den løfter kuglerne og penis. Det er en af de ting, som jeg værdsætter, når jeg har en G-streng på.

Det er en klar testvinder, og jeg er helt sikker på, at den også er noget for jer mænd og jeres partnere.

Tjek prisen her

 

 

Mest Solgte – Black Level Lak Boxershorts

Det næste laktøj som jeg har prøvet er de her boxershorts i lak, Black Level Lak Boxershorts. Det er ikke uden grund, at det her par boxershorts i lak er nogen af de bedst solgte. For de er behagelige at have på. Derudover så var min partner helt vilde med dem, hvilket kun gjorde det bedre.

De sidder faktisk som helt almindelige boxershorts. Den eneste forskel er, at lynlåsen lyner nedad. Det betyder, at der er let adgang til de ædlere dele, inklusivt bollerne. Det er virkelig frækt og rigtig godt tænkt.

Tjek prisen her

 

 

Den Frække – Late X Herre Jumpsuit

Catsuits er ikke kun til kvinder. Da jeg prøvede denne jumpsuit, Late X Herre Jumpsuit, var jeg helt solgt. For ligesom ved kvinderne handler det ikke om, hvor meget eller hvor lidt afklædt man er. For man kan sagtens føle sig fantastisk fræk og mandig i en jumpsuit som dette.

Det særlige ved denne jumpsuit er, at der er fødder i. Det har jeg hvert fald ikke prøvet før. Men jeg er helt sikkert ”solgt”. Det var dog overraskende let at komme i dragten. Den er nemlig udstyret med en tovejs lynlås, der går fra halsen og til lænden. Dermed er der masser af mulighed for at komme (til). Jeg er også vild med måden, som denne jumpsuit sidder på. Det fremhæver alle de gode ting. Lægmuskler, sixpack, overarme – alle muskler og former. Det er med god grund, at det er havnet i denne kategori.

Tjek prisen her

 

 

Rengøring af lak tøj

Når du først er begyndt at bruge laktøj og har fået introduceret det til din partner, kommer næste punkt – nemlig rengøring. For hvordan rengør man sit laktøj? Det er faktisk ikke så svært eller besværligt. For lak tøj er i modsætning til latex ret let at rense.

Er dit lak tøj blevet nusset, så kører du blot en ren klud over tøjets overflade. Er det blevet meget beskidt, så skal du håndvaske det i koldt vand. Derudover så læg det til vask i en pose for sig, så det ikke tager skade af dit andet tøj. Det er også vigtigt at nævne, at du naturligvis ikke må komme dit laktøj i tørretumbleren. Det kan det ikke tåle. Hæng det i stedet til tørre, eventuelt udenfor, hvor det kan lufttørre. Det er desuden også en god idé at opbevare dit lak tøj for sig, igen for at beskytte det mod dit andet tøj. På den måde sikrer du nemlig, at overfladen forbliver blank og skinnende.

 

Frække dominanslege

Lak, læder og latex ligger op til frække dominanslege mellem dig og din partner. Udlev din fantasi om at være en hård og streng herskerinde overfor din partner. Vis ham eller hende, hvem der bestemmer og straf vedkommende, hvis de ikke tilfredsstiller dig på den ene måde eller den anden.

For nogen kan det være svært at finde modet til at leve sig ind i rollerne i rollespil. Det første som næsten altid hjælper er at klæde sig ud. Brug laktøj til at leve dig ind i rollen. Når du først er klædt ud, så er du ikke længere ”dig selv”. Derfor kan du nu opføre dig som en anden og dermed også smide hæmningerne.

 

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here