Stuepige kostumer

173

Har du altid drømt om, at kæresten dukker op for at gøre rent i soveværelset med et frækt stuepige kostume på?

Eller vil du gerne overraske din kæreste ved at hoppe i sådan en lille sag for hans skyld?

Uanset, om du vil købe en sex udklædning du selv kan hoppe i, eller bede din kæreste hoppe i, så tag lige et kig på disse frække stuepige kostumer herunder!

 

Cotelli Sexy Stuepige Kostume

Cottelli Sexy Stuepige Kostume
Cottelli Sexy Stuepige Kostume

Tjek prisen her

Dette frække stuepige kostume er perfekt til dig, som gerne vil vise så meget hud som muligt. Den bundløse body giver nem adgang for din partner.

Fordele:

 • Fræk
 • Butterfly og tørklæde medfølger
 • Billig

Ulemper:

 • Strømper medfølger ikke

Dette sexede stuepige kostume vil få temperaturen til at stige, lige så snart du træder ind. Der vil ikke komme til at ske meget rengøring, før din partner ikke kan vente mere. Heldigvis giver den bundløse bodystocking nem adgang for din partner, så de kan få dig, så snart de ikke kan vente mere. Den bundløse body, som er lavet i gennemsigtigt mesh, gør også, at I slet ikke behøver at tage den af.

Dette frække kostume fra Costelli kommer i størrelserne S, M, L og XL. Kostumet er lavet af 90% polyamid og 10% elastan, som gør den behagelig at have på. For at kostumet er pænt så længe som muligt anbefales det at vaske den i hånden.

 

Black Level Lak Stuepige Kjole

black level lak stuepige kjole sex kostumer

Tjek prisen her

Dette flotte stuepige kostume fra Black Level giver dig muligheden for at kombinere stuepigeuniformen med et frækt lakmateriale.

Fordele:

 • Flot kostume i lækker kvalitet
 • Fræk
 • Pirrende lak-materiale

Ulemper:

 • Dyr
 • Strømper medfølger ikke

Dette frække stuepige kostume vil uden tvivl tænde din partner i løbet af ingen tid. Fordi kjolen dækker alt, hvad der behøver at blive dækket i offentligheden, kan den også sagtens bruges som et frækt kostume til en udklædningsfest. Selvom kjolen dækker, hvad den skal, vil det lækre lakmateriale sammen med din flotte figur uden tvivl gøre dig uimodståelig for din partner – eller ham, som du vil tage med hjem fra festen.

Det hvide forklæde gør det tydeligt, hvad du prøver at ligne, men hvis du vil fuldende looket helt, vil et par knæhøje strømper give det sidste.

Dette kostume kommer i størrelserne S, M, L og XL. Kjolen er lavet af 100% polyester og bør håndvaskes i koldt vand.

 

Cottelli Stuepige Uniform

cottelli stuepige uniform sex kostumer

Tjek prisen her

Dette flotte kostume fra Cotteli vil uden tvivl opfylde enhver stuelige-fantasi, som dig eller din partner har i maven.

Fordele:

 • Fræk
 • Butterfly og tørklæde medfølger
 • Billig

Ulemper:

 • Strømper medfølger ikke

Med dette flotte stuepige kostume fra Coletti vil din partner uden tvivl give en hjælpsom hånd til rengøringen. Det flotte kostume dækker desuden også nok til at blive brugt andre steder end i soveværelset. Den er blandt andet perfekt at have på til en frækkere udklædningsfest. For at gøre kostumet lidt mere sexet, så er kjolen ekstra kort og halsudskæringen ekstra dyb. Det hvide forklæde og butterfly gør det allerede tydeligt, at det er en stuepige uniform, men et par knæhøje strømper vil give looket lidt ekstra.

Denne uniform er lavet af 90% polyester og 10% elastan. Den kommer i størrelserne S, M, L og XL. For at holde den flot så længe som muligt, anbefales det at vaske den i hånden med koldt vand.

 

Dreamgirl Stuepige Kostume

dreamgirl stuepige kostume

Tjek prisen her

Dette sexede stuepige kostume giver din partner fuldt udsyn til din flotte krop. Det flotte blondeforklæde sammen med alle detaljerne, gør det tydeligt, at du er en stuepige.

Fordele:

 • Fræk
 • Satin-halsbånd, cap og kildefjer medfølger

Ulemper:

 • Strømper medfølger ikke
 • Dyr

Dette super frække stuepige kostume fra Dreamgirl vil ikke give dig meget tid til at støve af, inden din partner ikke kan holde sig tilbage længere. Forklædets stropper kan indstilles, så du kan få den perfekte pasform. Derudover har forklædet også strømpestropper, så du kan tilføje et par frække strømper til at fulende looket helt. Bag på er kostumet helt bart, så din partner kan se hele din flotte krop.

Dette kostume kommer i Onesize, som passer en størrelse 36 og 38. Kostumet er lavet af 100% polyester og bør helst håndvaskes i koldt vand.

 

Cottelli Bundløs Stuepige Kostume

cottelli bundløs maid costume

Tjek prisen her

 

Dette flotte stuepige kostume er både sexet og ligner en stuepige uniform. Kostumet består af en top, trusse, forklæde og hårbøjle.

Fordele:

 • Fræk
 • Hårbøjle og forklæde medfølger
 • Billig

Ulemper:

 • Strømper medfølger ikke

Med dette flotte kostume viser du både hud, imens du ligner din partners vildeste stuepige-fantasi. Kostumet har an masse flotte detaljer, som hver bidrager til stuepige-looket. Kostumets bundløse trusser giver din partner nem adgang og er udstyret med 4 strømpestropper.

Kostumets skjorte er lavet af 98% bomuld og 2% elastan, som gør den lækker og behagelig at have på. Trussen er lavet af 90% polyamid og 10% elastan. Kostumet skal håndvaskes og kommer i størrelserne S, M, L og XL.

 

Dreamgirl Sexy Stuepige Kostume

dreamgirl sexy stuepige kostume

Tjek prisen her

 

Dette flotte stuepige kostume fra Dreamgirl opfylder din vildeste fantasi. Foran ligner du den frækkeste franske stuepige, og bagsiden giver din partner et lækkert syn.

Fordele:

 • Fræk
 • Satin-halsbånd, cap og forklæde medfølger

Ulemper:

 • Strømper medfølger ikke
 • Dyr

Dette frække kostume fra Dreamgirl vil give din partner en aften, som han aldrig glemmer. De mange detaljer binder kostumet sammen, imens den sexede bagside får temperaturen til at stige. Den flotte bodystocking vil både fremhæve dine bryster og din røv, så du ligner en million for din partner. Derudover er den bundløs, så der er nem adgang for din partner.

Dette kostume kommer i Onesize, som passer en størrelse 36 og 38. Kostumet er lavet af 90% polyester og 10%. Kostumet skal helst vaskes i hånden i koldt vand.

 

Baci Dreams Stuepige Kostume

dreams by baci french maid set sex kostumer

Tjek prisen her

Dette frække kostume viser alle dine flotte kurver frem, imens du tilfredsstiller enhver stuepige-fantasi, din partner har i tankerne.

Fordele:

 • Fræk
 • Halsbånd, cap og forklæde medfølger

Ulemper:

 • Strømper medfølger ikke
 • Dyr

Dette flotte kostume fra Baci Dreams har en fræk body med wetlook og et flot forklæde, som uden tvivl vil tænde din partner.

Bodyen kan justeres med bindebåndene i nakken, på ryggen og ved hoften, som vil give dig den mest flatterende pasform.

Dette kostume kommer i Onesize, som passer størrelserne 36 til 42. Kostumet er lavet af 94% polyester og 6% elastan, som gør det behageligt at have på. Kostumet bør helst vaskes i hånden ved 30 grader.

 

Dreamgirl Stuepige Kostume Plus Size

dreamgirl stuepige kostume plus size sex kostumer

Tjek prisen her

Dette flotte kostume fra Dreamgirl giver de mere kurvede piger muligheden for at føle sig ekstra frække i sengen.

Fordele:

 • Fræk
 • Satin-halsbånd, cap og kildefjer medfølger
 • Plus size

Ulemper:

 • Strømper medfølger ikke
 • Dyr

Dette frække kostume fra Dreamgirl giver din partner frit udsyn til dine flotte former. Det frække blondeforklæde dækker kun næsten dine bryster, hvilket vil drive din partner til vanvid. Når han ikke kan holde sig tilbage længere, giver forklædet ham dejlig nem adgang til dig og din flotte krop.

Kostumet kommer i onesize, som passer størrelserne 44 til 50. Kostumet er lavet af 100% polyester og bør håndvaskes i koldt vand.

 

Sådan begynder I på rollespil

Der er mange, som fantaserer om rollespil, men desværre kan det blive en lille smule akavet at føre ud i virkeligheden. Det vigtigste, når man gerne vil begynde at eksperimentere med rollespil, er at opbygge tillid til sin partner. Det kan virke skræmmende at åbne op om, hvad man fantaserer om, fordi at man er bange for at blive dømt.

Heldigvis kan det at åbne op betyde, at jeres sex bliver bedre og endda sjovere. Især er rollespil noget, som inviterer til mere sjov i sengen, da det kun er fantasien, som sætter grænser for, hvem I er.

Når I prøver rollespil for første gang, er det vigtigt, at I giver plads til at grine. Det kan være lidt underligt at skulle spille en anden person – især når man har sex. I kan prøve forskellige scenarier af for at finde det, som fungerer bedst til jer, og det er nemmest at starte med scenarier, som ikke er alt for specifikke. Det kan for eksempel være VVS’er og kunde, lære og elev eller noget andet. Når I er blevet mere erfarne, kan jeres scenarier blive mere specielle.

Et scenario, som er godt at starte med, er blandt andet stuepigen – en fræk klassiker, som alle kender til. For at gøre det endnu bedre skal I bruge et stuepige kostume, som dem I finder nedenunder.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here