Aneros sexlegetøj – Prisvindende stimulering af prostata

363

Aneros producerer anatomisk designet anal legetøj til mænd, der sikrer seksuel nydelse grundet den direkte stimulering af prostata.

Aneros produkter har siden 2002 fået et utal af positive anmeldelser og er op til flere gange kåret som værende bedst i test, når det gælder sexlegetøj til mænd.

Aneros har forskellige modeller, der alle er yderst populære og byder på forskellige funktioner, der sørger for ekstra stor nydelse og stimulation.

 


Til begyndere

Ønsker du at stifte bekendtskab med de bedste sexlegetøj, når det gælder anal nydelse og stimulation af prostata?

I denne kategori har vi samlet de bedste prostatastimulatorer til dig, der endnu ikke har den store erfaring inden for dette område.

 

Aneros HELIX SYN Trident

Aneros HELIX SYN Trident

Tjek Prisen Her

Med denne Aneros HELIX SYN Trident prostatastimulator er du sikret maksimal nydelse grundet modellens anatomisk korrekte design. Denne prostatastimulator er både egnet til nybegynderen såvel som til den mere erfarne inden for anal stimulation.

Modellen giver håndfri nydelse og er fremstillet i ftalatfri silikone med en silkeblød overflade. Prostatastimulatoren er designet således, at den udover at give stimulation af prostata også masserer mellemkødet og det yderst følsomme Kundalinipunkt, der giver en ekstra pirrende oplevelse.

Selve prostatastimulatoren har en længde på 10,2 cm og en diameter, der på det bredeste sted er 2,7 cm. Produktet kommer i en rød opbevaringsæske med magnetlukning.

 

 

Aneros Trident Helix

Aneros Trident Helix

Tjek Prisen Her

Her er der tale om en effektiv prostatastimulator, der med sin anatomiske form og lidt større hoved giver en yderst målrettet stimulering af det mandlige G-punkt.

Aneros Trident Helix har arme i en W-form, der giver mulighed for stimulering af mellemkød samt Kundalinipunktet og er ydermere designet med en Multi-Axial Motion, der betyder, at stimulatoren kan bevæge sig fra side til side, når du strammer om den.

Produktet er fremstillet i ftalatfri medicinsk plast med en blød overflade, der giver en rar fornemmelse under indføring. Selve prostatastimulatoren har en indførbar længde på 10,2 cm og er 2,4 cm i diameter på det bredeste punkt.

 

 

Aneros PERIDISE

Aneros PERIDISE

Tjek Prisen Her

Næste populære produkt fra Aneros er ikke blot én men to analstimulatorer. Aneros PERIDISE egner sig til begynderen inden for analstimulation samt bækkenbundstræning og kan med fordel benyttes af både mænd og kvinder.

De to anal stimulatorer har forskellig vægt og størrelse alt efter, hvad man foretrækker, og hermed er der også mulighed for, gradvist, at udfordre din bækkenbundsmuskulatur mere og mere, i takt med, at den bliver stærkere. De to analstimulatorer har begge en let buet form, der sikrer en blid håndfri stimulation, når du spænder og slapper af i bækkenbundsmuskulaturen.

Stimulatorerne er fremstillet i ftalatfri medicinsk plast med en fløjlsblød yderside, der sikrer optimal komfort. Den lille stimulator har en længde på 10,4 cm, en diameter på 7-17 mm og vejer 13 g. Den store stimulator har også en længde på 10,4 cm, men har til gengæld en diameter på 9-21 mm samt en vægt på 18 g.

 

 

Aneros EUPHO SYN

Aneros EUPHO SYN

Tjek Prisen Her

Denne Aneros EUPHO SYN prostatastimulator har et anatomisk korrekt og smalt design, der giver en behagelig, men effektiv stimulation af G-punktet. Modellen kan bruges håndfrit og fungerer ved hjælp af sammentrækninger i ringmuskulaturen.

Grundet modellens lidt smalle design er denne stimulator særligt velegnet til dig, der er ny indenfor prostatastimulation. Aneros EUPHO SYN vandt i 2014 en Xbiz Award for ”Sexual Wellness Product of the Year”, hvilket I den grad understreger produktets høje kvalitet og effektivitet.

Modellen er designet med nye og forbedrede comfort tabs, der har til formål at pirre og stimulere mellemkødet, hvilket sikrer større nydelse. Produktet kommer i en rød opbevaringsæske med magnetlukning og er fremstillet i en solid kerne, der er betrukket med ftalatfri silikone.

Selve prostatastimulatoren har en indførbar længde på 10 cm og en bredde på 1,3-2,4 cm.

 

 

Aneros PROGASM Jr.

Aneros PROGASM Jr.

Tjek Prisen Her

Denne prostatastimulator henvender sig i særdeleshed til dig, der ønsker en slank, men fast stimulation af prostata uden vibrationer.

Aneros PROGASM Jr. egner sig til den let øvede indenfor prostatastimulation. Modellen virker ved hjælp af sammentrækninger i ringmuskulaturen og lægger derfor op til en håndfri benyttelse.

Stimulatoren er designet med W-arme, der masserer de erogene zoner ved mellemkødet og fungerer derudover som en stopper, der sørger for, at stimulatoren bliver, hvor den skal. Modellen er fremstillet i ftalatfri medicinsk plast og kommer i en diskret opbevaringsæske.

Aneros PROGASM Jr. har en længde på 11 cm, hvoraf de 9,5 kan føres ind, og herudover har produktet en diameter på 2,7 cm på det bredeste punkt.

 


Til øvede

Er du allerede bekendt med analstimulation, og ønsker du blot at søge nye muligheder i forhold til sexlegetøj til analstimulation?

Så kan det være, at følgende produkter er noget for dig.

I denne kategori har vi samlet de bedste prostatastimulatorer, der henvender sig til dig, der allerede er øvet indenfor analstimulationens verden.

 

Aneros PROGASM Ice

Aneros PROGASM Ice

Tjek Prisen Her

Første model er en Aneros PROGASM Ice prostatastimulator, der er kendt for sin gode bevægelighed. Modellen er særligt velegnet til de øvede brugere og er fremstillet i et patenteret design i ftalatfri medicinsk plast.

Aneros PROGASM Ice er til dig, der ønsker en prostatastimulator med en fyldig form, der giver en kraftig og effektiv stimulation af G-punktet. Stimulatoren har et let buet skaft, der sikrer en direkte stimulation af prostata, og som derudover giver mulighed for en stor bevægelighed.

Modellen er ideel til solobrug, men kan også bruges i samspil med din partner alt efter, hvad du ønsker.

Stimulatoren er designet med W-arme, der sørger for pirring og stimulation af mellemkødet, hvilket giver dig en hel fornemmelse, hver gang produktet er i brug. Selve prostatastimulatoren har en længde på 13,4 cm og en diameter på 2,4-3,3 cm.

 

 

Aneros PROGASM

Aneros PROGASM

Tjek Prisen Her

Næste produkt i denne kategori er en Aneros PROGASM prostatastimulator. Her er der tale om en prostatastimulator, der også er ideel til den mere øvede bruger, og som med sin yderst fyldige form og gode bevægelighed sikrer en kraftig og effektiv stimulation.

Modellen har et let buet skaft og er herudover fremstillet i et patenteret design i ftalatfri medicinsk plast. Denne prostatastimulator er også med W-arme, der sikrer en pirrende stimulation af det følsomme mellemkød. Produktet kan benyttes alene eller sammen med din partner, alt efter, hvad du føler for og har en længde på 13,4 cm samt en diameter på 2,4-3,3 cm.

 

 

Aneros Trident Maximus

Aneros Trident Maximus

Tjek Prisen Her

 

Her er der tale om den populære Aneros Trident Maximus prostatastimulator, der sørger for en prostatastimulation i en opgraderet udgave.

Modellen er designet med et lidt større hoved, og henvender sig derfor i særdeleshed til dig, der allerede er kendt med analstimulation og som ønsker nye nydelsesgenstande.

Produktet er, som alle Aneros produkter, udformet i et anatomisk design, der er din garanti for den bedst mulige oplevelse, hver gang stimulatoren er i brug. Modellen er fremstillet i allergivenlig, ftalatfri og medicinsk plast, der er hårdt nok til en effektiv stimulation, men samtidig blød nok til en behagelig indføring.

Aneros Trident Maximus har W-arme med kugler for enden, der giver dig en ophidsende stimulation af mellemkødet og Kundalinipunktet – samtidig med at dit G-punkt behages.

Herudover er modellen, grundet dens Multi-Axial Motion, ikke kun beregnet til at bevæge sig ind og ud, men også til at bevæge sig fra side til side, når du strammer om den.

Selve prostatastimulatoren har en indførbar længde på 10,2 cm og en diameter på 2,5 cm på det sted, hvor den er bredest.

 

 

Aneros Trident Eupho

Aneros Trident Eupho

Tjek Prisen Her

Næste model er den velkendte og ikke mindst yderst populære Aneros Trident Eupho prostatastimulator.

Modellen er i et slankt og fast design, der gør, at den primært henvender sig til dig, der har en veltrænet analmuskulatur eller til dig eller jer, der ønsker at bruge den under samleje.

Det anatomisk korrekte design sikrer en fyldig prostatastimulation, der pirrer dit G-punkt på en effektiv måde. Produktet er fremstillet i allergivenlig, ftalatfri og medicinsk plast med en hård kerne, der sikrer en kraftig analstimulation samt et blødt ydre, der sørger for en behagelig og nem indføring.

Aneros Trident Eupho er designet med W-arme med kugler for enden, der har til formål at stimulere og pirre mellemkødet og Kundalinipunktet samtidig med, at prostatastimulationen finder sted. Sidst, men ikke mindst, er modellen udstyret med en Multi-Axial Motion, der gør, at stimulatoren ikke kun kan bevæge sig ind og ud men også fra side til side – en funktion, der sikrer en bedre prostatastimulation.

I forhold til selve prostatastimulatoren har denne en indførbar længde på 10,2 cm og en diameter, der på det bredeste sted er 2,1 cm.

 

 

Aneros VICE 2

Aneros VICE 2

Tjek Prisen Her

Sidste produkt i denne kategori er den fjernbetjente prostatastimulator Aneros VICE 2, der er en opgraderet udgave af den tidligere, prisvindende VICE-model.

Grundet modellens fjernbetjeningsfunktion er der her tale om et produkt, hvor du kan lade din partner tage styringen og bestemme, hvornår du skal opleve anal nydelse. Denne model er selvfølgelig også med et anatomisk design, der sikrer en optimal prostatastimulation.

Produktet er med bløde former, der ikke kun tilfredsstiller og pirrer prostata, men også mellemkødet og Kundalinipunktet, hvilket sikrer den ultimative stimulation.

VICE 2 er designet med 2 kraftfulde motorer og 18 forskellige vibrationsniveauer, der alle kan justeres og indstilles i 4 intensiteter. Herved giver denne model mulighed for hele 72 kombinationsmuligheder, der bør kunne behage enhver.

Produktet er, som allerede nævnt, med fjernbetjening, og på denne finder du foroven en ”Joy-knap”, der bruges til at intensivere vibrationerne uanset hvilket niveau eller vibration, du benytter. Holdes Joy-knappen nede, når du nærmer dig klimaks, kan du være sikker på en afslutning, der siger spar 2.

Prostatastimulatoren er fremstillet i ftalatfri silikone og har en fuld længde på 13 cm, hvoraf de 10,5 kan indføres.

Herudover har modellen en diameter på 3,1 cm, og både stimulator og fjernbetjening oplades gennem det medfølgende USB-kabel. I forhold til produktets praktiske oplysninger har stimulatoren en brugstid på 90 minutter, mens fjernbetjeningens brugstid er 50 minutter.

Opladetiden er for stimulatoren 120 minutter og for fjernbetjeningen 90 minutter. Aneros VICE 2 har et lydniveau på max. 55 dB og en rækkevidde på op til 7,6 meter.

 


Til kvinder

Aneros synes ikke, at kvinderne skal snydes for sexlegetøj i højeste kvalitet og har derfor også 2 stimulationsmuligheder, der egner sig til det kvindelige køn.

Fælles for disse to produkter er, at de begge er yderst populære og har gjort sig svært bemærkede på markedet.

 

Aneros EVI Kegel Exerciser

Aneros EVI Kegel Exerciser

Tjek Prisen Her

Første produkt er den prisvindende Aneros EVI Kegel Exerciser, der blev kåret til værende ”Sexual Wellness Product of the Year” ved Xbiz Awards i 2013.

Modellen virker ved hjælp af muskelsammentrækninger og hjælper dig til en effektiv bækkenbundstræning, der belønner sig i længden.

Samtidig med at EVI Kegel er en bækkenbundstræner, tilfredsstiller og stimulerer den også dit g-punkt og klitoris, hvilket medvirker til en yderst positiv oplevelse, hver gang produktet er i brug. Det fungerer således som bækkenbundskugler og virker opstrammende for skeden.

Modellen er fremstillet i ftalatfri og medicinsk plast med en hård kerne, der sikrer et fast greb samt en blød yderside, der sørger for en behagelig indføring. Aneros EVI Kegel Exerciser har en højde på 11 cm, hvoraf de 9 kan indføres. Herudover vejer produktet 80 gram og har en omkreds på 3,6-12 cm.

 

 

Aneros Vivi Kegel Exerciser

Aneros Vivi Kegel Exerciser

Tjek Prisen Her

Sidste produkt er en Aneros Vivi Kegel Exerciser med indbygget G-punktsstimulator. På denne måde er der her tale om et produkt, der kombinerer knibeøvelser med nydelse.

Modellen er håndfri og har en kurvet form samt en bred del, der gør, at den uden besvær altid sidder, hvor den skal. Produktet er designet med 12 vibrationsniveauer, der styres via appen ”Aneros Vivi”, der fås til både Android og iOS.

Vibratoren lades op via et medfølgende USB-kabel og holder i op til 5 timer. Opladetiden er på 120 minutter og lydniveauet er på 68 dB.

Modellen er fremstillet i ftalatfri silikone og ABS-plast, der sikrer et fast greb og en behagelig indføring i vagina.

 

Mette Sofie Hansen
Mette Sofie Hansen
Mit navn er Mette Sofie. Jeg er dating coach & parterapeut, også er jeg interesseret i alt indenfor romantik & erotik. Jeg elsker mit arbejde som skribent & researcher her hos Eroti.dk; Danmarks bedste erotiske magasin. Hvor jeg hver dag arbejder for at hjælpe dig med, at vælge det bedste sexlegetøj, finde den bedste datingside eller bare blive klogere på et givent emne. Har du et spørgsmål til mine artikler eller noget helt andet, skal du være velkommen til at skrive til mig på: mette-sofie-hansen@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here