Skjulte vibratorer til offentligt brug med fjernbetjening – De bedste i test

279

Det kan være enormt frækt for dig og din partner at have en skjult vibrator i offentligheden. Det fungerer som en fræk leg, som I, i al hemmelig kan have sammen, eksempelvis hvis I skal på restaurant, i biografen, ud at handle eller noget lignende.

Det kan være en måde at pirre hinanden på og have en hel dags forspil, før I skal hjem og tilfredsstille hinanden i soveværelset. Nogle af disse produkter kan sågar bruges, selv hvis I befinder jer på hver jeres side af verden og stadig ønsker at holde gang i jeres sexliv.

Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator – Bedste og mest lydløse i test

lovense lush 2 app styret g punkts vibrator

Tjek prisen her

Denne vibrator er perfekt at bruge som en skjult vibrator i offentligheden, da den i høj grad kan tilfredsstille dig, uden at den larmer.

Den er styret af en app, og din partner kan derfor styre den direkte fra sin telefon og have fuld kontrol over de lækre vibrationer, som produktet laver.

Denne vibrator kan endda bruges, hvis I befinder jer på to forskellige kontinenter, eller hvis en af jer sidder derhjemme, mens den anden er ude i offentligheden.

Fordele:

 • Vandtæt
 • Kraftige vibrationer
 • App-styret

Ulemper:

 • Appen kan indsamle data om din brug af appen

Denne skjulte vibrator har en god Bluetooth forbindelse og en funktion, hvor du selv kan sammensætte vibrationsmønstre efter, hvad du foretrækker. Generelt har appen en række funktioner, som virkelig kan gøre jeres oplevelse fræk og pirrende.

Denne skjulte vibrator er ergonomisk udformet til at stimulere G-punktet. Den er produceret i blødt silikone, hvilket gør den behagelig at bruge i længere tid ad gangen.

Den er let at oplade, og når du køber denne vibrator, medfølger der et USB-kabel til at oplade den med.

Der er tale om en ekstremt god vibrator til offentlige, hemmelige lege mellem dig og din partner. Den er utrolig god at pirre med og er perfekt at give din partner, så han eller hun får fuld kontrol over vibrationerne. Det er en rigtig god måde at varme hinanden op på, inden I skal hjem og gøre det færdigt i soveværelset.

 

Magic Motion Fugu App-styret Vibrator

magic motion fugu app styret vibrator

Tjek prisen her

Her får du en app-styret skjult vibrator, som kan bruges til frække lege med vibrator i offentligheden. Den er udformet på en måde, hvor den både kan stimulere dit G-punkt, men den kan også give dig de mest fantastiske klitoris-orgasmer.

Fordele:

 • Kan både bruges indvendigt og udvendigt
 • Produceret i silkeblød silikone
 • Opladerkabel medfølger

Ulemper:

 • Mister hurtigt forbindelsen til appen

Vibratoren har hele 7 forskellige vibrationsprogrammer, som du eller din partner kan vælge mellem for at gøre jeres hemmelige leg endnu frækkere.

I appen kan du eller din partner også sammensætte jeres egne vibrationsmønstre for virkelig at tage jeres leg til det næste niveau. Her kan din partner i høj grad tage styringen, mens du bare må nyde at blive tilfredsstillet og pirret.

Denne vibrator kan også bruges på tværs af verdensdele og er derfor også god til langdistanceforhold eller par, som rejser meget hver for sig.

Selve vibratoren er fremstillet i silikone og er vandtæt. Du kan altså blive drivvåd, uden at det på nogen måde skader denne vibrator.

Den er utrolig let at lade op, og der medfølger et USB-opladekabel. Den er altså også ideel til frække lege med vibrator i offentligheden, hvor du og din partner i høj grad kan pirre hinanden. Det er en god måde at få hinanden i stemning til en lang og fræk nat under dynen.

 

Sinful Luksus Opladelig Fjernbetjent Trusse Vibrator

sinful luxury rechargeable remote control panty vibrator

Tjek prisen her

At bruge denne vibrator i offentligheden vil være virkelig ophidsende. Hvis du og din partner eksempelvis skal en tur i biografen, kan du let placere denne vibrator i dine trusser, eller det par trusser som følger med, og på den måde være underholdt på flere forskellige måder under filmen.

Den er utrolig diskret, samtidig med at den i høj grad kan pirre dig.

Din partner kan sidde med fjernbetjeningen og skifte mellem de 10 forskellige vibrationsmønstre, som vibratoren har, og styre din nydelse fuldstændig.

Fordele:

 • Blød og rar at have siddende i trusserne
 • Har 10 froskellige indstillinger
 • Pirrende vibrationer

Ulemper:

 • Kan lave høje lyde

Brug denne vibrator i offentligheden, fordi den fysisk ikke fylder særlig meget og derfor er behagelig at have siddende i trusserne i længere tid. Vibratoren er fremstillet i en blød og fleksibel silikone, og den er derfor behagelig at have siddende i dine trusser. Du kan også sagtens sidde ned, uden at vibratoren vil genere dig – tvært imod.

Man skal være opmærksom på, at vibratoren i nogle af vibrationsmønstrene kan larme en smule, og denne vibrator egner sig derfor bedre i biografen, hvor der er høje lyde, end den gør på restaurant eller i et indkøbscenter.

Den kan også bruges derhjemme som en ”almindelig” vibrator, der ikke behøver at sidde fast i dine trusser.

Selve vibratoren er genopladelig, og et USB-kabel medfølger, som du kan bruge til at lade den op. Fjernbetjeningen kan ikke lades op, men bruger en bestemt type batterier. Disse batterier medfølger også, når du køber produktet.

 

Velve Rio Luksus Penisring med Vibrator Opladelig

velve evy remote control love egg

Tjek prisen her

Denne vibrerende penisring er også rigtig god til en hemmelig, fræk og offentlig leg mellem dig og din partner.

Denne penisring er produceret i et behageligt og blødt materiale, som har et godt tag om penissen, hvor den i høj grad kan bidrage til, at du opnår en yderst langvarig erektion, som kan glæde både dig og din partner.

Med dette produkt er det mandens tur til at blive pirret i offentligheden, og også her kan partneren tage styringen.

Fordele:

 • 10 forskellige vibrationer
 • Opnå langvarig erektion
 • Producereret i blødt silikone

Ulemper:

 • Kan virke lille på nogle penisser

Penisringen har hele 10 forskellige indstillinger, som kan bruges til at pirre med. Den er også rigtig god, hvis I ønsker at gøre jeres biograftur en endnu mere spændende og underholdende.

Denne penisring er dog også utrolig fræk hjemme i soveværelset, hvor den kan bidrage til, at begge parter opnår en helt fantastisk orgasme.

Den tilgodeser de erogene zoner på kroppen og kan bruges i mange forskellige stillinger.

Penisringen har en indvendig diameter på 2,8 cm. Dog er den strækbar og kan udvides, så den sidder helt perfekt omkring din penis.

Denne skjulte vibrator er derudover udviklet i samarbejde med førende sexologer og eksperter og er en del af en linje af luksuriøst sexlegetøj.

 

Sinful Opladelig Fjernbetjent Trusse Vibratorsinful rechargeable remote control knicker vibrator

Tjek prisen her

Denne frække, lille vibrator er også rigtig god at placere i sine trusser til en fræk vibrator-leg i offentlige omgivelser. Den er utrolig diskret, og du vil næppe blive opdaget i at have den siddende i dine trusser.

Den styres af en lille fjernbetjening, som enten du eller din partner kan tage styringen over.

Den er designet til at have en form, som går direkte ind og stimulerer de mange nerver, der sidder omkring klitoris, og har hele 10 forskellige vibrationsindstillinger som enten du eller din partner kan vælge mellem.

Fordele:

 • Vandtæt
 • Kan både betjenes manuelt eller via fjernbetjeningen
 • 10 forskellige vibrationsindstillinger

Ulemper:

 • Kan være svær at bruge i starten

Denne vibrator er fremstillet i silikone, som er meget blødt og fleksibelt, og er ydermere vandtæt og genopladelig.

Det er også en vibrator, som fungerer utrolig godt til onani derhjemme, eller som din partner kan bruge på dig under jeres forspil, inden I begynder at have sex.

Med denne skjulte vibrator kan man i sandhed køre en offentlig, men diskret leg, som vil gøre jer begge utrolig liderlige og klar til en tur under dynen.

 

Magic Motion Candy App-Styret Klitoris Vibrator

magic motion candy app styret klitoris vibrator

Tjek prisen her

At bruge denne vibrator i offentligheden fungerer utrolig godt. Det er endnu en vibrator, som du placerer i dine trusser.

Denne vibrator er styret af en app, hvilket tillader din partner at styre den fra sin telefon, og du har på den måde ingen kontrol over vibrationerne.

Fordele:

 • Styret med app
 • Opladekabel medfølger
 • Kan bruges med både Androidt og IOS

Ulemper:

 • Appen kan indsamle data om dit brug af appen

Fysisk er vibratoren meget lille, og chancen for at du bliver opdaget er derfor også meget lille. Den er produceret i et blødt materiale, der gør, at den er behagelig at have siddende i trusserne i længere tid ad gangen.

Vibratoren kan som nævnt styres af en app, som har utrolig mange forskellige indstillinger og er let at bruge.

Vibratoren er meget lydsvag, men dette gør dog ikke, at den ikke vil have en kraftig virkning på dig. Den kan i sandhed give dig nogle vilde orgasmer og pirre dig, indtil du er ved at falde ned ad stolen.

Denne vibrator kan naturligvis også bruges alene og er rigtig god til at optimere din onani og gøre dine orgasmer endnu vildere.

 

Du kan også læse vores andre anmeldelser af:

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here