Vibratorer til nybegynderen – De bedste begynder vibratorer i test

453

Skal du ud og have din første vibrator? At vælge den første vibrator kan være en enormt svær beslutning at tage som nybegynder og helt grøn på området.

Derfor kan du med fordel læse denne guide og anbefalinger. Så du kan blive klogere på, hvilken begynder vibrator du bør vælge.

Bedste… Prismaskinen
vibrator for begynder pink Testvinder Tjek pris
vibrator for begynder til kvinder Begyndere Tjek pris
vibrator for begynder med kanin Prisvinder Tjek pris

Sinful Opladelig Power Bullet Vibrator – Smart og kompakt nybegynder vibrator

vibrator for begynder til kvinder

Tjek prisen her

En bulletvibrator er en kraftig, lille og kompakt vibrator. Denne vibrator fra Sinful er en oplagt vibrator for begyndere med sin lille størrelse, men kraftige vibrationer. Du får 10 vibrationsmønstre, og vibratoren kan bruges over hele kroppen til at stimulere de mest følsomme steder.

Fordele:

 • Lille og kompakt størrelse
 • 10 vibrationsmønstre
 • Genopladelig med stik

Ulemper:

 • Lille vibrator

Denne Sinful Opladelig Power Bullet Vibrator er en kompakt, men kraftig vibrator for begyndere. Med en længde på 7,6 og en diameter på 2 centimeter er det en lille og diskret vibrator. Dens lille størrelse gør den knap så intimiderende som de større produkter til kvinder på markedet, og den kan let bruges både til solo- og parlege.

Denne nybegynder vibrator har 7 forskellige vibrationsmønstre, du kan vælge mellem. Det gør det let for en nybegynder at afprøve forskellige former for vibrationer og finde netop din favorit. Derudover har du også 3 forskellige hastigheder at vælge mellem.

Produktet er lavet i ABS-plast, der er helt fri for både latex, ftalater og er 100% vandtæt. Du kan derfor let tage denne vibrator for begyndere med under bruseren eller i karbadet. Overfladen er glat og behagelig mod huden, og designet holdt i sort.

Du oplader denne Sinful Opladelig Power Bullet Vibrator med den medfølgende USB-oplader. En fuld opladning tager 120 minutter, og så er der til 45 minutters stimulerende vibrationer.

 

Velve Chloe Luksus Klitoris Vibrator Opladelig – God vibrator for begyndere

vibrator for begynder lilla

Tjek prisen her

Ønsker du intense klitorisorgasmer? Så er denne Velve Chloe Luksus Klitoris Vibrator et godt bud på en nybegynder vibrator med god garanti for orgasme. Ergonomisk design gør denne vibrator nem at have i hånden, og så kan den bruges målrettet på klitoris eller på andre af kroppens mest følsomme steder.

Fordele:

 • Ergonomisk design
 • 10 forskellige vibrationsindstillinger
 • Udført i ftalatfri silikone

Ulemper:

 • Målrettet klitorisstimulering
 • Fuld opladning giver 90 minutters leg

Klitoris er kvindens mest følsomme organ, der strækker sig langt rundt om vagina og ind i kroppen. Derfor er der også ofte god garanti for orgasme for en nybegynder med en målrettet klitorisvibrator. Førende eksperter og sexologer har i samarbejde udviklet Velves design i Skandinavien.

Denne vibrator fra Velve er ergonomisk designet, så den ligger godt i hånden, både når du eller en partner forkæler dig. Du får med en enkelt knap let kontrol over de 10 forskellige vibrationsmønstre.

Denne vibrator for begyndere har en længde på 9,5 og en bredde på 4,5 centimeter. Materialet er en blød silikoneoverflade, der er helt fri for ftalater.

Velve Chloe Klitoris Vibrator er genopladelig med det medfølgende magnetiske USB-stik. På en fuld opladning får du 90 minutters legetid.

 

Sinful Rabbit Vibrator Original – En klassiker

vibrator for begynder med kanin

Tjek prisen her

Hvis du leder efter en vibrator for begyndere, så er det ikke til at komme udenom den klassiske Rabbit-vibrator. Denne vibrator stimulerer dig både ind- og udvendigt på samme tid med sin særlige udformning. Denne Sinful Rabbit Vibrator Original har vundet Ekstrabladets pris for bedste Rabbit-vibrator i 2016.

Fordele:

 • Stimulering både ind- og udvendigt på samme tid
 • 6 rotations- og 6 vibrationsprogrammer
 • Latex- og ftalatfri

Ulemper:

 • Larmer
 • Bruger 4 styk AA-batterier, der ikke følger med

Rabbit-vibratoren blev særligt populær efter at være blevet rost til skyerne for dens kunnen i hit-tv-serien Sex and the City. Der er også en god grund til, at Samantha var i himlen, for en Rabbit kan stimulere både ind- og udvendigt på en og samme tid. Det er en oplagt vibrator for begyndere, der nyder indvendig stimulering kombineret med vibrationer på klitoris.

Denne Sinful Rabbit Vibrator Original har en længde på 26 og en bredde på 4 centimeter. Dildoen kan indføres i vagina, og 3 rækker af kugler masserer dig indvendigt. Udvendigt bliver klitoris pirret af den lille kanins ører, der sender dejlige og ophidsende vibrationer til dit mest følsomme lystpunkt. Denne vibrator har med 6 forskellige vibrations- og 6 forskellige rotationsprogrammer. Du kan vælge at bruge dem både hver for sig eller kombinere disse programmer efter din egen lyst.

Denne Rabbit-vibrator til begyndere er ikke genopladelig, men bruger i stedet 4 styk AA-batterier. Disse sælges separat.

Tip! Det er en fordel at anvende en vandbaseret glidecreme med dette produkt!

 

Womanizer Liberty Klitoris Stimulator – En anderledes vibrator for begyndere

vibrator for begynder pink

Tjek prisen her

Med en helt særlig og patenteret Pleasure Air Technology giver denne vibrator både nybegyndere og øvede helt nye stimuleringer. I stedet for en klassisk vibrator bruger dette stykke legetøj nemlig luftbølger til blidt, men effektivt at stimulere klitoris.

Fordele:

 • Patenteret Pleasure Air Technology
 • Ergonomisk design
 • 6 forskellige intensiteter

Ulemper:

 • Udelukkende til klitoris

Mange kvinder kan opleve at blive overstimulerede af en almindelig vibrator. Hvis du gerne vil undgå oversensitivitet, så er denne Womanizer Liberty et innovativt produkt som en vibrator for begyndere.

Womanizer laver produkter, der ikke ligner de andre på markedet. Derudover er der god garanti for orgasme med den særligt effektive og unikke trykluftsteknologi, hvor du har 6 forskellige intensiteter at vælge mellem.

Denne udgave af Womanizeren er ergonomisk udformet og kompakt, så du kan tage den med på farten. Det medfølgende låg er magnetisk, og det sørger for at holde din Womanizer Liberty ren og klar.

Denne Womanizer er udført i medicinsk silikone og plast, og produktet er helt vandtæt. Det giver mulighed for at tage din Womanizer med i badet.

Opladning af din Womanizer foregår med det medfølgende mikro-USB-stik. En fuld opladning tager 60 minutter. Når din Womanizer er helt opladet, er der 120 minutters brug i det opladelige lithium-ion-batteri.

 

Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator – Til G-punktet

vibrator for begynder lille med delfin

Tjek prisen her

Som en vibrator for begyndere er denne til dem, der allerede ved, at de gerne vil have stimuleret deres G-punkt. Denne Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator stimulerer nemlig som en Rabbit-vibrator både ind- og udvendigt med særligt fokus på det lystne punkt oppe i skeden.

Fordele:

 • Stimulerer ud- og indvendigt med fokus på G-punktet
 • 10 vibrations- og 5 rotationsmønstre at vælge mellem

Ulemper:

 • Bruger 4 styk AAA-battier, der ikke følger med
 • Larmer en del

Hvis du allerede ved, at du nyder at få stimuleret både din klitoris og dit G-punkt, så er der god nydelse af hente med Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator. Den er nemlig designet med en kurvet form, der rammer dit G-punkt perfekt.

Vibratoren har en længde på 21,5, hvoraf 9,5 centimeter kan indføres i vagina. I skeden roterer og masserer de indvendige kugler i dildodelen, mens en udformet delfin sender kraftfulde vibrationer til klitoris.

Du får med denne vibrator for begyndere 10 vibrationsmønstre og 5 rotationshastigheder at vælge mellem

Denne vibrator bruger 4 styk AAA-batterier, der ikke følger med produktet.

 Som nybegynder kan det være svært at vælge den helt rigtige vibrator. Har du ikke tidligere prøvet en vibrator er det umuligt at vide, hvilken type vibrator du vil kunne lide.

Derfor får du her en guide til de bedste vibratorer for nybegyndere. Det er ikke det endegyldige svar for alle begyndere.

Men vi oplever, at de fleste førstegangskøbere af vibratorer bliver RIGTIG glade for disse to valg:

 

Testvinder: Sinful Opladelig Mini Magic Wand Vibrator

Sinful Opladelig Mini Magic Wand Vibrator

Tjek prisen her

Denne Magic Wand Vibrator fra Sinful er et bud på en enormt alsidig vibrator med mange pirrende funktioner. Vibratoren har hele 8 vibrationshastigheder og 5 vibrationsmønstre.

Fordele:

 • Effektiv vibrator med kraftige vibrationer
 • 8 vibrationshastigheder og 10 vibrationsmønstre
 • Trådløs
 • Genopladelig
 • Kan bruges både til kropsmassage og intimmassage
 • Blødt materiale
 • Fleksibelt hoved

Ulemper:

 • I den lidt dyrere ende

Søger du en pålidelig vibrator, der med sine forkælende vibrationer kan sende dig direkte i den syvende himmel? Så er denne Magic Wand Vibrator fra Sinful et rigtig godt bud.

Vibratoren er et rigtig godt bud på den bedste vibrator til nybegyndere, fordi den lader dig opleve alle de bedste ting ved vibratorer. Med hele otte vibrationshastigheder og fem forskellige vibrationsmønstre er der plads til alsidig leg, der altid er spændende og pirrende. Vibratoren er trådløs, men besidder masser af power.

Wanden betjenes nemt ved hjælp af tre knapper på skaftet og har et fleksibelt og bøjeligt hoved, der gør den nem og sjov at lege med både alene og i selskab med din partner.

 

Den billige: Baseks Wave Klassisk Dildo Vibrator

baseks wave klassisk dildo vibrator

Tjek prisen her

Vil du gerne prøve en vibrator uden at skulle sætte økonomien over styr? Så er denne Baseks Wave Klassisk Dildo Vibrator et rigtig godt bud. Her får du en kraftig og pirrende vibrator til en rigtig god og imponerende pris.

Fordele:

 • Lækkert kurvet design
 • God pris
 • Multispeed vibrationer
 • Kurvet design til stimulering af g-punkt

Ulemper:

 • Batterier sælges separat
 • Har kun et vibrationsmønster

Mens ovenstående model hører til i den lidt dyrere ende, når det kommer til vibratorer, er denne variant fra mærket Baseks lidt af et røverkøb. Her får du nemlig en yderst funktionsdygtig og pirrende vibrator til en rigtig god pris. Og netop den lave pris er medvirkende til at gøre den til et godt bud på den bedste vibrator til nybegynderen. Her kan du nemlig prøve en vibrator af uden at skulle sætte budgettet på spil.

Teksturen på vibratoren sørger for masser af lækker stimulation. Den kurvede form giver stimulering af g-punktet, og med den smarte multispeed funktion er du så godt som sikret skønne orgasmer.

 

Læs om andre vibratorer her

Ovenfor er nævnt et par bud på den bedste vibrator til nybegyndere. Men kunne du tænke dig at vide mere om de forskellige typer af vibratorer, deres funktioner og egenskaber, kan du her på siden finde mange forskellige brugbare guides til netop vibratorer.

Læs blandt andet om g-punkts vibratorer, som er skabt særligt til at stimulere g-punktet. Den karakteristiske kurvede form gør det muligt at opnå intense g-punkts orgasmer ved hjælp af pirrende vibrationer.

Prøv også den frække og populære butterfly vibrator, som tages på som trusser eller som placeres i trusserne. Denne type af vibrator er oplagt til både fræk sololeg og erotisk leg med din partner, som kan tage kontrol over den medfølgende fjernbetjening.

Er du til den mere klassiske form for vibrator, kan du i denne guide læse om store vibratorer. Dette omfatter blandt andet den populære dildovibrator, der i sin udformning minder om en klassisk dildo, men som er udstyret med en vibrator, som gør oplevelsen ekstra intens.

Sidst, men ikke mindst kan du læse mere om dobbelt vibratorer. Disse hører også til blandt de absolut mest populære vibratorer for kvinder, idet vibratorerne er skabt til at stimulere kvinden på alle de rigtige steder – både g-punkt, klitoris og vagina stimuleres.

 

Derfor skal du købe en vibrator

Markedet for sexlegetøj er større end nogensinde før. I dag kan sexlegetøj både købes online og i fysiske butikker, og der findes en lang række af forskellige producenter og mærker at vælge imellem. Mange nye typer af sexlegetøj er kommet til, men gamle, populære klassikere holder også ved. Blandt disse findes vibratoren, som stadig hører til blandt de mest købe og populære typer af sexlegetøj.

Når vibratoren hører til blandt de allermest populære stykker sexlegetøj, er det med god grund. Vibratoren er både alsidig og pirrende og fås i en lang række af forskellige varianter med forskellige formål og funktioner. Derfor kan alle og enhver også finde en vibrator, der passer lige netop til deres individuelle lyster og præferencer.

Har du ikke den store erfaring med sexlegetøj, eller har du ikke tidligere prøvet en vibrator, er det i sig selv god nok grund til at købe en. Ikke før du har prøvet vibratorens virkninger på egen krop, vil du kunne forstå, hvorfor den er så populær, som den er.

Gå på opdagelse i de mange forskellige typer og varianter og find en vibrator, der passer lige nøjagtig til dig. Mangler du inspiration, kan du her finde nogle bud på den bedste vibrator til nybegyndere.

 

Vedligeholdelse af vibrator

Alle typer af sexlegetøj kræver vedligeholdelse, hvis du ønsker at have glæde af dit sexlegetøj længe og bruge det på en forsvarlig måde. Dette gælder derfor også for vibratoren.

Vibratoren kan i nogle tilfælde være svær at vedligeholde på grund af den indbyggede motor, som i mange tilfælde ikke tåler store mængder af vand. Hav derfor dette med i tankerne, når du rengør din vibrator.

Samtidig er mange vibratorer lavet af materialer, som ikke tåler visse former for sæbe. Undersøg derfor, hvilke materialer, din vibrator er gjort af, og hvilke typer af sæbe, der er bedst egnet til netop disse materialer.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here