Vibratorer til nybegynderen – De bedste i test

104

Vibratoren hører til blandt de allermest populære typer af sexlegetøj og kommer i mange forskellige størrelser, varianter og med en lang række forskellige funktioner. Har du ikke tidligere prøvet en vibrator, kan det derfor være svært at finde rundt i de mange muligheder.

Derfor får du her en guide til de bedste vibratorer for nybegyndere, en guide til vedligeholdelse af din vibrator og alle grundene til, at en vibrator er en rigtig god investering.

 

Testvinder: Sinful Opladelig Magic Wand Vibrator

sinful opladelig magic wand vibrator

Tjek prisen her

 

Denne Magic Wand Vibrator fra Sinful er et bud på en enormt alsidig vibrator med mange pirrende funktioner. Vibratoren har hele 8 vibrationshastigheder og 5 vibrationsmønstre.

Fordele:

 • Effektiv vibrator med kraftige vibrationer
 • 8 vibrationshastigheder og 5 vibrationsmønstre
 • Trådløs
 • Genopladelig
 • Kan bruges både til kropsmassage og intimmassage
 • Blødt materiale
 • Fleksibelt hoved

Ulemper:

 • I den lidt dyrere ende

Søger du en pålidelig vibrator, der med sine forkælende vibrationer kan sende dig direkte i den syvende himmel? Så er denne Magic Wand Vibrator fra Sinful et rigtig godt bud.

Vibratoren er et rigtig godt bud på den bedste vibrator til nybegyndere, fordi den lader dig opleve alle de bedste ting ved vibratorer. Med hele otte vibrationshastigheder og fem forskellige vibrationsmønstre er der plads til alsidig leg, der altid er spændende og pirrende. Vibratoren er trådløs, men besidder masser af power.

Wanden betjenes nemt ved hjælp af tre knapper på skaftet og har et fleksibelt og bøjeligt hoved, der gør den nem og sjov at lege med både alene og i selskab med din partner.

Den billige: Baseks Wave Klassisk Dildo Vibrator

baseks wave klassisk dildo vibrator

Tjek prisen her

 

Vil du gerne prøve en vibrator uden at skulle sætte økonomien over styr? Så er denne Baseks Wave Klassisk Dildo Vibrator et rigtig godt bud. Her får du en kraftig og pirrende vibrator til en rigtig god og imponerende pris.

Fordele:

 • Lækkert kurvet design
 • God pris
 • Multispeed vibrationer
 • Kurvet design til stimulering af g-punkt

Ulemper:

 • Batterier sælges separat
 • Har kun et vibrationsmønster

Mens ovenstående model hører til i den lidt dyrere ende, når det kommer til vibratorer, er denne variant fra mærket Baseks lidt af et røverkøb. Her får du nemlig en yderst funktionsdygtig og pirrende vibrator til en rigtig god pris. Og netop den lave pris er medvirkende til at gøre den til et godt bud på den bedste vibrator til nybegynderen. Her kan du nemlig prøve en vibrator af uden at skulle sætte budgettet på spil.

Teksturen på vibratoren sørger for masser af lækker stimulation. Den kurvede form giver stimulering af g-punktet, og med den smarte multispeed funktion er du så godt som sikret skønne orgasmer.

Læs om andre vibratorer her

Ovenfor er nævnt et par bud på den bedste vibrator til nybegyndere. Men kunne du tænke dig at vide mere om de forskellige typer af vibratorer, deres funktioner og egenskaber, kan du her på siden finde mange forskellige brugbare guides til netop vibratorer.

Læs blandt andet om g-punkts vibratorer, som er skabt særligt til at stimulere g-punktet. Den karakteristiske kurvede form gør det muligt at opnå intense g-punkts orgasmer ved hjælp af pirrende vibrationer.

Prøv også den frække og populære butterfly vibrator, som tages på som trusser eller som placeres i trusserne. Denne type af vibrator er oplagt til både fræk sololeg og erotisk leg med din partner, som kan tage kontrol over den medfølgende fjernbetjening.

Er du til den mere klassiske form for vibrator, kan du i denne guide læse om store vibratorer. Dette omfatter blandt andet den populære dildovibrator, der i sin udformning minder om en klassisk dildo, men som er udstyret med en vibrator, som gør oplevelsen ekstra intens.

Sidst, men ikke mindst kan du læse mere om dobbelt vibratorer. Disse hører også til blandt de absolut mest populære vibratorer for kvinder, idet vibratorerne er skabt til at stimulere kvinden på alle de rigtige steder – både g-punkt, klitoris og vagina stimuleres.

Derfor skal du købe en vibrator

Markedet for sexlegetøj er større end nogensinde før. I dag kan sexlegetøj både købes online og i fysiske butikker, og der findes en lang række af forskellige producenter og mærker at vælge imellem. Mange nye typer af sexlegetøj er kommet til, men gamle, populære klassikere holder også ved. Blandt disse findes vibratoren, som stadig hører til blandt de mest købe og populære typer af sexlegetøj.

Når vibratoren hører til blandt de allermest populære stykker sexlegetøj, er det med god grund. Vibratoren er både alsidig og pirrende og fås i en lang række af forskellige varianter med forskellige formål og funktioner. Derfor kan alle og enhver også finde en vibrator, der passer lige netop til deres individuelle lyster og præferencer.

Har du ikke den store erfaring med sexlegetøj, eller har du ikke tidligere prøvet en vibrator, er det i sig selv god nok grund til at købe en. Ikke før du har prøvet vibratorens virkninger på egen krop, vil du kunne forstå, hvorfor den er så populær, som den er.

Gå på opdagelse i de mange forskellige typer og varianter og find en vibrator, der passer lige nøjagtig til dig. Mangler du inspiration, kan du her finde nogle bud på den bedste vibrator til nybegyndere.

Vedligeholdelse af vibrator

Alle typer af sexlegetøj kræver vedligeholdelse, hvis du ønsker at have glæde af dit sexlegetøj længe og bruge det på en forsvarlig måde. Dette gælder derfor også for vibratoren.

Vibratoren kan i nogle tilfælde være svær at vedligeholde på grund af den indbyggede motor, som i mange tilfælde ikke tåler store mængder af vand. Hav derfor dette med i tankerne, når du rengør din vibrator.

Samtidig er mange vibratorer lavet af materialer, som ikke tåler visse former for sæbe. Undersøg derfor, hvilke materialer, din vibrator er gjort af, og hvilke typer af sæbe, der er bedst egnet til netop disse materialer.

Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here