App styret sexlegetøj til par – Det bedste i test

224

Som par kan det være en rigtig gode ide nogle gange at gøre ting, der kan fornye jeres sexliv. Man kan hurtigt køre fast i de samme, gamle rutiner, og det kan hurtigt blive et problem i nogle forhold.

Hvis du og din partner leder efter noget, der kan sætte gang i jeres sexliv og udfordre jeres grænser, er App styret sexlegetøj en rigtig god måde at gøre det på. Her kan I pirre hinanden med legetøj, som er styret gennem jeres smartphones.

Læs med her i denne oversigt over det bedste App styret sexlegetøj til par.

 

Stadig i tvivl?

Se udvalget af app-styret sexlegetøj her

 


 

TESTVINDER – Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator

2lovense lush 2 app styret g punkts vibrator

Tjek prisen her

Anmeldelse

Dette sexlegetøj er perfekt til par, som elsker at pirre hinanden, og som elsker at lade manden tage styringen. Det er også perfekt til langdistanceforhold, da legetøjet kan styres af en bruger, uanset hvor brugeren befinder sig i verden.

Denne vibrator er ergonomisk formet til at stimulere G-punktet, og i App’en kan man selv sammensætte vibrationsmønstre efter præcis sin smag.

Det er et legetøj, der er perfekt til at tilfredsstille med og kan både bruges til diskret offentlig leg, som nydelse alene eller som forspil til samleje.

Legetøjet er fremstillet i silkeblød silikone og er derfor utrolig lækkert at bruge.

Det er nemt at oplade, og en USB-oplader følger med, når du køber produktet.

Den indførbar længde er ca. 8 cm, og den tilbyder uendelige vibrationer, så længe at der er strøm på den.

Dette er det perfekte App styret sexlegetøj til par, som ønsker et produkt, der kan bruges på mange forskellige måder, og som vil garantere jer et fantastisk sexliv.

Fordele:

 • Vandtæt
 • Lydsvag
 • Kan tilsluttes via Bluetooth.

Ulemper:

 • Skal oplades efter 4 timers brug.

 


 

NYBEGYNDEREN – OhMiBod Lovelife Krush Bækkenbundstræner

ohmibod lovelife krush bækkenbundstræner

Tjek prisen her

Anmeldelse

Denne bækkenbundstræner er ikke kun god til at opstramme din bækkenbund, men også til at give dig en masse nydelse.

Den kan øge din lyst til sex og kan give dig endnu bedre og vildere orgasmer.

Produktet tager en række målinger, så som muskelkontrol, udeholdenhed, og hvor hårdt du kan klemme. Ud fra disse målinger udarbejder App’en et personligt træningsprogram til dig, for at du får det bedst mulige resultat.

Dette produkt kan også bruges til andet end at træne din bækkenbund. Det kan nemlig også bruges til mere seksuelle stunder, hvor det kan vibrere på måder, der kan pirre dig.

Fordele:

 • Træner din bækkenbund, samtidig med at den giver dig nydelse
 • Tilsluttes via Bluetooth
 • Har vundet ”Årets bedste digitale sundhedsprodukt”.

Ulemper:

 • Rækkeviden på Bluetooth forbindelsen er kun 8-9 meter.

 


 

PRISVINDER – Magic Motion Flamingo Vibrator

magic motion flamingo vibrator

Tjek prisen her

Anmeldelse

Denne vibrator er en håndfri vibrator, som styres med en smartphone. Denne vibrator er perfekt til dig, som har leget med en vibrator før, og som ønsker en ny oplevelse. Denne vibrator kan nemlig give dig en helt ny form for vibrerende stimulation.

Det er et meget unikt produkt med nogle gode features, og derfor er det med på listen over det bedste App styret sexlegetøj til par.

Det er et produkt, der kan pirre jer, og som kan styres af din partner på afstand, så din partner hele tiden er i kontrol over din nydelse og seksuelle oplevelse.

Den er designet til at stimulere G-punktet meget effektivt og dermed øge chancen for orgasmer markant. Du kan vælge forskellige vibrationsmønstre, men den kan også vibrere efter dit yndlings stykke musik eller din partners stemme.

Det, at den er håndfri, gør, at den er ideel til fræk leg i offentligheden, hvor din partner kan få den til at vibrere når som helst.

Fordele:

 • Kan give en ny vibrerende stimulation
 • Kan styres af din partner på afstand.

Ulemper:

 • Kan være svær at koble sammen med App’en.


 

MEST POPULÆRE – Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner

elvie kegel app styret baekkenbundstraener

Tjek prisen her

Anmeldelse

Denne bækkenbundstræner vil du uden tvivl takke dig selv for at have købt. Den gør dine knibeøvelser til en leg, gør dig mere stram og kan forbedre dine orgasmer.

Den er perfekt til dig, som har været gravid, og som har født vaginalt, og nu trænger til at få strammet op igen. Den er også perfekt til dig, der bare ønsker et sundere bækken, og som går op i at vedligeholde og pleje det.

Den er utrolig let at bruge. Du indsætter den bare i skeden, tilslutter din App og følger de instruktioner som App’en giver dig.

Du kan nemt følge dine fremskridt i App’en, som næsten gør disse øvelser til en leg og noget, som du ser frem til.

Utrolig mange kvinder har opnået fantastiske resultater med dette produkt og har givet det gode anmeldelser.

Både dig selv og din partner vil takke dig for, at du er begyndt at bruge dette produkt.

Fordele:

 • Kan optimere dine orgasmer
 • Vandtæt

Ulemper:

 • App’en virker ikke med en Huawei smartphone.

 


 

We-Vibe Ditto Vibrerende Anal Plug med Fjernbetjening og App

we vibe ditto vibrerende anal plug med fjernbetjening og app

Tjek prisen her

Anmeldelse

Dette stykke sexlegetøj fortjener uden tvivl en plads på listen over bedste App styret sexlegetøj for par. Det er et super frækt stykke legetøj, som fungerer både i mænd og kvinder, og som kan stimulere dit anus.

Det er perfekt til par, som er nysgerrige på anal leg, og som gerne vil afprøve det på en spændende og fræk måde. Den er ergonomisk formet til at passe perfekt i anus og til at stimulere og pirre de helt rette steder.

Den har hele 10 forskellige vibrationsmønstre, som I frit kan vælge imellem og udvælge, hvilket I synes bedst om.

Dette App styret sexlegetøj kan både bruges, når I befinder jer i samme rum, men også hvis I er langt fra hinanden, og det kan derfor også være rigtig godt til par, som bor langt fra hinanden, eller som rejser meget hver for sig.

Fordele:

 • Både til mænd og kvinder
 • 10 forskellige vibrations programmer
 • Vandtæt.

Ulemper:

 • App’en kan indsamle data om din brug af produktet.

 


 

Magic Motion Candy og Dante Par Sæt

magic motion candy og dante par sæt

Tjek prisen her

Anmeldelse

Dette produkt er et af de mest ultimative stykker App styret sexlegetøj til par på markedet.

Her er der mulighed for kæmpe nydelse og frække lege, både hjemme og ude.

Dette produkt har en indstilling, hvor det vibrerer efter lydende fra dine omgivelser. På den måde kan du og din partner have den på ude i offentligheden, uden at der er nogen, der ved det, men sammen har I en hemmelig, fræk leg kørende.

Produktet kan også bruges til solo-leg og onani og er derfor et utrolig alsidigt produkt, der kan give mange timers sjov og nydelse.

Vibratoren er 100% vandtæt og er fremstillet af silikone i meget høj kvalitet, hvilket sikrer, at produktet er rart at bruge.

Produktet er meget lydsvagt, hvilket igen gør det ideelt til frække, hemmelige lege i offentligheden.

Fordele:

 • Lydsvag
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Kan kun bruges med IOS eller Android.

 


 

Magic Motion Candy App-Styret Klitoris Vibrator

magic motion candy app styret klitoris vibrator

Tjek prisen her

Anmeldelse

Dette produkt fortjener også en plads på listen over det bedste App styret sexlegetøj til par (herunder vibratorer) (herunder vibratorer).

Det er et suverænt produkt til at pirre med, både hjemme i soveværelset, men også i en fræk og hemmelig leg i offentligheden.

Vibratoren skal blot placeres i dine trusser, og derefter kan din partner overtage styringen og have det fulde ansvar for din nydelse.

App’en har mange forskellige programmer, der kan hjælpe med at opnå den ultimative nydelse, og I har muligheden for at gemme jeres yndlings.

Denne vibrator er utrolig behagelig at bære og er produceret i et blødt silikonemateriale. På den måde er det også i høj grad egnet til mange timers hemmelig leg i offentligheden.

Denne vibrator er også rigtig god til onani og solo-leg, og man behøver altså ikke en partner for at blive tilfredsstillet af dette produkt. Du kan blot lade App’en gøre arbejdet, og læne dig tilbage og opleve total nydelse.

Fordele:

 • Genopladelig
 • Kan både bruges alene og med en partner
 • Kan bruges med de fleste smartphones.

Ulemper:

 • Kan larme meget.

 


 

Magic Motion Smart Mini Vibe App-styret Trådløs Vibrator

magic motion smart mini vibe phone

Tjek prisen her

Anmeldelse

Denne lille klitoris vibrator er perfekt til dig, som elsker at blive stimuleret udvendigt.

Den medfølgende App har hele syv funktioner, som blandt andet består af vibrationer baseret på din yndlingssang, vibrationer baseret på din partners stemme og kan vibrere, alt efter hvor hårdt man ryster sin telefon og meget, meget mere.

Det er en meget veludstyret vibrator, som uden tvivl kan få gang i soveværelset, uanset om I befinder jer i det samme rum, eller på hver sin side af jorden.

Det anbefales, at man oplader vibratoren i mindst 12 timer, før man tager den i brug første gang. Herefter kan den vibrere i op til to timer. Når man køber produktet, medfølger der en oplader.

Vibratoren er 100% vandtæt og er fremstillet i medicinsk silikone og plast for den bedste oplevelse overhovedet muligt.

Fordele:

 • Appen har 7 forskellige funktioner
 • Til udvendig stimulans.

Ulemper:

 • Kan have svag forbindelse.
Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here