Sex udklædning og kostumer – Her er de frækkeste udklædninger

313

Skal du til en fræk udklædningsfest eller lege sexede rollespil med din partner, så skal du helt sikkert se med her. For jeg har prøvet og anmeldt hele 9 fuldstændig fantastiske, frække og forførende stykker sex udklædning.

Det er både uniformer og kostumer, der vil få enhver til at falde i svime over, hvor lækker du ser ud.

Uanset hvad anledningen er, så finder du helt sikkert lige det stykke sex udklædning, som du har brug for her. Jeg blev hvert fald selv meget begejstret, og jeg er sikker på, at du bliver det samme.

Så læs med her og få inspiration til frække rollespil i dobbeltsengen eller til sexet udklædning til den næste udklædningsfest, hvor alle skal vende sig om efter dig.

Baci Skolepige Uniform

Vi starter ud med min absolutte favorit. Ja, det er nemlig Baci Skolepige Uniform. Den holder bare 100% efter min mening. Den er fræk, forførende og sexet. Og så ved jeg bare, at min kæreste vil være helt vild, hvis jeg troppede op i den. Mangler du et frækt kostume eller en sex udklædning, så bør du helt sikkert prøve det klassiske skolepige kostume.

Sættet er lavet i en lækker kvalitet og er one size. Det passer de fleste, som bruger mellem str. 36-42. Jeg gjorde selv det, at jeg brugte et par sikkerhedsnåle til nederdelen, da den var en smule for vig i bredden. Uniformen består af et miniskørt i tern og plissé. Toppen er kort med en dyb udskæring og med tern i kanterne og i et mesh stof på ærmerne. Farverne passer vanvittig godt sammen, og med ternene bliver uniformen troværdig.

Brug det til fest eller rollespil

Sættet får med det samme én til at tænke på en fræk skolepige, der trænger til at blive sat på plads. Selv ville jeg uden tvivl sagtens kunne bruge det både til en fræk udklædningsfest og som en sex udklædning, men jeg er også helt sikker på, at uniformen ville tage kegler, hvis vi skulle lege rollespil derhjemme.

Og sættet egner sig rigtig godt til begge dele. Det er lavet, så du sagtens kan tage det på ud. Men undlader du f.eks. at tage trusser på, så kan du uden tvivl nedlægge din ”lærer”, hvis du bukker dig ned foran ham eller hende. Når du leger rollespil, så handler det om at leve sig fuldt ind i rollen. Det gør man bare meget lettere, hvis man er i en sex udklædning.

Tjek prisen her

 

 

Obsesssive Stewardesse Uniform

Det bedst solgte sex kostume er denne Obsessive Stewardesse Uniform. Og det er med god grund, at så mange vælger dette kostume og synes, at det er frækt. For hvem kan stå for en fræk stewardesse klædt i det her frække outfit? Igen synes jeg sagtens, at du kan bruge denne uniform til både fest samt skæg og ballade i dobbeltsengen.

Uniformen er en sart pastel farvede grå og har en tilhørende stewardesse hat. Den fuldender helt klart looket og viser, at du er klar til take off. Kjolen er meget lårkort og har en bred slids i midten, der holdes sammen af fire bånd. Der er altså rigeligt med kig ind til den bare hud. Der er små ærmer på, der giver kjolen et feminint udtryk. Bagsiden af kjolen har også en stor slids ved numsen. Det efterlader den bare numse, så alle kan se godterne.

Udlev fantasien

Mange af os har en fantasi om at komme i ”The mile high club”, men vi må nok sande, at det nok er de færreste af os, der rent faktisk opnår det. Udlev derfor jeres fantasi med et frækt rollespil, hvor du er stewardessen, der skal parere ordre fra kaptajnen. Tag et par høje stilletter på og vis kaptajnen, hvad du har at tilbyde for hans hjælp.

Synes du, at det kan være grænseoverskridende at lege rollespil eller være en sexede stewardesse eller noget andet, så hjælper det at bruge sex udklædning. Når du først får tøjet på, så er det ofte som om, at man bliver en anden. Prøv det, og mærk hvordan du får lettere ved at gøre eller sige de ting, som du tidligere synes var svære.

Tjek prisen her

 

 

Cottelli Sygeplejerske Uniform med strømpeholder

Mange mænds ultimative sexdrøm er om sygeplejersken, der sørger for, at han er tryg og tilfredsstillet. Klæd dig ud som en sexet sygeplejerske med dette Cottelli Sygeplejerske Uniform med Strømpeholder. Det er med god grund, at netop den frække sygeplejerske er så populær. For det er bare frækt at vimse rundt og tage sig godt af sin patient. Også som udklædning er det utrolig populært. Selv er jeg også bare så vild med det her kostume.

For det første så opfylder det hele fantasien. Kjolen der skal ligne en sygeplejerske uniform, er kropsnær, lårkort og har en dyb udskæring. Dertil er der en hårbøjle, der ligner en lille hat. En af de særlige detaljer, som jeg især er vild med, er strømpeholderne. Selvsiddende strømper er noget af det frækkeste. Men det kan være svært at holde dem oppe. Derfor er hofteholderne, der følger med denne kjole bare helt genial. For det andet, så er det virkelig en god pris for et så gennemført kostume som det her.

Sådan kommer du i gang med at dyrke rollespil

Har du svært ved at få styr på det med at lege frække rollespil, men har lyst til at blive bedre til det? Så er det simpelthen bare at kaste dig ud i det. Det første der hjalp mig, var at bestille netop det kostume, som jeg fandt mest frækt og mest mig. Det var faktisk et sygeplejerske kostume. Ellers tog vi det i små skridt. Vi blev mere og mere modige, når vi først fik kostumerne på. Jo mere vi hver især gav af os selv, jo bedre fungerede det. Så smid hæmningerne og leg med, og vid at du bliver bedre, jo flere gange du gør det.

Tjek prisen her

 

 

Obsessive Bunny Kostume

Kommer du klædt ud i dette ultra frække Obsessive Bunny Kostume, vil alle helt sikkert vende sig om efter dig til kostumefesten. Alle mændene til festen vil med glæde lege Hugh Heffner for en aften, hvis det betyder, at du vil være hans bunny.

De frække kaninøre, de selvsiddende strømper, hofteholderne, de små trusser og den sexede top skriger sex. Der er virkelig tale om en vaskeægte sex udklædning her. Det er også derfor, at netop dette kostume ligger i denne kategori. Hop i kostumet og i et par høje stiletter, og du er mere end klar til en virkelig fræk kostumefest. Toppen er lavet som en corsage og har fine detaljer som spænderne på midten. Den sarte lyserøde farve er fræk og uskyldig på samme tid.

Men en af de detaljer, som jeg er særlig vild med, er trusserne. Det er minitrusser i samme sarte lyserød som toppen, men det særlige ved dem er, at de har en lille hale. Det er prikken over I’et og sammen med ørene, er du sikker på, at alle ved, hvad du er klædt ud som.

En sikker vinder

Om du skal bruge kostumet til at forføre din partner, eller om du skal til en fed fest, så er dette Bunny kostume en sikker vinder. Ikke nok med, at andre helt sikkert ville finde dig enormt sexet, så er jeg sikker på, at du også selv vil have samme følelse. For når de frække ører først kommer på, så stråler du allerede sex.

Tjek prisen her

 

 

Cottelli Sexy Stuepige Kostume

Hvem synes ikke, at en fræk stuepige er lækker og forførende? Jeg er helt vild med dette kostume. Cottelli Sexy Stuepige Kostume oser af sex. Kostumet er især godt til nybegynderen, fordi du bare er fræk, så snart du tager det på. Derudover kan de ekstra rekvisitter, som du kan købe ved siden af eller har liggende derhjemme, hjælpe dig til at komme hurtigt ind i rollen. For en fræk stuepige er fræk, grundet det udfordrende tøj hun har på, og så gør hun rent med sin lille fjerkost.

Denne sex udklædning består af en bodystocking i en sort mesh kvalitet. Det er let gennemsigtigt og sidder tæt på din krop. Det smyger sig dejligt, og så sidder det behageligt. Der medfølger et virkelig fint forklæde, der er med til at opfylde fantasien. Butterflyen, der også er med, gør outfittet frækt og forførende. De små blonder rundt ved hofterne på bodystockingen, gør det feminint og fint i udtrykket.

Sæt selv et par selvsiddende sorte strømper til og hop i de høje hæle. Nå ja, og det frækkeste af det hele – bodystockingen er bundløs. Det betyder, at der er let adgang til at røre og pille lidt. Det er oplagt at lege frække rollespil med dette kostume.

Den strenge herre i huset og den underdanige stuepige

Leg at din partner er den strenge herre i huset, og du blot er hans slave, der i denne version er stuepige i hans hus. Når du ikke har gjort godt nok rent, så vil han afstraffe dig. Læg på alle fire foran ham og puds hans sko eller udfør seksuelle ønsker for ham, når han forlanger det, som en del af jeres fantasi. Der er nok at tage fat på – det er bare at komme i gang.

Netop fordi der er så mange frække fantasier forbundet med den sexede stuepige, synes jeg, at den henvender sig til nybegynderen.

Tjek prisen her

 

 

Dreamgirl Sekretær Kostume med Strømpeholder

Med dette sekretær kostume, Dreamgirl Sekretær Kostume med Strømpeholder, får du en meget frækkere udgave end den almindelige lidt kedelige sekretær type. Der er ikke overladt meget til fantasien, hvilket er så frækt. Med til dette kostume følger en fræk nålestribet chemise med en g-streng, strømpeholder og et par skarpe biller. Sæt selv et par høje hæle til og et par selvsiddende strømper og fuldend looket.

Sekretær kostumet er især til dig, der er vant til at lege rollespil. Du ved, hvordan man bærer sig sexet ad, og du ved, hvordan man tænder din partner. Personligt var jeg vild med dette sekretær kostume. Det sidder smukt på kroppen og fremhæver din slanke talje og hofterne. Brillerne er med til at sætte prikken over I’et.

Tjek prisen her

 

 

Dreamgirl Sygeplejerske Uniform

Endnu en vanvittig fræk sex udklædning er dette Dreamgirl Sygeplejerske Uniform. Det her kostume dukker helt sikkert op, hvis du googler ”udklædning sex”, så sexet er det. Selvom jeg allerede har anmeldt et sygeplejerske kostume, så ville jeg lige tage dette med også. For sygeplejersker er bare frække, og jeg tænkte, at I godt kunne tåle endnu et kostume.

Her får du en kjole, så du virkelig ligner en (fræk) sygeplejerske. Stoffet er let gennemsigtigt og i hvid, naturligvis. Der følger et stetoskop med og en hårbøjle. Med stetoskopet kan du tage temperaturen på din patient og sikre dig, at han eller hun har det godt. Kostumet er lækkert at have på og er i en stretchy og blød kvalitet.

Tjek prisen her

 

 

Baci Highway Patrol Uniform

Da jeg så politi kostumet, vidste jeg bare, at jeg måtte prøve det. For der er jo ikke noget frækkere end at styre ”the bad guys”. Lev dig helt ind i rollen som politikvinde med denne Baci Highway Patrol Uniform. Spær forbryderne inde og sørg for at afstraffe dem, så de ikke gør noget ulovligt igen.

Dette kostume er som skabt til en sjov og kinky kostumefest. Der medfølger et kort miniskørt og en flot og forførende top med en krave og en kant på ærmerne i sort. Nederdelen er lavet i et wetlook latex materiale. Toppen har en dyb udskæring, så du kan fremhæve din flotte barm.

Tjek prisen her

 

 

Cottelli Politi Officer Kjole Plus Size

Ønsker du en sex udklædning, der er lidt mere tildækkede, så se lige med her. Med denne frække Cottelli Politi Officer Kjole Plus  Size får du netop det. Det er en kort kjole i et sort lækkert stof.

Den har en meget dyb udskæring og falder flot over hofterne. Den er ikke stramtsiddende, som så mange af de andre kostumer, men det gør den ikke mindre sexede. Sæt et par strømper, et par høje hæle til og et par håndjern, og alle adlyder dig.

Tjek prisen her

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here