Fun Factory Sexlegetøj – Her er det bedste

545

Fun Factory er efter sigende en af Europas førende producenter, når det kommer til sexlegetøj og lignende produkter i lækker kvalitet til både mænd og kvinder.

Vi har testet dem for dig her, så du nemt kan finde lige præcis det, der tiltaler dig allermest.

 


Dildoer – både med og uden vibration

Mange ser dildoen som en klassiker, når det kommer til sexlegetøj. Så det er her, vi starter. Fun Factorys udvalg er meget varieret, for en dildo er ikke bare en dildo.

 

Fun Factory Big Boss G5 Opladelig Dildo Vibrator

fun factory big boss dildo vibrator

Tjek Prisen Her

Denne Big Boss er en lille smule større end den almindelige dildo, hvilket gør, at den føles mere fyldig. Den virker både naturtro at bruge og se på. Så hvis du godt kan lide følelsen af at blive fyldt ud af en ægte stor penis, er den et godt valg for dig. Håndtaget gør den nem at håndtere. Desuden er vibratoren opladelig og har en såkaldt KeyLock funktion, som gør, at vibrationerne ikke starter uønsket af sig selv i håndtasken, eller hvor du ellers opbevarer din dildo.

 

Fun Factory Tiger G5 Opladelig Rillet Dildo Vibrator

fun factory tiger opladelig dildo vibrator

Tjek Prisen Her

Tiger G5 er ligeledes med genopladelig vibrator. Som en dejlig ekstra stimulering er overfladen rillet, blød og spændende. Men vibrationer og riller er ikke de eneste ekstra goder. Med en forhøjning nederst på dildoen – lige inden håndtaget – bliver også skedeindgangen behandlet på tilfredsstillende vis, hvilket giver en dejlig helstøbt oplevelse, man kun kan nyde.

 

Fun Factory Stubby Moody G5 Opladelig Dildo Vibrator

fun factory moody g5 opladelig dildo vibrator

Tjek Prisen Her

Hvis du har brug for lidt ekstra kærlig behandling, er en Stubby Moody helt sikkert noget for dig. Den er udstyret med flere forskellige og intense vibrationer, og så har den et behageligt ergonomisk håndtag, som gør den rigtig nem at holde om. Ydermere har den en stimulerende krans i bunden, som vibrerer, så den pirrer både skedeåbning og klitoris. Så hvis du er til dobbelt op på vibration, skal du vælge denne.

 

Fun Factory Mr. Boss Dildo Vibrator

fun factory mr boss dildo vibrator

Tjek Prisen Her

Mr. Boss er realistisk og naturlig i sit udtryk. Du kan vælge mellem forskellige farver – heriblandt en hudfarvet sag, som blot gør dildoen næsten identisk med en ægte penis. Den har endda et let markeret penishoved. Den har flere forskellige vibrationer og hastigheder, som du kan kombinere, som du vil, hvilket er en stor fordel. Du skal vælge Mr. Boss, hvis du er til en blød, realistisk og helt igennem nydelsesfuld oplevelse.

 

Fun Factory Patchy Paul G5 Opladelig Dildo Vibrator

fun factory patchy paul opladelig vibrator

Tjek Prisen Her

Forestil dig en ekstra rund og intens nydelse med lækre vibrationer og G-punktsstimulering. Sådan føles Patchy Paul. Med krumning i toppen og runde former, som nærmest ser nuttede ud, kan dette bulede stykke legetøj få det til at boble i dig. Den har en KeyLock funktion, som gør den praktisk, da dette forhindrer vibratoren i blot at starte af sig selv.

 

Fun Factory Bubbles Opladelig Vibrator

fun factory bubbles opladelig vibrator

Tjek Prisen Her

Bubbles minder lidt om Patchy Paul med sin søde buttede form. Den er dog mindre, hvilket prisen også afspejler. Den er helt perfekt til dig, som først lige er begyndt at lege med dildoer. Den har en lækker krumning og ekstra bløde former, hvilket sammen med flere forskellige vibrationsvalgmuligheder gør den yderst anbefalelsesværdig. Desuden er den både sød og feminin at se på.

 

Fun Factory SlimStronic Surf Dildo Pulsator

fun factory moody g5 opladelig dildo vibrator

Tjek Prisen Her

Går du og længes efter dybe orgasmer og tilfredsstillelse gennem alle dine erogene punkter i din vagina? Så er SlimStronic Surf lige noget for dig. Den er nemlig skabt til at ramme og pirre ikke bare én, men alle dine erogene zoner i underlivet. Den er lettere rillet, og du kan vælge mellem flere forskellige farver. Den forkæler dig med sin bløde overflade og mange forskellige vibrationsmuligheder. Den egner sig både til solosex og til erotiske oplevelser med en partner.

 

Fun Factory Stronic Drei Dildo Pulsator

fun factory stronic drei dildo pulsator

Tjek Prisen Her

Her har vi at gøre med et stykke sexlegetøj, som kan bruges til at stimulere alle dine sitrende områder. Stronic Drei forkæler både skede, G-punkt, skedeåbning, klitoris og erogene zoner i mellemkødet. Den kan også sagtens anvendes i anus. Den har forskellige vibrationer, så du kan vælge lige netop din fortrukne. Den fås i en feminin pink og er formet med både rillede folder, et blødt knæk i toppen og fyldig bred rod i bunden.

 

Fun Factory Stronic G Dildo Pulsator og Stronic Real Dildo Pulsator

stronic g-punkt dildo fra fun factory

Tjek Prisen Her

 

fun factory stronic real dildo pulsator

Tjek Prisen Her

 

Stronic G og Stronic Real er endnu et par af Fun Factorys bløde dildoer i høj kvalitet. De afgiver begge nogle lækre pulserende bevægelser, som støder på den helt rigtige måde. Stronic G er skabt med særlig fokus på stimulation af G-punktet, mens Stronic Real er så naturtro, at det ligeså godt kunne have været en ægte penis, der stimulerede dig. Ved begge modeller kan du vælge mellem flere forskellige vibrationsmuligheder, hvilket gør dem spændende selv efter længere tid. Formen er glat, blød og meget behagelig.

 

Fun Factory Pearly Opladelig Dildo Vibrator

ohmibod lovelife cuddle g-punkts vibrator

Tjek Prisen Her

Pearly er et elegant lille stykke sexlegetøj, som både er smukt udformet og med en praktisk størrelse. Hvis du er nybegynder, når det gælder dildoer og vibratorer, er Pearly et perfekt sted at starte. Den er ikke så stor, men det er effekten til gengæld. Den er udformet, så din klitoris pirres af en lækker blød knop, mens resten af dildoen arbejder i skeden. Du kan vælge mellem forskellige intensiteter og vibrationer, så det kommer til at passe til dit humør og din lyst.

 

Fun Factory Semilino Dildo Vibrator

fun factory smilino dildo vibrator

Tjek Prisen Her

 

Semilino er i familie med ovenstående Pearly og nedenstående Amorina, men adskiller sig ved at være udformet med dejlige riller. Den er af mindre størrelse og elegant design. Den har den belejlige KeyLock funktion, som forhindrer vibrationerne i at starte pludseligt af sig selv. Det er altid en tryghed. Desuden buer den en smule i toppen, hvilket giver en ekstra nydelsesfuld oplevelse.

 

 

Fun Factory Amorino Vibrator

fun factory amorino

Tjek Prisen Her

Amorino ligner lidt de to ovenstående dildoer, men skiller sig dog ud med sin form. Foruden det bløde dildoskaft har den også en knop til at stimulere klitoris. Og for at det ikke skal være løgn kan den pirre et tredje område med sit stimulationsbånd. Den er af mindre størrelse og passer perfekt til en begynder, der ønsker fuld tilfredsstillelse.

 

Fun Factory Amor Dildo med Sugekop og Magnum Dildo med Sugekop

fun factory amor dildo med sugekop

Tjek Prisen Her

 

fun factory magnum dildo med sugekop

Tjek Prisen Her

 

Det er ikke kun vibrerende dildoer, som Fun Factory kan tilbyde. Resten af de nedenstående dildoer som vi har testet, er uden vibrator. Amor og Magnum har det til fælles, at de har en praktisk sugekop nederst på skaftet. Det betyder at du kan fastgøre den på alverdens flade overflader, så du slet ikke behøver bruge dine hænder, når du leger med den. Så hvis du godt kan lide at have hænderne frie, skal du vælge en af disse. De er begge fantastisk bløde og glatte med naturtro tykkelse. Amor er en smule mindre i størrelsen, hvilket gør den god at anvende til lidt af hvert – hvad end du er til vaginal eller anal stimulation.

 

Fun Factory The Boss Dildo

fun factory the boss dildo

Tjek Prisen Her

Dette er en klassiker inden for dildoer uden vibration. The Boss er udformet utrolig realistisk med let markeret penishoved og årer, og den kan vælges i forskellige farver – herunder hudfarvet. Den er meget naturlig i sit udtryk og kan benyttes meget alsidigt – både vaginalt, analt og til strap-on. Den føles fyldig og behagelig uanset, hvordan du foretrækker at anvende den. The Boss er simpelthen et sikkert valg, hvis du ønsker dig en god og tilfredsstillende dildo uden for meget udenomsgejl.

 

Fun Factory Bouncer Shakedildo

fun factory bouncer shakedildo

Tjek Prisen Her

Her har vi at gøre med en vaskeægte nyhed inden for sexlegetøj. Hvis du har brug for at prøve noget nyt i den erotiske afdeling, er dette et oplagt valg. Fun Factory kalder det en shakedildo, og det nye består i, at Bouncer indeholder tre roterende kugler, som bevæger sig på den mest legende måde, idet du selv laver en lille smule bevægelse. Den indeholder ingen elektronisk motor af nogen art. Det kræver, at du i starten har lyst til at lære den at kende og mærker efter, hvordan den fungerer bedst for dig. Men når du er blevet dus med den, kan den åbne for en verden af helt nye frække eventyr.

 

Fun Factory Bück Dich Paddle Dildo

fun factory bück dich paddle dildo

Tjek Prisen Her

Med denne dildo får du en to-i-én-løsning. Den ene ende er nemlig en rillet dildo med et lettere bøj i toppen, som er god til at stimulere både skede og anus, mens den anden ende er en paddle. Paddlen kan du bruge til at kontrollere og intensivere hele legen med et par slag. Bück Dich er oplagt til SM og andre frække lege med fokus på kontrol.

 

Fun Factory Share Strap-on Dildo Silikone

fun factory share silikone strap on dildo

Tjek Prisen Her

Dette er det perfekte stykke legetøj for dig, som har lyst til at dele din erotiske oplevelse med en partner. Share dildoen kan nemlig nydes af to på en gang. Kvinden har den ene ende oppe i sig og stimuleres ligeså meget som partneren, som hun tilfredsstiller. Hun kan både tilfredsstille vaginalt og analt med Share dildoen, som desuden er enkel, blød og stilren udformet.

Se flere dobbelt dildoer her.

 


Andre vibratorer

Der findes mange andre skønne vibratorer i Fun Factorys sortiment, som ikke nødvendigvis betegnes som dildoer. Dem har vi selvfølgelig også testet.

 

Fun Factory Volita Klitoris Vibrator, Volta Opladelig Klitoris Vibrator og Laya II Klitoris Vibrator

fun factory volita klitoris vibrator

Tjek Prisen Her

 

opladelig klitoris vibrator fra fun factory

Tjek Prisen Her

Hvis du er kvinde og rigtig skal forkæles, skal du vælge en af disse tre klitorisvibratorer. Volita og Volta er begge udformet, så deres spids omslutter klitoris som to vibrerende tunger. Volita er en mindre udgave af Volta, og begge tilbyder de flersidet kærtegn af klitoris. Laya II er ligeledes en fantastisk nydelse, når det kommer til lækker leg med klitoris. Den har en forholdsvis kraftig vibrationsmotor og en meget behagelig form, der gør den nem for hånden at holde lige der, hvor det føles allerbedst for dig.

 

Fun Factory Mantra Penis Vibrator og Cobra II Penis Vibrator

fun factory manta penis vibrator

Tjek Prisen Her

Som den maskuline pendant til klitorisvibratorer har vi også testet Fun Factorys penisvibratorer. Mantra er skabt til at gribe behageligt om penis og derefter sende kildrende vibrationer gennem den. Den fungerer som et super effektivt og dejligt handjob og efterlader dig fuld af nydelse.

 

Cobra II

cobra penis vibrator fra fun factory

Tjek Prisen Her

Cobra II er en nyhed med to vibrationsmotorer, som sikkert og tilfredsstillende stimulerer alle slags penis størrelser. Den er stilren og ergonomisk udformet og indeholder hele 11 lækre vibrationsmuligheder.

 

Fun Factory DUKE Opladelig Prostata Vibrator

prostata vibrator fra fun factory

Tjek Prisen Her

Med denne prostata vibrator giver Fun Factory dig en eventyrlig mulighed for effektiv stimulation. DUKEs vibrationer er kraftige og behagelige og gode til at stimulere det mandlige underliv på den bedste måde. Der er i udformningen taget højde for din anatomi, hvilket gør, at den behageligt passer lige, hvor den skal. Designet er stilrent og enkelt.

 

Fun Factory Diva Dolphin G-Punkts Vibrator

fun factory g-punkts vibrator

Tjek Prisen Her

Denne feminine vibrator byder på stimulering af både vagina og klitoris. Diva Dolphin er som navnet antyder udformet, så den ligner en delfin. Dette gør den elegant og super behagelig. Den er enkel og flot i sit design og kraftfuld i sine vibrationer. Lige noget for en kvinde, som nyder dybe orgasmer.

 

Fun Factory Abby G G-Punkts Vibrator

ohmibod lovelife cuddle g punkt vibrator

Tjek Prisen Her

De dybe orgasmer er ikke langt væk, hvis du anskaffer dig en Abby G. Det er en G-punktsvibrator, som er udformet med bøjet spids og riller. Dette gør den kraftfulde vibration endnu mere effektfuld og kan ikke andet end at tilfredsstille enhver kvinde.

 

Fun Factory Jam Mini Vibrator

fun factory jam mini vibrator

Tjek Prisen Her

Til denne beskedne pris får du en yderst effektfuld mini vibrator. Jam er formet som en dildo med dejlige rillede folder, som stimulerer på den helt rigtige måde. Den kan både anvendes på klitoris og i vagina, og giver en blid og lækker oplevelse uanset, hvor du foretrækker at anvende den.

 

Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator Vibrator, Lady Bi Dobbelt Vibrator og Miss Bi Dobbelt Vibrator

Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator Vibrator

Tjek Prisen Her

 

 

Lady Bi Dobbelt Vibrator og Miss Bi Dobbelt Vibrator

Tjek Prisen Her

 

 

fun factory bi stronic fusion

Tjek Prisen Her

 

Her har vi at gøre med tre fantastiske stykker sexlegetøj til kvinder. Alle tre er designet med dildoformet skaft og klitorisvibratorer, der ser både lækre og elegante ud. Lady Bi og Miss Bi ligner hinanden i både udformning og effektfuldhed, men Lady Bi er længere og mere kraftfuld at anvende. Miss Bi er bredere i sin form, og dette er kun med til at stimulere skedeåbningen på en mere lækker og behagelig måde. Lady Bi kan komme længere ind i dig, så du oplever en dyb stimulering. Bi Stronic Fusion Pulsator er en lille smule dyrere end de to andre, men dette skyldes, at den gemmer på mange powerfulde muligheder. Den har et hav af mulige kombinationer af både pulsering og vibration, så den kommer næppe til at kede dig. Alle tre varianter fås i flere forskellige farver.

 

Fun Factory Wicked Wings Rabbit Vibrator og Darling Devil Rabbit Vibrator

fun factory wicked wings rabbit vibrator

Tjek Prisen Her

 

Darling Devil Rabbit Vibrator

Tjek Prisen Her

 

Hvis du er til det eventyrlige og godt kan lide lidt ekstra, er Wicked Wings eller Darling Devil sikkert noget for dig. Bare navnet og designet på de to vibratorer er legende og fantasifulde i udtrykket. Det er to dejlige rabbitvibratorer med pirrende penisformede skafter og klitorisstimulatorer. Wicked Wings’ klitorisstimulator er opfindsomt udformet som vinger, mens toppen ligner et penishoved. Dette giver en blød fornemmelse inde i skeden og en effektiv tilfredsstillelse af klitoris. Darling Devils spids er udstyret med små søde djævlehorn, hvilket pirrer dig lidt ekstra indvendigt.

 

 

Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

Tjek Prisen Her

Hvis du ønsker at dele en himmelsk vibrerende oplevelse, kan vi anbefale ShareVibe. Den gør den erotiske leg i sengen til et fælles eventyr for dig og din partner. Den kan anvendes til både din partners vagina og anus og er nem at fastholde inde i din skede imens. Den gemmer på fem forskellige vibrationsprogrammer, som krydrer jeres oplevelse med endnu mere nydelse. Du kan både anvende den med en mandlig og kvindelig partner, og uanset hvad kan I godt forvente, at ShareVibe kommer til at puste godt og grundigt til legen i soveværelset.

 


Penisringe

Herunder finder du Fun Factorys bud på lækre penisringe. Dem har vi også testet for dig.

 

Fun Factory Lovering Flame Penisring

Fun Factory Lovering Flame Penisring

Tjek Prisen Her

Denne elskelige flammering kan du få til en yderst god pris. Den er et ganske simpelt stykke legetøj, som ikke desto mindre er særdeles effektfuld. Den er fremstillet i blød medicinsk silikone og udformet på en sådan måde, at erektionen vil blive kraftigere, når ringen føres ned over penis. Samtidig vil de fem flammer stimulere den kvindelige partners klitoris under sex og leg. Lovering Flame er en lækker lille ekstra ting, som kan bringe stor nydelse for begge parter.

 

 

Fun Factory Bootie Ring med Prostata Stimulator

Fun Factory Bootie Ring med Prostata Stimulator

Tjek Prisen Her

Denne sorte sag er en kombination af hele to dejlige ting. Den er nemlig både analplug og penisring i ét. Bootie Ring kan stimulere dig analt og samtidig skabe en dejlig stramning om roden af penis, så erektionen bliver både kraftigere, hårdere og dejligere. Den er anatomisk og stilrent udformet i blød silikone.

 


Analplugs og -kæde

Hvis du tænder mest på anal stimulering, så læs her vores tests af Fun Factorys produkter inden for denne genre.

Fun Factory Bootie Analplug Small, Medium og Large

 

Analplugs og analkæde fra funfactory

Tjek prisen på small her

Tjek prisen på medium her

Tjek prisen på large her

Den populære Bootie Anaplug fås i tre forskellige størrelser, som alle er skønne på hver deres måde. De har samme form og design, og de er bløde og anatomisk udformede, så de giver bedst mulig stimulation. Alle har de i bunden en stopper, som er tryg og praktisk. Det eneste du skal overveje, når du skal vælge mellem dem, er, hvilken størrelse der passer bedst til dig. Bootie Analplug Small er til dig, som måske ikke har kastet dig ud i anal stimulation før og gerne vil starte roligt ud. Du skal vælge Bootie Analplug Medium, hvis du ønsker at komme over nybegynderstadiet og eksperimentere med en smule mere fylde. Endelig skal du vælge Bootie Analplug Large, hvis det skal være intenst, fyldigt og endnu frækkere.

 

 

Fun Factory B Ball Uno Analplug og B Balls Anal Plug

Fun Factory B Ball Uno Analplug og B Balls Anal Plug

Tjek Prisen Her

Vil du have, at din analplug skal indeholde lidt ekstra, så bør du vælge enten B Ball Uno eller B Balls. Begge gemmer nemlig på en tilfredsstillende geishakugle, som roterer i takt med dine egne bevægelser. Forskellen på de to er, at B Balls indeholder to geishakugler og dermed er længere. Den er mest ideel til dig, hvis du allerede har lidt erfaring med analplugs og ønsker en endnu frækkere oplevelse. En B Ball Uno er et godt skridt for dig, der ønsker at eksperimentere med analplugs – også hvis du er nybegynder.

 

Fun Factory Bendy Beads Silikone Analkæde

Fun Factory Bendy Beads Silikone Analkæde

Tjek Prisen Her

Lige meget om du er nybegynder eller erfaren med analplugs, er Bendy Beads et rigtig lækkert og spændende stykke sexlegetøj. De fem kugler bliver større og større jo mere af kæden, du fører op i dig, og du kan dermed selv vælge intensiteten. Det gode ved denne anal kæde fremfor almindelige analplugs er, at den ikke kun virker stimulerende, når den sidder oppe i dig. Det virker ligeledes pirrende og dejligt at trække den ud og ind. Du kan variere legen med den, lige som du lyster.

 


Bækkenbundskugler

Vi har testet Fun Factorys bækkenbundskugler, som både er til øvelser og stimulation. Læs vores anmeldelser af dem herunder.

 

Fun Factory Smartballs Teneo Uno

Fun Factory Smartballs Teneo UnoTjek Prisen Her

Bækkenbundskugler kan både bruges til træning af bækkenbunden ved for eksempel knibeøvelser, men de kan ligeså vel være et meget tilfredsstillende stykke sexlegetøj. Teneo Uno er en enkelt bækkenbundskugle, som øger både stramhed og følsomhed i din skede. Den er nem at føre op ved brug af glidecreme og ligeledes at hive ud igen ved hjælp af silikonesnoren, som sidder fast i bunden af den. Den er virkelig med til at gøre din bækkenbundstræning nydelsesfuld med sin behagelige form og roterende kerne.

 

Fun Factory Smartballs Teneo Duo

Fun Factory Smartballs Teneo DuoTjek Prisen Her

Teneo Duo er en udvidet udgave af Teneo Uno. Den har samme praktiske og erotiske funktion, og den er ligeså nem at bruge. Forskellen er blot, at den består af to kugler. Den egner sig bedst til dig, der allerede har eksperimenteret med Teneo Uno eller på anden vis har trænet din bækkenbund. Den er en smule mere udfordrende end en enkelt kugle, men til gengæld meget effektiv og nydelsesfuld. Ligesom Teneo Uno indeholder den geishakugler, som bevæger sig på en dejlig tilfredsstillende måde under dine knibeøvelser.

 


Menstruationskopper

Menstruationskopper er blevet populære blandt kvinder. Vi har testet Fun Factorys modeller.

Fun Factory Fun Cup Menstruationskop

 

Fun Factory Fun Cup Menstruationskop

Tjek prisen på størrelse A her

Tjek prisen på størrelse B her

Tjek prisen på størrelse A og B her

Fun Factorys menstruationskopper er fremstillet af blød silikone og udformet, så de passer til dit underlivs indre anatomi. De findes i en A og B størrelse og sælges i pakker med to i hver. Du skal vælge Fun Cup størrelse A, hvis din blødning ikke er så kraftig, og hvis du ikke har født børn endnu. Fun Cup størrelse B er derimod til dig, som har født, er over 30 og bløder mere. Hvis du er i tvivl om din størrelse eller ønsker at variere og prøve begge størrelser, skal du have fat i pakken Fun Cup størrelse A og B. Alle kopper har et lækkert, stilfuldt design og sidder godt og sikkert placeret i dit underliv. Du kan roligt føle dig tryg, hvis blot du husker at tømme koppen indenfor maksimum 12 timer. Så skal Fun Cuppen nok blive din månedlige ven.

 


Fun Factorys ekstra udstyr

Fun Factory ved, hvad der skal til for, at din erotiske oplevelse bliver bekymringsfri og legende let. Derfor fremstiller de også forskellig slags uundværligt ekstraudstyr såsom opladere og glidecreme. Dette har vi selvfølgelig også testet for dig.

 

Fun Factory Bodyfluid Silikone Glidecreme

 

Fun Factory Bodyfluid Silikone Glidecreme

Tjek Prisen Her

Det hele glider bare nemmere med lidt glidecreme – og den erotiske akt bliver ikke bare lettere, men også mere nydelsesfuld med en dejlig blød glidecreme. Bodyfluid er et produkt, der virkelig er værd at investere i, uanset om det er til sex med en partner, eksperimenter med nyt sexlegetøj eller til onani af forskellig slags. Du kan desuden anvende den til at blødgøre din hud igen efter intimbarbering. Den har en super god glideevne og er bare et must i sengen. Flasken er med dispenser, som praktisk og nemt giver dig den rette mængde glidecreme. Hverken smag eller lugt forstyrrer dig, da cremen er hel neutral på begge punkter.

 

Fun Factory USB Oplader

Fun Factory USB Oplader

Tjek Prisen Her

Det er aldrig sjovt at løbe tør for strøm. Heller ikke når det gælder sexlegetøj – og i særdeleshed ikke, hvis din lyst er stor, og du er i stødet til erotik her og nu. Med Fun Factorys USB Oplader kommer det næppe til at ske. Opladeren passer nemlig til alle Fun Factorys opladelige stykker sexlegetøj. Det betyder også, at du er fri for at anskaffe dig flere forskellige opladere, hvis du har forskellige stykker sexlegetøj. Opladeren indeholder en magnet, som nemt sættes fast på legetøjet uden problemer. Det er enkelt, belejligt og praktisk.

 

Fun Factory Hybrid Batteri Oplader Sæt

 

Fun Factory Hybrid Batteri Oplader Sæt

Tjek Prisen Her

Med dette Batteri Oplader Sæt slipper du for bøvlet med batteriskift, kasseringen af batterier og forvirring over hvilke batterier, du overhovedet skal anskaffe dig. Sættet består af genopladelige batterier og en magnetisk USB-oplader. Som noget ekstra smart kan batterierne oplades direkte, mens de sidder inde i sexlegetøjet. På den måde behøver du ikke engang at tage dem ud. Det er nemt, det er smart, og det er i den grad pengene værd, hvis du har et stykke sexlegetøj, der bruger batterier for at stimulere dig.

Mette Sofie Hansen
Mette Sofie Hansen
Mit navn er Mette Sofie. Jeg er dating coach & parterapeut, også er jeg interesseret i alt indenfor romantik & erotik. Jeg elsker mit arbejde som skribent & researcher her hos Eroti.dk; Danmarks bedste erotiske magasin. Hvor jeg hver dag arbejder for at hjælpe dig med, at vælge det bedste sexlegetøj, finde den bedste datingside eller bare blive klogere på et givent emne. Har du et spørgsmål til mine artikler eller noget helt andet, skal du være velkommen til at skrive til mig på: mette-sofie-hansen@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here